هدایت شده از معیار
9.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
✅#صوتی
💠 موضوع: ورود #ترکیه به جنگ #یمن علیه حوثیها؛ تحرکات آنکارا در منطقه چه معنایی دارد؟
🎙کارشناس سیاسی: دکتر فرزان شهیدی
🔹🌺🔸
#روشنگری
#معیار
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از هادیان بصیر
🔴 بدهکارانی که حالا طلبکار شده اند‼️
🔻لودریان وزیر خارجه فرانسه روز سهشنبه گفت: «مشکلات تاکتیکی» و «اوضاع داخلی ایران» موانع احیای مذاکرات پیرامون برجام است!!
🔹این در حالیست که راهبرد ایران کاملا مشخص و مبنای آن لغو کامل همه تحریمها برای بازگشت شرایط به قبل از خروج آمریکا از برجام است. برخلاف اظهارات لودریان هیچ مشکل تاکتیکی و فنی در داخل ایران وجود ندارد و این قانون با آغاز غنیسازی ۲۰ درصد، لغو اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی و فعالسازی سانتریفیوژهای نسل جدید در حال اجراست.
🔹غربیها میخواهند بیعملی و بدعهدی خود را به مسائل داخلی ایران مرتبط کنند تا پوششی باشد برای رهایی از انفعال و مشکلاتی که خودشان ایجاد کردهاند. در حالیکه غربیها هنوز بدهی سنگینشان بابت عدم اجرای تعهدات برجامی را به ایران پرداخت نکردهاند از موضوعاتی صحبت میکنند که خط قرمز ایران است.
🖌 بنبست ایجاد شده بدلیل مشکلات تاکتیکی و فنی داخل ایران نیست بلکه این «راهبرد مزورانه» غرب است که باعث تعلیق برجام شده است.
✅ @hadianebasir
هدایت شده از هادیان بصیر
📽 هشدار جدی وزیر سابق عراق به رشد دوباره داعش در خاورمیانه؛ در عراق به غیر از الحشد الشعبی گوش شنوایی نیست!
💢 "الزبیدی"، وزیر سابق کشور عراق ضمن هشدار به نیروهای امنیتی سوریه و عراق گفت:
🔺️"اگر آگاه نباشیم دوباره جنایات و کشتارهای سال 2014 تکرار خواهد شد؛ می خواهند دوباره داعش را سازمان دهی کنند؛ نقشه آن ها فراتر از موصل است، هدف نهایی بغداد، کربلا و نجف است"
✅ @hadianebasir
هدایت شده از هادیان بصیر
فرجام دوستی اهل بیت(ع)
«قُلْ مَا سَأَلْتُكُمْ مِنْ أَجْرٍ فَهُوَ لَكُمْ ۖ إِنْ أَجْرِيَ إِلَّا عَلَى اللَّهِ ۖ وَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ» سبأ/47
«بگو: هر مزدى كه از شما خواستم پس آن به نفع شماست، مزد من جز بر خدا نيست و او بر هر چيزى گواه است.»
مودّت اهل بیت(ع) چه نفعی برای ما دارد؟
پيامبر اكرم (ص) مىخواهد اعلام كند: اگر من از شما مزدى درخواست مىكنم و مىگويم اهل بيتم را دوست بداريد، به خاطر آن است كه فايدۀ اين مزد به خود شما بر مىگردد. زيرا كسى كه به اهل بيت معصوم پيامبر اكرم عليهم السلام علاقهمند باشد از آنان پيروى مىكند و هر كس از رهبران معصوم پيروى كند از راه خدا پيروى كرده است. پس فايده اين مزد به خود ما برمىگردد مثل معلّمى كه به شاگردش بگويد من مزدى از شما نمىخواهم جز آنكه درس مرا خوب بخوانيد كه فايده اين امر به خود شاگرد بر مىگردد.
