فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعای ربنا
با صدای زیبا و دلنشین سید علیرضا موسوی
همراه با ترجمه
التماس دعا
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
اصل تدریج برای عبادت.m4a
10.98M
دخترا و پسرایی که به سن تکلیف نرسیدند به نظرتون روزه بگیرند خوب یا روزه نگیرند؟
این فایل صوتی، قطعا برای عزیزانی که فرزندشون به سن تکلیف نرسیده بیشتر کاربرد داره
اگه دوست دارید فرزندتون به راحتی روزه بگیر این فایل صوتی از زبان آقای روح افزا را حتما گوش بدید.
#کلیپ_صوتی1
#رمضان
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خدایا ببخش
عبد گنه کارت دلش بی قرار
بندت به غیر از تو کسی را ندار.......
خدایا ازبس که مهربونی تو
دلیل این اشکام و می دونی تو.......
بانوای حاج محمود کریمی
حرم امام رضا علیه السلام
باشیدباشیدباشید┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
راههای آشنا کردن فرزندانمان با ماه مبارک رمضان
۱. خلاقیت داشته باشیم.
برای بیان معانی ماه مبارک رمضان و مناسک این ماه، دست از خلاقیت برنداریم. گاهی بد نیست که ایدههای نوی مان را با جسارت اجرا کنیم و تا جایی که در خدمت آشنایی و رفاقت بچههایمان با ماه مبارک رمضان میشود، از آنها استفاده کنیم. شاید هم توانستیم رسم تازهای برای معرفی و شناخت ماه رمضان برای بچهها اجرا کنیم که در این صورت شامل آن حدیث نبوی شدهایم که «هر کسی که راه و رسم نیکویی را بنیان نهد در پاداش عمل به آن تا قیامت سهیم است بی آنکه از اجر دیگران کاسته شود».
خلاقیتهایی مثل دعوت از هم سن و سالان برای افطار روزه کله گنجشکی یا کاردستیهای ماه رمضانی، کارهایی از این دست که در ایجاد شور و نشاط ماه رمضان برای بچهها، آثار ژرفی دارد. بد نیست گاهی سفره افطارمان را جایی خوش آب و هوا مثل پارک پهن کنیم و بچهها را بعد از افطار به تاب و سرسرهای مهمان کنیم تا طعم شادی و تفریح را از ماه رمضان کم نکرده باشیم.
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
راههای آشنا کردن فرزندانمان با ماه مبارک رمضان
۲.راه فکر کردن و اندیشیدن را باز بگذاریم
در آشنایی با ماه مبارک رمضان، اجازه بدهیم که خودشان هم فکر کنند بگذاریم بچههای ما، عبادت تفکر را نیز تجربه کنند. گاهی در کنار سفره افطار با سوالی ساده اجازه بدهیم که درباره ماه مهمانی خدا فکر کنند. فکر کنند چطور میشود بقیه هم سفرهشان مثل ما باشد. چه کار کنیم که بچههای دیگر هم مثل ما سر سفره افطار خوشحال باشند.
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
راههای آشنا کردن فرزندانمان با ماه مبارک رمضان
۳. آموزش مفاهیم ناب این ماه پرفضیلت
در ابتدا بهتر است خودمان مفاهیم ماه رمضان را یک بار دیگر برای خودمان مرور کنیم. شاید لازم باشد کتابی ورق بزنیم به سایت ها و منابع معتبری در فضای مجازی جست و جویی بکنیم و اطلاعات درست و درمانی دست و پا کنیم. هر چه می خواهیم به بچهها بگوییم با باور قلبی باشد و چیزهایی را بگوییم که به آن ایمان داریم.
شاید بد نباشد که ماه رمضان را جشن مهمانی خدا معرفی کنیم که با شادکردن دیگران به ما هم بیشتر خوش خواهد گذشت. بگذاریم بچه ها مفاهیم اصلی این ماه، همچون مهربانی را خوب
متوجه شوند.
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
راههای آشنا کردن فرزندانمان با ماه مبارک رمضان
۴.چه چیزی بگوییم و چه بخوانیم؟
یکی از نهادهای فرهنگی مجموعه کتابهایی را برای ماه مبارک رمضان تولید کرده با عنوان «شهر مهربانی» که مصادیق مهربانی را با زبانی کودکانه بیان می کند. داستانهایی از این دست بهترین انتخابهای ماه مبارک رمضان هستند. شاید از میان مفاهیم عارفانه ماه مبارک رمضان، تاکید بر مهربانی از مفاهیم قابل درک و کودکانه است که فرموده اند «آیا دین چیزی جز محبت است؟»
بچه هایمان مهربانی را که بیاموزند، مفاهیمی مانند کمک به همنوع، درک گرسنگی دیگران و... را در سال های بعد آسان تر فرا میگیرند.
با زبانی بسیار ساده «فلسفه روزه داری» را برای بچهها بگوییم. مثلا«مامان دیدی ورزشکارا یه عالمه میدون تا قوی بشن؟ روزه هم یه جور تمرینه» به تجربیات بچهها توجه جدی داشته باشیم و مراقب باشیم که ماه رمضان برای آنها ماه زجر کشیدن، تعریف نشود.
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
🍎🍎خشم و پرخاشگری کودکان😡😤
🍯خشم یک هیجان است، که در مواجهه با ناکامی اتفاق میافتد. اما پرخاشگری برونریزی هیجان خشم با قصد آسیب زدن به خود، دیگران یا اشیاء است.
در مواجهه با خشم کودک باید او را درک کرده و با او همدلی شود. پذیرش خشم کودکان و همدلی با آنان باعث آرامش درونی شان شده و مانع از رفتار پرخاشگرانه آنها میشود.
باید توجه داشت که پرخاشگری کودکان با پرخاشگری بزرگسالان متفاوت است. نوعاً پرخاشگری کودکان وسیلهای است، یعنی به قصد رسیدن به خواستههایشان میباشد، اما پرخاشگری بزرگسالان خصمانه و کینهتوزانه است. لذا کودکان به سرعت با یکدیگر آشتی کرده و مجدد مشغول بازی میشوند. اما بزرگسالان ممکن است مدتها این خصومت و پرخاشگری را ادامه دهند. لذا رسول خدا میفرمایند من کودکان را دوست دارم چون با هم دعوا کرده و بسرعت آشتی میکنند.
#خشمکودک
#پرخاشگری_در_کودکان
#فرزندپروری
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
✅ 🍎راهکار مواجهه با کودک پرخاشگر🌺
اگر ڪودڪ به هر دلیلی پرخاشگری را انتخاب ڪند والدین نباید با پرخاشگری به او پاسخ دهند اما باید محڪم باشند.
مثلا اگر ڪودڪ را بغل ڪردهاید و او شما را میزند بدون آنڪه هیچ بحثی با او بڪنید باید خیلی سریع او را زمین بگذارید یا اگر در اتاقش هستید او اسباببازیاش را به سمت شما پرت میڪند بدون اینڪه صحبت خاصی با او داشته باشید، از اتاق بیرون بروید.
بیتوجهی و ترڪ ڪودڪ بدون حرف زدن با او نشان میدهد ڪه نه تنها چیزی را به دست نیاورده بلڪه توجه مادر را نیز از دست داده است.
#خشم_کودک
#پرخاشگری_کودک
#فرزندپروری
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
🍎زن و شوهر هردو این عمل زیبا را پیش فرزندانشان انجام دهند🌹
خوبیهای همسرتان را برای فرزندان بگویید:
- ببین عزیزم چقدر بابا زحمت میکشه
- ببین پسرم کدوم مادری اینقدر دلسوزه؟
- و...
با این کار، هم فرزندت ارزش و جایگاه والدین را میفهمد و هم به همسرت احساس بالندگی دست میدهد.
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
1_318448180.pdf
182.7K
جهت آشنایی با سبکهای فرزندپروری، شیوه های اصلاح رفتار و نحوه تعامل با فرزندان⏪⏪ مطالعه کتابچه پیوست را به همه والدین و مربیان دغدغه مند توصیه می کنیم.
#معرفیکتاب
#فرزندپروری
#سبکهای_والدگری
#اصلاحرفتار
┅─✵🍃🌺🍃✵─┅┄
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
🔰پرسش و پاسخ؛
💠 آیا باید دختر ۷ ساله خود را برای نماز صبح بیدار کنم تا به اقامهی نماز صبح عادت کند؟
کلا در چند سالگی باید بچهها را به نمازخواندن مقید کرد؟ تا در بعد از بلوغ عادت کرده باشند.
✍پاسخی کوتاه به این سوال:
3⃣ وقتی میخواهیم آنها را بیدار کنیم از روشهای خوبی استفاده کنیم، یعنی وقتی صدایش زدیم اولین بار که چشمش به چشم ما افتاد ما را خندان و با چهره شاداب ببیند نه اخمآلود.
🔹مثلا نگوییم: "پاشو خورشید درآمد دیگر دارد دیر میشود"
یعنی با تشر و تندی او را بیدار نکنیم.
اجازه دهیم هنگام بیدار شدن خاطرهی خوشایندی پیدا کند.
4⃣ هیچگاه بچهها را برای نماز صبح تک مرحلهای بیدار نکنیم. یعنی بالای سرشان نرویم تا بلند نشده ولش نکنیم؛
🔹مثلا اولین مرحله برویم چراغ را روشن کنیم و او را صدا بزنیم و خودمان برویم وضو بگیریم و...، یعنی در چند مرحله و فاصلهدار او را بیدار کنیم.
5⃣ پدر نماز را بلندتر بخواند. پدرها چون میتوانند نماز صبحشان را بلند بخوانند -نه اینکه فریاد بزنند گونهای که دیگران هم بشنوند- میتواند بسیار کمککننده باشد.
🔹یا مثلا مادر اذان و اقامه را آرام در محیط خانه بگوید.
🔺اینها میتواند آمادگی جسمی و روحی را در فرزند ایجاد کند که بلند شود و نمازش را بخواند.
▫️اما اینکه از چه سنی باید بچهها را مقید به نماز خواندن کرد؟ آن چیزی که در روایت آمده "پسرها حدود ۹ سالگی و دخترها از ۷ سالگی باید نماز تمرینی بخوانند
┅─✵🍃🌺🍃✵─┅┄
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
راههای آشناکردن فرزندانمان با ماه مبارک رمضان
۵. قرآن و کودک
از تماس کودکمان با قرآن وحشت نداشته باشیم. بگذاریم قرآن را به دست بگیرد و مانند ما قرآن بخواند به زبان خودش و با توان خودش و نگذاریم این ذهنیت که مبادا به قرآن توهین شود، موجب دوری فرزندان مان از قرآن در بهار قرآن شود.
┅─✵🍃🌺🍃✵─┅┄
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
6- راههای آشناکردن فرزندانمان با ماه مبارک رمضان
در برنامههای ماه مبارک رمضان بچهها را حذف نکنیم. در برنامه هایی مثل مسجد رفتن، قرآن خواندن، پهن کردن سفره افطاری، حتی اگر دوست دارند در بیدار شدن برای سحری خوردن، آنها را همراه کنیم. بگذاریم آنها هم همراه ما تفاوت ماه رمضان را و لحظههای معنوی آن را درک کنند حتی اگر گاهی به قیمت محرومیت خودمان از آن بهره معنوی و سختتر شدن روزه داری باشد. اضطرابهای آماده کردن سفره افطار قطعا با همراهی یک کودک ۵-۴ ساله چند برابر میشود، اما اگر او هم بداند که در این میهمانی سهمی دارد، نگاه متفاوتی نسبت به ماه خدا خواهد یافت. در روایات آمده که حضرت زهرا (سلام الله علیها) پیش از فرارسیدن شب قدر، فرزندانشان را میخوابانیدند تا بتوانند قدری از شب قدر را با بیدار ماندن درک کنند.
┅─✵🍃🌺🍃✵─┅┄
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
🍎باسلام وقبولی طاعات وعبادات🌺
اگربرای بازیافت منزلتان برنامه ای ندارید ومایل هستیدبرای کارخیربا اولویت امورتربیتی در اختیارمجموعه راه یاس قراردهید عدد 1 را به آیدی زیر بفرستید
البته گر اهل قم هستید لطفا برای دوستان وآشنایانتان هم بفرستید
اجرتان باحضرت زهرا سلام الله علیها
@raheyas
آشنا کردن فرزندانمان با ماه رمضان
۷. نقش بستن تصاویری زیبا در ذهن کودکان
تصاویری که در دوران کودکی در ضمیرناخودآگاه ما نقش می بندد در آینده باعث رقم خوردن افکار، هیجانات و رفتارهای ما می شود؛ لذا در روایات ما از آموختههای دوران کودکی همچون نقشی بر سنگ یاد شده است.
لذا اگر خواهان آنیم که نقشی زیبا و بادوام از دین در ذهن و ضمیر فرزندانمان شکل بدهیم، باید به این فرمایش پیامبر خدا(ص) عمل کنیم که در خطبه شعبانیه یکی از تکالیف روزه داران را این گونه بیان فرمودند: "و ارحموا صغارکم". نسبت به کودکانتان مهربانی و شفقت داشته باشید.
یکی از دوستان نقل میکردند که پدر من در ماه مبارک رمضان بسیار مهربان تر میشد و همین مهربانی پدر و رفتار همراه با عطوفت و محبت باعث شد تا ماه مبارک رمضان در نگاه ما فرزندان ماهی خاص و ویژه باشد. لذا اگر درصدد هستیم در نوجوانی و جوانی فرزندانمان نگرش مثبتی نسبت به دین، دینداری و مناسک دینی داشته باشند پس باید خاطره خوشی از دینداری در "کودکیشان" رقم بزنیم.
#روزه_کودکان
#دینداری
#ماهرمضان
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
31.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍎🍒شیعه شدن جوان وهابی سلفی با عنایت و کرامت خاصه حضرت معصومه سلام الله علیها
اشگتون اگه جاری شد التماس دعا
🌿🌿🌷🌿🌷🌿🌷🌹🌺🌷
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آفرین به ابتکار وخلاقیت خدام امام رضا علیه السلام در این ایام سخت کرونایی،درجهت رزمایش مواسات وهمدلی
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
⁉️ جواب سوالات فرزندانمان را چگونه بدهیم؟🤔🤔
4⃣ در پاسخ به سوالات کودکان عجله نکنیم اجازه دهیم تا آنان خود به پاسخ برسند، یعنی از شیوه اکتشافی استفاده شود، برای مثال از خود کودک بخواهیم تا نظرش را بیان کند. البته گاهی لازم است والدین سوال کودکان را جهت بدهند، همانطور که خداوند متعال در پاسخ به بندگان از این شیوه استفاده کرده است، آنجایی که می پرسند، چه چیزی انفاق کنیم، خداوند در جواب میگوید: به چه کسانی انفاق کنید.
5⃣ در پاسخ دادن به کودکان باید به سطح شناختی آنان نیز توجه داشت. پیامبر گرامی اسلام در کلامی گهربار می فرمایند: با مردم به مقدار فهمشان تكلم كنید.
6⃣ با توجه به اینکه کودکان در مرحله عملیات عینی هستند، لازم است از عینی سازی برای انتقال مفاهیم به آنها استفاده شود.
7⃣ گاهی نیز لازم است والدین به فرزندشان بگویند نمی دانم. باید در مورد این سوال شما بیشتر فکر کنم. شما نیز در این مورد فکر کن، بعدا در مورد آن بیشتر صحبت خواهیم کرد، باید در این خصوص مطالعه کنم، می خواهی با هم جواب را پیدا کنیم. در واقع با این شیوه او را با کتاب هم مانوس کرده ایم.
8⃣ گاهی هم باید از آنان بخواهیم تا برای فهمیدن جواب سوالشان صبر کنند.
#سوالات_کودکان
#فرزندپروری
#کتابخوانی_کودک
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
🔰 * تنبیه با پاداش*
امیرالمومنین علی علیه السلام در حکمت 177نهج البلاغه میفرمایند: «اُزْجُرِ الْمُسِيءَ بِثَوَابِ الْمُحْسِنِ:
بدکار را با پاداش دادن به نیکوکار، تنبیه کن»
🔻 حجتالاسلام صفایی حائری(رحمت الله علیه) می فرمایند:
"همانطور که ترس و مجازات، می تواند در تربیت کودک موثر باشد، تشویق و پاداش هم از عواملی است که کودک را جلو می برد و به هدف مربی نزدیک می نماید. پاداش، گذشته از این که در شخص پاداش گیرنده اثر می گذارد، در اشخاص دیگر هم موثر است. عده ای را تحریک می کند و جلو می آورد و عده ای را تنبیه می کند و توبیخ می نماید."
#تربیت_کودکان
#تشویق
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹بانویی از مقام معظم رهبری می پرسند که من دقیقا چیکار کنم ؟
وظیفه ی من چیه؟؟ دوست دارم از خودتون بشنوم...
💚پاسخ رهبرعزیزمون :
✅اولا اینکه #بچهدار بشید و عقب انداختن برای فرزند آوردن ناشکری است!
✅ثانیاً اینکه #درستون رو بخونید.
✅ثالثاً اینکه #زندگیتون رو هرچه میتونید #شیرین کنید.
❤️دوستان انقلابی،
این نظر ولیّ جامعه است
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍒مکتب ما مکتب امام خمینی رضوان الله علیه است!
آمریکا واسرائیل بداند بچه های نسل جدید فرزندان امام خامنه ای حفظه الله هستند،
محمد حسین جواهری
هفت ساله از مدرسه امام رضا علیه السلام .کلاس اول شهید ابراهیم همت
شهرستان زرندیه ،مامونیه
┅─✵🍃🌺🍃✵─
🆔@amuroohafza
@amuroohafza