🔻یک درس مهم زندگی از حضرت امام جوادالائمه علیهالسلام:
✍️حضرت امام جواد علیه السلام فرمودند: « لَوْ سَكَتَ الْجَاهِلُ مَا اخْتَلَفَ النَّاسُ » یعنی؛ اگر جاهل خاموش میبود ، میام مردم اختلافی نمیافتاد.
📚كشف الغمة في معرفة الأئمة، ج۲، ص۳۴۹ + (اسکن)
بحار الأنوار، ج۷۵، ص۸۱
پ.ن: اگر ما دقت کنیم، بیشتر اختلافاتی که بین مردم بروز می کند به خاطر سخن گفتن افراد جاهل است. این مسأله در جزئی ترین اختلافات نمود دارد تا مسائل مهم و حیاتی؛
مثلاً در قضیۀ گوسالۀ سامری، آن منافق نیرنگ هائی زد تا توانست اکثریت نادان مردم را با خود همداستان کند. پذیرش و حمایت مردم نادان موجب غلبۀ او و پیروانش بر حضرت هارون شد.
همواره طواغیت با تکیه بر طرفداران عوام احمق خود در مقابل انبیاء و اوصیاء علیهمالسلام ایستاده اند.
🔚 اگر کسی که چیزی را نمی داند از آن دنباله روی کورکورانه نکند هیچ منافق و شیطانی در ایجاد فتنه موفق نخواهد شد.
⚫️ اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج ⚫️
🔹هتاکی یکی از عمال هارون الرشید لعین و اوج مظلومیت حضرت امام جوادالائمه علیه السلام و پاسخ کوبنده آن حضرت❗️
✍️روایت شده از عمر بن فرج که گوید: روزی نزد حضرت امام جواد علیه السلام مشرف شدم و ایشان را کنار رود دجله دیدم که در حال قدم زدن بود، نزد ایشان رفتم و سلام کردم و سپس عرض کردم: ای فرزند رسول خدا به راستی که شیعیان میگویند: شما از وزن و حجم آب رود دجله آگاهی دارید.
ایشان به من فرمود: آیا خداوند متعال قادر است این علم را به یک مگس عطا کند؟!
عرض کردم: بله.! فرمود: به راستی که مقام من نزد خداوند بیشتر از یک مگس و زیادتر از بسیاری از خلایق است.
📚ترجمه مدینه المعاجز، ج۴، ص۳۶۴
بحار الأنوار، ج ۵۰ ، ص ۱۰۰ و ۱۰۱
🔗 عمر بن فرج الزجحی را بشناسید و عاقبت شوم او به نفرین حضرت جوادالائمه علیهالسلام را بخوانید!
⚫️ اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج ⚫️
👥🍀 توسّل به حضرت جوادالائمّة علیه السلام جهت وسعت روزی
با عنایت به مجموعه ای از روایات و سخن بزرگان، توسّل به حضرت جوادالائمّۀ علیه السلام در جهت رفع تنگدستی و وسعت روزی بسیار نافع است. بعضی از روایاتی که بر این امر دلالت می کنند عبارتند از:
1) عَنِ ابْنِ أَبِي نَصْرٍ قَالَ: قَرَأْتُ فِي كِتَابِ أَبِي الْحَسَنِ الرِّضَا إِلَى أَبِي جَعْفَرٍ علیهماالسلام: يَا أَبَا جَعْفَرٍ! بَلَغَنِي أَنَّ الْمَوَالِيَ إِذَا رَكِبْتَ أَخْرَجُوكَ مِنَ الْبَابِ الصَّغِيرِ، فَإِنَّمَا ذَلِكَ مِنْ بُخْلٍ مِنْهُمْ لِئَلَّا يَنَالَ مِنْكَ أَحَدٌ خَيْراً، وَ أَسْأَلُكَ بِحَقِّي عَلَيْكَ لَا يَكُنْ مَدْخَلُكَ وَ مَخْرَجُكَ إِلَّا مِنَ الْبَابِ الْكَبِيرِ، فَإِذَا رَكِبْتَ فَلْيَكُنْ مَعَكَ ذَهَبٌ وَ فِضَّةٌ، ثُمَّ لَا يَسْأَلُكَ أَحَدٌ شَيْئاً إِلَّا أَعْطَيْتَهُ، وَ مَنْ سَأَلَكَ مِنْ عُمُومَتِكَ أَنْ تَبَرَّهُ فَلَا تُعْطِهِ أَقَلَّ مِنْ خَمْسِينَ دِينَاراً وَ الْكَثِيرُ إِلَيْكَ، وَ مَنْ سَأَلَكَ مِنْ عَمَّاتِكَ فَلَا تُعْطِهَا أَقَلَّ مِنْ خَمْسَةٍ وَ عِشْرِينَ دِينَاراً وَ الْكَثِيرُ إِلَيْكَ، إِنِّي إِنَّمَا أُرِيدُ بِذَلِكَ أَنْ يَرْفَعَكَ اللَّهُ، فَأَنْفِقْ وَ لَا تَخْشَ مِنْ ذِي الْعَرْشِ إِقْتَارا. (الکافی، ج4، ص43/بحارالانوار،ج50، ص102 به نقل از عیون اخبارالرضا و کافی)
ابونصر بزنطی نقل می کند که نامه ابو الحسن الرضا علیه السلام به فرزندش ابو جعفر امام جواد علیه السلام را دیدم. در آن نامه چنین آمده بود: فرزندم ابو جعفر! شنیده ام كه هنگام خروج از منزل، غلامان و خدمتكارانت تو را از درب كوچك منزل بیرون می برند تا از تو به کسی خیری نرسد. اين كار به خاطر پستى و تنگ چشمى آنان است. از تو درخواست مى كنم و تو را به آن حقّى كه بر گردنت دارم سوگند مى دهم كه ورود و خروج تو، هميشه از درب بزرگ باشد. و چون خواستی بر مركب سوار شوى همراه خود مقدارى طلا و نقره بردار و هر كس دست مسألت دراز کرد، او را از عطاى خود بهرهمند ساز. اگر از عموهايت كسى درخواست احسان کرد، كمتر از پنجاه دينار طلا عطا مكن، و بيشتر از اين مبلغ به اراده و ميل تو است. اگر از عمّه هايت كسى درخواست احسان کرد، كمتر از بيست و پنج دينار طلا تقديم مكن، و بيشتر از اين مبلغ به اراده و ميل تو است. من با اين توصيه و سفارش مىخواهم كه خداوند عزّ و جلّ قدر و منزلت تو را رفيع سازد. در راه خدا انفاق كن و مبادا از تنگدستي ترس داشته باشى.
2) عَنْ إِسْمَاعِيلَ بْنِ عَبَّاسٍ الْهَاشِمِيِّ قَالَ: جِئْتُ إِلَى أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام يَوْمَ عِيدٍ فَشَكَوْتُ إِلَيْهِ ضِيقَ الْمَعَاشِ، فَرَفَعَ الْمُصَلَّى وَ أَخَذَ مِنَ التُّرَابِ سَبِيكَةً مِنْ ذَهَبٍ، فَأَعْطَانِيهَا فَخَرَجْتُ بِهَا إِلَى السُّوقِ فَكَانَتْ سِتَّةَ عَشَرَ مِثْقَالا. (الخرائج، ج1،ص383)
اسماعيل بن عباس هاشمى گفت : روز عيدى خدمت حضرت جواد عليه السلام رفتم و به آن جناب از تنگى معاش شکایت کردم. آن حضرت مصلاى خود را بلند کرد و از خاك آنجا مشتی برداشت و به صورت طلا به من داد (يعنى خاك به بركت دست آن حضرت طلا شد). آن را به بازار بردم، شـانـزده مثقال بود.
3) ابوالوفای شیرازی گفت: در خواب رسول خدا صلّی الله علیه وآله را دیدم که در مورد حضرت جوادالائمّه علیه السلام فرمود:
وَ أَمَّا مُحَمَّدُ بْنُ عَلِيٍّ فَاسْتَنْزِلْ بِهِ الرِّزْقَ مِنَ اللَّهِ تَعَالَى. (- بحارالأنوار، ج 94،ص32- 33 به نقل از قَبَس المصباح)
در مورد محمّد بن على عليهما السلام، به سبب او نزول رزق را از خداى تعالى در خواست کن.
4) مرحوم شیخ سلیمان صهرشتی در کتاب «قَبَس المصباح»، دعایی را جهت توسّل به ائمّه اطهار علیهم السلام نقل می کند که در بخشی از آن چنین آمده است:
«اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ بِحَقِّ وَلِيِّكَ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ إِلاّ جُدْتَ بِهِ عَلَيَّ مِنْ فَضْلِكَ، وَ تَفَضَّلْتَ بِهِ عَلَىَّ مِنْ وُسْعِكَ، وَ وَسَّعْتَ عَلَيَّ رِزْقَكَ، وَ أَغْنَيْتَنِي عَمَّنْ سِوَاكَ، وَ جَعَلْتَ حَاجَتِي إِلَيْكَ وَ قَضَاهَا عَلَيْكَ، إِنَّكَ لِمَا تَشَاءُ قَدِيرٌ.» (بحارالأنوار، ج94، ص34 به نقل از قبس المصباح)
5) مرحوم محدّث قمی در «منتهی الآمال»، دعای فوق را نقل کرده، می نویسد:
«علما روزها را دوازده ساعت بخش كرده اند و هر ساعتى را به امامى نسبت داده اند و ساعت نهم روزها متعلق به حضرت جواد عليه السلام است ... و توسل به آن حضرت در این ساعت برای وسعت رزق نافع است، و شایسته است که در توسّل به آن حضرت این دعا را بخوانید، و بعضى گفته اند اين دعا بعد از هر نماز به جهت اداء دين مجرّب است.» (منتهی الآمال، ج2، باب11، فصل2، ص372-373)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🗣💎بر خواندن دعای حضرت جوادالأئمّه علیه السلام مداومت نماییم
علىّ بن عاصم از حضرت جواد عليه السّلام و آن حضرت نيز به واسطه پدران بزرگوار خود از امام حسين عليهم السّلام چنين نقل كردند كه گفت: جدّم رسول خدا صلى اللَّه عليه و آله فرمود:
محمّد بن علیّ الجواد علیه السلام در دعايش چنين مىگويد:
«يَا مَنْ لَا شَبِيهَ لَهُ وَ لَا مِثَالَ! أَنْتَ اللَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ، وَ لَا خَالِقَ إِلَّا أَنْتَ، تُفْنِي الْمَخْلُوقِينَ وَ تَبْقَى أَنْتَ، حَلُمْتَ عَمَّنْ عَصَاكَ، وَ فِي الْمَغْفِرَةِ رِضَاكَ»
مَنْ دَعَا بِهَذَا الدُّعَاءِ كَانَ مُحَمَّدُ بْنُ عَلِيٍّ شَفِيعَهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ. (کمال الدین، ج1، ص267)
هر كس كه اين دعا را بخواند، روز قیامت، محمّد بن علیّ عليهما السّلام شفيع او خواهد بود.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏💎🙏 نماز هدیه به حضرت جوادالأئمّه علیه السلام به نیابت از مولایمان، حضرت صاحب الزّمان علیه السلام
مرحوم سیّد بن طاووس در کتاب «جمال الاسبوع»، از یکی از معصومین علیهم السلام روایت می کند که فرمود:
کسی که ثواب نماز خود را برای رسول خدا صلّی الله علیه و آله، و امیرالمؤمنین علیه السلام و اوصیاء بعد از او علیهم السلام قرار دهد، خداوند ثواب نماز او را بسیار بسیار می گرداند تا نفسش قطع شود. در آن حال(یعنی قبل از جان دادن) به او می گویند: ای فلانی! الطاف تو و هدیه تو به ما، هم اکنون برای تو مفید خواهد بود. امروز، روز جبران کردن و پاداش دادن به توست. دلت خوش، و چشمت روشن باد برای آنچه خداوند برای تو آماده نموده است، و گوارایت باد آنچه به آن رسیدی.
راوی سؤال می کند: انسان چگونه می تواند، نمازش را هدیه نماید؟ حضرت می فرمایند: نیّت کند که ثواب نمازش برای رسول خدا صلّی الله علیه و آله باشد، و اگر امکان داشت علاوه بر 50 رکعت نماز(یعنی نمازهای واجب و نافله آنها)، یک نماز دو رکعتی بخواند و هر روز به یکی از این بزرگواران هدیه نماید.
طریق خواندن نماز هدیه:
2 رکعت نماز بخوان و هر رکعت را با یک یا سه یا هفت تکبیر شروع کن.