✅ @hadianebasir
هدایت شده از معیار
🍀
🇮🇷🌸
💠 #عکس_نوشت (۲)
موضوع: رأی من؟❗️
🔸🌺🔹
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#معیار #ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
هدایت شده از هادیان بصیر
🌴پنج نشانه مومن در کلام امام سجاد (ع)
💠 نشانه های مؤمن پنج چیز است:
✅ پرهیزگاری در خلوت
✅ صدقه در حالت نیازمندی
✅ شکیبایی هنگام مصیبت
✅ بردباری هنگام خشم
✅ راستگویی هنگام ترس
✅ @hadianebasir
هدایت شده از هادیان بصیر
🔘ایران فقط در سه کشور جهان رایزن بازرگانی دارد/ هیچ رایزنی در چین، روسیه و هند نداریم/ سهم ۲ درصدی ایران از بازار ۱۲۰۰ میلیارد دلاری
🔹درپی حذف پست رایزن بازرگانی از چارت سفارتخانه ها در وزارت خارجه، جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر، تنها در سه کشور عراق، افغانستان و ترکیه رایزن بازرگانی دارد.
🔻سال گذشته ماموریت ۲۰ رایزن بازرگانی ایران به پایان رسید و به کشور بازگشتند اما هیچ رایزن جدیدی به این کشورها از جمله چین، روسیه و هند اعزام نشد.
🔹این درحالی است که در کشورهایی همچون چین، هند ، آلمان و سوئد بیش از ۲۰۰ رایزن بازرگانی از کشورهای مختلف حضور دارند.
🔻حجم واردات ۱۵ کشور همسایه ایران سالانه ۱۲۰۰ میلیارد دلار است در حالی که سهم ایران در صادرات به این کشورها تنها ۲۴ میلیارد دلار است.
🔹بر اساس گزارشها، با وجود اینکه ایران حدود ٪۱۵ از جمعیت منطقه را در خود دارد، ولی سهم آن از بازار منطقه تنها ٪۲ است. کارشناسان اقتصادی معتقدند فقدان رایزنان اقتصادی در کشورهای منطقه از عوامل پايين بودن صادرات ایران به کشورهای همسایه است.
🔻چندی پیش، بر اساس یک اقدام عجیب و قابل تأمل وزارت خارجه به بهانه کسری بودجه و مشکلات مالی رایزنان اقتصادی ایران در سفارتخانه کشورهای همسایه را فراخوانی کرده و تا اطلاع بعدی، پست اقتصادی را از چارت سفارتخانه ها حذف کرده است.
🔹جمهور ی اسلامی ایران درحالی تنها در سه کشور عراق، افغانستان و ترکیه رایزن بازرگانی دارد که یکی از کشورهایی است که همسایگان پرشماری دارد و تنها از راه زمینی ۷ کشور همسایه برای دسترسی به آبهای آزاد است.
🔻به گفته کارشناسان، با توجه به تشدید تحریمها و قرار گرفتن کشور در شرایط جنگ اقتصادی و نیاز بیش از پیش به تحرک اقتصادی در سفارتخانههای خارج از کشور(بهویژه کشورهای همسایه)، برای افزایش صادرات غیرنفتی و حل و فصل مشکلات تجار و بازرگانان ایرانی، اقدام مذکور در این شرایط اقدام منطقی نمیباشد.
✅ @hadianebasir
هدایت شده از هادیان بصیر
🔘 جناب خاتمی شما بخشی از مسئلهاید نه راهحل و نه التیامبخش آن!
🔴 بهتازگی جناب خاتمی در پیامی به مناسبت نوروز گفتهاند ترجیح میدهند که به جای تبریک به مردم، با رنجهای آنها همدلی کنند! و از همه خواستهاند از مردم عذرخواهی کنند و...
🔴 جناب خاتمی! وضعیت بدخیم اجتماعی و سیاسی کنونی تا حد زیادی محصول حکمرانی دولتی است که در انتخابات ۹۲ و انتخابات ۹۶ با حمایت شما سرکار آمد و شما الان بخش جداییناپذیر از کارنامه خسارتبار آن هستید. آنچنان در این دو دوره، اوضاع اقتصادی و اجتماعی مردم به وخامت گذاشته است که وضعیت سال ۹۲ یک وضعیت اوتوپیایی و آرمانی و تا حدود زیادی دستنیافتنی است. اگر کسی در انتخابات ۱۴۰۰ این باور را در مردم ایجاد کند که میتواند وضعیت کشور به نصف وضعیت سال ۹۲ برگرداند، بیشک مورد اقبال و استقبال مردم در انتخابات واقع خواهد شد. حکمرانی دولت روحانی و شریک سیاسی شما، کاری کرده است که شعار «به عقب برمیگردیم» یک شعار آوانگارد و پیشتازانه و رأیساز به حساب میآید. جناب خاتمی! شما خود بخشی از مسئلهاید نه راهحل یا التیامبخش آن. شما نمیتوانید مثل شهروند جنتلمن و از موضع یک خیرخواه کل، همه را نصیحت کنید و به یک عذرخواهی دستهجمعی ترغیب کنید.
🔴 جناب خاتمی! اعلام همراهی و همدلی با رنجهای مردم در آغاز سال جدید به چه درد مردم میخورد؟ کدام دردها و کدام رنجهای آنها را برطرف میکند؟ آیا مشکل گرانی کالا و خدمات، مسکن، اشتغال، رفاه، نابرابری و فقر و کرامت اجتماعی ایرانی را برطرف میکند؟ سیاست عرصه این سانتیمانتالیسمبازیها نیست. شما به جای همدردی با مردم، باید فکری به حال بهبود حکمرانی در دولت و متحد سیاسی خود میکردید، اگر راهی و تدبیری برای کاهش درد و رنج مردم دارید، باید از طریق دولتی که درباره کارنامه او مسئول هستید، از مسائل مردم کارگشایی میکردید. یا لااقل با صراحت و شفافیت مسئولیت اجتماعی و مدنی این دولت را میپذیرفتید و پای دیگران را در موضوعی که مسئولیتش با شماست، باز نمیکردید و دیگران را شریک جرم خود نمیکردید!
🔴 شما مثل این پیامتان نشان دادهاید ازجمله سیاستمدارانی هستید که وجاهت اجتماعی خود را بر مصالح عمومی مقدم میدارید و جایی که پای این وجاهت در میان باشد، از چیزهای مهمی درمیگذرید. در سال ۸۸ نیز با علم به عدم تقلب و خطا بودن مسیر موسوی، حاضر نشدید برای حفظ این وجاهت اجتماعی از آتش خشم طرفداران موسوی، واقعیت را علنی بیان کنید و مانع آن همه خسارتهای خرد و کلان گردید.
🔴 سیاستمدار اخلاقی، سیاستمدار مسئولیتپذیر است و مسئولیت تصمیمات خود را میپذیرد و منافع و مصالح عمومی را فدای وجاهت اجتماعی خود نمیکند. پس اخلاقی باشید و مسئولیتپذیر!
✅ @hadianebasir
هدایت شده از هادیان بصیر
🍁🍃🍁🔹🍁🍃🍁🔹🍁🍃
نمونه هایى از اخلاق امام علی علیه السلام⤵️
👀چشم پوشى و اغماض
اميرالمؤمنين عليه السلام روزى با يارانش دور يكديگر نشسته بودند در حالى كه يكى از خوارج متعصب در آن جمع حضور داشت. حضرت يارانش را نهى از منكر مى كرد- سخنان ملكوتى آن بزرگ مرد چنان دلربا بود كه آن كور باطن لجوج را تحت تأثير قرار داد ولى به خاطر كينه درونى اش به حضرت جسارت كرده، گفت:
قَاتَلَهُ اللهُ كَافِراً، مَا أفقَهَهُ! خدا به خاطر كفرش او را بكشد، چقدر فهميده و داناست!
ياران حضرت چون اين اسائه ادب و جسارت را از آن ناپاك مشاهده كردند، خواستند او را بكشند ولى حضرت فرمود:
«رُوَيْداً، إنَّما هُوَ سَبٌّ بِسَبٍّ، أو عَفوٌ عَن ذَنبٍ».(1) مهلت دهيد، پاسخ ناسزاگويى ناسزاست، يا گذشت از گناه [نه چيز ديگر].
1- نهج البلاغة: 880، حكمت 412؛ بحار الأنوار: 33/ 434، باب 26، حديث 643.
- نهج البلاغة: 880، حكمت 412؛ بحار الأنوار: 33/ 434، باب 26، حديث 643.
☀️اللهم صل علی امیرالمؤمنین علی ابن ابی طالب علیه السلام ☀️
اَللَّهُمَّ العَنِ الجِبتَ وَ الطّاغوت وَ النَّعثَل وَ عَذّبهُم عَذاباً شَدیداً
✅ @hadianebasir
هدایت شده از هادیان بصیر
وای بر نویسندگان!
