هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
بسم الله الرحمن الرحیم
⛔️پسر نوح⛔️
✍ نویسنده: محمد رضا حدادپور جهرمی
✅ «آغاز فصل دوم»
قسمت: سیزدهم
یک سال و نیم قبل _ایام اربعین_مسیر نجف کربلا_ راوی: آسید رضا
تازه رسیده بودیم. تازه که میگم، ینی دو سه روزی بود رسیده بودیم و قرار بود فعلا باب آشنایی با بچه های شهرهای دیگه باز بشه و یه کم بیشتر که با هم آشنا شدیم و جا افتادیم، برنامه ها و تقسیم کار و این چیزا ...
این که میگم باب آشنایی با بقیه باز بشه، اینه که اون سال برنامه های خاصی باید هماهنگ میکردیم و برای کل سال بچه های شهرهای مختلف راشارژ میکردیم. وگرنه خودم سال اول و دومم نبود که اربعین میرفتم. بلکه ما از زمانی که اربعین اینجوری مُد بشه، میرفتیم و کار میکردیم.
کارای سخت افزاری که اصلا با ما نبود و با خود بچه های نجف و کربلا بود. اینقدر قشنگ کار کرده بودن که کم و کسر سازه ای و این چیزا نداشتیم و حتی به خاطر بانیانی که از سال های گذشته داشتند، تدریجا در ایام غیر اربعین ساخت و سازها شده بود و حسینیه و زینبیه هایی که ساخته شده بود، توی کل مسیر زبان زد بود و همه میومدند و میموندن و برای بیتوته و استراحت، موکب های ما را انتخاب میکردند.
از قبلش هم به ما گفته بودند که اطراف موکب های بزرگ ایرانی نریم. چون هم اکثرشون با ما مخالفند و هم از حمایت های پنهان حکومت عراق برخوردارند و ممکنه شر بشه برامون. به خاطر همین تلاش میکردیم از اونا فاصله بگیریم و از هر گونه کارهای تنش زا پرهیز کنیم.
اینا همش یه طرف، اما ساپور و حمایت از بقیه موکب های عراقی و ایرانی هم در دستور کارمون بود. آقا و آقازادشون امر کرده بودند که تحت هر شرایطی که هست، نان و آب و حتی پذیرایی موکب های اطراف را تا جایی که برامون امکان داره تامین کنیم و همسایه های خوبی بشیم. این کار اینقدر تاثیر داشت، که باعث شده بود موقع نمازها حداقل بیست سی تا موکب های درشت و کوچیک اطرافمون، نمازشون تعطیل کنن و به موکب ما بیان. خب البته جای ما هم بیشتر از هزار و پونصد نفر نبود و بعضی وقتا مجبور بودیم برای نماز، کل مسیر را میبستیم و از اون طرف هم تا چشم کار میکرد، جمعیت ایستاده بود و نماز میخوند و اغلبشون هم برای سخنرانی و تبلیغات بعد از نماز مینشستند.
مگه میشه این همه مهمون و زائر برای نماز و تبلیغات و این چیزا در موکب جمع بشن ولی بعدش بدون پذیرایی و شام بگیم بفرمایید تشریف ببرین؟ خب نه! به خاطر همین زحمت پخت و پز از حدود بیست سی تا موکب اطراف برداشته بودیم و شام و ناهارشون را با افتخار تامین میکردیم.
یه شب که پخش مستقیم سخنرانی آقا را از بیتشون در شبکه امام حسین داشتیم، خطاب مستقیمشون به خادمان موکب ها بود و ما گرفتیم منظورشون چی هست؟ ایشون گفتند که به هیچ وجه از خوراکی و پذیرایی و صفوف طولانی برای گرفتن غذا و آب و این چیزا برای زائران و دم در موکب پرهیز کنین. میگفتن اینا باعث تبلیغ مکتب و شعائر نیست و از شیعه، یک چهره غیر واقعی در اذهان مردم و جهان میسازه.
میگفتن حتما از طریق تبلیغات سمعی و بصیری و سخنرانی های پر محتوا و مداحی های جذاب برای جذب استفاده کنین. میگفتن شما این کارا را انجام بدین. بقیش با خود اباعبدالله الحسین علیه السلام هست و اگه قرار باشه کسی جذب بشه و بمونه، از این راه های باید بمونه. نه به خاطر شکم. اما باید اسباب سفر و زیارت و استراحت زائر را مهیا کنیم و اجازه ندیم به کسی سخت بگذره.
من تو بخش تبلیغات چهره به چهره بودم. البته من تنها نبودم. من و حدودا پنجاه نفر از بچه های بیت خودمون و دوستان فاضلی که در قم و اهواز و مشهد و تهران و شهرهای دیگه داشتیم، دعوت کرده بودیم و اونا هم سنگ تموم گذاشتند و حدودا یکی دو ماه کامل اومدند و موندند و کارای تبلیغی انجام میدادند.
همه چیز خوب پیش میره و به برکت امام حسین علیه السلام، بچه ها هم کارای تبلیغی و اینا انجام میدادند. ما حداقل چهارتا کار مهم داشتیم: سخنرانی که معمولا از چهره ای شاخص ایرانی خودمون و شخصیت های عتبه حسینی و علوی استفاده میشد. پاسخگویی به مسائل شرعی و اعتقادی که از بچه های بعضی موسسات اعتقادی بودند. هیئت و مجالس پر شور روضه و سینه زنی که با خودم و یکی دو تا از بچه های دیگه بود. آخریش که شاید از همش مهم تر بود، بچه هایی بودند که کارهای رسانه ای میکردند. تعدادشون حداقل نیمی از ما بودند و حسابی تو کارشون حرفه ای بودند و دقیقا نمیدونم کجا و چطوری آموزش دیده بودند.
خب به ما گفته بودند که باید خوراک یک سوم سال چندین شبکه ماهواره در طول اون دو ماه تامین کنیم و بعلاوه اینکه روی جذب معنوی و عاطفی هم خیلی تاکید شده بود.
هدایت شده از دلنوشته های یک طلبه
من خیلی از بقیه خبر ندارم. چون سرم گرم کار و وظیفه خودم بود. از بعد از نماز صبح و زیارت عاشورا با صد لعن و سلام تا روضه آخر شب که برای بچه های چایی خونه و آشپزخونه به صورت خصوصی روضه میذاشتیم، کار رو سرمون ریخته بود تا آشنایی با هیئات مختلف مخصوصا هیئات ایرانی که یا بهمون لیست داده بودند و گفته بودند با اینا ارتباط بگیرین و حتی ازشون آدرس و شماره بگیرین که بتونیم در طول سال ساپورتشون کنیم. چون اغلب اون هیئات، بچه هایی بودند که یا از طرف اطرافیان و خانوادشون طرد شده بودند و یا سپاه و اطلاعات و هیئت رزمندگان و بقیه هیئتی های شهرشون تحویلشون نمیگرفتند و چوب لای چرخشون میذاشتند.
من یکی از مهم ترین مسئولیت هام این بود که اونا را بشناسم و باهاشون ارتباط بگیرم و دوست بشیم و در طول سال باهاشون قرار بذاریم. بچه های بدی نبودند اما حسابی کینه و ناراحتی بقیه هیئات شهرشون تو دلشون بود و فقط منتظر یک پدر یا بزرگ یا لیدر معنوی بودند که تحویلشون بگیره و هر از مدتی احوالشون بپرسه و بتونن پیش خودشون دلگرم باشن که آره! ما هم بزرگتر و آقا داریم و راهمون درسته و بر خلاف بقیه، یه مرجع تقلید و بیتش هست که ما را همین جوری که هستیم تحویل بگیره. نه اونجوری که خودش میخواد و یا مصلحت میبینه که اونجوری باشیم.
من باید اونا را کشف میکردم. بهشون پناه میدادم. دوسشون میداشتم و حلقه وصل اونا باشم.
ادامه دارد...
#حدادپور_جهرمی
#دلنوشته_های_یک_طلبه
@mohamadrezahadadpour
🔻وضعیت دموکراسی در ایران🔻
⁉️آیا می دانستید
☀️جمهوری اسلامی ایران، تنها کشور جهان است که نظام حکومتی اش از طریق رای گیری و با توجه به نظر مردم مشخص شده است؟
🗓در تقویم جمهوری اسلامی ایران روز ۱۲ فروردین به نام روز جمهوری اسلامی ایران نام نهاده شده و این همان روزی است که بیش از ۹۸ درصد مردم ایران در انتخاباتی آزاد به جمهوری اسلامی رای دادند.
❌در دنیا هیچ کشوری وجود ندارد که نظام حکومتی اش از طریق رای گیری انتخاب شده باشد
⚫️تا قبل از انقلاب ، چیزی به نام دموکراسی در ایران وجود نداشت چون حکومت موروثی بود و بدون سوال از مردم، از پدر به پسر منتقل می شد.
☀️اما امروز همه ی مسئولان کشور از شورای شهر ها گرفته تا رهبری بصورت مستقیم یا غیر مستقیم از طریق رای مردم مشخص می شوند.
✳️ در زمینه دموکراسی، نظام جمهوری اسلامی ایران یک گام بلند از همه ی کشورهای جهان جلوتر است چون علاوه بر انتخاب مسئولان توسط مردم، نظام حکومتی کشور هم از طریق رای گیری و طبق نظر مردم انتخاب شده، لذا رتبه اول دموکراسی را درجهان به خود اختصاص داده است.
#چهل_سال_افتخار
#انتشار_پیشرفتها
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
🚶🚶صف کتابخانه در چین❗️
🔵 درباره این تصویر دونوع تحلیل ممکن است:
1.برداشت منفی بافان غربزده: ببین چینی ها چقدر اهل درس خوندن هستن! چقدر هم منظم توی صف ایستادن! اما ایران؛ نه کسی درس میخونه و نه منظم توی صف می ایسته. اف بر ایران. ما خیلی بدبختیم‼️
2.برداشت واقعی:این عکس مربوط به ایام امتحانات در دانشگاه نانجینگ در چین بوده و اتفاقا نماد عقب ماندن یک ملت در قرن ۲۱ است زیرا هزاران دانشجو صرفا برای یک صندلی کتابخانه، باید ساعتها در سرما منتظر بمانند❗️
🔰 دانشجویان چینی که پول خرید کتاب کاغذی یا دیجیتال را ندارند ، ساعت هادر دمای ۲- درجه می ایستند تا بتوانند برای امتحانات چند ساعت در کتابخانه درس بخوانند.❗️
💎 دیلی میل انگلیس تیتر زده است: دانشجویان چینی با انتشار عکسی از صف طولانی در برابر کتابخانه آبروی دانشکده های چین را بردند💯
💠 اینجا ایران نیست که با آرامش و با یک پیراهن خانگی در سرمای زمستان، کنار بخاری راحت نشسته و درس می خوانیم😀
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسین فردوست، شاید یکی از ۵نفر آدمی باشد که در طول حیات محمدرضا پهلوی بیشترین حشر و نشر را با او داشته است. فردوست رئیس دفتر ویژه اطلاعات شاه، قائم مقام ساواک و رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی بوده است.
او میگوید:«فساد مالی در نظام سلطنتی اینقدر زیاد بود که ما دیدیم اگر به همه آنها بخواهیم رسیدگی کنیم، ده هزار کارمند لازم داریم. گفتیم پس فقط به رقم های بالای صد میلیون تومان رسیدگی کنیم. میگوید با این وجود ، تعداد پرونده ها به ۳۷۵۰ عدد رسید! که معلوم نشد کسی به آنها رسیدگی کرد بالاخره یا نه »
توجه کنید که صد میلیون تومان آن موقع یعنی چه، یعنی ۱۴ میلیون دلار برای یک پرونده و به قیمت امروز ۱۷۰ میلیارد تومان ، یعنی در مجموع ۵۳ میلیارد دلار پرونده اختلاس و رانت و فساد وابستگان به سلطنت زیر دست رئیس سازمان بازرسی شاهنشاهی بوده است! وقتی میگوییم ۵۳ میلیارد دلار ، باید به تورم جهانی هم توجه داشته باشیم، باید بدانیم که با ۵۳ میلیارد دلار آن سالها میشد کارهایی کرد که الان با ۴-۵ برابر آن نمیشود.
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ تکنولوژی مدیریت انقلابی
✨ کار مخلصانه فقط برای خدا
👈 روایتی از شیوه مدیریت یک مهندس ایرانی در لبنان از زبان استاد پناهیان
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
🔴نامه سید یاسر جبرائیلی به اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره دو لایحه استعماری پالرمو و CFT
بسمه تعالی
اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام
سلام علیکم
مستحضر هستید که دو لایحهای که ناظر به الحاق ج.ا. ایران به دو کنوانسیون پالرمو و CFT است و اینک برای تصمیمگیری در محضر شماست، بخشی از تعهدات ۴۱ بندی دولت آقای روحانی در برنامه اقدام(Action Plan) سال ۲۰۱۶ است. بخش اعظم این تعهدات از سوی خود دولت اجرایی شده اما نه تنها در وضعیت ایران در FATF تغییری ایجاد نشده، بلکه به شهادت اسنادی که منتشر شده و حتما در اختیار شما نیز قرار دارد، تحریمهای آمریکایی را به داخل مرزهای کشور امتداد داده است.
