نبرد تکراری، پایان آشنا!
درخشش برادران سالاروند در شب ناکامی برادران رحیمی...
و اما بازی دوم نیمهنهایی؛ جدالی نفسگیر و فوقحساس بین دو رقیب قدیمی، عمران و طوفان. دو تیمی که خاطره نیمهنهایی دوره قبل هنوز بینشان زنده بود؛ جایی که طوفان بهسختی از سد عمران عبور کرده و فینالیست شده بود. این بار هم تاریخ تکرار شد...
دیداری که با حضور پرشور تماشاگران و تشویقهای کرکننده آغاز شد و از همان دقایق ابتدایی، پایاپای و پرتنش دنبال شد.
در دقیقه ۷، رضا سالاروند با شوتی دقیق، شادی را به اردوی طوفان آورد و هواداران را به وجد رساند. طوفان پس از گل، عطش بیشتری برای گلزنی نشان داد و کاملاً هجومی بازی کرد، اما در دقیقه ۱۱، احمد شاطری با استفاده از موقعیت بهدستآمده، گل تساوی عمران را به ثمر رساند تا نیمه اول با نتیجه ۱–۱ به پایان برسد.
نیمه دوم، چهرهای متفاوت داشت؛ سریعتر، فیزیکیتر و پربرخوردتر. هر دو تیم برای رسیدن به فینال چیزی کم نگذاشتند، اما این تجربه بود که کفه ترازو را سنگین کرد.
در دقیقه ۲۳، کاپیتان باتجربه طوفان بهمن طالبی از پاس اشتباه و مرگبار بازیکن عمران نهایت استفاده را برد و گل دوم را به ثمر رساند.
عمران هرچه در توان داشت برای جبران به میدان آورد، اما حملات این تیم یکی پس از دیگری بینتیجه ماند. در ثانیههای پایانی مسابقه، محمود سالاروند تیر خلاص را شلیک کرد و با گل سوم، آب پاکی را روی دست عمرانیها ریخت.
در پایان، طوفان مزد بازی حسابشده و هوشمندانه خود را گرفت و با عبور دوباره از سد عمران، حریف فراوری در فینال جام همدلی کارخانه شیشه اردکان شد.
طوفان، تکرارِ طوفان...
به این ترتیب طوفان درست مانند دوره گذشته، بار دیگر خود را در فینال مسابقات میبیند؛ تیمی که برخلاف فراوری، مسیر سختتر و پرچالشتری را پشت سر گذاشت، اما در نهایت مزد جنگندگی و تلاشش را گرفت.
حالا همهچیز برای فینالی جذاب و تماشایی مهیاست؛
دو تیمی که حالا در ایستگاه آخر، برای فتح جام همدلی کارخانه شیشه اردکان رودرروی هم قرار میگیرند.
همچنین در دیدار ردهبندی دو تیم عمران و انبار برای کسب عنوان سومی به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
زمان برگزاری دیدارهای فینال و ردهبندی متعاقباً اعلام خواهد شد.