اللهم انّا لا نعلم منهُ الاّ خیرا
مراسم تشییع پیکر استاد فاطمینیا، دانشگاه تهران. امروز صبح
4.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دورهمی وطن فروشان در شبکه ضد ایرانی من و تو: از غرب و آمریکا میخواهیم ایران را بیشتر از این تحریم کنند!
⭕️ تطهیر چهره غیرانسانی آمریکا و غرب در دستور کار مزدوران من و تو از طریق عادی سازی مسأله تحریم:
🔺 "آمریکا و غرب از آنجایی که نمی خواهند به ایران حمله نظامی کنند پس مجبورند که ایران را تحریم کنند و راهی غیر از این ندارند!"
❤️🍃اهمیت حضرت حمزه علیه السلام در جرایانات صدر اسلام
✅حضرت علی علیه السلام در کتاب المسترشد فی الامامه صفحه 407 می فرمایند :
لَوْ كَانَ بِهِمْ حَمْزَةُ أَوْ أَخِي جَعْفَرٌ ، مَا بَايَعْتُ كُرْهاً
اگر حمزه و جعفر بودند من با آن دو نفر مسامحه نمی کردم .
✅امام صادق علیه السلام در کتاب شریف کافی می فرمایند :
به خدا سوگند اگر حمزه و جعفر در صحنه مىبودند آن دو نفر[ابو بكر و عمر]به خلافت دست نمىيافتند و اگر آن دو شاهد كارهاى ابو بكر و عمر بودند آنها را از ميان مىبردند. و می کشتند . اگر حضرت حمزه علیه السلام زنده بودند سقیفه شکل نمی گرفت و غصب خلافت نمی شد .این چنین است که تیراندازان محافظ تنگه احد ، تنگه را رها کرده و باعث شهادت حضرت حمزه و تغییر تاریخ شدند.
💯💯مراقب باشیم روز حساب ما را با گروهان دشمن در یک صف قرار ندهند
#حضرت_حمزه_علیهالسلام
🔴مخبر: باید با متخلف طوری برخورد کرد که تخلف بهصرفه نباشد
🔹نان گران نشده و یارانه آن تغییر نکرده اما برخی دنبال سوءاستفاده هستند. از متخلفان و سوءاستفادهکنندگان بههیچ وجه نخواهیم گذشت، بهویژه در موضوع نان. برخورد با این متخلفان باید طوری باشد که از کار خود پشیمان شوند.
#دولت_انقلابی
📱مجموعه استوری، سیاسی
✅یک ماجرا و ۹ تفاوت رئیسی و روحانی
#ایران_قوی
#دولت_انقلابی
🇮🇷 @AXNEVESHTESIYASI