مسئله اصلی ما با FATF و کنوانسیونهای تکلیفی آن، ایجاد یک زیرساخت حقوقی و ساز و کار اجرایی برای خودتحریمی است و آنگونه که از ظواهر امر پیداست، دولت آقای روحانی نیز با اعمال تحریمهای آمریکا در داخل خاک ایران هیچ مشکلی ندارد و بلکه این مسئله، وسیلهای است که آرزوی علنی شده رئیس اسبق مجمع تشخیص، یعنی حذف سیستم دفاعی و امنیتی کشور در دوره دوم آقای روحانی، تحقق یابد.
این نیت اگر خائنانه نباشد، نتیجه آن که عبارتست از ایجاد زمینه برای حمله نظامی دشمن، حتما خائنانه است.
منتقدان از دولت آقای روحانی تضمین خواستند که اگر به راستی به دنبال خودتحریمی نیست، تضمینهای لازم را برای پیشگیری از خودتحریمی ارائه کند. راه این تضمین نیز ساده بود: جرمانگاری "اجتناب از همکاری با تحریمشدگان آمریکا"، "ارائه اطلاعات هویتی اشخاص حقیقی و حقوقی به خارج از کشور" و "معاضدت قضایی در پروندههایی که بر خلاف تعریف ایران از تروریسم گشوده میشود". دولت محترم حاضر به ارائه این تضمینها نشد تا نشان دهد این فجایع در کشور اتفاق خواهد افتاد و دولت به آن رضایت داده است، اگر عامدانه به دنبال آن نباشد.
مصلحت نظام، چنانکه در ادبیات امامین انقلاب اسلامی است، پرهیز از هضم جمهوری اسلامی در نظم ظالمانه غربی است. نه شرایط امروز کشور مانند دهه ۶۰ است و نه نظام بینالملل مانند دوران جنگ تحمیلی وفق مراد سلطهجویان است. جمهوری اسلامی به مراتب قدرتمندتر از آن دوران شده و نظم غربی در ضعیفترین دوره خود قرار دارد. در عصری که شرق و غرب عالم همه توان خود را به میدان آوردند تا جمهوری اسلامی را از میان بردارند، همتها و باکریها و خرازیها و باباییها خون دادند و در مقابل همه عالم ایستادند و پوزه مستکبران عالم را به خاک مالیدند و قدرت و عظمت امروز ایران، حاصل آن جانفشانیهاست.
امروز، شرق ایدئولوژیک فرو پاشیده و غرب نحیف و ناتوان شده است. روا نیست ایرانی که در چنان عصری ایستاد و کمر خم نکرد، در چنین دورهای تسلیم این نظم شود. روا نیست آنچه که زیر بارش خمپارهها به دست آمده، روی صندلیهای گرم و نرم مجمع تشخیص از دست برود. نگاه امروز همت و باکری و خرازی و بابایی، به دستان شماست که به نشانه تسلیم بالا میرود و این لوایح را تائید میکند یا خیر.
مقاومت بیهزینه نیست، اما چه زیبا فرمود آن حکیم انقلاب که هزینه سازش بیشتر است. محکم بایستید و مسئولیت ایستادگی را به جان بخرید و از لومه لائم نهراسید که پیروزی با مقاومت است.
برادر کوچک شما
سید یاسر جبرائیلی
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رمزگشایی از نامه محرمانه ای که علنی شده ،بدون اینکه پاسخ رهبر انقلاب مطرح شود !!؟
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
سرکار خانم سیاوشی، اولاً ای کاش تمام صحبتهای رهبری را سرلوحه کارتان قرار میدادید تا محکوم به استفاده ابزاری نشوید و درثانی آنچه ممنوع است، اجبار به ازدواج است، نه خودِ ازدواج؛ پس بهتر است بجای ممنوع کردن کلیِ ازدواج در سنین پایین که تنها سبب انجام ازدواجهای اجباریِ بدون ثبت و سند خواهد شد، با بیشتر کردن ابزارهای نظارتی، اجرای همان ماده ۱۰۴۱ قانون مدنی (که در آن ازدواج زیر سن ۱۳ سال تنها با مجوز دادگاه امکانپذیر است) را قانونمند کنید تا کسی نتواند کودکش را وادار به ازدواج کند، نه آنکه بطورکلی ازدواج هر فرزند عاقل و بالغی را ممنوع کنید!!
#تدبیرم_آرزوست
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
فارغ از اینکه حضور نامِ حسین فریدون در لیست ایثارگران وزارت خارجه محل سواله، چرا ذیل عکس نوشته شده "آزاده رژیم گذشته"؟!
چرا ننوشتند "رژیم شاه" یا "زمان طاغوت" و یا "دوران ستم شاهی"؟!
نکند این یادمان را برای "پسا جمهوری اسلامی" آماده کرده بودند؟!
#تلنگر
#چهل_سال_پیروزی
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 دیدار مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم با رهبر انقلاب
🔻 حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار مسئولان دفتر تبلیغات اسلامی، یک وظیفه مهم این دفتر را پاسخ به سؤالها و نیازهای فکریِ جوانان، دانشجویان و گروههای اثرگذار فرهنگی برشمردند و توصیههایی در خصوص حضور جریانساز در فضای مجازی و آسیبشناسی مقوله تبلیغ بیان کردند.
🔹️ حضرت آیتالله خامنهای با تجلیل از خدمات دفتر تبلیغات اسلامی، وجود نواندیشی و روشنفکری دینی در این دفتر را مغتنم دانستند و گفتند: امروز، دوره انقلاب و روزهای کار و حرکتهای جهشی است و قم به اینگونه نگاهها و جهتگیریهای نو، بیش از پیش احتیاج دارد.
🔹️ ایشان دفتر تبلیغات اسلامی را یک واحد زنده و برخوردار از تألیفات پر شمار برشمردند و افزودند: البته جای دفتر تبلیغات در مجموعههای اثرگذار کشور خالی است و این دفتر باید با شناسایی مجموعههای مؤثر فرهنگی و پاسخ دادن به سؤالهای دینی آنها، بر غنای فکری این مجموعهها بیفزاید.
🔹️ رهبر انقلاب با اشاره به سؤالهای متنوعِ دینی که برای دستاندرکاران فعالیتهای فرهنگی و هنری وجود دارد، خاطرنشان کردند: پاسخگویی به این سؤالها و ابهامها، وظیفه حوزه و دستگاههایی همچون دفتر تبلیغات اسلامی است.
🔹️ ایشان دفتر تبلیغات را به اولویتبندی و تمرکز بر کارهای زمینمانده در حوزه علمیه قم توصیه کردند و در خصوص فعالیتهای تبلیغی در فضای مجازی، افزودند: دستگاههای مختلفی در فضای مجازی حضور دارند اما حضور در این فضا باید یک حضور جریانساز باشد، ضمن اینکه بهترین راه شناسایی و ارتباط با گروههای مؤثر فرهنگی و یافتن سؤالها و سرنخهای فکری آنان، استفاده از فضای مجازی است.
🔹️ حضرت آیتالله خامنهای همچنین تدوین و انتشار کتابهایی با موضوع پاسخ به شبهات فکریِ جوانان و دانشجویان را لازم دانستند.
🔹️ «تدوین دانش مددکاری اسلامی»، «شبکهسازی و همافزایی با سایر دستگاههای فعال در امر تبلیغ» و «آسیبشناسی تبلیغ» از دیگر توصیههای رهبر انقلاب اسلامی در این دیدار بود.
🔹️ ایشان به یک حلقه مهم در فعالیتهای تبلیغی یعنی «اثر و بازخورد تبلیغ» اشاره کردند و افزودند: صرفِ رفتوآمد مبلغان و گروههای تبلیغی به شهرها و روستاها و تأکید بر خوشبیان بودن آنها کافی نیست. مبلغان باید بهگونهای آموزش داده شوند که بتوانند پس از پایان دوره تبلیغ نیز ارتباط و تبادل فکری خود را با جوانانِ مستعد استمرار بخشند و در ظرف چند سال، جمعی از همین جوانان را به مبلغان دین در منطقه خود تبدیل کنند.
🔺️ حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به توقعات زیاد از حوزه علمیه قم برای حل مسائل و ابهامات، گفتند: در گذشته چنین توقعاتی از قم وجود نداشت و حوزه علمیه، سربهزیر و مشغول کار خود بود اما امروز این انتظار از حوزه علمیه قم وجود دارد که برای ابهامها و مشکلات دینی راهحل داشته باشد.
💻 @Khamenei_ir
موقع انتخابات: برای ایران برای مردم روحانی!
بعد انتخابات: اصلا به ما چه روحانی!
بالاغیرتا بازم رو حساب حرف این جماعت رای میدید؟!😏
#پایان_سلبریتی
#شفافیت_برای_مردم
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی
هدایت شده از یهتدون
خداوند در قرآن داستان نابود کردن نمرود توسط یک پشه رو بیان میکند و در جایی دیگر در سوره ی بقره میفرماید: خدا ابایی ندارد که برای عبرت مثل های کوچک(منظور حقیر) بزند، خوب مثل زدن خداوند هم کلامیست(بیان داستان) هم عملی(کشتن نمرود توسط پشه و...).
خداوند با این مثل و داستان قصد بیان حکمت هايي را دارد که یکیش به رخ کشیدن قدرتش و اما دیگری حقارتِ شأنیت نمرود است. یعنی به نمرود و دیگر بندگان سرکش، سطح شأنشان را نشان میدهد که حتی لیاقت ندارند آبرومندانه شکست بخورند، بمیرند یا رسوا شوند.
حالا اگر ما از این حکمت ها درس نگیریم میشود داستان "محمود صادقی"
امام رضا ع نیز توسط توالت های حرم، محمود صادقی را رسوا کرد تا برای او و دیگران قیاس زند سطح عظمت خودش و حقارت و ذلت محمود صادقی را.
با آن رسوایی حقيرانه فهماند که برای رسوا شدن مفلوکان پست و حقیری مانند محمود صادقی تنها #توالت_حرم کفایت میکند.
اما دريغ و تاسف بحال محمود صادقی که عقلی برای فهم و عبرت گرفتن از این حکمت ها ندارد. تاسف که چنان کنی حجت و ولی خدا پیامی نه از بشارت بلکه تحقیرکننده سویت روانه کند.
جناب محمود صادقی کل حد ارزش و بهای شما در تقابل با جایگاه امام رضا ع در اندازه #توالت_حرم بود، بهتره با هم شأن خودت سرشاخ بشي نه با #آل_علی
با در افتادن با جایگاه امام رضا ع و تلاش برای کم کردن علاقه مردم، بالا نخواهی رفت، اون که تصور میکنی داری میری بالاتر، برای اينه که با شدت بیشتری بکوبنت زمین.
"با آل علی هر که در افتاد ور افتاد"
💯%یهتدونی باشیم 😎👇
@yahtadoon
🇮🇷 عکسنوشتہسیاسی 🇮🇷
سری عکسنوشته ی #_پیر_جماران_از_نگاه_نخبگان_جهان قسمت دهم این قسمت: نفوذ جهانی(آمریکا) ایشان یکی ا
سری عکسنوشته ی
#_پیر_جماران_از_نگاه_نخبگان_جهان
قسمت یازدهم
این قسمت: رهبر قرن
#خمینی بعنوان یکی از قدرتمندترین رهبران قرن محسوب میشد،او موفق شد به مردم عادی ایران شخصیت و غرور از دست رفته آنها را بازگردانَد
بی بی سی (رادیو_شبکه۴)
#امام_خمینی
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی
🔆 اخراج از دایره قدرت
🔅وقتی انقلاب دینی ایران به پیروزی رسید، خیلیها پیشبینی کردند که جهان در آستانه تحولی اساسی است و بسیاری از هوشمندان عالم با تعبیراتی گفتند دیگر در به پاشنه سابق نخواهد چرخید. در کتاب «بحران 1979»، هامیلتون جردن به نقل از جیمی کارتر نوشته است «با دردسر بزرگی مواجه شدهایم و برای مهار آن امکانات زیادی نداریم». وقتی رئیسجمهور وقت آمریکا در ماجرای گروگانگیری سفارت آمریکا در تهران، ناگزیر شد نامهای به امام خمینی- ره- بنویسد و هیاتی از منتقدین آمریکایی خود به همراه یک انجیل و کیک راهی تهران نماید که با پس زدن رهبر انقلاب ایران مواجه گردید، همه متوجه جدید و بیسابقه بودن شرایط گردیدند.
🔅انقلاب ایران از همان ابتدا یک «انقلاب جهانی» به حساب میآمد و مشکل اصلی آمریکا از همین جا نشأت میگرفت. برای آمریکا مهار انقلابی ملی و به اصطلاح «غیرمتعهد» کار دشواری نبود آنان در سال 1352 به فاصله سه سال یک انقلاب ملی غیرمتعهد را به سادگی در شیلی ساقط کرده بودند و دهها تجربه دیگر هم داشتند، مهار حرکت ناصر، تیتو، نهرو و سوکارنو نیز برای آمریکاییها بسیار آسان بود کما اینکه آنان توانسته بودند به راحتی به جای حکومتهای ناصر، نهرو و سوکارنو افراد دلخواه خود را برای دهها سال سرکار بیاورند اما اینجا آمریکا با انقلابی طرف شد که حرف دیگری میزند و با حرفهای خود یک جهان را در پشت سر خود میآورد که مواجهه با آن به این سادگیها نبود.
🔅امروز در چهل سالگی انقلاب از سقوط قدرت آمریکا و پایان دوران ابرقدرتی آن زیاد سخن گفته میشود ولی آنان که دیده تیزتری داشتند به فاصله کوتاهی پس از انقلاب ایران دوره ابرقدرتی آمریکا را رو به پایان ارزیابی کردند. «پل کندی» در کتاب «ظهور و سقوط قدرتهای بزرگ» که در سال ۱۳۶۶ منتشر شد نوشت: «آمریکا به دوران کاهش نسبی قدرت وارد شده و در بلندمدت از میان خواهد رفت.»
🔅واقعیت این است که ابرقدرتی آمریکا و هر قدرت دیگر وابسته به چهار رکن است رکن اول، رکن اخلاقی است که از طریق اقناع و همراهسازی قدرتهای دیگر بدست میآید، رکن دوم قدرت «حل معضلهای» بزرگی است که پدید میآید رکن سوم رکن توانایی ائتلافسازی و استفاده از قدرت دیگران برای رسیدن به پیروزی است و رکن چهارم قدرت مهار رقیب است این چهار عنصر البته در هم تنیدهاند.
🔅فلسفه معنوی انقلاب ایران به زودی ابرقدرت ملحد شرق را به زانو درآورد و آنطور که حضرت امام خمینی-ره- در نامه به «میخائیل گورباچف» یادآور شد، غرب را هم به گونه دیگری نشانه گرفت. اکنون میتوانیم بگوئیم اگرچه هم اینک هم قدرتی بنام آمریکا و عناصر شکل دهنده به قدرت آن شامل زور و پول و طبقه و سنتهای خرافی آن وجود دارند، اما انقلاب ایران از یک سو توانسته است روایی آن را به چالش بکشد و از چشمها بیندازد و از سوی دیگر بخش وسیع و حساسی از دنیا را از سیطره آمریکا و عوامل قدرت آن و بطور کلی غرب خارج کند.
✍ سعداله زارعی
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
🔵 موج #خودتحقیری در رسانه های #داخلی و شبکه های #ماهواره ای فارسی زبان 👈 هدف: تشدید #نارضایتی بین مردم
🔴 بیان #قدرت و #پیشرفت #ایران در رسانه های #خارجی 👈 هدف: ایجاد #ترس در بین دیگر ملتها از قدرت ایران
#خبرگزاری #خبر #رسانه #جنگ_رسانه #جنگ_روانی #منوتو #بی_بی_سی #ایسنا #اصلاحات #شرق
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
🔴میگویند اختیارات ولایت فقیه زیاد است
🔻قانون اساسی ۱۷۷ اصل دارد
۳۸ مورد اصل اختیارات رئیس جمهور
۳۷ مورد مجلس
۱۸ مورد قوهقضائیه
و ۵ مورد رهبری
۹۳٪ بودجه نیز دست رئیسجمهور است
🔻اگر مردم انتظار دارند رهبری مشکلات کشور را درست کند باید اختیارات رهبر مانند رئیسجمهور گستردهتر شود
#چهل_سال_پیروزی
#ولایت_فقیه
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI
#اختصاصی_عکسنوشته_سیاسی