🔴 بعضی از ویژگیهای یزید بن معاویه (لعنت الله علیه)
❌1. با مادر و خواهر و دختر خود زنا می كرد. العدالة الاجتماعیه
❌2 .شرابخواری، هر روز مست و هر شب خمار بود.
❌3 .نماز نمی خواند.
❌4. سگ بازی و میمون بازی می كرد. نام میمون او ابوقیس بود؛ او را لباس زیبا می پوشاند و آن میمون را سوار اسب می كرد و به مسابقه می فرستاد.
❌5 .مادر او مسیحی بود.
❌ 6. با كمال بی آبرویی سربازان او اسب های خود را كنار و نزدیك قبر پیامبر (ص) بستند. ( اشاره به واقعه حرّه ) از سال 60 هجری تا 64 هجری قمری 3 فاجعه بزرگ مرتكب شد
‼️ 1- سال 61 واقعه كربلا را به وجود آورد.
‼️ 2- ذی الحجه سال 63 واقعه حرّه به دستور او انجام شد.
‼️ 3- و محرم الحرام سال 64 یورش به مكه وهتك حرمت خانه خدا به دستور او و توسط سپاهیان وی انجام شد. 7 در مدینه شروع به غارت و در نه ماه، هزار حرام زاده در مدینه به دنیا آمد.
❌8. كعبه را آتش زد.
❌ 9. وقتی اهل مدینه عامل یزید را بیرون كردند، لشگری به مدینه فرستاد كه 4000 نفر از قریش و بنی هاشم و انصار را كشتند و از آنها بیعت گرفتند كه عبد یزید باشند و الا گردنشان زده می شود. 10 از اشعار اوست كه دلالت بر كافر بودن او دارد: لَعِبَتْ هاشِمُ بالمُلكِ فَلا خَبَرٌ جاءَ وَ لا وَحْی نَزَلَ إحتجاج
📚طبرسی، ج 2، ص 307.
➖➖➖➖➖➖➖
🔴 تفکرات غربی یزید !!! یزید یک غربزده بود!
❌یزید" میمونى داشت که به او "أبو قیس" مى گفتند. این میمون را در مجلس میگسارى خود حاضر مى کرد و براى او تشکى مى انداخت و او را مى نشانید و او را بر گرده خر ماده اى که براى مسابقه و اسب دوانى تربیت شده بود سوار مى کرد، زین و لجام بر گرده آن ماده خر مى بستند و این میمون را بر او سوار مى کرد و با اسب ها به اسب دوانى و مسابقه مى بردند.
🔶🔸در یکى از روزها "أبو قیس" مسابقه را برد. بر تن این میمون جامه و قبایى از حریر سرخ و زرد پوشانده و دامنها را به کمرش زده بودند و بر سر او کلاهى نهاده بودند که نقش هاى درشت داشت و به رنگ هاى مختلف آراسته گشته بود.
🔷🔹روزی به "یزید" خبر دادند که یکی از صحابه پیامبر (ص) از دنیا رفته است. "یزید" گفت: خداوند لعنتش کند ببرید او را دفن کنید.
🔶🔸اما وقتی میمون "یزید"، "أبو قیس" مرد دستور داد تا همه سران مملکت را جمع کنند و طبق تاریخ هفتاد هزار نفر جمع شدند تا در تشیع جنازه میمون با وفایش شرکت کنند.
🔷🔹وقتی این مطلب را می خوانیم متوجه می شویم که چرا امام حسین (ع) وقتی می خواست قیام کنند، فرمودند: همانا من برای اصلاح امت جدم پیامبر (ص) قیام کردم، اسلامی که برای تشیع جنازه یک میمون هفتاد هزار نفر را جمع می کند.
📚منبع: بررسى تاریخ عاشورا، مرحوم آیتى، ص 77.
➖➖➖➖➖➖➖
•✧❃✧•
❃ قدم قدم ز حـرم میشوے جـدا، برگرد
❃ بدون خواهرِ خود میروے ڪجا، برگرد
❃ بہ پاے تو همہ گیسوے من سفید شده
❃ نزن بہ سینہے من دسٺِ رد اخا، برگرد
#وداع_حضرت_زینب 😭💔
•✧❃✧•
♻ پیامبر اسلام (ص) در مورد حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام می فرمایند ؛
🎀 و امّا حسين ؛
او از من است . او پسر من و زاده من است و #بهترين انسانها پس از برادرش مى باشد .
او #امامِ مسلمانان است و #مولاىِ مؤمنان و #خليفه پروردگار جهانيان و #ياورِ ياريخواهان و #پناهِ پناهجويان و #حجّت_خداوند بر همه خلق او .
او #سرور جوانان بهشت و #دروازه نجات امّت است .
#فرمان او فرمان من است ، و #اطاعت از او اطاعت از من ، هر كه از او #پيروى كند از من است و هركه #نافرمانى او كند از من نيست.
📗 امالي صدوق ، ص ۱۰۱
#شمر بن ذی الجوشن و #چهار_خیانت تاریخی او به #شیعه
✅شمر بن ذی الجوشن، یکی از جنایتکاران اصلی واقعه کربلا، از تابعین و رؤسای قبیله هوازن از تیره بنی عامر بن صَعْصَعَه و از خاندان ضِباب بن کلاب بود. پدر او شرحبیل بن اعور بن عمرو نام داشت و به «ذی الجوشن» معروف بود. ذوالجوشن دعوت پیامبر اکرم(ص) را برای پذیرش اسلام نپذیرفت، ولی پس از فتح مکه، چون مسلمانان بر مشرکان پیروز شدند، اسلام آورد. وی پس از تأسیس شهر کوفه در زمان خلیفه دوم در این شهر ساکن شد و شمر نیز به تبع او در این شهر سکونت گزید و به خاطر جایگاهی که در قبیله خود داشت، رفتهرفته به یکی از شخصیتهای تأثیرگذار در کوفه تبدیل شد که اوج آن را در اعمال جنایتکارانه او در قبال قیام امام حسین(ع) شاهد هستیم.
✅بخشی از دوران اقامت شمر بن ذی الجوشن در کوفه مصادف شد با خلافت امیرالمؤمنین(ع) و انتخاب این شهر به عنوان مرکز خلافت. شمر در این دوران به تبع اکثریت مردم حجاز و عراق با امیرالمؤمنین(ع) بیعت کرد. باید توجه داشت که بیعتی که مردم با امیرالمؤمنین(ع) انجام دادند؛ بیعت به عنوان «خلیفه» مسلمانان بود، نه بیعت به عنوان «امام». لذا بسیاری از مردمان این نواحی اعتقادی به امامت امیرالمؤمنین(ع) به عنوان جانشین بلافصل پیامبر(ص) نداشتند.
✅بیعت شمر و بسیاری از اشراف عرب نیز بر همین اساس بود و اگر میبینیم که این افراد از امیرالمومنین علی بن ابیطالب(ع) اطاعت میکردند، به خاطر اعتقاد آنان به امامت امیرالمؤمنین(ع) نبود، بلکه اطاعت آنان از سنخ اطاعت از خلفای پیشین بود. مرور در زندگی و فعالیتهای سیاسی این افراد میتواند به درک بیشتر این موضوع کمک کند.
✅همانطور که گذشت شمر بن ذیالجوشن که از اشراف کوفه بود، پس از بیعت مردم کوفه با امیرالمؤمنین(ع) با حضرت بیعت کرد. وی از جمله افرادی بود که در جنگ صفین در رکاب امیرالمؤمنین(ع) حاضر شد و به جنگ با معاویه بن ابی سفیان که بر خلیفه وقت شورش کرده بود رفت.
✅شمر در جنگ صفین به مقابله با «ادهم بن محرز» از سپاه معاویه پرداخت و ضربت شمشیر سختی به صورتش وارد شد و مجروح گردید. پس از تحمیل حکمیت بر امیرالمؤمنین(ع) گروهی از افراد خودسر از سپاه امیرالمؤمنین(ع) جدا شدند که خوارج نام دارند و شمر نیز از جمله افرادی بود که به آنان ملحق شد. جنایات این گروه امیرالمؤمنین(ع) را وادار به جنگ با آنان کرد که تنها عده اندکی از آنان جان سالم به در برد که شمر بن ذیالجوشن یکی از آنان بود.
✅پس از شهادت امیرالمؤمنین(ع) شمر با امام حسن(ع) بیعت کرد و مدتی هم در سپاه حضرت حاضر شد، ولی به سرعت جذب معاویه شد و به امام حسن(ع) خیانت کرد.
✅البته این پایان فعالیتهای شمر بن ذیالجوشن علیه شیعیان نبود. او در هنگام دستگیری «حجر بن عدی» -صحابی پیامبر(ص) و از شیعیان نامدار کوفه- در سال ۵۱ هجری قمری، جز کسانی بود که به دروغ نزد زیاد بن ابیه شهادت داد که حجر کافر و مرتد شده است و شهر را به آشوب کشیده است و در نتیجه همین شهادتنامههای دروغ بود که معاویه بن ابی سفیان دستور اعدام حجر و یارانش را صادر کرد و دژخیمان بنیامیه آنان را در منطقه «مرج عذراء» به شهادت رساند.
