هدایت شده از 🇮🇷مادران میدان🇮🇷
شما همراهان محترم کانال #مادران_میدان نیز می توانید، تجربه های خود، در این زمینه را با ما به اشتراک بگذارید.
@maryam_barzoyi
12.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سواد رسانهای و اهمیت مدیریت محتوای مجازی
@Farsna - Link
جلوگیری از تعطیلی 640 کارخانه توسط بسیج
🔹مسئول بسیج کارگران و کارخانجات: سال گذشته حدود 640 کارخانه دارای مشکل بودند که با کمک بسیج کارگری و کارخانجات حل شد و جلوی توقف تولید آنها گرفته شد. با رفع موانع در کارخانهها به تثبیت 50 هزار و 726 شغل کمک کردیم.
🔹امسال پیشبینی میکنیم رفع موانع از تولید در کارخانجات با ضریب 1.2 برابر بیشتر شود و در نظر داریم، حداقل مشکل 800 کارخانه را حل کنیم و باعث تثبیت اشتغال 75 هزار نفر در این کارخانهها بشویم.
@Farsna - Link
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نوار قلب با دستگاههای ایرانی
@Farsna
هدایت شده از فارس پلاس
۱. سیل ۹۸ برای مشاهده به مناطق سیلزده رفتم فکر میکنم تجربه ما در مهار سیل چیزهایی برای یاددادن به دنیا دارد و چیزهایی برای یادگرفتن؛
- بسیج نیروهای مردمی و هماهنگی دستگاهها برای امدادرسانی بخصوص هلال احمر، گروههای جهادی، ارتش، سپاه و هیئتهای مذهبی را باید به دنیا یاد بدهیم.
۲. در نوع برخورد با بحران، ابعاد رسانهای و افکارعمومی آن باید از جایی مثل آلمان چیزهای زیادی یادبگیریم. با بیش از ۸۰ کشته و ۱۳۰۰ مفقود، ندیدیم تمام رسانههای دنیا به تحقیر آلمان بپردازند، کسی آلمان را سرزمین نفرین شده نخواند و فضا متمرکز بر همدردی و همراهی است.
۳. در روزهای نخست بحران به محاکمه کشیدن کشور در افکارعمومی، هیچ فایدهای ندارد بجز افزودن بر ناامیدی و غفلت از آنچه فوریت دارد.
پس از بحران باید به مطالعه ریشهها و رفع مسایل پرداخت.
مثل کاری که mostafashoghi در مستند عالی خود برای سیل ۹۸ انجام داده است.
۴. تقریباً تمام افرادی که دیدم متفق بودند که در روزهای سیل ۹۸، حال و روحیه مردم در مناطق سیلزده، بهتر از فضای توییتر بود. امیدوارتر، آرامتر، منسجمتر و متمرکزتر بر حل مسئله.
خلاصه به خودمون بیاییم و به جای واکنشهای احساسی و گاهی مضحک، هنگام وقوع بحران آنرا تشدید نکتیم.
💬 Pooria asteraky
@Fars_Plus