در همه رکوع ها و سجده ها، بعد از ذکر تسبیح، 3 بار بگو: «صَلَّى اللَّهُ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ»
اگر نماز را به حضرت جواد علیه السلام هدیه می کنی، بعد از سلام نماز چنین بگو:
«اللَّهُمَّ أَنْتَ السَّلَامُ، وَ مِنْكَ السَّلَامُ، يَا ذَا الْجَلَالِ وَ الْإِكْرَامِ! صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الطَّيِّبِينَ الطَّاهِرِينَ الْأَخْيَارِ، وَ أَبْلِغْهُمْ مِنِّي أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ. اللَّهُمَّ إِنَّ هَاتَيْنِ الرَّكْعَتَيْنِ هَدِيَّةٌ مِنِّي إِلَى عَبْدِكَ وَ ابْنِ عَبْدِكَ، وَ وَلِيِّكَ وَ ابْنِ وَلِيِّكَ، سِبْطِ نَبِيِّكَ، مُحَمَّدِ بْنِ عَلِيٍّ ابْنِ الْمَرْضِيِّينَ علیهم السلام. اللَّهُمَّ فَتَقَبَّلْهُمَا مِنِّي، وَ أَبْلِغْهُ إِيَّاهُمَا، وَ أَثِبْنِي عَلَيْهِمَا أَفْضَلَ أَمَلِي وَ رَجَائِي فِيكَ وَ فِي نَبِيِّكَ وَ وَلِيِّكَ وَ ابْنِ وَلِيِّكَ، يَا وَلِيَّ الْمُؤْمِنِينَ! يَا وَلِيَّ الْمُؤْمِنِينَ! يَا وَلِيَّ الْمُؤْمِنِين!». (جمال الاسبوع، ص15-16 و 20)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
🙏👌نمازهای روز دوشنبه
حضرت عسکری علیه السلام فرمود: هرکس روز دوشنبه ده رکعت نماز بخواند، در هر رکعت، یک بار سوره حمد و ده بار سوره توحید، خداوند در روز قیامت برای او از آن نماز نوری قرار می دهد که از آن نور، موقف (قیامت) روشن می شود به گونه ای که همه کسانی که خداوند خلق کرده است، در آن روز به واسطه آن نماز به او غبطه می خورند. (جمال الأسبوع، ص41)
رسول خدا صلّی الله علیه و آله فرمود: هرکس روز دوشنبه، وقتی روز بلند شد، چهار رکعت نماز بخواند، در رکعت اول سوره حمد و آیةالکرسی، در رکعت دوم سوره حمد و سوره توحید، در رکعت سوم سوره حمد و سوره فلق و در رکعت چهارم سوره حمد و سوره ناس، و بعد از نماز ده بار استغفار کند، خداوند همه گناهانش را می آمرزد و به او قصری در بهشت فردوس عطا می کند که ویژگی آنچنانی دارد که در روایت بیان شده است. (جمال الاسبوع، ص68)
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
👌🟢می خواهیم در دنیا و آخرت با حضرت جوادالأئمه علیه السلام باشیم
عَنْ إِسْمَاعِيلَ بْنِ سَهْلٍ قَالَ: كَتَبْتُ إِلَى أَبِي جَعْفَرٍ علیه السلام: عَلِّمْنِي شَيْئاً إِذَا أَنَا قُلْتُهُ كُنْتُ مَعَكُمْ فِي الدُّنْيَا وَ الْآخِرَةِ. قَالَ: فَكَتَبَ بِخَطٍّ أَعْرِفُهُ: أَكْثِرْ مِنْ تِلَاوَةِ إِنَّا أَنْزَلْنَاهُ وَ رَطِّبْ شَفَتَيْكَ بِالاسْتِغْفَار. (ثواب الأعمال، ص165)
اسماعيل بن سهل گفت: به حضرت جواد الائمه عليه السّلام نامه اى نوشتم كه چيزى به من بياموز كه اگر آن را بگویم، در دنيا و آخرت با شما باشم. پس حضرت با دستخط مبارك خود- كه با آن آشنا بودم- مرقوم فرمود:
سوره إِنَّا أَنْزَلْناهُ را بسيار تلاوت كن، و لب هاى خود را به ذكر استغفار طراوت بخش.
✅«اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج»
8.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گر هشت رضا و نه جواد است چه غم
بگــــذار که هشـــتم گرو نه باشد🖤
#شهادت_امام_جواد
هدایت شده از ایستگاه روضه
bazam-in-rozeha.mp3
2.32M
⏯ #شور
بازم این روضه ها بوی حرم میده
#شهادت_امام_جواد
👌بسیار دلنشین
🎤حاج #مہدۍرسولے
#لبیکیاخامنہاي
7.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مناظره استاد قرائتی با مولوی عبدالحمید در سیستان و بلوچستان
عبدالحمید به کسی دیگه میگه جواب قرائتی را بده، اما خود عبدالحمید هم میگه من بلد نیستم
24.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔍 تمام حرکات سفیانی و مناطق تحت پوشش او زیر ذره بین نظامیان ایران...
📹 "کلیپ در مورد سفیانی ملعون"
🔹 "حجتالاسلام استاد پناهیان"
✅ پایگاه بشارت های ظهور
༺-----------------------------------------------
16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زمان ظهور چگونه است ....!!!
مرحوم حضرت آیت الله معظم العبد محمدتقی بهجت