هم اکنون سخنرانی رهبر عزیز مان پخش زنده از شبکه های مختلف سیما
برای سلامتی وطول عمر بابرکت نائب امام زمان رهبر عزیز شیعیان جهان امام خامنه ای صلوات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥مهم حضرت آیت الله خامنه ای آمار ارائه شده در سخنرانی خود را اصلاح کردند.
رهبری که با مردمش "صداقت" دارد، از اصلاح اشتباه لفظی اش هم ابایی ندارد...
🌺💐اللهم حفظ قائدنا الامام خامنه ای💐🌺
💠 انفاقکننده نتیجه مثبت بخششاش را در همین دنیا میبیند
امام موسی صدر: هر که در آیات کریمه انفاق بیندیشد، بهخوبی درمییابد که انفاق، به مفهومِ قرآنیِ آن، مشارکت دادنِ کاملِ دیگران است در آنچه خداوند از مال و فکر و کوشش و مبارزه به انسان بخشیده است.تفکر و درنگ در این آیات روشن میسازد که بازگشت نتیجه خیر به انفاق کننده و دوریِ او از ظلم و هلاکت تنها منحصر به جزای الهی که در قیامت عاید انسان میشود نیست، بلکه نتایجِ اجتماعی که از فعالیتهای انسان برمیآید نیز جزای عمل به حساب میآید. این پاداش، که پیش از پاداش اخروی است، در قرآن به «جزای ادنی» و پاداش آخرت به «جزای اوفی» یاد شده است. کوتاه سخن اینکه فرد یا گروهی که برای ایجاد فرصتهای مناسب زندگی برای دیگران کوشش میکند، در حقیقت، خیرخواهی و نیکفرجامی را برای خویش به ارمغان میآورد و خطر ستم و هلاکت و نیستی را از خود دور میسازد. امروزه پیامدهای مثبت و نتایج اجتماعی چنین رویکردی کاملاً روشن و آشکار است.
و ما تُنفِقوا مِن خیرٍ یُوَفَّ اًلیکُم و أنتُم لا تُظلَمونَ (بقره / ۲۷۲)
و هرچه انفاق کنید پاداش آن به شما میرسد و بر شما ستم نخواهد رفت.
📌 برگرفته از سخنرانی امام صدر در نهمین همایش اندیشه اسلامی در الجزایر / کتاب رهیافتهای اقتصادی اسلام
🆔 @imammoussasadr
🔷 در قرآن به مسائل اجتماعی مانند انفاق بیشتر از مسائل عبادی، توجه شده است
دکتر محمد علی مهدوی راد: امام موسی صدر در تفسیر سوره مبارکه ماعون آن را به فضای فرهنگی جامعه امروز آورده و غوغایی معنایی به پا کرده است. ایشان در تفسیر این سوره بر اصل انفاق تاکید کردهاند. به باور امام کسانی که بر زندگی مردمان گره میزنند، در اصل بر نیازهای دیگر مردمان سرپوش میگذارند و مساله احتیاج، ایمان انسان را نابود میکند. به باور امام صدر آیات سوره مبارکه ماعون و آیات دیگری در قرآن که بر انفاق تکیه دارند، نشان میدهند که در قرآن به مسائل اجتماعی که انفاق نمونهای از آن است، بسیار بیشتر از مسائلی چون عبادت، توجه شده است.
امام موسی صدر مسئله انفاق را بسط خردمندانه ارائه داده و آن را مرتبط با زندگی اجتماعی میداند. در تفسیر ایشان میتوان این استنباط را کرد که اگر جامعه را از نظر اقتصادی درست نکنیم، عدهای از نظر روحی افت کرده و دچار مشکل میشوند و در نتیجه جامعه را دچار مشکل میسازند، اما اگر با انفاق نظام اقتصادی را درست کردیم، جامعه اعتلا پیدا میکند. البته انفاق فقط در مال و ثروت نیست. امام در تفسیر خود میگوید که اگر شما انفاق کنید، بدون آنکه سرسوزنی از کار شما کم شود، پاداش آن را در متن زندگی این دنیاییتان نیز خواهید یافت.
◀️ گزارش سخنرانی درس گفتار اندیشه و عمل را در لینک زیر بخوانید:
goo.gl/qLWBS5
#اندیشه_و_عمل
🔻🔻🔻
@imamsadr
🔆🔅حدیث سحرگاهان🔅🔆
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیمِ
لَنْ تَنالُوا الْبِرَّ حَتَّي تُنفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ...
نيكي را در نخواهيد يافت تا آن گاه كه از آنچه دوست مي داريد انفاق كنيد...(سوره آل عمران، آیه ٩٢)
مقصود از "برّ" تمام كمالات است؛ مادي يا معنوي، روحي يا جسمي، فكري يا عاطفي. كلمه ي "تُنفِقوُا" به معناي بخشش است از آنچه دوست داريم؛ از مال، مقام، تجربه يا گذشتن از راحتي و خودخواهي و امثال آن.
زندگي اجتماعي نيز همين گونه است. انسان تنها احساس آزادي مي كند، اما چون بخواهد خانواده تشكيل دهد يا به كمالي برسد يا پيشرفتي كند، فردي را به گروهي كوچك بدل كند يا زاد و ولد كند يا زندگي خوشبخت تري داشته باشد، بايد از برخي آزادي ها چشم پوشد، به برخي قيود ملتزم شود و از آنچه دوست دارد انفاق كند، و به همين نسبت در جامعه ي بزرگ.
امام موسي صدر. کتاب حديث سحرگاهان
انفاق٤. بند٨٧ و ٨٩
#حدیث_سحرگاهان
#انفاق_۴
@andishe_amal
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام موسی صدر-انفاق