هدایت شده از کانال رسمی کامران غضنفری
⭕️ ریاست به هر قیمتی !
🔸هفته گذشته ، یکی از اطرافیان جناب قالیباف ، تلفنی از اینجانب برای دیداری در مجلس شورای اسلامی دعوت کرد . موضوع را که سوال کردم ، گفتند که حضوری با هم صحبت خواهیم کرد . در زمان وعده کرده شده به طبقه دهم ساختمان شیخ فضل الله نوری رفتم . در آنجا به غیر از خود میزبان ، دو نفر دیگر از نمایندگان منتخب شهرستان ها هم حضور داشتند . پس از احوالپرسی و بیان مقدماتی ، متوجه شدم که موضوع اصلی ، جلب نظر نمایندگان جدید برای ریاست آقای قالیباف می باشد .
🔸از بنده در مورد کمیسیونی که مایل به عضویت در آن هستم سوال کردند و هنگامی که گفتم کمیسیون مربوطه ظاهراً متقاضی زیاد دارد و احتمالاً نوبت به بنده نخواهد رسید ، گفتند این چه حرفی است ؟ چه کسی از شما شایسته تر ! بعد هم لیست افرادی که اظهار تمایل برای عضویت در آن کمیسیون کرده بودند را یکی یکی می خواندند و می گفتند مثلاً آقای شماره یک را به کمیسیون الف می فرستیم ، آقای شماره 2 را به کمیسیون ب می فرستیم ، آقای شماره 3 را به کمیسیون ج می فرستیم و ... یعنی که جای شما در این کمیسیون محفوظ است و دغدغه رفتن به آن کمیسیون را نداشته باشید و ما خودمان آن را حل خواهیم کرد !
🔸در هنگام صرف نهار نیز موضوع خودرو را مطرح کردند . پرسیدم مانند قضیه دوره قبل ؟! گفتند نه ، این بار نمایندگان را یکی یکی یا چند تا چند تا به خودروسازهای داخلی معرفی می کنیم تا خودرو دریافت کنند !
🔸بحث اعطای وام های چند صد میلیونی نیز مطرح شد !
🔸نظرم را در مورد ریاست جناب قالیباف سؤال کردند . بنده پاسخ دادم سلام بنده را به ایشان برسانید و بگوئید که ایشان ابتدا برادری خویش را اثبات کند ، بعد ...
🔸پرسیدند منظورم چیست ؟ گفتم : مگر ساماندهی فضای مجازی جزو مطالبات اصلی مقام معظم رهبری از مجلس یازدهم نبود ؟ چرا جلوی تصویب طرحی که در این زمینه تهیه شده بود را گرفتند و آن را از دستور کار مجلس خارج کردند ؟
ایشان پاسخ دادند که نه ، این طور نیست . این طرح تصویب شد و مدت زمان اجرای آزمایشی آن نیز هفت سال تعیین شد .
بنده عرض کردم : خیر ، طبق اظهارات برخی دوستان در روز گذشته ، هنوز این طرح به صحن نیامده و بر روی مدت زمان اجرای آزمایشی آن رای گیری نشده است .
ایشان فرمودند که من تا بعدازظهر پیگیری می کنم و نتیجه را به شما اطلاع می دهم . از اعلام نتیجه خبری نشد تا اینکه ده روز بعد (یعنی روز گذشته) تماس گرفتند و فرمودند که آقای قالیباف گفته اند می خواهیم تا پیش از پایان این مجلس ، این طرح را برای رای گیری به صحن بیاوریم .
لازم به توضیح است که چند روز قبل ، بنده از آقای ذوالنوری و آقای تقی پور شنیدم که گفتند به اتفاق چند تن دیگر از نمایندگان مجلس ، از آقای قالیباف خواسته اند که این طرح را در دستور کار مجلس قرار دهند ولی هنوز این کار انجام نشده است .
🔸برداشت بنده از جلسه مذکور آن بود که با دادن وعده قرار گرفتن در کمیسیون مورد نظر ، دادن وعده خودرو ، وام و ... قرار است نظر نمایندگان منتخب را نسبت به ریاست جناب قالیباف ، جلب کنند . البته از یک ماه قبل نیز بنده از دوستان متعددی اخبار مشابهی را دریافت کرده بودم که با منتخبین شهرستان ها تماس گرفته می شود و آنها را به مجلس دعوت می کنند و با دادن وعده های مشابه ، از آنان خواسته می شود که به ریاست ایشان رای بدهند .
🔸این شیوه نادرستی است که از نماینده ای خواسته شود تا در ازای یک سری وعده ها و امتیازات ، به فرد خاصی رای بدهد . در واقع ، چنین نماینده ای دیگر از خود استقلال نظر نخواهد داشت . این کار به نوعی توهین به نمایندگان محسوب می شود و اکثر نمایندگان با چنین شیوه هایی مخالف هستند .
🔸همگی باید بدانیم که این دوران به سرعت سپری خواهد شد و ما در پیشگاه خداوند متعال ، باید پاسخگوی اعمال امروزمان باشیم .
خادم کوچک ملت : کامران غضنفری
پنجم اردیبهشت 1403
@kamranghazanfari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کنایه ذوالنوری به حواشی رئیس مجلس...
مجلس فعلی رئیس محور است!
باید قدرت در مجلس به صحن و نمایندگان برگردد و با انتخابات مجلس دوازدهم این امر ممکن است.
#تغییر_هیات_رئیسه مطالبه مردم و نمایندگان
10.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥اینجا بافت قدیمی روستای خرانق در استان یزد است. اهمیت و جذابیت اینجا به خاطر یک مناره است که با تکنولوژی عجیب ایرانیان قدیم طوری ساخته شده که میتونه اندکی جابجا بشه. شبیه منارجنبان اصفهان. البته نسبت به منارجنبان اصفهان قدیمیتر و (از نظر من) خوشگلتر است.
▪️الان که اجازه بالا رفتن نمیدن. اما خیلی قبلتر که اینجا متروک بود و میشد ازش بالا رفت، حرکتش را به وضوح دیدم. بالا رفتنش به دلیل حرکتی که داشت ترسناک بود.
⏪چگونگی ساخت و دلیل این متحرک بودن را نمیدونم و دوستان معمار بهتره نظر بدن.
🔴 بودجه پیشنهادی دولت برای چند نهاد و قرارگاه و سازمان فرهنگی در سال جدید....
منبع : تجارت نیو فقط ز
هادی چوپان از آدم تا خاتم و امام و رهبری و شهدا و... رو ردیف کرده که حکم اعدام این عوضی رو بشکونن!!
پ ن: فقط ۳ تا از توئیتهای توماج صالحی در زمان فتنه فواحش رو ببینید!
🔴 تحلیل دولت اشتباه بود...
🔸دکتر حسین صمصامی (عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی):
🔹عامل اصلی رشد نقدینگی در اقتصاد ایران، تورم است و عامل تورم هم افزایش نرخ ارز است.
🔹 سازمان برنامه و بودجه سال گذشته با این تحلیل که افزایش حقوق کارمندان موجب تورم میشود، نرخ 10 درصد را تعیین کرد ولی تورم 47 درصد شد.
🔹واقعیت این است که قدرت خرید کمتری برای مردم ایجاد شد ولی باز هم تورم افزایش یافت که نشان میدهد تحلیل دولت اشتباه بود.
هدایت شده از بیداری ملت
🔴نوجوانان بالاخص دختران از نداشتن تفریحات سالم گلایه میکنند
◾️چندی قبل درباره آثار سوء اعتیاد به فیلمهای کرهای درباره نوجوانان صحبت میکردیم که اتفاقا تعدادی از آنها هم از این موارد مطلع بودند اما آنها هم درد و دلهایی داشتند که شنیدنش خالی از لطف نیست.
▪️نوجوانان در مقابل اظهار کردند ما تفریحات لازم برای جایگزین کردن به هواداری از بیتیاس نداریم. یا تفریحات دیگر عموما گران هستند و خانوادهها توان پرداخت ندارند. عدهای از نوجوانان هم از بروز و رشد شخصیتهایی مثل تتلو و حتی سینمای خانگی گلایه میکردند که وضعیت آنها فرقی با انیمههای ژاپنی ندارد. جالب است!! میگفتند لااقل کرهایها حال خوب و انگیزه بالا به ما میدهند اما در سینمای خانگی همین هم وجود ندارد.
🔺چه شد که اینگونه شد؟
واقعیتش را بخواهید همه چیز برای بچههای دهه شصت تفریح بود و مادران حریف بازی بچهها نمیشدند، حیاطها بزرگ بود، تعداد بچهها زیاد بود، با بچههای همسایه جمع میشدند حیاط خانه تا دلت بخواهد بازی میکردند، بچه محل برای خودش حکم یک گروه ویژه داشت. تا دلت بخواهد با هم فوتبال و چوگان و.. بازی میکردند. شب که به زور به خانه میآمدند، به خانه هم که میآمدند تازه با خانواده جمع میشدند و پدر سالار میدیدند و یا دعوا سر خوابیدن در حیاط و ایوان و پشت بام بود. مسجد، هیات و ایام محرم هم که حسابی نوجوان را درگیر میکرد .
🔺اما نوجوان امروزی چه؟؟
تغییر سبک زندگی و آپارتمان نشینی، ویرانی فرهنگ همسایهداری و هبوط فرهنگ بچه محله یک خلأ بزرگ تفریح برای نوجوانان ایجاد کرد. نگویید بروند پارک که یک مکان عمومی با حضور هر نوع فردی اصلا هم مناسب نوجوانان نیست. پس تمام تفریح نوجوانان شده است گوشی، تبلت، گیم، اینترنت ....
محتوای گیمها هم حجم زیادی از خشونت و بکش بکش است که بستری برای تربیت اغتشاشگر و آشوبگر شده و میزان پرخاشگری را بالا برده است.
🔴چه باید بکنیم ؟
ما چارهای نداریم جز اینکه به تفریح، بازی، سرگرمی نوجوانان فکری بکنیم و آموزشهای لازم را به خانوادهها بدهیم.
روابط دوستی و خیلی آسیبهای دیگر کاملا ریشه در کمبود تفریح و عدم تخلیه هیجانات نوجوانی است. از صداسیما و شبکههای کودک توقع داریم فکری برای دختران نوجوان بکنند. نه اینکه به بهانههای مختلف سرودهای مذهبی آوازه خوانی دختران را رواج دهند. از ظرفیتی که فضای مجازی دارد بهره ببریم. تشکلات دانشآموزی برای عموم دانشآموزان برنامه ریزی کنند و این دهه نودیها و حتی دههی هشتادی ها را به دامن زندگی شاد برگردانیم. باید باور کنیم با گیم و انیمه هویت نوجوانان ما در خطر است.
✍عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70