هدایت شده از مدافع وطن
نام نیک:
🚨تاراج امکانات لرستان به نفع تهران!
🔴💥ماجرای نقشه جدید مافیای آب برای غارت پمپ های آب 400 میلیارد تومانی در الیگودرز چه بود؟!
🔹چند روزی است خبری عجیب در شهرستان الیگودرز نقل هر کوی و برزن شده است که باور آن کمی سخت است.
🔹اصل ماجرا از پروژه قمرود شروع شد جایی که نزدیک به 183میلیون متر مکعب آب آشامیدنی، سالیانه از منابع الیگودرز به سمت 11 شهر ایران در اصفهان و اراک و قم و صنایع بزرگ اقتصادی و آب بَر سلفچگان پمپاژ می شود.
🔹پروژه قمرود طرحی قانونی است و مورد تایید مقامات عالی رتبه کشور هم قرار گرفته و باید بپذیریم که آب هم مانند نفت سرمایه کشوری است و همه ایران باید از آن متنعم شوند اما مسئله ای که از آن غفلت شده این است که مافیای آب این پروژه را از بِ بسم الله به بیراهه برده است.
🔹مافیای آب کارش را بسیار سنجیده انجام می دهد و حتی در نامگذاری این پروژه شیطنت را به حد اَتَم رسانده و با اینکه 10 شهر از جمله خمین، گلپایگان، محلات، نیمور ساوه، سلفچگان و قم در سه استان از طرح انتقال آب الیگودرز بهره مند شده اند اما نام قم را برروی طرح گذاشته تا تمام کاسه و کوزه ها روی این شهر خراب و یک دو قطبی سازی و جنگ اعصاب برای مردم لرستان به یادگار بگذارند.
🔹نکته دیگری که در این طرح وجود دارد این است که اصولا آب آشامینی در تمام دنیا فقط باید برای مصارف آشامیدنی منتقل می شود نه صنعتی اما مافیای آب متاسفانه منطقه نوظهور و بزرگ اقتصادی و آب بَر سلفچگان را با آب آشامیدنی لرستان تامین می کند و پهنه وسیعی از روستاهای الیگودرز را ویران و بسیاری از مردم و اهالی روستاهای الیگودرز به خاطر از بین رفتن منابع آبی مجبور به مهاجرت به دیگر نقاط شده اند.
🔹نکته دیگری که در طرح انتقال آب قمرود سالهاست توسط مافیا ضایع شده بحث پرداخت حق آبه لرستان از این پروژه بزرگ است. طبق پروتکل هایی که بعد از خسارت پروژه قمرود به لرستان گنجانده شده، می بایست سالیانه 30 میلیون متر مکعب آب به روستاها و رودخانه های الیگودرز اختصاص داده شود اما سالهاست که مافیای آب و بی خیالی مسئولان لرستان سبب شده که یک لیتر آب از منابع قمرود به نفع استان استحصال نشود.
🔹شوربختانه بعضی ایستگاه های پمپاژ پروژه قمرود، که قرار بود آب را به رودخانه های تشنه الیگودرز برسانند آغاز به کار نکرده اند و با اینکه پمپ های گرانقیمت آن ۶ سال است توسط ستاد اجرایی فرمان امام خریداری و نصب شده، اما سالهاست که در سایه کارشکنی مافیا، در حال خاک خوردن هستند و کار به همین جا هم ختم نشده است.
🔹با خبر شدیم که اکیپی از تهران به الیگودرز عازم شده اند تا مقدمات جمع آوری این پمپ ها که 9 میلیون یورو و به عبارتی 400 میلیارد تومان قیمت دارند را فراهم و بار نیسان آبی رنگ! کنند و به ناکجا آباد ببرند.!
🔹مطالبه گران اجتماعی و رسانه ای و بعضی مسئولان الیگودرزی در گفت و گویی که با امید لرستان داشتند این مسئله را مطرح می کنند که پشت پرده انتقال این پمپ های گرانقیمت احتمالا رانتی در خود استان و شهرستان وجود داشته وگرنه تهرانی ها از کجا اطلاع دارند در فلان منطقه دور افتاده از الیگودرز پمپ های گرانقیمتی وجود دارد که از صدقه سری مسئولان به حال خود رها شده اند .
🔹باید از حضرات مسئول گذشته و حال که سِمت ملی و استانی داشته یا دارند پرسید چرا 6 سال تمام ایستگاه های پمپاژ منطقه اِنوج الیگودرز احداث شده و 30 میلیون متر مکعب آب هم از طرف وزارت نیرو تخصیص یافته و مردم و کشاورزی منطقه هم تشنه این آب هستند اما همه دست روی دست گذاشته اند تا شکارچیان منابع لرستان به سراغ پمپ هایی بیایند که اصولا از وزارت نیرو ریالی بابت خرید آنها هزینه نشده و ستاد اجرایی فرمان امام که مجموعه ای غیر دولتی است به دلیل ضررهایی که الیگودرز از پروژه قمرود دیده آن ها را برای احیای زراعت و آب شرب منطقه خریداری کرده است.
🔹متاسفانه گویا بعضی مسئولان استانی و حتی شهرستانی، همنوا با منویات مافیای آب، خواسته یا ناخواسته خواستار انتقال این ژنراتورها به تهران شده اند و هنوز در حال رایزنی برای این مسئله هستند و آن قدری که سنگ پایتخت را به سینه می زنند خود تهرانی ها هم نمی زنند و انسان در رفتار این جماعت در حیرت می ماند که چرا به جای اینکه دنبال رایزنی برای احقاق حقوق لرستان در سدهای معشوره و بختیاری و غیره و ذالک باشند چشم به دارایی های لرستان برای انتقال بسته اند!
🔹با خبر شدیم که استاندار لرستان و بعضی از مسئولان الیگودرزی پس از رسانه ای شدن امکان انتقال پمپ های آب منطقه اِنوج الیگودرز به شدت با آن مخالفت کرده و گفته اند اجازه چنین کاری را نخواهند داد و باید دید در این داستان، مافیای آب پیروز خواهد شد یا مردم و مطالبه گران رسانه ای و اجتماعی!؟
امید_لرستان
هدایت شده از خبرگزاری فارس
خبری که رهبر انقلاب از سناریوی دشمن برای ایجاد آشوب دریافت کرد
🔹سعدالله زارعی تحلیلگر مسائل بینالملل: از حدود دو هفته یا سه هفته قبل از اغتشاشات، مذاکراتی در دوحه بعد از سفر جوزف بورل به تهران در رابطه با بحث هستهای ایران شکل گرفت.
🔹آنجا گفته شد که ایران با اروپا به توافقاتی رسیدند و چرخهی گفتوگوهای هستهای یک مقداری فعال شد. ایران هم در این فاصله در خصوص بازرسیها و آن سه مرکز ادعایی آژانس انعطافهایی نشان داده بود و کار داشت با گفتوگو جلو میرفت؛ هم نمایندگان اروپا بودند و با یک فاصلهی مکانی نمایندگان آمریکا بودند.
🔹اما حدود دو هفته قبل از آغاز اغتشاشاتی که در شهریور شروع شد یک دفعه آمریکاییها مذاکرات را متوقف کردند و رابرت مالی، مسئول میز ایران و مسئول مذاکرات هستهای در پاسخ به جوزف بورل که میگوید چرا متوقف کردید، میگوید دو هفته صبر کنید ایران امتیازاتی خواهد داد که تعجب خواهید کرد و اتفاقاتی در ایران میافتد که خودشان میآیند دنبال ما و امتیازات ویژهای خواهند داد!!
🔹خب این هم نشان میدهد که قبل از آغاز اغتشاشات، وضعیت اغتشاشات و برنامهها و حتی زمان آغاز اغتشاشات تا حدودی معلوم بوده است.
تحلیل و بررسی مجموع نکات رهبر انقلاب در دیدار با مردم قم را اینجا بخوانید
@Farsna
هدایت شده از دایی محمد
27.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 شعری که مادر شهید یزدی برای رئیس جمهور سرود
┄┄┄┄┄❅✾❅┄┄┄┄┄
هدایت شده از متفرقه:درهم وبرهم از هرچه بخواهید
10.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
30.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 عذاب و سختی روح از ناراحتی بازماندگان💠
🔺تجربه گر: آقای زمانی قلعه🔺
21.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 اعمالی که میتوان برای رفتگان انجام داد و تاثیر بسیار زیاد آن 💠
🔺تجربه گر: آقای زمانی قلعه🔺
هدایت شده از غلام رضا عطاری پیکانی
🗓۲۱ دی ماه سال ۱۳۶۶ ش
🏳تبیین ولایت مطلقه فقیه
🏳بدنبال نامه امام خمینی به
🏳رئیس جمهور خامنهای/۱۰
💠رهبرانقلاب
‼️بعضیها خیال میکنند که این «ولایت مطلقهی فقیه» که در قانون اساسی آمده، معنایش این است که رهبری مطلقالعنان است و هر کار که دلش بخواهد، میتواند بکند! معنای ولایت مطلقه این نیست. رهبری بایستی موبهمو قوانین را اجرا کند و به آنها احترام بگذارد. منتها در مواردی اگر مسؤولان و دستاندرکاران امور بخواهند قانونی را که معتبر است موبهمو عمل کنند، دچار مشکل میشوند. قانون بشری همینطور است. قانون اساسی راه چارهای را باز کرده و گفته آنجایی که مسؤولان امور در اجرای فلان قانون مالیاتی یا سیاست خارجی، بازرگانی، صنعتی و دانشگاهی دچار مضیقه میشوند و هیچکار نمیتوانند بکنند - مجلس هم اینطور نیست که امروز شما چیزی را ببرید و فردا تصویب کنند و به شما جواب دهند - رهبری مرجع است. زمان امام هم همینطور بود. بنده خودم آنوقت رئیس جمهور بودم و جایی که مضیقههایی داشتیم، به امام نامه مینوشتیم و ایشان اجازه میدادند. بعد از امام، دولت قبلی و دولت فعلی گاهی راجع به مسائل گوناگون نامه مینویسند که در اینجا مضیقه وجود دارد، شما اجازه بدهید که این بخش از قانون نقض شود. رهبری بررسی و دقّت میکند و اگر احساس کرد که بناگزیر باید اینکار را بکند، آن را انجام میدهد. جاهایی هم که بهصورت معضل مهمّ کشوری است، به مجمع تشخیص مصلحت ارجاع میشود. این معنای ولایت مطلقه است، والّا رهبر، رئیس جمهور، وزرا و نمایندگان، همه در مقابل قانون تسلیمند و باید تسلیم باشند. ۸۲/۹/۲۶
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini