#ختم_صلوات امروز به نیت :
🌷 جانبازی که با شهادت به کمال انسانیت رسید، شهید مدافع حرم #قاسم_تیموری
🌻 ولادت: ۱۳۴۸/۱/۴
🍂 شهادت: ۱۳۹۴/۱۰/۴
🕊محل شهادت: سوریه، #حلب_العبس
🍁نحوه شهادت: بر اثر اصابت خمپاره به نزدیکشان آسمانی شد.
🌹 مسئولین یادشان باشد برای این انقلاب بهای سنگینی پرداخت کرده ایم.
#سهم_هر_بزرگوار_5صلوات
🌼 هر روز مهمان یک شهید 👇
#یادش_با_صلوات
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
🌹🍃 ر سال 1365در منطقه عملیاتی مهران بر اثر اصابت ترکش به پهلوی چپ و قسمت ران پای راست مجروح شدند .
🌹🍃 در تاریخ ششم فروردین 1365 به منطقه جنوب اعزام و در عملیات های والفجر مقدماتی، مرحله سوم والفجر 8، کارخانه نمک فاو _کندن تونل شرکت داشته و در عملیات مهم کربلای یک قله آویزان، کربلای 4، کربلای 5، و تک شلمچه حضور موثر داشتند .
🌹🍃 ایشان پس از جنگ در گردان حضرت ابوالفضل تیپ 45مهندسی رزمی جوادالائمه (علیه السلام) مشغول به کار شدند.
🌹🍃 در تاریخ بیست و چهارم آبان 1377 در شهر بانه کردستان در میدان مین مشغول پاکسازی و جمع آوری مین های به جا مانده از جنگ بودن که بر اثر انفجار مین گوجه ای پای راستشان به شدت مجروح شدند . سومین مجروحیت خود را در تاریخ بیست و چهارم آبان 1389 در میدان مین تجربه کردند اما اینبار #پای_راستشان را از زیر زانو از دست داده و جانباز راه امام حسین شدند .
🌹🍃 ایشان در سال 84 در منطقه شوویده شهر بانه در حال پاکسازی میادین مین بودند که به همراه یکی از نیروهایش بر اثر انفجار مین مجروح شدند .
🌹🍃 پس از کردستان در ماموریتهای زاهدان، بندر عباس، سیریک و شمال غرب و درگیری های گروهک پژاک حضور گسترده و موثر داشتند و در سال 1390 به فرماندهی گردان حضرت ابوالفضل تیپ 45 منصوب شدند .
🌹🍃 ایشان پس از 28 سال خدمت خالصانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به صورت داوطلبانه در تاریخ بیست و دوم آذر ماه سال 94 به سوریه اعزام شده و فرماندهی محور را بر عهده داشتند و بعد از سیزده روز مبارزه علیه دشمنان آسمانی شدند .
🌹🍃 انسانی #وارسته و آزاده و فرمانده ای خستگی ناپذیر عدالت خواه و حق طلب و فردی #شجاع و دلاور بودند و همیشه سفارش به #اطاعت_از_ولایت_فقیه و #امر_به_معروف_و_نهی_از_منکر میکردند .
🌹🍃 قاسم خیلی علاقه داشت به سوریه برود او فقط یک بار به سوریه رفت، به عنوان مربی تخریب، کارشناسی ارشد اطلاعات چک و خنثی بود و در همان ماموریت 13 روزه؛ شهادت نامهاش امضا شد.
#ختم_صلوات امروز به نیت :
🌷شهید مدافع حرم #سید_مصطفی_موسوی
🌻 ولادت: ۷۴/۸/۱۸
🍂 شهادت: ۹۴/۸/۲۱
🕊محل شهادت: سوریه، #العیس
🍁نحوه شهادت:شلیک توپ جنگی۲۳
🌹 مسئولین یادشان باشد برای این انقلاب بهای سنگینی پرداخت کرده ایم.
#سهم_هر_بزرگوار_5صلوات
🌼 هر روز مهمان یک شهید 👇
#یادش_با_صلوات
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
✨ مزار شهید: قطعه 26،ردیف 75،شماره ۱۶
✨ سن: بیست ساله
✨ فرزند: دوم/تک پسر
✨ رشته تحصیلی: دانشجوی رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب
✨ الگوی شهید: شهید دفاع مقدس عباس بابایی
🌹🍃 علایق شهید ⬇️
✨ درس، علم، اختراع
✨ شرڪت در فعالیتهای فرهنگی، مذهبی، معنوی
✨ اهل سفر
✨ ڪمک به دیگران
✨ اهل مطالعه
✨ پیگیر اخبار از تلویزیون حتی به زبانهای انگلیسی و عربی
✨ پیگیر سخنان رهبری به روز
✨ شرڪت در فعالیت های علمی
✨ عاشق شخصیت هایی چون مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، شهدا، شهید بابایی، آوینی، دکتر شریعتی، چمران
✨ عاشق پرواز و خلبانی، فعالیت های نظامی
✨ عاشق مبارزه با اسراییل
✨ عاشق شهادت
🌹🍃 جمله ای از شهید ⬇️
رویای اصلی من این است ڪه خلبان شوم و با هواپیمای پر از مهمات به قلب تل آویو بزنم.
🌹🍃 جمله معروف شهید در سوریه ⬇️
من برای آمدن به اینجا برنامه ریزی ڪرده ام، همان طوری ڪه برای حضورم در ڪرانه باختری برنامه دارم .
#ختم_صلوات امروز به نیت :
🌷مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی باغملک خوزستان شهید #حجت_الله رحیمی
🍃ولادت: 68/12/24
🍂شهادت: 90/12/18
🕊محل شهادت:خرمشهر، مقابل پادگان دژ، ستاد راهیان نور کشور
🌹 مسئولین یادشان باشد برای این انقلاب بهای سنگینی پرداخت کرده ایم.
#سهم_هر_بزرگوار_5صلوات
🌼 هر روز مهمان یک شهید 👇
#یادش_با_صلوات
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
🌹🍃 اتاقش همچون يك سنگر پر از عكسها و ياد رزمندگان۸ سال دفاع مقدس بود. روح بلندی داشت. هر سال كه به راهيان نور می رفت وصيتنامهای مینوشت و در انتهای وصيتنامهاش محل شهادت را خالی میگذاشت. حجت چهار سالی میشد كه خادم الشهدا شده بود و ما نمیدانستيم، فقط میدانستيم كه رفته است به مناطق عملياتی، همين.
🌹🍃 همه تلاشش برا ی #خدا بود. مسئول گروهشان در راهيان نور كه آمد تازه ما متوجه شده بوديم كه چه كاره است و چه ميكند. خيلی از مسائل را ما در تشييع جنازهاش متوجه شديم. او عاشق شهدا بود و از همه بيشتر هم عاشق #شهيد_همت. خودش هم شبيه اوست دوستدارانش او را به #شهيد_همت_نسل_سوم لقب دادهاند و میشناسند. در فتنه سال ۱۳۸۸بسيار نگران بود بيشتر از همه نگران #حضرت_آقا بود، می گفت: «نمیدانم چرا ايشان را ناراحت میكنند. شعرهای زيادی هم در همين زمينه سرود. بيشتر در بحث بصيرتافزايی بود. اكثر سرودههايش در مدح ولايت بود و خدايي.»
هميشه ذكرش يا #فاطمهالزهرا بود با هر كسي هم كلام میشد ابتدا و انتهای صحبتش يازهرا بود و يا علی.
ختم صلوات امروز به نیت :
🌷 قهرمان موتور سواری و آچار فرانسه شهید مدافع حرم #محمدکاظم_توفیقی
🌻 ولادت: ۱۳۷۰/۱۱/۱۰
🍂 شهادت: ۱۳۹۴/۱۱/۱۶
🕊محل شهادت: سوریه، #نبل_و_الزهرا
🍁نحوه شهادت: اصابت ترکش خمپاره
🌹 مسئولین یادشان باشد برای این انقلاب بهای سنگینی پرداخت کرده ایم.
🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🌼 هر روز مهمان یک شهید 👇
#یادش_با_صلوات
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA