eitaa logo
*افسران جنگ نرم *
343 دنبال‌کننده
5.3هزار عکس
3.2هزار ویدیو
211 فایل
"♻"مباحث اعتقادی سیاسی ویژه هادیان سیاسی حوزه ها+ فرماندهان واحدها +فرماندهان پایگاه های مقاومت+سرگروه های صالحین ومدیران محترم حوزه های علمیه و ... (*🌸*)به یاد#شهیدسپهبدحاج قاسم سلیمانی"بسیج" شهرستان ساوه"#طرح_ثامن" ارتباط با ادمین: @LabbaikyaHusain
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣📢📣""" ✔تشکر کنایه آمیز مجری برنامه ثریا از حساسیت جناب به گرا ندادن به دشمن''''' 🔘ای‌کاش آقای ظریف درباره گرا دادن خالی بودن خزانه، یا ادعای انهدام کل تجهیزات نظامی کشور با یک دکمه و یا نیاز حل کردن آب خوردن مردم با مذاکره و یا گرا دادن به البرداعی نیز حساس بودن و آن را هم محکوم می‍‌‌کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴فیک‌نیوز شاخ‌دار‼️ ❌شایعه بیماری رهبری انقلاب، اولین بار نیست که از سوی برخی رسانه‌های غربی-صهیونیستی و فارسی‌زبان خارج از کشور مطرح می‌شود. سال‌ها قبل، این خط خبری را در قالب توهم «بدل رهبری» پیگیری کردند و اکنون، در حال خبرسازی و تولید وسیع با هدف آشفته‌سازی فضای کشور هستند. خودشان خبر فیک را منتشر و در ادامه زنجیره خبرش را تولید می‌کنند و با تصویری ساختگی، از برگزاری فوری مجلس خبرگان خبر می‌دهند! ✖ مؤلفه‌ای است که سازندگان این اخبار جعلی، آن را قربانی اثر لحظه‌ای تولید رسانه‌ای‌شان می‌کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جعلی درباره سلامتی رهبر انقلاب از کجا آب می‌خورد؟! 💢نیوزویک، هفته‌نامه آمریکایی که پایگاه اطلاع‌رسانی آنلاینی هم دارد، روز گذشته بر اساس توییت جعلی یک اکانت عربی مدعی شد که آیت‌الله خامنه‌ای به لحاظ جسمی در شرایط خوبی به سر نمی‌برد و به همین دلیل قدرت را واگذار کرده است! ✔نیوزویک با علم بر اینکه این خبر کذب است، مطلب را به نقل از یک اکانت توییتری نقل کرده و پس از چند ساعت ذیل مطلب خود نوشت که نمی‌تواند این ادعای اکانت توییتری را تایید کند! صفحه توییتری که نیوزویک خبر جعلی را به نقل از آن منتشر کرده بود، متعلق به یک فرد ساکن لندن و البته طرفدار جدائی‌طلبی در ایران است! برخی منابع از ارتباطات او با آل‌سعود در عربستان سعودی خبر می‌دهند. 💢بر همین اساس به نظر می‌رسد کل موضوع، یک پروژه سعودی است و به همین دلیل احتمالاً نیوزویک هم می‌خواسته از یک طرف از دلارهای سعودی پشت این شایعه‌سازی چشم نپوشد و هم با نقل از اکانت توییتری بگوید که نسبت به صحت و سقم آن مسئولیتی هم ندارد! ✔روز گذشته کیان عبداللهی روزنامه‌نگار و عضو تحریریه خبرگزاری تسنیم هم در واکنش به این شایعه در توییتر نوشته بود که: "شکستهای مداوم غربی ها از آیت‌الله خامنه‌ای و ناکامی آنها در بازگرداندن ایران به عصر استثمار، رفته رفته وضع روحی آنان را وخیم‌تر می‌کند. مالیخولیای رسانه‌ای پایگاهی مانند نیوزویک آنهم مبتنی بر مطلب سراسر کذب یک اکانت درجه چندم، از جدیدترین علایم این پریشانی است." 💢انتشار شایعات جعلی درباره سلامتی رهبر معظم انقلاب، پروژه‌ باسابقه و البته سوخته‌ای در رسانه‌های غربی است. پیشتر اجرای این پروژه در غرب بیش از دیگران برعهده فردی به نام مایکل لدین بود که هر از گاهی اخباری از این fd می‌کرد. به نظر می‌رسد با سوختن این منبع، منابع دیگری برای این جعلیات در غرب انتخاب شده است.
11.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ای 🦋مقام معظم رهبری(مدظله العالی)" 🌹سنگ بنای یک انقلاب علمی درکشور گذاشته شده واین انقلاب؛شهیدانی از قبیل شهدای هسته ای نیزداده است.به پا خیزید ودشمن بدخواه وکینه توز راکه از جهاد علمی شما به شدت بیمناک است ناکام سازید''''
🔴" ❌ترور، تردید و گام سوم شایعه 🔴نیوزویک با انتشار یک شایعه و مانوری مجازی با موضوع وخامت حال رهبرانقلاب و تشکیل جلسه فوری خبرگان رهبری، کار ناتمام این روزهای تروریسم دولتی و دولت تروریسم را تکمیل نمود که از نگاه یک پروژه عملیات روانی برای ، قابل تامل و بررسی است.‌ 💢یک:با این فرض آنچه که برای جریان سازی و مدیریت هوشمند یک رخداد امنیتی لازم است، بعد از شوک وارد شده از طریق ترور و ایجاد بهت و حیرت عمومی بدلیل سرگیجه رسانه ای با روایت سازی های متکثر و عدم اتفاق نظر در مرحله تصمیم برای تقابل متقارن یا نامتقارن می باشد. ✖دو:برای تکمیل پازل ترور، بهترین گزینه اثرگذار، تردیدافکنی در سطح کلان و تصمیم گیر و توزیع و پخش شایعه در سطح افکارعمومی است و به نوعی و ایجاد تزلزل در تصمیمات راهبردی و تولیدسردرگمی، می تواند انرژی و تمرکز نظام را تضعیف و جریان قدرت را در اتخاذ مواضع جدی تر، به تردید و تشکیک بیفکند. 💢سه:پس مثلث ترور و تردید و شایعه سه نقطه حساس و قابل اتکای نظام یعنی دانش، قدرت و مردم‌ را هدفگیری می نماید و با تسخیر دنیای مجازی و ایجاد اتمسفرجعلی در فضای رسانه ای، سطح شایعه را بالاتر برده و تمام تلاش خود را برای مخدوش سازی و سست نمودن تصمیمات آتی نظام به کار می بندد.
✔واکنش عصبی فرانسه،انگلیس و آلمان به گام مهم مجلس برای کاهش تحریم‌ها! 💠رویترز: سه کشور اروپایی حاضر در برجام از مصوبه اخیر مجلس ایران بعد از ترور فخری‌زاده انتقاد کرده‌اند و گفته‌اند که در صورت اجرای آن برنامه هسته‌ای ایران به شکل قابل توجهی گسترش می‌یابد و دسترسی‌های نظارتی آژانس به آن محدود می‌شود. ✔آنها همچنین تصمیم ایران برای نصب سانتریفیوژ‌های پیشرفته IR-۲m در تاسیسات نطنز را "بسیار نگران‌کننده" و مغایر تعهدات برجامی ایران خوانده‌اند!
🏴خداحافظ ای داغ بردل نشسته''''''''''''' 🌹۲۶ روز تااولین سالگرد'''''''''''''''''''''''''''''' سردار دل ها•🕊••🕊•••
🌀در کار گلاب و گل''''' 💠شهید حاج قاسم سلیمانی در بین عموم مردم شناخته شده بود و شهید فخری زاده را حتی بسیاری از خواص نمی شناختند: «در کار گلاب‌ و‌ گل حکم ازلی این بود"کاین شاهد بازاری وان پرده‌نشین باشد.» 🌀اما مردم به احترام هر دو شهید تمام قد ایستادند‌.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا