eitaa logo
کانال زیارتی المُنتظَر عج (زَوال اسرائیل) سیاست عین دیانت
925 دنبال‌کننده
888 عکس
1.3هزار ویدیو
4 فایل
قُلْ لَوْ شَاءَ اللَّهُ مَا تَلَوْتُهُ عَلَيْكُمْ وَلَا أَدْرَاكُمْ بِهِ ۖ فَقَدْ لَبِثْتُ فِيكُمْ عُمُرًا مِنْ قَبْلِهِ ۚ أَفَلَا تَعْقِلُونَ
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️تاثیر بعضی داروها مثل موشک بالستیک خیلی فوریه😄
👇👇👇👇👇👇👇 از امشب که ما راحت میخوابیم. حزب الله که شیعه ۱۲ امامی هستند و حق زیادی گردن ایران دارند و سپر بلای ما در خاک ریز اول جبهه ها هستند دیگه خواب راحت نداره 💔 حمله زمینی به لبنان داره شروع میشه عزیزان حتی شده از پول تو جیبی هامونم هم دریغ نکنیم کمک کنیم به لبنان.❤️
23.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
احسنت به این شاعرانقلابی؛ درخیابان چهره آرایش مکن ازجوانان سلب آسایش مکن ✅نشرآن صدقه جاریه است.
و اما پاسخ یک شبهه رو هم کوتاه بگم اینکه میگن اصلا اگر اسرائیل رو هم نابود کنیم به اندازه یک تار موی سید حسن نصرالله هم جبران نمیشه این حرف درسته ولی در زمان نادرست داره اتفاق میفته قطعا ضایعه حاج قاسم و سید حسن نصرالله هیچوقت و هیچوقت جبران نخواهد شد ولی انتقامی که منجر به پیشرفت و قدرتمند شدن محور مقاومت بشه قطعا خواست حاج قاسم و سید حسن نصرالله عزیزه اینها حاضر بودن در راه آرمانشون که قدرت گرفتن سپاه اسلامه جونشون رو بدن که زهی سعادت الان هم به مراد دلشون رسیدن هم خون تازه ای در رگهای محور مقاومت به جریان افتاده خواهید دید که بعد از سید حسن نصرالله عزیز ، حزب الله لبنان به یکباره چندین برابر قوی خواهد شد اصلا بگذارید یک مثال ملموس بزنم کل عالم به فدای یک تار موی امام حسین ع مختار همه قتله کربلا رو مجازات کرد ولی چرا ما هی میگیم کجاست اون طالب خون کشته کربلا  این الطالب بدم المقتول بکربلا چون قطعا با کشتن شمر و خولی و سنان و عمرسعد انتقام حسین ع گرفته نمیشه انتقام حسین ع زمانی گرفته میشه که دین الهی به صورت کامل در روی زمین اجرا بشه لیظهرهو علی الدین کله الان هم انتقام‌خون حاج قاسم و سید حسن نصرالله عزیز و بقیه سرداران و فرماندهان شهید محور مقاومت ، تحقق امر شریف ظهوره که ان شاءالله به زودی این امر اتفاق بیفته و دلهای همه مومنین رو شاد کنه به امید اونروز والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته ✍️  مهدی اسلامی آنتی_فتنه کنفرانس_بصیرتی       
واکنش بلاگر کانادایی به عملیات موشکی ایران علیه اسرائیل: هیچ وقت فکر نمی کردم که این کلمات از دهانم خارج شود ؛ من بیش از اندازه به ایران افتخار می کنم.
پزشکیان: عربستان برادر ماست/ تاکید ریاض بر پایان اختلافات با تهران 🔺رئیس جمهور در دیدار وزیر خارجه عربستان: ما کشورهای اسلامی از جمله عربستان را برادران خود می‌دانیم. بر لزوم کنار گذاشتن اختلاف نظر و همگرایی و هم‌افزایی بیشتر با یکدیگر تاکید داریم. آنچه موجب گسترش اسلام در جهان شد، دوستی و برادری میان مسلمانان بود. ما به هیچ عنوان از افزایش تنش و بحران در منطقه استقبال نمی‌کنیم. 🔺فیصل بن فرحان ضمن ابلاغ سلام‌های گرم ولیعهد عربستان به پزشکیان: ما بنا داریم صفحه اختلاف نظرها میان دو کشور را برای همیشه ببندیم و مانند دو کشور دوست و برادر به حل مسائل و توسعه روابط میان خود بپردازیم. ما به حکمت و درایت شما در کنترل شرایط و همچنین ایفای نقش در مسیر تحقق آرامش و صلح در منطقه اطمینان داریم.
🔴 حذف اسرائيل مقدمه فروپاشى آمريكاست... رويای تغییر نظم منطقه فرو ريخت/ جهان اسلام در یک مقطع مهم و تاريخى قرار دارد دکتر «حشمت الله قنبری»، استاد دانشگاه و تحلیلگر مسائل استراتژیک: 🔹 امروز جهان اسلام در یک پیچ مهم تاریخی قرار دارد و با شهادت سید حسن نصرالله، حیثیت آمریکا نابود شده است. 🔹از هفتم اكتبر سال گذشته و بعد از ورود رئيس جمهور روسياه و ساير مقامات تبهكار و جنايتكار آمريكا به سرزمين هاى اشغالى چيزى به نام دولت اشغالگر صهيونيستى عملا دیگر وجود خارجى ندارد.
12.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قدیری ابیانه: 📺 سرنوشت جنگ احتمالی ایران و اسرائیل 🕰 ۳:۱۲ دقیقه 🔸محمدحسن قدیری‌ابیانه کارشناس مسائل بین‌الملل: 🔹در صورت حمله اسرائیل به ایران، می‌توانیم با همین موشک‌ها مراکز هسته‌ای اسرائیل را منهدم و آن منطقه را غیرقابل سکونت کنیم. 🔹خود آمریکایی‌ها شبیه‌سازی کردند و می‌دانند که اگر وارد جنگ با ایران شوند، در همان روز اول همه ناوهایشان در خلیج فارس و در منطقه غرق خواهد شد و حداقل ۲۰ هزار از نیروهای نظامی آمریکا کشته خواهند شد.
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 افشاگری محمد منظرپور از دستور "دهان‌بندی رسانه‌ها" در رژیم صهیونیستی! 🔶 محمد منظرپور، سر دبیر سابق بی‌بی‌سی: در اسرائیل بخشنامه‌ای وجود دارد که رسانه‌ها را مجبور می‌کند، هیچ خبری در مورد ضرباتی که به اسرائیل وارد شده است، منتشر نکنند و در غیر این صورت، مورد پیگرد قانونی قرار می‌گیرند. 🔺 آمریکا و اسرائیل به صورت همزمان، سعی در کوچک نشان دادن حمله ایران دارند. طبق گزارش تحلیلگر ارشد نیویورک تایمز مقر موساد مورد هدف قرار گرفته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔳 برای اولین بار روایت دختر شهید طهرانی مقدم از دیدار خانواده پدر موشکی ایران با شهید سید حسن نصرالله در شبکه افق ▪️زینب طهرانی مقدم، فرزند شهید طهرانی مقدم: ▪️بعد از شهادت پدرم به دعوت سید نصرالله به لبنان رفتیم و استوارانه به ما دلداری دادند. شهید نصرالله به ما گفتند که اگر هر خانم لبنانی با آسودگی در لبنان راه می‌رود، مدیون زحمات پدر شهید شماست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🔻همزمان با حمله موشکی ایران به رژیم صهیونیستی عالم اهل سنت اقلیم کردستان به تشیع گراوید 🔹شیخ عیسی برزنجی عالم اهل سنت با انتشار ویدئویی، بعد از حمایت های همه جانبه ی جمهوری اسلامی از فلسطین و سکوت حکام فاسد اسلامی امشب بعد از پاسخ موشکی جمهوری اسلامی ایران نسبت به انتقام خون شهید هنیه و شهید نصر الله با چشمانی پر از اشک به تشیع گراوید. ♨️ 🔸 🍃أللَّھُمَ عـجِّــلْ لِوَلیِڪْ ألْفَرَج