در قرآن این واژه (وای) در چند جا بکار برده شده ، مثلا وای بر نمازگژاران، وای بر کم فروشان و... اما در یک آیه قرآن سه بار از این کلمه استفاده شده و نشان دهنده اهمیت موضوع است و آن هم آیه ۷۹ سوره بقره است که خطاب به نویسندگان می فرماید: ( وای بر نویسندگان) ...
فَوَيْلٌ لِّلَّذِينَ يَكْتُبُونَ الْكِتَابَ بِأَيْدِيهِمْ ثُمَّ يَقُولُونَ هَٰذَا مِنْ عِندِ اللَّهِ لِيَشْتَرُوا بِهِ ثَمَنًا قَلِيلًا فَوَيْلٌ لَّهُم مِّمَّا كَتَبَتْ أَيْدِيهِمْ وَوَيْلٌ لَّهُم مِّمَّا يَكْسِبُونَ
ﭘﺲ ﻭﺍﻱ ﺑﺮ ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﺎ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﺷﺎﻥ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﻱ ﺭﺍ ﻣﻰ ﻧﻮﻳﺴﻨﺪ ، ﺳﭙﺲ ﻣﻰ ﮔﻮﻳﻨﺪ : ﺍﻳﻦ [ ﻧﻮﺷﺘﻪ ] ﺍﺯ ﺳﻮﻱ ﺧﺪﺍﺳﺖ . ﺗﺎ ﺑﺎ ﺍﻳﻦ [ ﻛﺎﺭ ﺯﺷﺖ ﻭ ﺧﺎﺋﻨﺎﻧﻪ ] ﺑﻬﺎﻳﻲ ﻧﺎﭼﻴﺰ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﺁﻭﺭﻧﺪ ; ﭘﺲ ﻭﺍﻱ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﺷﺎﻥ ﻧﻮﺷﺖ ، ﻭ ﻭﺍﻱ ﺑﺮ ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﻧﭽﻪ ﺑﻪ ﺩﺳﺖ ﻣﻰ ﺁﻭﺭﻧﺪ .(٧٩)
پس مراقب نوشتن هایمان باشیم.
✅ @hadianebasir
هدایت شده از هادیان بصیر
نه تورنتو، نه پاریس و استکهلم
ایستگاه مترو اصفهان باعظمتمونه، حاصل اعتماد به جوان ایرانی
✅ @hadianebasir
هدایت شده از هادیان بصیر
⭕️ بایسته های سیاست خارجی جمهوری اسلامی در دولت انقلابی آینده
🔷 در سیاست خارجی وروابط خارجی دولت جوان وحزب الهی مولفه های ذیل در دکترین"تعامل سازنده" در حوزه سیاست وروابط خارجی باید دنبال شود:
1-یکی از شاخص های تعامل سازنده با کشورهای اسلامی ایجاد مطلوبیت اقتصادی در روابط خارجی است.تحقق این امر به ایجاد همگرایی و در نهایت افزایش قدرت ملی جمهوری اسلامی ایران کمک خواهد کرد.
2-خنثی سازی استراتژی مرزهای خونین برای کشورهای اسلامی.جمهوری اسلامی باید نهایت تعامل و همگرایی را در روابط دو جانبه و چند جانبه در این زمینه دنبال گردد.
3-برای عملیاتی ساختن راهبرد خروج امریکا از عراق و منطقه جمهوری اسلامی باید با عراق و کشورهای منطقه حداقل مخرج مشترکی از منافع و مطلوبیت های استراتژیک در حوزه های سیاسی،امنیتی واقتصادی تعریف نماید.
4-اتخاذ رویکرد حداکثر سازی تعامل فرهنگی با کشورهای اسلامی.
5-مقابله با رویکرد های امریکا برای ایجاد واگرایی میان ایران و کشور های اسلامی .طرح خاورمیانه بزرگ که از سوی امریکا دنبال می شود در صورت عملیاتی شدن منجر به تجزیه کشورهای منطقه خواهد شد.این طرح میتواند با توجه به دیدگاه تقابلی ایران با آن به تعامل ایران با کشورهای منطقه برای بقای آنان کمک نماید.
6-فعال سازی دیپلماسی، فرهنگی،زیارت،توریسم،دیپلماسی رسانه ای و عمومی برای ایجاد وحدت در جهان اسلام باید دنبال شود.
✍ دکتر نصرت اله حیدری - ایوان
✅ @hadianebasir