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
#شیعه_پاسخ_می_دهد
آیا از ایرانیان نیز افرادی در حماسه عاشورا حضور داشتند؟
بنا بر تحقیق و جستوجو در برخی کتابهای تاریخی و مقاتل، سخن از کسانی است که احتمال ایرانی بودن آنها وجود دارد که در حماسه جاوید عاشورا، نقشی ماندگار داشتهاند که البته نام برخی از آنان در منابع معتبر کهن موجود است و نام برخی دیگر نیز در منابع دوران صفویّه و بعد از آن وجود دارد که به برخی از آنها نمیتوان اعتماد چندانی داشت.
🎀 برخی افرادی که در کتابهای مورد دسترس از آنان نام برده شده، عبارتاند از: #اَسلَم بن عَمرو، #رافع بن عبدالله، #زاهر بن عمرو کندی، #فیروزان و #نصر بن أبی نیزر.
👌 با توجه به بافت جمعیتی کوفه، احتمال حضور ایرانیان در سپاه عمر بن سعد نیز مطرح میشود. حتی در منابع، به نام یکی از این افراد صریح اشاره شده است؛ مانند یکی از غلامان شمر بن ذی الجوشن به نام «رستم».
ادامه مطلب را می توانید در این لینک مشاهده فرمایید 👈 http://yon.ir/7A2zd
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
🖕تفسیر صوتی آیات 194 الی196 سوره مبارکه بقره ، تقدیم به شما همراهان باوفای قرآن مجید💚💚💚
چرا به امام حسین الوِتْرَ المَوْتُورِ می گویند؟
✍️پاسخ:
✅يكي از اوصافي كه براي امام حسين(ع) در بعضي از زيارتنامهها ذكر شده "الوتر الموتور" است. در بین معانی ای که برای وتر و موتور آمده است، این معنا مناسب تر است که وتر به معناي فرد و "موتور" به معناي كسي كه افرادي از او كشته شده باشد، يعني اي حسين يگانهاي كه ياران تو كشته شدهاند.(1) زيرا حضرت در مقام شهادت، مانندي ندارد. از آغاز دنيا تا كنون مثل او، كسي مظلومانه چنين به قتل نرسيده و اين همه مصيبت نديده است.
🔹همچنين همه افراد او در كر بلا كشته شدند، حتي طفل شيرخواره او، پس همه اصحاب و يارانش در كر بلا روز عاشورا كشته شدند، از اين رو حضرت "موتور" است. (2)
🔹ممكن است گفته شود "الوتر الموتور" به معناي فرد و تنهاي بيهمتا و به زبان فارسي خودماني "دُردانه" است و به ويژگي خاص سيدالشهدا(ع) اشاره دارد. (3)
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
1. لسان العرب، ج 5، ص 273؛ كتاب العين، ج 8، ص 132.
2. شرح زيارت عاشورا.
3. فروغ شهادت، ص 389.
#منتقم_خون_حسین_علیهالسلام
▪️حضرت آیتالله بهجت (قدسسره):
«روایت دارد که امام زمان علیهالسلام که ظهور فرمود، به اهل عالم پنج ندا میکند. این ندا بدون هیچ دستگاهی و [دخالت] اختراعی، به همه میرسد. به هرکسی به لغت (زبان) خودش میرسد. در عالم؛ نه در این پنج قاره یا ….
[حضرت ندا میفرماید:] «ای اهل عالم، من امام قائم هستم؛ ای اهل عالم، من شمشیر انتقامگیرنده هستم؛ ای اهل عالم، همانا جدم، حسین علیهالسلام را تشنه کشتند؛ ای اهل عالم، همانا [پیکر] جدم، حسین علیهالسلام را عریان رها کردند؛ ای اهل عالم، همانا [پیکر] جدم، حسین علیهالسلام را از روی دشمنی کوبیدند»
📚 برگرفته از کتاب رحمت واسعه، ص١٢٧
🔴 نسب بنی امیه ...
اصلاحیه:
. افشاگری نسب معاویه از سوی امام علی(ع)
امام علی(ع) در پاسخ به نامه معاویه، ضمن افشاگری چهره بنی امیه و شمردن فضایل اهل بیت(ع) می فرماید:
🔶«و اما قولک انا بنو عبد مناف فکذلک نحن ولکن لیس امیة کهاشم و لا حرب کعبدالمطلب و لا ابوسفیان کأبی طالب و لا المهاجر کالطلیق و لا الصریح کاللصیق..؛[15] و اینکه ادعا کردی ما فرزندان عبد مناف هستیم، آری ما هم چنین هستیم؛ اما جد شما امیه چونان جد ما هاشم و حرب همانند عبد المطلب و ابوسفیان مانند ابوطالب نخواهند بود.هرگز ارزش مهاجران چون اسیران آزاد شده نیست و حلالزاده مانند مجهول النسب نیست...».
