هدایت شده از خبرهای فوری /مهم🔖 روی عضویت کلیک کنید ✅
#سخن_هفته
📝 چرا آمریکاییها اصرار به مذاکره با ایران دارند؟
❇️ پیشنهاد #مذاکره با ایران از طرف مقامات آمریکایی، گرچه از ابتدای انقلاب تا به امروز ادامه داشته است، اما در سالهای اخیر شدت بیشتری گرفته است. سؤال آن است که چرا #مقامات_آمریکایی تا این حد اصرار به مذاکره با ایران دارند و از طریق رابطهها و واسطههای مختلف، دائما آمادگی خود را برای این امر اظهار میکنند؟ در پاسخ به این سؤال، حداقل دو محور کلی را میتوان بیان کرد:
💢 اول، گرفتن ژست ابرقدرتی: نظم جهانی حداقل در یک دههی اخیر تغییر کرده است و جهان، آنگونه که ایالات متحده و استراتژیستهای آن تصور میکردند، به سمت #نظام_تکقطبی مبتنی بر الگوی #لیبرال_دموکراسی پیش نرفت. #قدرتهای_نوظهور منطقهای و بینالمللی موجب #افول_قدرت هژمونیک آمریکا در جهان شدهاند بهطوری که برخی از تحلیلگران، از #افول_موریانهوار آمریکا سخن گفتهاند. ادارهی تحقیقات وزارت دفاع آمریكا (پنتاگون) در گزارشی اعلام کرد: "آمریکا در سال ۲۰۳۵ احتمالا خود را در محیطی مییابد که روسیه یا چین با این کشور برابری میکنند یا حتی در برخی زمینههای اقتصادی و نظامی از غرب پیشی گرفتهاند." این مرکز در ادامه نوشت: "آمریکا و متحدان این کشور در 20 سال آینده در جهانی زندگی میکنند که شکلدهی #نظم_جهانی در آن به شیوهای که از زمان پایان جنگ سرد مرسوم بوده است اگر نگوییم غیرممکن، بسیار دشوار خواهد بود."بنابراین ایالات متحده نیازمند آن است که نشان دهد همچنان ابرقدرت دنیا است و برای این کار، چارهای نداره که مذاکره با ایران را در دستور کار قرار دهد.
🔰 دوم: گرفتن عناصر اقتدار از ایران: ترامپ معتقد است که برجام، آنچنانکه باید موجب محدودیت ایران نشده است و همچنان برنامهی موشکی و سیاستهای منطقهای ایران با قوت در حال انجام است. مایک پمپئو در بیانیهای در سوم ژانویه گفت: "ما به [جمهوری اسلامی] توصیه میکنیم که در این پرتابهای [موشکی] تحریکآمیز تجدید نظر کرده و تمام فعالیتهای مربوط به #موشکهای_بالستیک را متوقف کند تا بیش از این دچار انزوای عمیق اقتصادی و دیپلماتیک نشود." او در سفری که چندی پیش به منطقه داشت نیز دربارهی نفوذ ایران در منطقه چنین گفته بود: "گسترش نفوذ ایران در منطقه خطرناک است." اندیشکدهی بروکینگز نیز در یادداشتی یادآور میشود: "هیچ حکومتی طی دوران معاصر به اندازهی ایران نتوانسته به ما در خاورمیانه ضربه بزند. بنابراین، قطعا باید برنامهی محدودیت و کنترل ایران را به جریان بیاندازیم." بنابراین یکی از اهداف آمریکاییها از طرح مجدد مذاکره، تهی کردن ایران از #مؤلفههای_قدرت است.
✅ در این میان شاید، سخن درست دربارهی شرایط ایران را دکتر حسن السید نافعة، تحلیلگر برجسته و استاد علوم سیاسی دانشگاه قاهره گفته باشد. او روز گذشته چنین نوشت: "مایلم تحسین خود از #روش_مدیریت ایران بر سیاست خارجیاش را ابراز کنم؛ این کشور علیرغم محاصره و تمامی #چالشها توانسته از منافع خود #صیانت کند بدون آنکه به کرامت و استقلال خود آسیبی وارد کند، درحالیکه همگان را ناچار به احترام به خود کرده است، ایرادی ندارد که از ایران بیاموزیم."
🆔 @seyed_ebrahim_raisi 💯
🆔 @seyed_ebrahim_raisi 💯
🔴بازخوانی مجدد بیانات مقام معظم رهبری/حافظه تاریخی ملت
وقتی که دولت اصرار بر مذاکره حول برجام داشت و رسانههای زنجیره ای افکار عمومی رو تحت تاثیر قرار داده بودند، فرمودند: من به مذاکره با آمریکا خوشبین نیستم/تجریه ای گران بها برای ملت است. 👇
رهبر انقلاب آبان 92: «همچنان که گفتم خوشبین نیستم؛ من فکر نمی کنم از این مذاکرات آن نتیجهای را که ملّت ایران انتظار دارد، بهدست بیاید، لکن تجربهای است و پشتوانهی تجربی ملّت ایران را افزایش خواهد داد و تقویت خواهد کرد؛ ایرادی ندارد امّا لازم است ملّت بیدار باشد، بداند چه اتّفاقی دارد می افتد تا بعضی از تبلیغات چی های مواجببگیر دشمن و بعضی از تبلیغات چی های بی مزد و مواجب از روی سادهلوحی نتوانند افکار عمومی را گمراه کنند»
سپس فرمودند: «یک مسئله این است که دشمنى آمریکا با ملّت ایران و با جمهورى اسلامى اصلاً حول محور هستهاى نیست.قضیّهى هستهاى بهانه است.اگر یک روزى هم مسئلهى هستهاى حل شد، فرض کنید جمهورى اسلامى عقبنشینى کرد؛ همانکه آنها می خواهند خیال نکنید مسئله تمام خواهد شد؛ نه، ده بهانهى دیگر را بهتدریج پیش می کشند.چرا شما موشک دارید؟ چرا هواپیماى بدون سرنشین دارید؟ چرا با رژیم صهیونیستى بدید؟ چرا رژیم صهیونیستى را به رسمیّت نمىشناسید؟ چرا از مقاومت در منطقهى به قول خودشان خاورمیانه حمایت میکنید؟ و چرا؟ و چرا؟ و چرا؟ مسئله این نیست که اینها سرِ قضیّهى هستهاى با جمهورى اسلامى اختلاف پیدا کرده باشند؛ نه، تحریم آمریکا از اوّل انقلاب شروع شد، روزبهروز هم بیشتر شده است، تا امروز که خب به نقطهى بالایى رسیده»
✅ همگان دیدیم که وقتی به بیانات این حکیم فرزانه گوش ندهند، آخرش میشود گمراهی و هدر رفتن 6سال از عمر این ملت شریف و مهمتر از همه از دستدادن فرصت های ویژه پیشرفت و عزت آفرین برای ملت بزرگ ایران.
همونطور که در قسمت دوم بیانات بالا میبینیم، تاکید میفرمایند که برخی بوقچی های مواجب بگیر و ساده لوح بر این طبل میکوبند و...، آیا این بوقچی ها غیر از روزنامه ها و رسانه های زنجیره ایست؟! رسانه هایی که تیتر میکردند که «امضای جان کری تضمین است» و «صبح بدون تحریم» و...
آیا ما مردم نباید این تجربه گرانبها رو برای همیشه در ذهن خود ثبت کنیم و در همه دوران ها برای فرزندان و. نوادگانمان یادآوری کنیم؟!
بیاییم حافظه تاریخیمان را قوی کنیم، قوی که کردیم، قطعا #اینستکس را فقط #آروغ_برجام خواهیم دید. آروغی که نه تنها سودی برای ملت ایران ندارد، بلکه صدای گوش خراش و بوی گندش از همین رسانه های زنجیره ای دوباره به گوش میرسد.
هدایت شده از بیداری ملت
🔴قسمت اول
⏪بازخوانی گزارش ویژه از 24 ساعت پایانی مبادله جیسون رضاییان جاسوس آمریکایی به نقل از تسنیم در سال ۹۴:
✍پنجشنبه گذشته سفارت سوئیس در واشنگتن میزبان یک ملاقات ویژه بود. ملاقاتی که یک طرف آن، جیسون رضاییان، امیر میرزای حکمتی و سعید عابدینی و طرف دیگرش برت مکگورک دستیاور ویژه رییسجمهور آمریکا بود. جیسون و امیر میرزای حکمتی و عابدینی به جرم جاسوسی در ایران زندانی بودند و 26 دیماه آزاد شدند. مسوولیت 18 ماه مذاکره پنهانی برای آزادی این زندانیان را همین برت مکگورک از طرف آمریکا به عهده داشت. این نخستین باری نیست که جیسون و دیگر زندانیان مورد تمجید تیم اوباما قرار میگیرند. جیسون اینقدر برای رییسجمهور آمریکا اهمیت داشت که اوباما اسفند سال گذشته شخصاً با وی دیدار و او و همسرش را به مهمانی ویژه خبرنگاران که اردیبهشت امسال در کاخ سفید برگزار شد، دعوت کرد. این نخستین دیدار برت مکگورک هم با جیسون نیست. مکگورک 27 دیماه در فرودگاه سوئیس منتظر پروازی بود که باید این زندانیان را از ایران خارج میکرد.
🔻24 ساعت پایانی
جت ایرفورس سوئیسی که بامداد شنبه 26 دی 1394 روی باند فرودگاه مهرآباد به انتظار نشسته بود، 18 ماه مذاکره محرمانه را پشت سر خود جا گذاشته بود تا به مهرآباد برسد. این جت قرار بود چهار محکوم امنیتی را از ایران منتقل کند. این پرواز به خودی خود میتوانست یکی از برگهای برنده دموکراتها در انتخابات سال آینده ریاستجمهوری آمریکا باشد.
آن روز کسانی که در فرودگاه مهرآباد محکومان آمریکایی را همراهی میکردند، به 35 سال پیش پرت شدند. به روزی که بوئینگ 727 الجزایری مهمان غریبه مهرآباد بود. بوئینگ 727 هم که 35 سال پیش برای بردن 52 مسافر آمریکایی به مهرآباد آمده بود؛ 444 روز مناقشه و مذاکره را پشت سر خود جا گذاشته تا به مهرآباد رسیده بود. اگر این پرواز فقط دو ماه زودتر انجام میشد، شاید کارتر دموکرات، انتخابات را به ریگان جمهوریخواه نمیباخت. اینچنین هم بود که روزنامه آلمانیزبان اشپیگل، نوشته بود: «زمانی ایالات متحده میتوانست تصمیم بگیرد چه کسی در ایران بر مسند قدرت بنشیند، اما امروز، یک آیتالله در تهران سرنوشت انتخابات ریاستجمهوری ایالات متحده را تعیین میکند». 52 گروگانی که آن روز قرار بود از ایران خارج شوند، با دیدن تیتر روزنامه چاپ عصر اطلاعات، «آمریکا آزادی گروگانها را به تعویق انداخت» یأس به سراغشان برگشته بود و از خود پرسیده بودند: در کاخ سفید چه میگذرد؟
آن روز بهزاد نبوی (از سران تندرو جریان فعلی اصلاحات)، معاون اجرایی رییسجمهور وقت که مدیریت مذاکرات منتهی به بیانیه الجزایر برای آزادی گروگانها را بر عهده داشت از دریافت یادداشت جدیدی خبر داده و گفته بود از طرف سیستم بانکی آمریکا پیشنهاد شده یک الحاقیه به بیانیه اضافه شود. ایران برای انتقال گروگانها چهار درخواست مشخص داشت که یکی از آنها بازگرداندن اموال و داراییهای بلوکهشده متعلق به خود بود. بخشی از این اموال شامل پولهایی بود که ایران در زمان رژیم شاهنشاهی برای خرید تسلیحات به آمریکا پرداخته و در عین حال تسلیحاتی هم دریافت نکرده بود.
ازنکات تلخ و شیرین تاریخ هم این است که نام بانکی که آن روزها بر سر زبانها افتاد (سیتی بانک نیویورک)، 35 سال بعد در ماجرای دستبرد دو میلیارد دلاری آمریکا به اموال ایران، دوباره راهی به خبرها باز کرد. طبق بیانیه الجزایر قرار بود پولهای ایران از بانکهای آمریکا به بانک مرکزی انگلیس واریز و از آنجا به ایران منتقل شود. سخنگوی سیتی بانک نیویورک درباره پیشنهاد یک الحاقیه به بیانیه الجزایر گفته بود که این بانک قصد ندارد مانع از دستیابی ایران به حقوق حقهاش شود. بهزاد نبوی اما گفته بود چنانچه هر نوع تاخیری در انتقال پولهای بلوکهشده ایران پیش بیاید مسوول آن بانکهای آمریکا هستند. ملغمهای از سکوت، التهاب، یأس و اضطراب در فرودگاه مهرآباد به هم پیچیده بود.سوز و تاریکی هوا، ترس را به این ترکیب اضافه میکرد.
جوان 30سالهای که بعدها رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی شد از طرف وزارت امور خارجه مسوول انتقال گروگانها تا فرودگاه و همراهی با آنها شده بود. هم او که میداندار این ماجرا در فرودگاه بود حوالی ساعت 8 شب چه پیامی شنید که آن سکوت مرگبار فرودگاه با سرود مرگ بر آمریکا شکست؟ گروگانها یک به یک به داخل هواپیمای بوئینگ 727 الجزایری منتقل شدند. 20 و 50 دقیقه سهشنبه 30 دیماه، هواپیمای الجزایری از باند فرودگاه خارج شد و 4 فانتوم نیروی هوایی آنها را تا مرز هدایت کردند.
تأخیری که بهزاد نبوی آن روز دربارهاش صحبت کرده بود در انتقال بخشی از پولها به ایران رخ داد و این تأخیر نه یکروزه،نه یکماهه که وقفهای 35ساله بودتا آنکه بار دیگر برگی از روابط ایران و آمریکا در مهرآباد ورق خورد
ادامه دارد...
هدایت شده از بیداری ملت
🔴قسمت دوم
⏪بازخوانی گزارش ویژه از مبادله یک جاسوس
✍جیسون سوژه داستان شد
جیسون رضاییان، روزنامهنگار واشنگتنپست که سالها درباره روابط ایران و آمریکا نوشته بود، خود حالا به بخشی از داستان تبدیل شده است. او مهره ارزشمندی برای کاخ سفید بود که تیرماه سال 93 به اتهام جاسوسی در ایران دستگیر شد و 18 ماه بعد، در دیماه سال 94 یک پای مبادله تاریخی ایران و آمریکا شده است. اهمیت این شخص برای اوباما رییسجمهور آمریکا و دوستان دموکراتش چنان بود که تقریباً در تمامی مذاکرات هستهای، جان کری وزیر خارجه آمریکا نامی از او پیش کشیده بود.
🔺 وندی شرمن به عنوان معاون وزیر خارجه آمریکا نیز در طول مذاکرات جایی گفته بود در صورتی که جیسون در تبادل قرار نگیرد کل مذاکرات ملغی خواهد شد. برادر جیسون در تیرماه 94 در آخرین دور مذاکرات هستهای که ختم به برجام شد، در محل مذاکرات حضور یافت. با این حال مذاکراتی خارج از چارچوب مذاکرات هستهای وزیران خارجه ایران و آمریکا، برای آزادی و مبادله جیسون در جریان بود. مذاکرات محرمانهای که 18 ماه طول کشید و خروجی و نتیجه آن فرود جت ایرفورس سوئیسی در مهرآباد برای انتقال جیسون و همراهانش ابتدا به سوئیس و آلمان و سپس به آمریکا بود اما یک هواپیمای دیگر از طرف ایران در فرودگاه سوئیس نشسته بود.
⏪استرداد پولهایی که 35 سال پیش باید آزاد میشدند
جیسون ساعت 2 بعدازظهر روز شنبه 26 دیماه با همسر خود یگانه صالحی که او هم مقطع کوتاهی در ایران بازداشت شده بود تماس میگیرد و به او اطلاع میدهد که عازم فرودگاه است. این تماس آغاز 25 ساعت پرالتهاب در فرودگاه مهرآباد است. جیسون رضاییان، سعید عابدینی، نصرتالله خسروی و امیر میرزای حکمتی چهار زندانی دوتابعیتیاند که قرار است با جت ایرفورس سوئیسی از ایران خارج شوند. همزمان با انتقال زندانیان به فرودگاه، کانال مذاکراتی همچنان باز است و گفتوگوها برای انتقال مبلغ 7/1 میلیارد دلار از آمریکا به ایران در جریان است. این گفتوگوها نه از کانال مذاکراتی وزیران خارجه ایران و آمریکا که از مسیر دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی انجام میشود. در طرف مقابل مذاکرات، شخصی به نام برت مکگورک، دستیار ویژه رییسجمهور در امور ایران و عراق است، حضور دارد.
این بار تجربه بیانیه الجزایر و ماجرای آزادی 52 گروگان آمریکایی، به کمک آمده و قرار نیست پولهای بلوکهشده ایران از طریق یک بانک واسطه به کشور منتقل شود.
قرار است 7/1 میلیارد دلار پول به صورت نقد، بار هواپیمایی در فرودگاه سوئیس شده و به ایران انتقال داده شود. محور بعدی معامله، آزادی 21 ایرانی تاجر در آمریکاست که به اتهام دور زدن تحریمها زندانی شدهاند. میداندار ماجرا در مهرآباد، مثل 35 سال پیش، باز هم جوانی لاغراندام است که مسوولیت انتقال زندانیان آمریکایی به فرودگاه و تبادل آنها را به عهده دارد. هیبت جوان، استخوانبندی قرص، صورت استخوانی، ریشهای تنک و اقتدار در رفتارش، او را شبیه شهید حسن باقری، از فرماندهان جوان دفاع مقدس کرده است.
⏪پاسدار جوان یک دستور ویژه دارد؛ تا پولها به ایران منتقل نشده، قرار بر آزادی زندانیان نیست. هنوز روز اجرای برجام اعلام نشده، تحریمهای دلاری لغو نشده و احتمال کارشکنی و بهانهگیری آمریکاییها بعد از آزادی زندانیانشان وجود دارد. همزمان در وین، وزیران خارجه ایران و آمریکا به علاوه فدریکا موگرینی، مسوول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره اجرای برجام مذاکره میکنند. رصد اتفاقات فرودگاه سوئیس و البته مذاکرات برای انتقال زندانیان از فرودگاه مهرآباد همزمان از کانال شورای امنیت جریان دارد. یگانه صالحی همسر جیسون و مری رضاییان مادر جیسون بعد از تماس 2 بعدازظهر، خود را به فرودگاه رساندهاند.
جیسون رضاییان 39 ساله از پدر ایرانی و مادر آمریکایی در کالیفرنیا متولد شده و از سال 2012 با واشنگتنپست کار میکند. جاسوسی از طریق دسترسی و جمعآوری اطلاعات طبقهبندیشده، همکاری با دول متخاصم از مهمترین اتهامات اوست که 18 ماه او را در ایران زندانی کرده است. همان زمان که همسر جیسون عازم فرودگاه است، دادستان عمومی و انقلاب تهران، آقای عباس جعفری دولتآبادی به رسانهها میگوید طبق مصوبه شورای امنیت 4زندانی ایرانی -آمریکایی آزاد شدند. خبر به بیرون درز میکند. این خبر در وین به مذاکرات اعلام «روز اجرای» برجام شوک وارد میکند، شاید هم کمکی به روند مذاکرات. هنوز جیسون در فرودگاه تحت حفاظت است.
جیسون برای آمریکا مهمتر از بقیه زندانیان است، حتی از امیر میرزای حکمتی جاسوس دیگر آمریکاییها که آذرماه سال 1390در حین ورود به ایران برای اجرای یک عملیات پیچیده جاسوسی دستگیر شده بود.مهرآباد نه مثل 35سال گذشته که در التهاب و سکوت بلکه در تب وتاب است. نبض حوادث در مهرآباد تند میزند، هم در وین و همچنین در فرودگاه سوئیس و هم در کاخ سفید
ادامه دارد...
هدایت شده از بیداری ملت
8.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴نکته ای تکان دهنده که در قسمت ۲۶ سریال گاندو افشا شد
در قسمت ۲۶ سریال گاندو افسر اطلاعات سازمان اطلاعات سپاه مامور میشود یک آقازاده را در سفر به چین مورد تعقیب و مراقبت قرار دهد. مشخص میشود که این آقازاده که عمویش از مدیران ارشد نفتی کشور است، اطلاعات سری کشور در حوزه دور زدن تحریمهای نفتی را در ازای دریافت مقداری پول به سرویسهای جاسوسی غرب ارائه میدهد....
سریال گاندو بر اساس یک پرونده واقعی ساخته شده است. اینکه یکسال قبل از تحمیل برجام به کشور ابتدا همه مسیرهای دور زدن تحریمهای نفتی توسط مدیران غربگرا لو میرود چه معنایی میتواند داشته باشد جز هماهنگی جریانی در داخل با خارج جهت تحت فشار قرار دادن نظام برای پذیرش برجام و تسلیم شدن در مقابل غرب؟
🔴به کمپین #بیداری_ملت بپیوندید👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
هدایت شده از بدون سانسور🇮🇷
🚨 #دوره_تخصصی_افول_آمریکا
🚦 #دومین دوره کشوری #افول_آمریکا
(۵ الی ۱۱ مرداد ماه، شبانه روزی، آبعلی)
🔸️جهت #ثبت_نام، نام، مقطع و رشته تحصیلی، نام دانشگاه یا حوزه محل تحصیل و شهر محل سکونت را به آیدی @poshtiban_id یا شماره #5000283716 ارسال نمائید
📲 @America_in_decline
تفاوت انسانهای شاد و
غمگین در داراییهایشان نیست؛
انسانهای شاد به داشتههایشان
نگاه میکنند و غمگینها به نداشتههایشان!
«قدر داشته هایمان را بدانیم»
https://eitaa.com/ansarquran
هدایت شده از حوزه های علمیه خواهران کشور
♨️ امام خمینی: والد معظم جنابعالی عمری با علم و تعهد و تقوا به سر بردند
📌 14 تیر سالگرد رحلت پدر آیتالله #خامنه_ای
👥 بازخوانی بدون تحریف مواضع امام👇
✅ @kowsarnews
هدایت شده از علیرضا پناهیان
📌پرونده ویژه حضرت معصومه(س) و روز ملی دختران
🔰موضوعات :
🔻دخترداری
🔻استقلال روحی دختران
🔻تأثیر فراوان زنان در فرهنگ سازی
🔻زن و نیاز به سرپرست
🔻شاید به این دلیل، حضرت معصومه(س) ازدواج نکردند
🔻خاطرۀ فراموشنشدنی امام از یک «دختر ایرانی شجاع با روحی بزرگ!
👈برای مشاهده و دریافت مطالب به لینک زیر مراجعه کنید:
🔗 Panahian.ir/post/4905
@Panahian_ir
هدایت شده از اندیشهجویان استاد حسن عباسی
📝"دست من بود همین امسال آرش کمانگیر را آپدیت می کردم"
♦"از اسطورههای کتابهای درسی مان، یکی هم آرش بود.
آتش بس شد.
ایرانی ها در جنگ هم محاصره شده بودند هم تحقیر.
قرار شد تیری بزند تا مرز ایران و توران را مشخص کند. قبل از آنکه کمان بگیرد بر فراز دماوند برهنه شد. تنِ خود را به مردم نشان داد. گفت: «بنگرید که تن من عاری از هر جراحت و بیماری است...»
بعد چنان کمان را کشید و تیر را نواخت که در دم جان داد. بدنش پاره پاره شد و در همه جای ایران پخش شد. تیر از صبح تا غروب خورشید در حرکت بود. در کنار رود جیحون بر قلب درخت گردویی نشست و مرز ایران و توران مشخص شد."
♦من اگر مسئولیتی در تدوین کتب درسی داشتم داستان آرش را همین امسال بازنویسی می کردم.
♦"اهل تیراندازی از فراز قله دماوند نبود. از کوه پایین آمد.
کمانش را روی دوشش گذاشت. تا رود جیحون تا خطرناک ترین و انتهاییترین نقطه مرزی دشمن با پای خودش رفت. در مسیر چنان شمشیر می زد که دشمن را هم محاصره کرده بود هم تحقیر. دشمن ناچار درخواست آتش بس داد. بدنش عاری از جراحت و بیماری نبود. بارها سوراخ سوراخ شده بود.
♦رفقایش می گویند ۷ ماه پیش در یک عملیات فرمانده بود. اول صبح تیر از چند متری وارد ران پای راستش شد. همان جا با دستاری پایش را بست و تاغروب خورشید جنگید. بعد از فتح آنقدر رنگش پریده بود که تازه همه فهمیدند صبح تیر خورده و تا حالا خونریزی داشته.
♦چند روز بعد بازویش تیر خورد. یک ماه بعد ماشینش روی بمب کنار جادهای رفت. ماه بعدتر از بیمارستان مرخص نشده دوباره خود را به مرزها رساند و باز بر همین منوال ....
♦دشمن دید آرش مرزها را دارد در می نوردد، سالهاست بدنش پر از جراحت و زخم است ولی اهل از پا نشستن نیست. عاجزانه در خان طومان آتش بس را نقض کرد. آرش را فقط اینجوری میشد در تله انداخت و دورش زد.
♦یوسف وسط گرگها گیر کرد. زرهاش پشت نداشت. مردانه جنگید دست آخر متلاشی شد. بدن پاره پارهاش همه جا پخش شد. تشییع با شکوهی مانند آنچه در ادبیات اساطیری آمده در کار نبود. پیکرش هیچگاه برنگشت، گفتم که آرش خمینی اهل نشستن روی قله دماوند نبود، تا قلب دشمن رفته بود."
🔹پی نوشت:
این چند خط را دو سال پیش به مناسبت #روز_دختر برای گل دختر آقا جواد الله کرم که در عکس زیر در بیمارستان روی پای بابایش نشسته نوشته بودم. پیراهن بیمارستانی بابا و سر پایین بخاطر چشم چپ کبود احتمالا حکایت از روزهایی دارد که بابا تازه روی بمب کنار جادهای رفته بود. اینها را برای #زهرا_خانم نوشتم تا هر وقت بزرگ شد و مدرسه رفت بداند آرش کمانگیر بابای خودش است حالا کتابهای درسی اش هرچه می خواهند برای خودشان بنویسند.
اینروزها سومین سالگرد جواد الله کرم است.
http://yon.ir/M2ca
🔴 "پیوستن به قبل انقلاب"👇
https://telegram.me/joinchat/C6IP-D6TQ7_bL0KR6eME9g