eitaa logo
🇮🇷 عکس‌نوشتہ‌سیاسی 🇮🇷
6.4هزار دنبال‌کننده
41.7هزار عکس
11.8هزار ویدیو
344 فایل
گروهِ ما « تلخند » https://eitaa.com/joinchat/2981756958Cd8dc470671 عکسنوشته‌شهدا @AXNEVESHTESHOHADA عکسنوشته‌حجاب @AXNEVESHTEHEJAB ارتباط ما با شما @toramanchashmdarraham
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔴‏دشمن این روزها از طریق خط آشوب داخل، سازمان تروریستی اینترنشنال و دیگر رسانه های مزدور، به دنبال این است که نظام را وادار کند دست به اسلحه ببرد! ✅پ‌ن: حاکمیت الله در ایران توسط ملت ایران شکل گرفته و قطعا آرزوی اسلحه کشیدن بر روی مردم را به گور خواهید برد. ✍️مدبر مقدم
کسانی که از باخت ایران ، دربرابر انگلیس خوشحالی کردن همان کسانی هستند که از باخت مادربرابر کرونا خوشحال بودندهمچنین نسبت به باخت ایران ، دربرابر تحریم ، اقتصاد و...خوشحالند. چون باقدرت گرفتن ایران مشکل دارند.فرقی نمی کند آن قدرت درموشکی باشد یا هسته ای ، یااقتصادی یا فوتبال . با هرچه که توان ملی ما را زیاد می کند و اعتماد به نفس مردم ایران را بالا می برد آنها مشکل دارند.
🚩 ساکت‌بودن دراین‌روزها، برای اهل‌قلم و کسانی‌که در فضای‌مجازی دنبال‌کننده دارند، حرام‌است. 🎥 حجت‌الاسلام 🔹 آنهایی‌که به ما یاد‌دادند اگر در اتاقی عمامه وجوددارد نباید پای خود را دراز‌کنیم، حالا در برابر عمامه‌پرانی ساکت‌مانده‌اند. 🔹 تمام هدف دشمن، ایجاد رعب وحشت در دل مردم است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ شعار «یاعلی مددِ» هواداران آرژانتینی‌ در حمایت از تیم فوتبال ایران در آستانه دیدار روز جمعه با ولز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸فیلم منتشر شده از لحظه حمله عوامل آشوبگر ترویست به منزل شخصی یک روحانی!!! با چنین حیواناتی طرفیم!
اگر می بینید امروز صداوسیمای جمهوری اسلامی جولانگاه نفوذی‌های ضد انقلاب و ضد اسلام است، یک دلیلش را ببینید! صداوسیما سالها تحت مدیریت چنین فردی بود!
رژلب زدن بازیگرِ ... سریال بی‌همگان
فراتر از ۲۰۳۰ .mp3
249.9K
🎧 استاد میرباقری در سال ۱۳‌۹۹: «امروز با وارد کردن ۱۴ میلیون دانش‌آموز در فضای مجازی، اتفاقی فراتر از ۲‌۰‌۳۰ در حال واقع شدن است. سند ۲۰‌۳۰ چه چیزی می‌خواست به نوجوانان یاد بدهد که در فضای مجازی یاد نمی‌گیرند؟!» (در جمع تعدادی از پژوهشگران).
✍علیرضا پورمسعود 🔻جناب آقای رحمانیان آیا صحت دارد که ریشه خانوادگی داشته و نام خانوادگی خود را از «کهن» به رحمانیان تغییر داده اید؟