eitaa logo
‹؏ـقیلہ‌بنے‌هاشم⁶⁹🇵🇸›
3.1هزار دنبال‌کننده
14.4هزار عکس
4.6هزار ویدیو
155 فایل
اگر‌به‌خاطر«حمایت‌ازوطن»متهم به ساندیس‌خوری می‌شویم؛ماساندیس‌خوری‌را ترجیح‌می‌دهیم به «وطن‌فروشی» ساندیس‌خورهم‌که‌باشیم، الحمدلله جیــره‌خوارِدشمن نیستیم🔥! ناشناس' @AGHILEH_BANIHASHEM_69 کپی : همه جوره حلالِ ..
مشاهده در ایتا
دانلود
⏱ زمان شروع و اتمام روزه
💫نماز بسیار مهم شب هشتم ماه مبارک رمضان (امشب) 🌷امام علی علیه السلام: هر كه در شب هشتم ماه رمضان دو ركعت نماز- در هر ركعت بعد از حمد، ۱۰ مرتبه‌ سوره قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ را بخواند و [بعد از سلام نماز] هزار بار سُبْحانَ الله بگويد، درهاى هشتگانه بهشت برايش گشوده گردد و از هر درى كه بخواهد وارد شود. 📗چهل حدیث شهید اول، حدیث چهلم
هدایت شده از عماد دولت‌آبادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مدیر تلویزیونی سخنرانی آقا رو زنده میخوام چطوری به ذهنش رسید تا آقا میگه بی‌چشم و رویی هم حدی داره دوربین رو ببره رو حسن روحانی؟😂 عماد دولت‌آبادی | بفرمایید اینجا👇 http://eitaa.com/joinchat/623706320C1d9f760b11
بسم الله الرحمن الرحیم 💚چه خوشست گر ببینم رخ دلربای مهدی چه خوشست روزی، ز کنار بیت کعبه به تمــام اهــل عــالم برسد صدای مهدی السَّلامُ علیکَ یا قائم آل محمد یا اباصالحَ المَهدی السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ الله و خلیفَةَ الله و حُجَّةَ اللّهِ فِی أَرْضِه ☀️اَلّلهُم عجِّل‌لِوَلیِّکَ الفَرَج‌َ به حق زینب و به حق محمد و آل محمد صلی‌الله‌علیه‌وآله 🚩 السَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ، اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن 🌸اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ
🌷 امام سجاد علیه السلام: برای هر روزه داری هنگام افطارش یک دعای مستجاب است. 📗اقبال الاعمال ج۱ ص۲۴۴ ✅ باهمدیگه عهد ببندیم هرشب لحظه افطار دعا برای فرج رو از یاد نبریم
8.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙 توصیه‌هایی درباره ماه مبارک رمضان 👤 استاد میرباقری
گزیده ای کوتاه از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی مسئولان نظام ۱۴۰۳/۱۲/۱۸ 🔸در مسائل اقتصادی یکی از اساسی‌ترین کارها اصلاح نظام ارزی کشور و تقویت پول ملی است؛ این مسأله هم در واقعیت زندگی مردم و هم در آبروی کشور اثر دارد. 🔸یکی از مسائل مهم برای حل مشکلات اقتصادی کشور، لزوم سرعت عمل در تصمیم‌گیری و اقدام است. یکی از توصیه‌هایی که غالباً به مسئولین محترم، در این سال‌ها داشتم همین است که کارها را پیگیری کنند. 🔸تهدیدهایی که دشمنان می‌کنند عمدتاً متوجه به معیشت مردم است. مسئله‌ی معیشت واقعا مسئله مهمی‌ است، باید به طور جدی دنبال اصلاح این قضیه بود. 🔸یکی از خطرناکترین مسائل در مدیریت‌ها، عدم تصمیم‌گیری و ترک‌فعل است. خدای متعال از ترک فعل‌ها هم سؤال می‌کند. سؤال الهی فقط مربوط به فعل نیست، مربوط به ترک فعل هم هست. 🔸شما اروپایی‌ها می‌گویید ایران به تعهدات خودش در برجام عمل نکرده، خیلی خب شما به تعهدات خودتان در برجام عمل کردید؟ شما از روز اول عمل نکردید! بی‌چشم و رویی هم حدی دارد. 🔸اصرار برخی از دولت‌های قلدر برای مذاکره، به منظور حل مسائل نیست، بلکه برای تحکّم و تحمیل توقعات خودشان است. جمهوری اسلامی ایران قطعاً توقعات آنها را نخواهد پذیرفت. 🔸معیارهای دوگانه در غرب حقیقتاً مفتضح کننده تمدن غربی و رسوا کننده ادعاهای اینهاست. از هر مزیتی در هر جای دنیا در غرب و شرق می‌توانیم استفاده کنیم، ولی مبانی تمدن غربی مخالف مبانی اسلام است و نمیتوانیم در مبانی پیرو آن باشیم.
14031218_46744_64k.mp3
27.1M
صوت کامل بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار رمضانی مسئولان نظام. ۱۴۰۳/۱۲/۱۸
توییت قابل تأمل فرزند شهید فخری‌زاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ترودو: به هو کردن سرود ملی آمریکا ادامه خواهیم داد! 🔹‌جاستین ترودو، نخست‌وزیر کانادا، اعلام کرد که مردم این کشور به اعتراض خود از طریق هو کردن سرود ملی ایالات متحده ادامه خواهند داد. وی تأکید کرد که این اقدام به عنوان نمادی از نارضایتی نسبت به سیاست‌های آمریکا ادامه خواهد یافت.
شیخ عبد الرحمن الضلع از برادران اهل سنت، که در دمشق زندگی می کند، قتل عام علوی ها را از طریق رسانه های اجتماعی محکوم کرد. اما ببینید چگونه یک مسلمان اهل سنت در کنار برادر علوی خود در سوریه به دست گروهک ها به شهادت می‌رسد. زیرا از حقیقت دفاع می کند. تروریست ها که چشم دیدن حق را ندارند و از اسلام و انسانیت چیزی نشنیده اند با هجوم به خانه این شیخ اهل سنت به بدترین شکل وی را شکنجه، تحقیر، توهین و تیرباران کردند و شیخ اهل سنت «عبدالرحمن الدلاء» بعد تحمل همه این رنج ها با زبان روزه به شهادت رسید. دشمن ما یک مجموعه "صهیونیستی - وهابی - آمریکایی" است و جنگ او با همه است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☑️ پاسخهای قاطع دکتر بانکی به شنیده‌هایی علیه قانون حجاب و عفاف به بهانه !!! 🔸این عزیزان دارند جلوی قانون می‌ایستند و حضرت امام هم تاکید کردند وقتی قانونی را مجلس تصویب و شورای نگهبان تأیید می کند هیچ کس حق ندارد جلوی قانون بایستد. 🔸قذافی هم به عربها می گفت بیایید همه با هم وفاق کنیم تا من رهبرتان شوم! وفاق حول من معنایی ندارد، وفاق حول قانون معنا دارد. 🔸هشدار می دهم جامعه دارد به سمت برهنگی پیش می رود و با یک هرج و مرج اجتماعی روبرو خواهیم شد.