eitaa logo
🇮🇷 عکس‌نوشتہ‌سیاسی 🇮🇷
6.3هزار دنبال‌کننده
41.9هزار عکس
11.9هزار ویدیو
345 فایل
عکسنوشته‌شهدا @AXNEVESHTESHOHADA عکسنوشته‌‌ فرهنگ و حجاب @AXNEVESHTEHEJAB 💡پاسخگویی به شبهات @n_bande @hg1413 @sjd_k1401 📨 ارتباط با ما @KavoshGar12
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 عکس‌نوشتہ‌سیاسی 🇮🇷
پشت چراغ قرمز رسیدم دیدم یه رنوی داغونی اونجا وایساده ... بر پدر #تکبر لعنت بر پدر تکبر لعنت #سبک_زن
روزی چن صفحه باید نوشت ای بر پدر تکبر لعنت از غیر ممکناته خلقته تکبر صاحبش نابود نکنه نمونه معروفشم شیطان
👈کسایی که جلیلی را بخاطر ثابتی مسخره میکردن کجای مجلس نشستن خوردید؟
26.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 خاطره تنها عکاس حاضر در میدان ژاله از کشتار شاه در ۱۷ شهریور
هدایت شده از سید کاظم روح بخش
11.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️آقامیری میگه: اسرائیل رو نزنیم! ببخشیم، چون امیرالمومنین گفتند با دشمنت با فضل برخورد کن❗️ ✅ خیلی کوتاه و روان، سیاست خدا و انبیا رو در کیفیت انتقام گرفتن رو در کلیپ بالا ببینیم، جالبه😍 قسمت نوزدهم ویژه برنامه @seyyed_kazem_roohbakhsh
‏اصلاح طلبا میگن همه کاره دولت ‎ جلیلی بوده ! قالیبافیا هم میگن ‎ به رئیسی پشت کرده و هیچ پستی قبول نکرده ...!! شما که تو همه چیز ‎ کردین خب تو اینم وفاق میکردین تکلیف ما مشخص میشد بالاخره جلیلی هیچ کاره بوده یا همه کاره؟! :))
8.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
« آنها ک ندیدند ببینند » آقایان پزشکیان و قالیباف! جلوی خفقان رسانه‌ای را بگیرید! نگذارید دوقطبی‌سازی روزنامه‌ها «مانع انتقادِ سازنده» بشود ⁉️ آیا کسی درین جملات و کلام خطاب خاص به روزنامه خاصی را دیده ؟ آیا کسی درین جملات و واژه ها نام شخصی حقیقی یا حقوقی را دیده ؟ چه شده که همه برآشفته شدند ؟ چه شده که گر کسی حرفی می زند حنجر را به حنجر می کشند و بی امان حمله می کنند ؟ چه شده ؟ مگر نه این است که نباید سخن حق را در گلو خفه کنیم ؟ مگر نه این است که باید انتقاد و مطالبه سازنده را بپذیریم ؟ چرا کسانی علاقه دارند که کشور را به دو قطب حسینیان و یزیدیان تقسیم کنند و خود را حسینی جلوه دهند ؟ پس ابن ملجم ها این وسط چه کسانی اند ؟ حَیّاکم الله حاج علیرضا پناهیان خدا حفظت کنه مردِ انقلابی نفوذ بیانت هرچه بیشتر متفکر مترقی ما پای شما و آرمان شما و تفکرات شما ایستاده ایم چون معتقدیم تفکر شما همان تفکر مترقی رهبر معظم انقلاب است .
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ♻️ پزشکیان: بسیجی بودم، هستم و خواهم ماند! ان‌شالله که همینطوره، فقط در حال حاضر کسانی برای اکثر انتصابات شما دارن هورا میکشن که روی زبانشون شعار توپ، تانک، بسیجی دیگر اثر ندارد جاری بوده و در فتنه ززآ علیه سپاه و بسیج، شعار‌های همراه با الفاظ رکیک بکار می‌بردند! 👈 کانال حمید رسایی: eitaa.com/rasaee
چیه چرا اینجور نگاه میکنی دلت میخواد بگی نفوذیه ما بوده؟ حالا مونده خیلی ها از مستی پیروزی در بیان و ...
8.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایت روح‌الله رستمی از انگیزه‌اش برای قهرمانی قهرمان طلای پارالمپیک پاریس: 🔹بعد از مدال طلایم در مسابقات جهانی حریف چینی گفت هانگژو هانگژو؛ در هانگژو کارشکنی کردند و من مدال نقره گرفتم؛ همان جا انگیزه گرفتم و گفتم پاریس پاریس! 🔹سال ۲۰۱۴ یکی از دکترها به من مکمل آلوده داد و تست دوپینگ من مثبت شد؛ این اتفاق ضربه روحی به من زد؛ اما تصمیم گرفتم برگردم و رکورد بزنم و ثابت کنم که دوپینگ نکردم. 🔹دوست داشتم یک کارمند ساده باشم؛ حتی بعضی وقت‌ها در خیابان مسافرکشی کرده‌ام.