eitaa logo
🌷عکسنوشته شهدا 🌷
1.2هزار دنبال‌کننده
7.6هزار عکس
1.7هزار ویدیو
15 فایل
🌷 اینجا با شهدایی آشنا میشی که حتی اسمشونم نشنیدی کانال های دیگر ما سیاسی 🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI حجاب 🌸 @AXNEVESHTEHEJAB تبلیغات https://eitaa.com/joinchat/302448687Cd7ee6e0c16
مشاهده در ایتا
دانلود
شهید #محرم ترک 🌹
🌹🍃 از زبان همسر محترم شهید ⬇️ از فرماندهان توانمند بود که از اوایل جنگ سوریه مسئولیت رزمندگان مدافع سوری را بر عهده داشت. و در سازماندهی نیروهای مردمی برای انهدام نیروهای تکفیری داعشی نقش پر رنگی داشت . 🌷 در روز خواستگاری ، ، و در صدر صحبت‌های محرم بود . ، ، محرم باعث شد که من جواب مثبت به ایشان بدهم. 🌷 همیشه می گفتند : درست است که من به مأموریت میروم اما کار اصلی را تو انجام میدهی. تو با ماندن در خانه و مراقبت از بچه ها جهاد می‌کنی. محرم عاشق مجالس مذهبی بود. دهه اول محرم هر شب در هیئت بودند حتی یک هیئت به نام فاطمیون به نام خودش ثبت کرده بود. و پنجشنبه ها هر هفته در هیئت خودشان مراسم داشتند. سالی چند بار را حتماً می رفتیم. از وقتی که وارد مشهدالرضا می‌شدیم تا برگردیم گریه می کردند و سلام با آقا می دادند. در محرم عشق و علاقه به موج میزد و پیرو رهبری بود. همه صحبت‌های ایشان را دنبال می‌کردند. حتی یکی از اهدافش برای دفاع از حرمین صحبت‌های حضرت آقا بود . 🌷 عاشق بود همه کارهایش را با قرآن خواندن شروع می‌کرد . فاطمه که به دنیا آمد نوار قران را بلای سرش روشن می‌کرد و می‌گفت: دوست دارم دخترم وقتی بزرگ شد قرآن را هم خوب بخواند و هم خوب یاد بگیرد و به خوبی هم در زندگی اش به کار ببندد . 🌷 موقع اعزام چیزی گفتند که در ذهنم برای همیشه حک شد و همیشه در خاطرم می ماند. گفت : هرکجا ظلمی باشد وظیفه ماست که حضور داشته باشیم.
امروز به نیت : 🌷 جانبازی که با شهادت به کمال انسانیت رسید، شهید مدافع حرم 🌻 ولادت: ۱۳۴۸/۱/۴ 🍂 شهادت: ۱۳۹۴/۱۰/۴ 🕊محل شهادت: سوریه، 🍁نحوه شهادت: بر اثر اصابت خمپاره به نزدیکشان آسمانی شد. 🌹 مسئولین یادشان باشد برای این انقلاب بهای سنگینی پرداخت کرده ایم. 🌼 هر روز مهمان یک شهید 👇 🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
شهید #قاسم تیموری 🌹
🌹🍃 ر سال 1365در منطقه عملیاتی مهران بر اثر اصابت ترکش به پهلوی چپ و قسمت ران پای راست مجروح شدند . 🌹🍃 در تاریخ ششم فروردین 1365 به منطقه جنوب اعزام و در عملیات های والفجر مقدماتی، مرحله سوم والفجر 8، کارخانه نمک فاو _کندن تونل شرکت داشته و در عملیات مهم کربلای یک قله آویزان، کربلای 4، کربلای 5، و تک شلمچه حضور موثر داشتند . 🌹🍃 ایشان پس از جنگ در گردان حضرت ابوالفضل تیپ 45مهندسی رزمی جوادالائمه (علیه السلام) مشغول به کار شدند. 🌹🍃 در تاریخ  بیست و چهارم آبان 1377 در شهر بانه کردستان در میدان مین مشغول پاکسازی و جمع آوری مین های به جا مانده از جنگ بودن که بر اثر انفجار مین گوجه ای پای راستشان به شدت مجروح شدند . سومین مجروحیت خود را در تاریخ  بیست و چهارم آبان 1389 در میدان مین تجربه کردند اما اینبار را از زیر زانو از دست داده و جانباز راه امام حسین شدند . 🌹🍃 ایشان در سال 84 در منطقه شوویده شهر بانه در حال پاکسازی میادین مین بودند که به همراه یکی از نیروهایش بر اثر انفجار مین مجروح شدند . 🌹🍃 پس از کردستان در ماموریت‌های زاهدان، بندر عباس، سیریک و شمال غرب و درگیری های گروهک پژاک حضور گسترده و موثر داشتند و در سال 1390 به فرماندهی گردان حضرت ابوالفضل تیپ 45 منصوب شدند . 🌹🍃 ایشان پس از 28 سال خدمت خالصانه به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به صورت داوطلبانه در تاریخ بیست و دوم آذر ماه سال 94 به سوریه اعزام شده و فرماندهی محور را بر عهده داشتند و بعد از سیزده روز مبارزه علیه دشمنان آسمانی شدند . 🌹🍃 انسانی و آزاده و فرمانده ای خستگی ناپذیر عدالت خواه و حق طلب و فردی و دلاور بودند و همیشه سفارش به و میکردند . 🌹🍃 قاسم خیلی علاقه داشت به سوریه برود او فقط یک بار به سوریه رفت، به عنوان مربی تخریب، کارشناسی ارشد اطلاعات چک و خنثی بود و در همان ماموریت 13 روزه؛ شهادت ‌نامه‌اش امضا شد.
امروز به نیت : 🌷شهید مدافع حرم 🌻 ولادت: ۷۴/۸/۱۸ 🍂 شهادت: ۹۴/۸/۲۱ 🕊محل شهادت: سوریه، 🍁نحوه شهادت:شلیک توپ جنگی۲۳ 🌹 مسئولین یادشان باشد برای این انقلاب بهای سنگینی پرداخت کرده ایم. 🌼 هر روز مهمان یک شهید 👇 🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
#شهید سید مصطفی موسوی 🌹 جمله ای از شهید😍
#شهید سید مصطفی موسوی 🌹 جمله ی معروف شهید در سوریه
✨ مزار شهید: قطعه 26،ردیف 75،شماره ۱۶ ✨ سن: بیست ساله ✨ فرزند: دوم/تک پسر ✨ رشته تحصیلی: دانشجوی رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران غرب ✨ الگوی شهید: شهید دفاع مقدس عباس بابایی 🌹🍃 علایق شهید ⬇️ ✨ درس، علم، اختراع ✨ شرڪت در فعالیتهای فرهنگی، مذهبی، معنوی ✨ اهل سفر ✨ ڪمک به دیگران ✨ اهل مطالعه ✨ پیگیر اخبار از تلویزیون حتی به زبانهای انگلیسی و عربی ✨ پیگیر سخنان رهبری به روز ✨ شرڪت در فعالیت های علمی ✨ عاشق شخصیت هایی چون مقام معظم رهبری(مد ظله العالی)، شهدا، شهید بابایی، آوینی، دکتر شریعتی، چمران ✨ عاشق پرواز و خلبانی، فعالیت های نظامی ✨ عاشق مبارزه با اسراییل ✨ عاشق شهادت 🌹🍃 جمله ای از شهید ⬇️ رویای اصلی من این است ڪه خلبان شوم و با هواپیمای پر از مهمات به قلب تل آویو بزنم. 🌹🍃 جمله معروف شهید در سوریه ⬇️ من برای آمدن به اینجا برنامه ریزی ڪرده ام، همان طوری ڪه برای حضورم در ڪرانه باختری برنامه دارم .
امروز به نیت : 🌷مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی باغملک خوزستان شهید رحیمی 🍃ولادت: 68/12/24 🍂شهادت: 90/12/18 🕊محل شهادت:خرمشهر، مقابل پادگان دژ، ستاد راهیان نور کشور 🌹 مسئولین یادشان باشد برای این انقلاب بهای سنگینی پرداخت کرده ایم. 🌼 هر روز مهمان یک شهید 👇 🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
شهید #حجت الله رحیمی🌹 مداح اهل بیت و خادم الشهدا😍
🌹🍃 اتاقش همچون يك سنگر پر از عكس‌ها و ياد رزمندگان۸ سال دفاع مقدس بود. روح بلندی داشت. هر سال كه به راهيان نور می رفت وصيتنامه‌ای می‌نوشت و در انتهای وصيتنامه‌اش محل شهادت را خالی می‌گذاشت. حجت چهار سالی می‌شد كه خادم الشهدا شده بود و ما نمی‌دانستيم، فقط می‌دانستيم كه رفته است به مناطق عملياتی، همين. 🌹🍃 همه تلاشش برا ی بود. مسئول گروهشان در راهيان نور كه آمد تازه ما متوجه شده بوديم كه چه كاره است و چه مي‌كند. خيلی از مسائل را ما در تشييع جنازه‌اش متوجه شديم. او عاشق شهدا بود و از همه بيشتر هم عاشق . خودش هم شبيه اوست دوستدارانش او را به لقب داده‌اند و می‌شناسند. در فتنه سال ۱۳۸۸بسيار نگران بود بيشتر از همه نگران بود، می گفت: «نمی‌‌دانم چرا ايشان را ناراحت می‌كنند. شعر‌های زيادی هم در همين زمينه سرود. بيشتر در بحث بصيرت‌افزايی بود. اكثر سروده‌هايش در مدح ولايت بود و خدايي.» هميشه ذكرش يا بود با هر كسي هم كلام می‌شد ابتدا و انتهای صحبتش يازهرا بود و يا علی.