eitaa logo
@Imam7tom
433 دنبال‌کننده
17.5هزار عکس
17.1هزار ویدیو
1.5هزار فایل
کانال امام موسی کاظم علیه االسلام حاوی مطالب مذهبی
مشاهده در ایتا
دانلود
♻️ و ، از نیازهای شدید زمان ما برای تمام طبقات است؛ 🎀 ابوالفضل العباس(ع) یعنی بیشتر از امامت و ولایت ، و . قرآن کریم درباره دنیاپرستان می فرماید: «یعلمون ظاهرا من الحیاة الدنیا وهم عن الآخرة هم غافلون » ; 👌«آنان تنها ظاهری از زندگی دنیا را می دانند و از آخرت غافلند.» (روم/ ۷) ولایت مداران باید ژرف اندیش و ژرف نگر باشند. از امتیازات ویژه حضرت ، و خاصی بود که تمام خطوط جامعه و رگه های کفر و نفاق را به خوبی می شناخت، و ولایت مداران را نیز دقیقا شناسایی کرده بود. علیه السلام درباره عمویش عباس می فرماید: «کان عمنا العباس نافذ البصیرة; 👌 عموی ما دارای بود .» (نفس المهموم، ص 176; ر.ک: اعیان الشیعه، ج 7، ص 430.) 🔘در مقابل، یکی از کاستی های که به دام یزید و ابن زیاد افتاد ، نداشتن تیزبینی و بصیرت بود. ابن زیاد با بهره برداری از این ، فردی فرومایه و هزار چهره یعنی «شبث ربعی» را با او همراه ساخت تا او را توجیه کند. شبث کوشید به عمر سعد القا کند که حسین، کافر حربی است که قتلش واجب می شود و به همین جهت، قتل او در اشکالی ندارد. (جام عبرت، سید حسین اسحاقی، ج 2، ص 104.) ولایت مداری و ژرف اندیشی، از نیازهای شدید زمان ما برای تمام طبقات است؛ چرا که ژرف و عمیق اندیشی باعث می شود خطوط فکری و سیاسی را بخوبی بشناسند و در موضع گیریها دقیقا بر خط صحیح و مستقیم امامت و ولایت سیر نمایند.
🌸🍃🌸 💢 🌀 داستان واقعی جوان همدانی 💢فراهم شدن امر ازدواج بصورت معجزه آسا بدست امام زمان عج 💠 اسمش حسن بود، در شهر نجف اشرف زندگی میکرد، دانشجو بود، اوضاع و احوال روبراهی نداشت، با خودش گفت بار و بندیلم را جمع میکنم و به کربلا می روم، دعایی می کنم برای گشایش رزق و ازدواجم... 🔴رسید کربلا، شب را خوابید ، هنوز به حرم مشرف نشده بود، در عالم رویا به خدمت مولا جانمان رسید، آقا فرمودند به او: فلانی دعا کن، پاسخ داد: ای مولای من ، به‌قصد دعا مشرف شدم... 🔶آقا فرمود: [همین جا بالای سر است، همین جا دعا کن]،دست به دعا برداشت و به حالت تضرع دعا کرد، آقا فرمود: نشد، برای بار دوم در حالیکه فکر می کرد بهتر از بار اول است دعا کرد، مولا باز فرمودند: نشد، برای بار سوم با تضرع و خشوع بیشتر دعا کرد، بازهم مولا فرمودند: [ نشد] 🔷دیگر عاجز شده بود، به امامش گفت: سیدی! آیا دعا کردن وکالت بردار هست ؟ آقا فرمودند: آری، گفت: من شما را وکیل کردم که برایم دعا کنید... آقا قبول کردند و برایش دعا کردند... 🔴دعای مولا برایش کافی بود، زندگی اش را از این رو به آن رو کرد، شخص تاجر همدانی که ساکن تهران بود به عتبات مشرف شد، آنجا به پیشنهاد و اصرار یکی از علما حسن را به دامادی پذیرفت، خلاصه اینکه صاحب زندگی شد و رزق و روزی اش گسترش پیدا کرد... ⚫️می دانی این روزها که اجابت دعایم به تاخیر افتاده با خودم می گویم باید دست به دامن آقا بشومو از حضرتش بخواهم حال مرا هم مثل شیخ حسن زیر و رو کند، اما قبل از آن، دلم می خواهد، شبی برسد، سفره ی افطاری پهن کنم و آقا را مهمان نان و خرمایی کنم، دلم میخواهد، سر به شانه های زهرایی اش بگذارم و یک دل سیر گریه کنم...در این تلاطم دنیا ساحل آرامشش را می‌خواهم ... ✨کنارِ نام تو لنگر گرفت کشتی عشق بیا که نام تو آرامشی ست طوفانی✨ 📚برداشتی آزاد از کتاب مستدرک البحاره 💠الّلهُـــمَّ عَجِّــــــلْ لِوَلِیِّکَــــــ الْفَــــــــرَج الساعة💠 🌸🍃🌸
●❥ ﷽ ❥● ✍گفتم :خدا آخه این همه سختی؟چرا ؟ گفت :« ان مع العسر یسرا » "قطعا به همراه هر سختی آسانی هم هست." (شرح/6) ✍گفتم : واقعــــــــا ؟ گفت :« فان مع العسر یسرا » " حتما به همراه هر سختی آسانی هم هست." (شرح/7) ✍گفتم : خوب خسته شدم دیگه ... گفت :« لا تقنطوا من رحمة الله » " از رحمت من نا امید نشو . "(زمر/53) ✍گفتم :انگار منو فراموش کردی؟! گفت :« فاذ کرونی اذکرکم » " منو یاد کن تا تو رو یاد کنم." (بقرة/152) ✍گفتم : تا کی باید صبر کرد؟ گفت :«و ما یدریک لعل الساعة تکون قریبآ» " توچه می دونی !شاید موعدش نزدیک باشه " (احزاب/63) ✍گفتم :تو بزرگی و نزدیکیت برای من کوچک، خیلی دوره! تا اونموقع چکار کنم؟ گفت :« و اتبع ما یوحی الیک واصبرحتی یحکم الله » " کارهایی رو که بهت گفتم انجام بده و صبر کن تا خودم حکم کنم. (یونس/109)
🌸بخشیدن لباس عروسی 🌷صفوری شافعی از ابن جوزی نقل می کند که رسول خدا«ص» در شب عروسی فاطمه«س» برای او پیراهن تازه ای آماده کردند. 🍃جامه ای کهنه و وصله دار نیز در نزد ایشان بود. سائلی در زد و گفت: «از خانه رسول خدا«ص» جامه ای کهنه می خواهم.» 🌼فاطمه می خواست جامه کهنه را بدهد، ولی سخن خدا به یادش آمد که می فرماید: «لن تنالوا البر حتی تنفقوا مما تحبون.»؛ «به نیکویی نخواهید رسید مگر اینکه از آنچه دوست دارید انفاق کنید.» 🌸پس جامه نو را به وی داد. وقتی هنگام زفاف حضرت شد، جبرئیل به محضر رسول خدا«ص» آمد و عرض کرد: «یا رسول الله! پروردگارت سلام می رساند و مرا نیز فرمان داده که به فاطمه«س» سلام برسانم و برای وی توسط من جامه ای از دیبای سبز از جامه های بهشتی فرستاده است.
🌸🍃🌸 🍃🌸 🌸 🌸دعای روز دوشنبه حضرت فاطمه س 🌹پروردگارا! از درگاهت قدرتی برای عبادت و بندگی،بینشی برای درک قرآن،و فهم لازم برای درک احکامت را خواستارم...  🌹پروردگارا! بر محمد (ص)و خاندان محمد(ص) درود فرست، و فهم قرآن را دور از  دسترس فکر ما وصراط را نابودکننده ما و محمد(ص) را روی گردان از ما قرار مده. 🌸 🍃🌸 🌸🍃🌸
12.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جوان تهرانی وامام زمان... 😭😭
🖕تفسیر صوتی آیات 171الی176 سوره مبارکه بقره ، تقدیم به شما همراهان باوفای قرآن مجید💚💚💚
✨﷽‌✨ 🔰عن العسكرى عليه السلام : فاذا توجه العبد الى مصلاه ليصلى، قال الله - عزو جل - لملائكته يا ملائكتى الا ترون هذا عبدى كيف قد انقطع عن جميع الخلائق الى، و امل رحمتى و جودى و راءفتى اشهدكم انى اخصه برحمتى و كرامتى ؛ ▪️امام حسن عسکری علیه السلام: زمانى كه بنده جانب مصلايش براى نماز مى ايستد، خداوند به ملائكه اش خطاب مى كند: 💬اى ملائكه من! آيا نمى بينيد بنده من چگونه از جميع خلق منقطع شده و به طرف من آمده، در حالى كه اميدوار به رحمت وجود و راءفت من است. شاهد مى گيرم شما را، به درستى كه رحمت و كرامت خود را مخصوص او گردانم. 📙جامع احاديث الشيعه، ج ۴، ص ۲۲