هدایت شده از عکسنوشته فرهنگ و حجاب
اسحاق بن یعقوب گوید: از محمد بن عثمان درخواست کردم نامه ای را که مشتمل بر مسائل دشوار بود ، به امام عصر برساند و توقیعی به خط مولای ما صاحب الزمان علیه السلام چنین صادر شد:
...و اما ظهور فرج، آن با خدآ تعالی است و تعیین کنندگان وقت دروغ می گویند.
کمال الدین و تمام النعمه، ص ۴۸۲
#سلام_امام_مهربانم
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
ختم صلوات امروز به نیت :
#شهید_محمد_رضا_شیبانی_مجد
🌺 سهم هر بزرگوار 5صلوات 🌺
🌷 @AXNEVESHTESHOHADA
#اختصاصی_عکسنوشته_شهدا
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
بخشی از وصیت نامه:
🍃🌹عزت و افتخار و شرافتان را با هیچ چیز معامله نکنید
🍃🌹 به هیچ عنوان طلبکار اسلام و انقلاب نباشید پشتیبان ولایت فقیه باشید و گوش به فرمان
🍃🌹احترام به ترک محرمات و انجام واجبات مطالعه و عمل به سیره اهل بیت علیهم السلام در برخورد با مردم
🍃🌹 همیشه خود را بدهکار انقلاب بدانید و فرزندان خود را برای سربازی آقا امام زمان تربیت و آماده کنید
🍃🌹 عزت و افتخار و شرافت خود را با هیچ چیز معامله نکنید و سعی کنید با خدای یکتا معامله کنید زیرا او هم خریدا
الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
هدایت شده از 🌷عکسنوشته شهدا 🌷
جوانان ازدواج را به تاخیر نیاندازند و تولید نسل بیشتر را جدی بگیرید که خلاف آن توطئه دشمن انقلاب و نظام است
🌹 @AXNEVESHTESHOHADA
هدایت شده از 『 مُدرِّس نوین 』
متاسفانه با فوت مرحوم خشایار الوند، تمام اختیار و ابتکار پایتخت به دست نقی معمولی افتاد و گراهایی که در متن سریال در رابطه با سارا و نیکا و فعالیتشان در اینستاگرام داده می شد واقعی بوده و این دو خواهر دوقلو و البته بی حجاب و بی بندوبار در اینستاگرام افتضاحات بدی ببار آورده و فیلم های مبتذل و الفاظ رکیک را نشر داده و متاسفانه تصاویر شرکت در پارتی های مختلط و حتی تصاویر جنسی همراه با نامحرم را هم منتشر کرده اند!
این دو خواهر دوقلو در سوئد زندگی می کنند و هر سال برای نقش بی خاصیت و شیربرنج و یخ خود به ایران دعوت می شوند!!
جا دارد اگر قرار است پایتخت ۷ هم ساخته شود، کارگردان و نویسنده مثلا آنها بورس کند کنار خواهر بهبود بروند در فرهنگ درس بخوانند!!
نقش نویسنده آنجا مشخص می شود که در ۵ فصل پایتخت شاهد شوخی های معمول خانواده معمولی بودیم که در کنارش پیام های اخلاقی و انسانی منتقل می شد اما در فصل۶ در کنار همان شوخی های معمولی، حجم زیادی از دروغگویی و خیانت و پنهان کاری و ریارکاری و ... به مخاطب منتقل می شود بدون پیام اخلاقی و انسانی!
ما نیز مثل همه مردم ایران ناچاریم همواره پایتخت را ببینیم و از فضای سبز شمالش و گویش های شیرینش و شوخی های معمولش لذت ببریم!!
#دل_نوشته_طلبه
#استاد_عزیزی
🍃🌱↷
『 @modarese_novin 』
هدایت شده از عکسنوشته فرهنگ و حجاب
شرایط فعلی ایجاب می کند که برای کنترل ویروس کرونا همه دست به دست هم بدهند و هر کاری از دستشون برمی آید، انجام بدهند.
خیلی از شرکتها هم تغییر کاربری دادند و ماسک و مواد ضدعفونی تولید می کنند.
اما اینکه یک شرکت تولید کننده جنس خاص که اتفاقا به غیر از نیاز کشور خودش ، نیاز ۲۲ کشور دیگر را هم رفع می کند، تغییر کاربری بدهد و بعد هم اعلام کند به جون شما برای کسب درآمد نیست، مضحکه، مگر اینکه اجناس را رایگان و یا با قیمت مناسب در اختیار مشتریان قرار بدهد.
#تمدن_نکبت_غرب
#کرونا
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB