eitaa logo
@Imam7tom
432 دنبال‌کننده
17.4هزار عکس
16.9هزار ویدیو
1.5هزار فایل
کانال امام موسی کاظم علیه االسلام حاوی مطالب مذهبی
مشاهده در ایتا
دانلود
🚨 ⭕️ پشت پرده عدم لغو پروازها به چین ✔️ گفته می شود حسین مرعشی، عضو مؤسسان خیریه مولی الموحدین(سهامدار عمده هواپیمایی ماهان) به دلیل منافع اقتصادی با لغو پروازهای ایران- چین به شدت مخالف بوده و با لابی گری های سیاسی سعی در برقرار نگه داشتن پروازها دارد. ✔️ همچنین حمید عرب نژاد مدیرعامل ماهان در تماس هایی با سفیر چین در تهران نسبت به برقرار بودن پروازهای چین به سفیر این کشور اطمینان خاطر داده است. ✔️ گزارش ها از فرودگاه استانبول حاکی از آن است که تنها ایرلاین ایرانی ، حاضر به انتقال مسافران چینی بوده و پس از انتقال آنها به ایران آنان را به مقصد چین جابجا می کند.ظاهرا این امر نیز باتوجه به خودداری سایر ایرلاین ها از جابجایی اتباع چینی در راستای کسب سود ناشی از هزینه حمل و نقل مسافران می باشد. ✔️ لازم به ذکر است ‏خیریه مولی‌الموحدین در سال ۱۳۶۶ توسط استاندار وقت کرمان (مرعشی) به ثبت رسید.در حال حاضر ۱۰۰% سهام ماهان ایر و ۵۰% سهام کرمان خودرو در کنترل این مجموعه بوده و ۲۰ هزار نفر تحت استخدام این مؤسسه هستند.سازمان عمران کرمان یکی از هلدینگ‌های موسسه خیریه مولی الموحدین با محوریت مرعشی است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴‏همه کشورهای جهان فقط باکرونامبارزه میکنند اماایران علاوه برکرونا بایدباموج عملیات روانی دروغین: شبکه همکاردشمن درفجازی مرکزسایبری منافقین رسانهBBC و... ائتلاف عبری، غربی، وهابی یلبریتی های خائن وطن فروشان داخلی وسوءاستفاده وسوءمدیریت حزب حاکم و... مبارزه کنیم ‎ °سید عبداله متولیان°
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
1.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸 در حالی که بیش از ۱۰ سال از رحلت آیت‌الله‌العظمی بهجت (ره) می‌گذرد، تلویزیون لندنی من‌وتو مدعی شد که ایشان برای شفای توصیه‌هایی داشته‌اند! 🔹 این شبکه به بهانه‌های گوناگون دروغ‎های شاخداری علیه شخصیت‌های دینی و انقلابی منتشر می‌کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
657.1K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیام یه هموطن به جواد ظریف :))) دست به دست برسونید بهش. خیلی خوب اداشو در آورد😂 البته بازم دلم خنک نشد بعد اون بی غیرتی که نشون داد و ده روز بعد ترور سردارمون به قاتلش التماس مذاکره کرد و ترامپ هم جواب داد «نه ، مرسی» دیگه دلم باهاش صاف نمیشه ، حیثیت واسه ایران عزیزم باقی نموند تو کل دنیا میگن ایرانیا نگذاشتن کفن قهرمان ملی شون خشک بشه چقدر بی غیرت آخه نه خیانت هر کسی رو هم که ببخشم ، این یکی رو نمیتونم
537.7K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اسم یکی دیگر از نوکر و کلفت آمریکا لو رفت! محمود صادقی مهره‌ای که ضدانقلاب‌ها خیلی بهش نیاز دارند😐 «علیرضا نوری زاده» مدیر و مجری شبکه ماهواره‌ای ایران فردا: برای آرزوی شفا می‌کنیم، به او نیازمندیم!
4_5774165573319525848.mp3
زمان: حجم: 2.58M
سامرا عزا گرفته بوی کربلا گرفته/ حاج محمود کریمی ◾️فرارسیدن سالروز شهادت (ع) تسلیت‌باد
🔴 بالاخره دم خروس بیرون زد؟! 🔹ظاهرا قراره طبق گفته رئیس جمهور از هفته آینده همه چیز به روال عادی خودش برگرده و دوباره مدارس دایر بشه و مسئله کرونا هم تمام بشود. 🔹دقیقا از چهارشنبه قبل از انتخابات مجلس پروژه عملیات روانی کرونا در رسانه های دولتی و غربگرا به بهانه فوت دو پیرمرد قمی که جانباز شیمیایی هم بودند استارت زده میشود . فضای انتخابات تحت تاثیر این ابرپروژه جنگ روانی قرار میگیرد و اثر محسوسی روی مشارکت مردم میگذارد و مردم را از حضور پای صندوق های رای میترسانند . 🔹در ادامه با شکست سنگین و تاریخی جریان غربگرا در انتخابات ،پروژه کرونا با شدت بیشتری در فضای مجازی و رسانه ها ادامه پیدا میکند ، تمامی ارکان کشور درگیر این شوک روانی مشکوک میشود . مدارس ، دانشگاه ها ، مراسمات گوناگون و....تعطیل میشود. 🔹در این میان روابط کشورمان با کشورهای همسایه که تنها نقطه قوت ما در تحمل تحریمها و دور زدن آنها بود قطع میشود ، در منطقه هم یک جنگ روانی وسیعی علیه کشورمان به راه می اندازند و مردم منطقه را از نام ایران و ایرانی به بهانه کرونا به وحشت می اندازند.... 🔹حالا در اوج این جنگ رسانه ای و روانی متاثر از ویروس کرونا که روح و روان و اقتصاد و سیاست و فرهنگ مملکت را درگیر خود کرده است ،ناگهان رئیسجمهور در رسانه ها ظاهر میشود و میگوید از هفته آینده همه چیز به روال عادی خود برخواهد گشت . آموزش و پرورش بیانیه میدهد از هفته آینده مدارس دایر است و تمام.... 🔹سوال : سرنوشت ویروس کرونا در هفته آینده چه میشود؟ کسی تاکنون جواب نداده است ✍نکته:اگر ویروس کرونا را یک پروژه جنگ روانی و سیاسی امنیتی در نظر بگیریم باید پیروز این پروژه را آمریکاییها و جریان غربگرا در ایران معرفی کرد. آمریکاییها توانستند پروژه فشار منطقه ای بر ایران را به بهانه کرونا بیشتر کنند و حلقه تحریمها را تنگ تر از گذشته و جریان غربگرا هم توانست شکست تاریخی خود در انتخابات را با کرونا پوشش دهد و البته هر دو توانستند با پروژه کرونا هم بر مشارکت در انتخابات مجلس اثر بگذارند و هم زمینه ای برای مذاکرات و برجام منطقه ای ایجاد کنند . 👈اگر هفته آینده مشاهده کردید که صدای مذاکره از اردوگاه غربگرایان بلند شد تعجب نکنید.