4_5996699163343980884.mp3
17.94M
🎙#شرح_منظومه_حاجی_سبزواری جلسه اول
در محضر #علامه_مروجی_سبزواری
4_5994399672213441273.mp3
15.03M
🎙#شرح_منظومه_حاجی_سبزواری جلسه دوم
در محضر #علامه_مروجی_سبزواری
4_5996699163343980900.mp3
17.31M
🎙#شرح_منظومه_حاجی_سبزواری جلسه سوم
در محضر #علامه_مروجی_سبزواری
4_6016898446076676771.mp3
31.07M
🎙#شرح_توحید_شیخ_صدوق جلسه صد و سی و چهارم
در محضر #علامه_مروجی_سبزواری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تکنولوژی و تسلیحات آخرالزمانی
شرح ویدیو :
با استفاده از فنآوری «پرتو آبی» (Blue beam) میتوانند وانمود کنند که سیارهیی دیگر به زمین نزدیک شده است.
آنها که از چنین توانمندی تکنولوژیک برخوردارند آیا نمیتواند هبوط یک پیامبر از آسمان به زمین را تجسم بخشند؟
آیا نمایاندن خروج شتر از دل کوه و شکافت دریا و آفرینش دیگر صحنههای تکاندهنده، امروزه نیز معجزه است؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تصاویر برخورد هواپیما با ساختمانهای دوقلوی چیس مانهاتان در رویداد یازدهم سپتامبر در واقع برساختهی تکنولوژی «پرتو آبی» (Blue beam) بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تکنولوژی و تسلیحات آخرالزمانی
شرح ویدیو :
آزمایش یکی دیگر از جلوههای پرتو آبی.
اهداف پروژهی پرتو آبی (Blue beam) چیست؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
🎙سخنرانی #استاد_دانشمند
موضوع: پول میاد اما...
هدایت شده از ایستگاه روضه
روضه خانگی - امام حسین(ع) - 641.mp3
11.35M
🎙مگر به کربلا کفن به غیر بوریا نبود...
🔻روضه #امام_حسین(ع)
⏱#بیش_از_ده_دقیقه | 14:19
👤کربلایی سید #مهدی_حسینی
#شب_جمعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 روایات است ایرانیان در آخر زمان زمینه سازان ظهور هستند
🎙 حجت الاسلام عالی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ
✅مکاشفه شنیدنی آیت الله حق شناس (ره) از تاثیر فوق العاده ذکر «یاحسین»
هدایت شده از سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ مراقبت از اعصاب، حلقه مفقوده و کلیدی پیشگیری از کرونا و بسیاری از بیماریهای فصلی
🔸از جمله نکات و مسائلی که در بیماری کرونا و بیماریهای شبیه به آن مانند سرماخوردگی و آنفولانزا شدیداً حائز اهمیت است و کمتر بدان پرداخته میشود، نقش سیستم عصبی و مجموعه اعصاب هم در پیشگیری از این بیماریها و هم در بوجود آمدن این بیماریهاست.
🔹طبق پژوهشهای مختلف آزمایشگاهی و بالینی، سیستم عصبی و مجموعه اعصاب نقش مهم و کلیدی در تنظیم عملکرد سیستم ایمنی و صد البته تنظیم عملکرد سایر اندامها مانند قلب و عروق را دارند. به طوری که تغییرات و نوسانهای لحظهای در عملکرد اعصاب، آناً و در لحظه اثر خود را بر سایر ارگانها وارد میسازد.
🔹نور، تشعشعات، صدا، لمس، فشار، بو، مزه و از همه مهمتر گرما و سرما راه اثرگذاری و اثرپذیری عصبها از محیط بیرونی به اندامهای درون بدن میباشند. لذا هر گونه تغییر نامناسب و مخرب در هر یک از این عوامل میتواند عملکرد کلی بدن را تحت تأثیر قرار دهد.
🔸به همین جهت و بر همین مبنا میتوان گفت که مراقبت از اعصاب و سیستم عصبی که «مغز» و در زبان طب سنتی «دِماغ» هسته مرکزی آن میباشد، نقشی مهم و کلیدی در پیشگیری از بیماری کرونا و بیماریهای مشابه آن دارد.
❓اما سؤال اینجاست که چگونه میتوان از مغز و مجموعه اعصاب مراقبت کرد؟ چه چیزهایی عملکردشان را دچار اختلال میکنند و چه چیزهایی به آنها کمک میکنند؟
▪️دما و گرما و سرما به نحوی مهمترین نکته در حفاظت از مغز است. سرما و گرمای بیش از حد هر دو عامل بیماری هستند، گرچه معمولاً بیماریها در اعصاب با گرم شدن بیش از حد آنها و بیشفعالیشان آغاز میشوند.
▪️پرهیز از قرارگیری طولانی در برابر نور مستقیم آفتاب یا استفاده از کلاه آفتابی در تابستان عاملی کلیدی میباشد. در موجهای تابستانی کرونا توجه به این نکته مهم است.
▪️در فصل پاییز یا زمستان و در آب و هوای نیمهسرد و ناپایدار و پر از باد، استفاده از کلاه و پوشاندن گیجگاه و پیشانی شدیداً لازم است.
▪️شستن سر، صورت و دستها و پاها با آب سرد یا خنک کمک بسیاری به تنظیم عملکرد اعصاب میکند. در استحمام ترجیحاً سر با آب خنک و بدون آب داغ شسته شود و میتوان پس از استحمام پشت پاها را با آب سرد و با احتیاط شستشو داد. وضو با آب سرد نیز بسیار کمککننده میباشد.
▪️سردردها همیشه نشانهای از سرما یا گرمای بیش از حد مغز و اعصاب هستند. سردرد سرد با بیحالی و سردرد گرم با خشم همراه است.
▪️خشم و عصبانیت در کنار ترس و اضطراب، دو بال ویرانگر برای اعصاب و یک گام بلند به سوی ابتلای سریعتر به بیماری کرونا محسوب میشوند.
▪️بیخوابی و نخوابیدن به موقع، باعث بیشفعالی و عدم استراحت اعصاب شده و اثرات شدیداً زیانبار و گاهاً سنگینی بر عملکرد کلی بدن و سیستم ایمنی دارد.
▪️مواد غذایی بسیار شیرین محرک عصبها هستند و به جز مواردی که بدن آن را طلب میکند کمتر توصیه میشوند. مواد شور مانند نمک و مواد غذایی ترش عملکرد عکس داشته و نقش سرکوبکننده اعصاب را ایفا میکنند.
▪️عواملی که باعث تحریک، بیشفعالی، افزایش حرارت و گرمای زیاد مغز و اعصاب مرکزی شما در فصل تابستان و هوای گرم شوند، میتوانند احتمال ابتلای شما به کرونا را افزایش دهند.
▪️مواد غذایی تند و ادویهجات در عین اینکه گرم هستند، به علت اینکه علاوه بر اعصاب معده و سایر اعضا را نیز گرم و فعال میکنند اثر مضری نداشته، خاصیت ضدالتهابی دارند و اتفاقاً به همین دلیل در مناطق گرمسیری استفاده از آنها رواج دارد.
▪️هر چه معده شما و به تبع آن قلب و عروقتان بیشتر درگیر باشند، مجموعه عصبها فعالتر شده و نقش تهاجمی/هیجانی و اصطلاحاً Excitatory به خود میگیرند. لذا پرخوری و مواد غذایی سنگین عملکرد اعصاب را دچار اختلال کرده و این مسئله در هوای گرم تشدید پیدا میکند.
▪️آبریزش بینی، خروج خلط از حلق و بینی و حتی به اعتقاد ما پر شدن ریه بیماران کرونایی از ترشحات مرطوب، نشانهای از گرمای زیاد، بیشفعالی و عملکرد تهاجمی اعصاب میباشد.
▪️هنگام ابتلا به کرونا یا احساس ابتلا به بیماری، تحرک خود را کم کنید و حتیالامکان در فضای آرام به لحاظ روانی، با آلودگی صوتی پایین و با نور کم قرار بگیرید و در هنگام خواب نیز این نکات را رعایت کنید.
❗️ساتع شدن بیش از حد تشعشعات و امواج الکترومغناطیسی در باندهای خاص و خصوصاً در طیفهای نفوذپذیرتر اثر مخربی بر سیستم عصبی دارد. از استفاده بیش از حد از لوازم الکترونیکی مانند موبایل خودداری کنید، هنگام مکالمه به هیچ عنوان آن را در کنار گوشتان قرار ندهید و از هندزفری عادی و غیربیسیم استفاده کنید. هنگام خواب موبایل را چند متر دورتر از خود بگذارید و در طول روز نیز تا حد امکان از آن فاصله بگیرید و در مواردی که به وایفای احتیاج ندارید آن را خاموش کنید.
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
هدایت شده از سلام «واحد سلامت مصاف»
♨️ رعایت چه نکاتی در تغذیه به پیشگیری از کرونا و بیماریها کمک میکند؟
🔹پیامبر اکرم (ص) میفرمایند: «المعده بیت الداء و الحمیه رأس کل دواء». معده خانه همه دردها و پرهیز از پرخوری بالاتر از تمام درمانهاست.(1)
🔸معده سالم، گوارش قوی و کم خوردن، آسانترین و کمهزینهترین و تضمینشده ترین راه برای پیشگیری از کرونا و طیف وسیعی از بیماریهاست.
🔹عملکرد سیستم ایمنی به عملکرد قلب و عروق و عملکرد قلب و عروق به گوارش شما وابستگی دارد. هر چه معده و سیستم گوارشی شما کمتر درگیر باشد، قلب و سایر بخشهای بدن نیز کمتر درگیر شده و راحتتر با عوامل بیماریزا مبارزه میکنند. با رعایت اصول تغذیه میتوانیم این هدف را با کمترین هزینه بدست آورده و در برابر کرونا و بسیاری از بیماریها خود را ایمن نماییم:
▪️تا زمانی که عمیقاً گرسنه نشدید غذایی میل نکنید. هنگام صرف غذا به میزانی میل کنید که احساس سنگینی نکنید تا معدهتان برای وعده بعد آماده و کاملاً خالی شود.
▪️سعی کنید هنگام خوردن غذا آرامش داشتهباشید. لقمهها را آرام و خوب بجوید، به ظرف غذا خوب نگاه کنید، آن را ببویید و خوب مزه کنید. این مسئله هم به احساس روانی رفع گرسنگی و لذت از غذا کمک میکند و هم هضم غذا را تسهیل مینماید.
▪️ما روزانه بسیار بیشتر از حد نیاز بدنمان غذا مصرف میکنیم. از ترس تأمین نشدن مواد موردنیاز بدن تبعات پرخوری را به جان نخرید. لذت سبکی پس از کم خوردن را به سنگینی پس از پرخوری ترجیح دهید و معدهتان را تحت فشار نگذارید. همه موادی که وارد معده میشوند قابلیت جذب به بدن را ندارند.
▪️در مصرف آب زیادهروی نکنید. تأمین آب بدن لزوماً از نوشیدن مستقیم آب به دست نمیآید و زیادهروی در مصرف آب معده را شدیداً تضعیف میکند.
▪️ وقتی آب سرد بنوشید که معدهتان خالی و دارای قوت است. در غیر این صورت مصرف آب سرد باعث تضعیف معده میشود و در این حالت آب گرم جوشاندهشده توصیه میگردد.
▪️هنگام نوشیدن آب، آن را در سه جرعه بنوشید و بین هر سه جرعه میزانی تنفس داشتهباشید. این کار شما را زودتر سیراب میکند و هم از آسیبزایی جلوگیری مینماید.
▪️پیش، پس و میانه مصرف غذا از نمک به صورت مزهمزه کردن استفاده نمایید. استفاده از نمک طبیعی تصفیهنشده توصیه میگردد.
▪️استفاده از سبزیجات، پیاز، زیتون و در برخی موارد ترشیجات نسبت به مصرف لبنیاتی مانند ماست در کنار غذا ارجحیت دارد. خوردن آب در میان و پس از غذا نیز چندان توصیه نمیگردد و باعث ضعف معده میشود. در صورت تشنگی مفرط استفاده از آب گرم توصیه میشود.
▪️خواب بلافاصله پس از غذا میتواند آسیبزا باشد و باید حداقل حدود دو ساعت بین مصرف غذا و خواب فاصله باشد.
▪️افراد سرد مزاج و کسانی که در هضم و دفع غذا دچار سختی هستند باید مراقبت بیشتری به عمل آورند. مصرف زیاد مواد غذایی پر قند یا سنگین که هضم آن سخت است برای این افراد نامناسب بوده و پرخوری به آنها ضربه زیادی وارد میکند.
▪️وعده نهار را سبکتر از سایر وعدهها میل کنید و حتی میتوانید در طولانیمدت آن را کاملاً حذف نمایید. میانه روز و در هوای گرم بدترین زمان برای صرف وعدههای سنگین است.
▪️قند و مواد غذایی مملو از قند عامل بسیاری از بیماریها هستند. در دوران همهگیری کرونا استفاده از قندهای مصنوعی و یا مواد غذایی صنعتی پرقند مانند آبمیوههای صنعتی، سسهای صنعتی، نوشابه و شکلات و شیرینیجات باید به حداقل میزان ممکن برسد.
▪️میوهها میانوعدهای عالی برای اندام گوارشی هستند. برای کسب بیشترین منفعت آنها را در تناسب با مزاجتان میل نموده و فقط هنگامی به سراغشان روید که معدهتان خالی باشد.
▪️میزان راحتی دفع مواد زائد اهمیت بالایی در گوارش دارد. همیشه در اولین فرصت و هنگام احساس نیاز برای دفع مواد زائد به سرویس بهداشتی مراجعه کنید و شدیداً از تأخیر در آن پرهیز کنید. پیش از خواب نیز همیشه یک بار این عمل را تکرار نمایید.
▪️هنگامی که احساس کردید در آستانه بیمار شدن هستید، اولین اقدام شما کاهش حجم غذا و سختگیری نسبت به تغذیهتان باشد.
❗️در زمینه تغذیه، رعایت اصول اولیه و پرهیز از رفتارهای غلط اهمیت بسیار بالاتری از این دارد که برای مثال چه چیزهایی را برای تقویت سیستم ایمنی مصرف کنیم. تا وقتی عادات روزمره ما تضعیفکننده سیستم ایمنی باشند، مصرف هیچ چیزی نمیتواند آن را اصلاح کند.
🔰 اهمیت و تأثیر تغذیه در سلامتی آنقدر بالاست که امیرالمؤمنین علی علیهالسلام فرمودهاند: هر کس فقط به هنگام گرسنگی غذا را میل کند، آن را خوب بجوَد، آن را ترک کند در حالی که هنوز اشتها دارد و قضای حاجت را به تأخیر نیندازد، تا هنگام مرگ به هیچ بیماری مبتلا نمیشود.(2)
📚(1)مواعظ عددیه، ص55
📚(2)مکارمالاخلاق، ص146
✅ کانال واحد سلامت مؤسسه مصاف(سلام)
@masaf_salam
🔴 آشنایی با تدابیر درمانی #دلتا_کرونا
💠 روشی ساده و مجرب
با مشاهده اولین علامت شروع کنید به:
1️⃣ هر روز غرغره:
(آب+عسل+سرکه+نمک+پودر آویشن) را سه بار و دفعه چهارم کمی ببلعد.
2️⃣دو روز اول بیماری:
هر نیم ساعت یک انگشت عسل طبیعی.
3️⃣ برای تب:
سیب و یا آب سیب ، هلو، عناب زیاد بخورید و همچنین پیاز خورد شده روی کف پا و بدن گذاشته شود.
در تب وجود اسهال مفید است و رفع تب میکند.
4️⃣پرهیز جدی از غذاهای:
چرب ، سرخ کرده، مرغ بازار ، لبنیات، آبگوشت چرب، شیرینی قنادی، موز خارجی، گیلاس 🍒 و آلبالو
5️⃣روزانه سه فنجان دم کرده دمنوش شفا
(اویشن، بابونه، خطمی، پنیرک، گشنیز، رازیانه، سنا، عناب، ناخنک ...)
6⃣گلاب به صورت اسپری کردن و ریختن در همه غذاها
7️⃣بهترین غذاها آش ها مخصوصاً اُماج (آش سبزی که شامل برگ چغندر باشد) آش جو و گندم که همراه کمی گوشت دنده بره پخته شده باشد، انواع حلیم ها، بلدرچین کبابی یا پخته شده در شیشه با بخار آب، کباب سردست بره
8⃣ داروهای مفید جهت درمان و رفع عوارض:
شربت رضوی روزانه سه وعده میل شود
در صورت تنگی نفس شربت زوفا
درصورت شدت بیماری شربت سرماخوردگی که میتوانید از فروشگاه مزاج مارکت نماینده رسمی محصولات استاد خیراندیش تهیه نمایید 👇👇👇
https://eitaa.com/mezajmarket
✅تذکر:
🔹بدانید با خوردن سردی جات مثل ماست، دوغ، ترشی، یخ، باد کولر و مرغ صنعتی، روغن صنعتی، سیستم ایمنی را بسیار پایین آورده و عوارض کرونا بیشتر خواهد بود.
🔹لطفا این متن را برای جهت یاری به اقوام و دوستان خود نیز ارسال نمایید🙏
#سلامتخانواده
#کرونا
☆ بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحْمٰنِ الرَّحیمْ ☆
♡دعای عهد♡
💠اَللّهُمَّ رَبَّ النُّورِ الْعَظیمِ،💠 وَ رَبَّ الْکُرْسِىِّ الرَّفیعِ،💠 وَ رَبَّ الْبَحْرِ الْمَسْجُورِ،💠 وَ مُنْزِلَ التَّوْراةِ وَالْإِنْجیلِ وَالزَّبُورِ،💠 وَ رَبَّ الظِّلِّ وَالْحَرُورِ،💠 وَ مُنْزِلَ الْقُرْآنِ الْعَظیمِ، وَ رَبَّ الْمَلائِکَةِ الْمُقَرَّبینَ، 💠وَالْأَنْبِیاءِ وَالْمُرْسَلینَ اَللّهُمَّ إِنّى أَسْأَلُکَ بوَجْهِکَ الْکَریمِ،💠 وَ بِنُورِ وَجْهِکَ الْمُنیرِ، وَ مُلْکِکَ الْقَدیمِ،💠 یا حَىُّ یا قَیُّومُ، أَسْأَلُکَ بِاسْمِکَ الَّذى أَشْرَقَتْ بِهِ السَّمواتُ وَالْأَرَضُونَ، 💠وَ بِاسْمِکَ الَّذى یَصْلَحُ بِهِ الْأَوَّلُونَ وَالْآخِرُونَ، 💠یا حَیّاً قَبْلَ کُلِّ حَىٍّ، وَ یا حَیّاً بَعْدَ کُلِّ حَىٍّ،💠 وَ یا حَیّاً حینَ لا حَىَّ، 💠یا مُحْیِىَ الْمَوْتى، وَ مُمیتَ الْأَحْیاءِ،💠 یا حَىُّ لا إِلهَ إِلّا أَنْتَ.💠
اَللّهُمَّ بَلِّغْ مَوْلانَا الْإِمامَ الْهادِىَ الْمَهْدِىَّ الْقائِمَ بِأَمْرِکَ،💠 صَلَواتُ اللَّهِ عَلَیْهِ وَ عَلى آبائِهِ الطّاهِرینَ،💠 عَنْ جَمیعِ الْمُؤْمِنینَ وَالْمُؤْمِناتِ فى مَشارِقِ الْأَرْضِ وَ مَغارِبِها،💠 سَهْلِها وَ جَبَلِها، 💠وَ بَرِّها وَ بَحْرِها، وَ عَنّى وَ عَنْ والِدَىَّ مِنَ الصَّلَواتِ زِنَةَ عَرْشِ اللَّهِ، 💠وَ مِدادَ کَلِماتِهِ، وَ ما أَحْصاهُ عِلْمُهُ،💠 وَ أَحاطَ بِهِ کِتابُهُ.💠 أَللّهُمِّ إِنّى أُجَدِّدُ لَهُ فى صَبیحَةِ یَوْمى هذا،💠 وَ ما عِشْتُ مِنْ أَیّامى عَهْداً وَ عَقْداً وَ بَیْعَةً لَهُ فى عُنُقى، 💠لا أَحُولُ عَنْها، وَ لا أَزُولُ أَبَداً.💠 اَللّهُمَّ اجْعَلْنى مِنْ أَنْصارِهِ وَ أَعَوانِهِ، 💠وَالذّابّینَ عَنْهُ، وَالْمُسارِعینَ إِلَیْهِ فى قَضاءِ حَوائِجِهِ، وَالْمُمْتَثِلینَ لِأَوامِرِهِ، وَالْمُحامینَ عَنْهُ،💠 وَالسّابِقینَ إِلى إِرادَتِهِ، وَالْمُسْتَشْهَدینَ بَیْنَ یَدَیْهِ.💠
اَللّهُمَّ إِنْ حالَ بَیْنى وَ بَیْنَهُ الْمَوْتُ الَّذى جَعَلْتَهُ عَلى عِبادِکَ حَتْماً مَقْضِیّاً، 💠فَأَخْرِجْنى مِنْ قَبْرى مُؤْتَزِراً کَفَنى،💠 شاهِراً سَیْفى، مُجَرِّداً قَناتى،💠 مُلَبِّیاً دَعْوَةَ الدّاعى فِى الْحاضِرِ وَالْبادى.💠 اَللّهُمَّ أَرِنِى الطَّلْعَةَ الرَّشیدَةَ وَالْغُرَّةَ الْحَمیدَةَ،💠 وَاکْحَُلْ ناظِرى بِنَظْرَةٍ مِنّى إِلَیْهِ، 💠وَ عَجِّلْ فَرَجَهُ، وَ سَهِّلْ مَخْرَجَهُ،💠 وَ أَوْسِعْ مَنْهَجَهُ، وَاسْلُکْ بى مَحَجَّتَهُ، 💠وَ أَنْفِذْ أَمْرَهُ، وَاشْدُدْ أَزْرَهُ، 💠وَاعْمُرِ اللّهُمَّ بِهِ بِلادَکَ ، وَ أَحْىِ بِهِ عِبادَکَ،💠 فَإِنَّکَ قُلْتَ وَ قَوْلُکَ الْحَقُّ:💠 ظَهَرَ الْفَسادُ فِى الْبَرِّ وَالْبَحْرِ بِما کَسَبَتْ أَیْدِى النّاسِ، 💠فَأَظْهِرِ اللّهُمَّ لَنا وَلِیَّکَ وَابْنَ بِنْتِ نَبِیِّکَ الْمُسَمّى بِاسْمِ رَسُولِک💠َ
حَتّى لا یَظْفَرَ بِشَىْءٍ مِنَ الْباطِلِ إِلّا مَزَّقَهُ، 💠وَ یُحِقَّ الْحَقَّ وَ یُحَقِّقَهُ،💠 وَاجْعَلْهُ اللّهُمَّ مَفْزَعاً لِمَظْلُومِ عِبادِکَ وَ ناصِراً لِمَنْ لا یَجِدُ لَهُ ناصِراً غَیْرَکَ،💠 وَ مُجَدِّداً لِما عُطِّلَ مِنْ أَحْکامِ کِتابِکَ،💠 وَ مُشَیِّداً لِما وَرَدَ مِنْ أَعْلامِ دینِکَ، 💠وَ سُنَنِ نَبِیِّکَ صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ،💠 وَاجْعَلْهُ اللّهُمَّ مِمَّنْ حَصَّنْتَهُ مِنْ بَأْسِ الْمُعْتَدینَ،💠 اَللّهُمَّ وَ سُرَّ نَبِیَّکَ مُحَمَّداً صَلَّى اللَّهُ عَلَیْهِ وَ آلِهِ بِرُؤْیَتِهِ،💠وَ مَنْ تَبِعَهُ عَلى دَعْوَتِهِ،💠 وَارْحَمِ اسْتِکانَتَنا بَعْدَهُ ،💠 اللّهُمَّ اکْشِفْ هذِهِ الْغُمَّةَ عَنْ هذِهِ الْأُمَّةِ بِحُضُورِهِ، 💠وَ عَجِّلْ لَنا ظُهُورَهُ، 💠إِنَّهُمْ یَرَوْنَهُ بَعیداً وَ نَراهُ قَریباً، 💠بِرَحْمَتِکَ یا أَرْحَمَ الرّاحِمینَ.💠
☆اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان☆ِ
☆اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان☆ِ
☆اَلْعَجَلَ، اَلْعَجَلَ؛ یا مَولای یا صاحِبَ الزَّمان☆
ِ
♡ اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرج♡
♢سلامتی مولا مون صاحب الزمانصلوات♢
⇦التماس دعا➣
#امام زمان
#مهدویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️استاد رائفی پور
📝 کلید ظهور در دستان شیعیان است
مشکل ، اعمال ما است.
🎤سخنرانی امام کائنات
موانع_ظهور
ارتباط موفق_26.mp3
11.44M
#ارتباط_موفق ۲۶
حتی اگر از دست شما، کاری برای رفع مشکل دوستانت برنمیآید؛
با همدردی، همراهی و پیگیری ... صداقتت را به آنها ثابت کن! 🤲
▫️اثبات صداقتشما، در زمان مشکلات دیگران، دایرهی جذب شما را وسیعتر میکند.
#استاد_شجاعی 🎤
#دکتر_شهرام_اسلامی
#دکتر_رفیعی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️🎥غیبت پشت سر مومن !
🎙#استاد_عالی
🌺توصیف خارق العاده دنیا از زبان امام علي (ع):
بیشترین ضربه هارو خوبترین آدمها میخورند،
برای خوبیهاتون حد تعیین کنید و هر کس را به اندازه لیاقتش بها دهید نه به اندازه مرامتان.
زندگی کردن با مردم این دنیا همچون دویدن در گله اسب است ! تا میتازی با تو میتازند ؛ زمین که خوردی ؛ آنهایی که جلوتر بودند ؛ هرگز برای تو به عقب باز نمیگردند !
و آنهایی که عقب بودند ؛ به داغ روزهایی که میتاختی تو را لگد مال خواهند کرد !
در عجبم از مردمی که بدنبال دنيايی هستند که روز به روز از آن دورتر ميشوند ؛ و غافلند از آخرتی که روز به روز به آن نزديکتر ميشوند.
📙نهج البلاغه ص 56 خ 43
🎤 #استاد_عالی✅
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سازمان CIA با مدیریت سلبریتیها و افرادی همچون #اصغر_فرهادی به دنبال چیست؟
💠 سخنان ابوالقاسم طالبی در برنامه ثریا
21 آبان 1395
⚠️ وقتی به ناموست کسی چیزی بگه و تو بهش هیچی نگی و بهش بخندی تو دیگه اگه به سرزمینت هم تجاوز کنن هیچی نمیگی!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پست ویژه
🎬 مستند بیل گیتس کیست؟
قسمت اول
🔯 چگونه بیل گیتس یهودی بهداشت جهانی را انحصاری کرد
#سازمان_ماسونی_بهداشت_جهانی
#ایلومینانی