🔷ظاهر این فراز از نامه، نشان می دهد که اولاً، اگر ادعای انتساب به عبد مناف(پدر هاشم و جد اعلای پیامبر(ص)) از سوی معاویه باعث فخر فروشی و اثبات فضیلت برایش شده است، باید بداند که امیرمؤمنان(ع) نیز چنین انتسابی را دارد. ثانیاً، از کلمه «لکن» که برای استدراک و دفع توهم است و نیز به قرینه تقابل فضایل موهوم معاویه و فضایل واقعی علی(ع)، فهمیده می شود انتساب معاویه به عبد مناف، روشن و قطعی نیست؛ چرا که می فرماید:«هرگز کسی که نسبش آشکار و صحیح است(الصریح) مانند کسی که خود را به غیر پدرش چسبانده، نیست(اللصیق)»
📚علامه مجلسی(ره) در توضیح این بیان حضرت می نویسد:«بنی امیه، قریشی نیستند، بلکه خود را به این قبیله چسباندهاند و این است معنای سخن امیرمؤمنان(ع) که فرمود: بنی امیه، لصیقاند و نسبشان به عبد مناف نمیرسد».[16]
ابن ابی الحدید معتزلی هم در ذیل عبارت «و لا الصریح کاللصیق» با طرح این سؤال که: آیا در نسب معاویه شبههای وجود دارد؟[17] نا خواسته تردید ما را در صحت انتساب معاویه و نسل او به عبد مناف، دو چندان میکند.
➖➖➖➖➖
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
💠▫️مردی نزد ابوذر آمد و چهار سؤال کرد و جواب آن را خواست، او پرسيد:
①•☜چرا ما مرگ را دوست نداريم، و از آن وحشت داريم؟
💟⇦•جواب ابوذر: زيرا شما دنيا را آباد کرده ايد و آخرت را ويران نموده ايد، از اين رو دوست نداريد از خانه ي آباد به خانه ي ويران برويد.
②•☜به نظر شما بعد از مرگ چگونه به آن دنيا و در نزد خدا مي رويم؟
💟⇦•جواب ابوذر: ورود نيکوکاران مانند ورود مسافر به خانه ي خود مي باشد، ورود بدکاران مانند غلام فراري است که او را نزد آقايش برگردانند.
③•☜مقام ما را در پيشگاه خدا چگونه است؟
💟⇦•جواب ابوذر: اعمال خود را در برابر قرآن بسنجيد«نيکوکاران در نعمتهاي الهي هستند، و بدکاران در دوزخند.»13 و 14 سوره ي انفطار
④•☜آيا ما مشمول رحمت الهي مي شويم؟
💟⇦•خدا در قرآن آيه ي 56 سوره ي اعراف مي فرمايد: «همانا رحمت خداوند به نيکوکاران، نزديک است
به ذهن شب زده من،ظهورکن مهتاب
زدشت تیره ظلمت،عبورکن مهتاب💠🍃
دلم گرفته،نگارم،ببین که تاریکم
به خاطردل عاشق،ظهورکن مهتاب💠🍃
اللهم عجل لولیک الفرج💠🍃
شب بخیر مولای غریبم💠🍃
نسیم رحمت (تفسیر صوتی قرآن ):
🖕تفسیر صوتی آیات 197الی199 سوره مبارکه بقره ، تقدیم به شما همراهان باوفای قرآن مجید💙💙💙
#آخرالزمان
💠حضرت علی (ع) در یکی از سخنرانی ها فرمودند:
✳️ به زودی پس از من زمانی خواهد رسید که در آن زمان چیزی پوشیده تر #حق و آشکارتر از #باطل و رایج تر از #دروغ بر خدا وپیامبرش نباشد.
✳️ نزد مردم آن زمان کالایی کم بهاتر از #قرآن نیست،وقتی که بخواهد به درستی خوانده شود. و کالایی رایج تر و فراوانتر از آن نیست،آنگاه که بخواهند به صورت وارونه و به #نفع دنیا طلبان معنایش کنند.
✳️ در آن ایام، در شهرها، چیزی ناشناخته تر از امر #معروف #خیر و شناخته شده تر از #منکر و #گناه نیست.
✳️ آن مردم در #اختلافات با یکدیگر و پراکندگی #متحدند واز #اتحاد و#یگانگی رویگردانند.
✳️ گویا آنان خود را #راهنمای قرآن میدانند نه قرآن را راهنمای خود،از قرآن در میان آنان جزء نامی باقی نمانده و جزء خط و نوشته ای چیزی از آن نمیدانند...
📚نهج البلاغه، قسمتی از خطبه ی 147