فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☺️قابل توجه دوستان انقلابیمون که جراحی ارز ترجیحی ۴۲۰۰ را مورد هجمه قرار می دهند و ادعای پیروی از ولایت دارند:
حضرت آیتالله خامنهای در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیات دولت:
برای هر اقدام مهم، یک پیوست تبلیغاتی روشن لازم است مثلاً «در قضیه حذف ارز ترجیحی که کار لازمی بود»، باید به صورت روشن، علت این کار و فواید و آثار آن برای مردم تبیین میشد.
@A_basire
هدایت شده از KHAMENEI.IR
15.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 رهبر انقلاب: بنده در سی و چندسال اخیر از همه دولتها با گرایشهای مختلف حمایت کردم چرا که در جمهوری اسلامی قوه مجریه در وسط میدان است و همه باید به آن کمک کنند/ درباره این دو سال دولت سیزدهم میخواهم علاوه بر کمک، تمجید کنم / بعضی از دولتها طبیعتشان این است که فردا را قربان امروز میکنند این دولت نکرده این کار را. کارهای بزرگ و زیربنایی را انجام داده که اثرش ممکن است امروز ظاهر نشود به طور کامل اما بالاخره ظاهر خواهد شد. ۱۴۰۲/۶/۸
💻 Farsi.Khamenei.ir
آتش به اختیار
📹 رهبر انقلاب: بنده در سی و چندسال اخیر از همه دولتها با گرایشهای مختلف حمایت کردم چرا که در جمهوری
نکته مهمی در سخنرانی حضرت آقا که کمتر به آن توجه شد.
این دولت فردا را قربانی امروز نکرد و به تعبیر بنده رضایت خدا و مصلحت مردم را بر محبوبیت زودگذر خود ترجیح داد!
آینده روشن اقتصاد ایران در سایه عملکرد صحیح این دولت و آینده نگری آن امری حتمی است
⭕️ ورود جنگنده یاک۱۳۰ به ایران
🔹ارتش اعلام کرد تعدادی هواپیمای آموزشی یاک ۱۳۰ در راستای ارتقای توان آموزشی و رزمی نیروی هوایی ارتش وارد کشور شده و به پایگاه هوایی شهید بابایی اصفهان ملحق شدند.
@A_basire
آتش به اختیار
⭕️ ورود جنگنده یاک۱۳۰ به ایران 🔹ارتش اعلام کرد تعدادی هواپیمای آموزشی یاک ۱۳۰ در راستای ارتقای
چرا ورود جنگنده یاک ۱۳۰ یک تحول راهبردی است ؟
🔸️بالاخره نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران از جنگنده یاک ۱۳۰ رونمایی کرد.
🔸️در خصوص این جنگنده چند نکته باید ذکر شود ؛
1️⃣ یاک۱۳۰ یک جنگنده رزمی - آموزشی است که مدت زمان اندکی از ورود آن به خدمت می گذرد و برای آموزش خلبانان جنگنده های نسل ۴+ و ۵ ساخت روسیه از جمله سوخو ۳۵ مورد استفاده قرار می گیرد.
2️⃣ تحویل این هواگرد به ایران مقدمه ورود جنگنده های بسیار پیشرفته سوخو ۳۵ تحلیل می شود زیرا یاک ۱۳۰ برای آموزش خلبانان هواپیماهای پیشرفته روسی مورد استفاده قرار می گیرد.
3️⃣ این هواپیما کاربرد رزمی نیز دارد و اگرچه مادون صوت است اما بسیار چابک و مانورپذیر بوده و ۳۰۰۰ کیلوگرم انواع مهمات حمل می کند و می تواند در نقش یک جنگنده-بمب افکن پشتیبانی نزدیک نیز ظاهر شود.
4️⃣ یاک ۱۳۰ جدیدترین و از برخی جنبه ها پیشرفته ترین عضو خانواده نیروی هوایی ارتش ایران است که سالها از نبود جنگنده های پیشرفته و نسل جدید رنج می برد.
5️⃣ کابین این جنگنده برخلاف جنگنده های روسی سابقا فروخته شده به ایران ، ۳ نمایشگر رنگی دارد و از HUD (head up display) یا فناوری نمایشگری بالاسری برخوردار است تا خلبان هنگام داگ فایت یا مانورهای سنگین بدون نگاه به نمایشگرها اطلاعات پرواز را روی شیشه جلوی خود ببیند .
6️⃣ یاک۱۳۰ علاوه بر درگیری هوایی ، توانایی حمله به اهداف زمینی و دریایی را دارد و یک جنگنده سبک پیشرفته و ارزان قیمت به حساب می آید.
7️⃣ به نظر می رسد تحویل فوری جنگنده های یاک ۱۳۰ به ایران (برخلاف معامله های قبلی) حاکی از نگاه جدید مسکو به تهران و نیاز روسها به جمهوری اسلامی باشد زیرا از زمان عقد قرارداد تا ورود این جنگنده به پایگاه اصفهان مدت زیادی نگذشت.
8️⃣ ورود یاک ۱۳۰ به ایران یک تحول راهبردی است زیرا از تکنولوژی های پیشرفته روسی برخوردار بوده و نوید ورود تسلیحات نوین ساخت این قدرت شرقی به ایران را می دهد.
احتمالا اگر روسها قصد تحویل سوخو ۳۵ به ایران را نداشتند ، یاک ۱۳۰ را نیز تحویل نمی دادند.
9️⃣ در نهایت باید گفت هواپیمای یاک۱۳۰ علاوه بر آموزش خلبانان ایرانی برای هدایت جنگنده های پیشرفته روسی، تکنولوژی های جدید روسیه را نیز در اختیار متخصصان نیروی هوایی ایران قرار می دهد تا در فرایند ساخت یا بومی سازی جگنده ها، مورد بهره برداری آنان واقع شود .
✍ علیرضا تقوینیا
@A_basire
شبنامه 1317 - @mrtahlilgar.mp3
11.42M
🚨 پایگاه غربی: اولین پیامدها از پیوستن ایران به بریکس درحال عیان شدن / رخداد بی سابقه در ۵۰ سال اخیر
#شبنامه / واکنش ها به پیوستن ایران به بریکس ادامه دارد / پایگاه آمریکایی: یکی از مهم ترین بانک های آمریکا میگوید اولین نشانهها از افول دلار در حال ظهور است / سعودی ۵۰ سال به آمریکا کمک کرد حالا با رفتن به سمت محور شرقی، بی سابقهترین ضربه در حال محقق شدن است / قسمت ۱۳۱۷
#آقای_تحلیلگر
@A_basire
داستان شیب تند و قله ۲
🌱این قصه «شیب و قله» را رها نکنید. خیلی شاخص خوبی است. اولین فایده اش این است که جماعتی که ما را «لبه پرتگاه» میدانستند، رسوا میکند. دومین فایده اش هم این است که فاصله دو نگاه و دو تحلیل را نشان میدهد. فاصله ای صد و هشتاد درجه ای. نه کمی تفاوت، نه، بالکل متفاوت. نگاه لبه پرتگاهی خودش به دو نوع تقسیم میشود.
🌱اقتصاد دانها و تحلیلگران لیبرال و منفعل و برنامه توسعه نویسان آویزان به غرب از یک سوی و خودتحقیرهای ریشوی مثلا انقلابی از سوی دیگر. لیبرالهای یقه بسته و تکنوکرات قله شان اساسا ته دره است. قله شان غرب است. آخه بیچارگان ما اگر آنجا را میخواستیم که نیاز به تو کت شلواری غربگرای دسته چندم نداشتیم، میرفتیم سراغ اصل جنس، همون کراواتی هفت تیغه چشم آبی که مملکت دستش بود قبل انقلاب همین ها را میگفت. مردم ایمانشان را انتخاب کردند و طرز فکر لیبرالی شما را تف کردند. باورتان بشود یا نشود مردم ایران بین مسیر شما و مسیر اربعین و کربلا دومی را انتخاب کرده اند. شاخص «ایمان» این مردم فاصله شما را تا قله نشان میدهد.
🌱اما ریشوهای ظاهرا انقلابی و خودتحقیرهای عدالتخواه و سوپر انقلابی (که حقیقتا نه عدالتخواهند و نه انقلابی) اینها را با شاخص«امید» بشناسید. دهه نود خوب تازوندند. یک بازوی دشمن بودند برای نا امید کردن این مردم. میگفتند ما نه اصولگراییم نه اصلاح طلب ولی حقیقتا هم در محافظه کاری از هر اصولگرای بدخیمی بدخیم تر بودند، در غربگرایی اصلاحاتچی ها هم از هر غربگرایی غربگرا تر بودند. فکر میکردند باید همیشه «داغان کننده» بود تا انقلابی به نظر رسید. برای همین هر رفیقشان که داخل نظام میشد، دشمنشان میشد و هر رفیقی که بیرون میماند، برایش میمردند. چون سخن نو و درستی نداشتند تهش لجبازی با نظام آنها را در آغوش غرب میانداخت. به راحتی.
🌱قصه شیب تند و قله، روایت «ایمان» و «امید» است از مسیر این مردم مظلوم. این لایک بازها و رای دزدها، تکلیفشان روشن شد. آنانکه خطشان را از این دو طرز فکر جدا نکردند و با «قبیله گرایی» و «رفیق بازی»، جاده صاف کن آن لیبرال های غربگرا و این مارهای خوش خط و خال نسل بعد انقلاب شدند، اشتباه کردند و باید توبه کنند.
🌱آن دو زاویه نگاه ، شما را لبه پرتگاه میبیند و نظام اندیشه توحیدی است که «ایمان» و «امید» یعنی قوه و دارایی اصلی این مردم را توضیح میدهد و به چشم میآورد. اگر این سالهای سخت «شیب تند»، همین بینش را هم برای من و شما ایجاد کرده باشد، برایمان کافی است.
✍ علی مهدیان
@A_basire
پیشبینی امام(ره)درست بود
سندی دیگر بر منفور بودن اسرائیل
اظهارات از سر درماندگی نخستوزیر رژیم صهیونیستی، بار دیگر درستی بیان حضرت امام خمینی(ره) درباره ماهیت منفور این رژیم را آشکار کرد.
به تازگی کشور لیبی شاهد اعتراضات گسترده مردمی بود که در واکنش به دیدار وزیر خارجه این کشور با همتای صهیونیست انجام شد. شدت اعتراضات به حدی بود که دولت وحدت لیبی مجبور به برکناری « نجلا منقوش» شد.
بحران شدت گرفته در خیابانهای لیبی ضمن اینکه نقشه صهیونیستها برای عادی سازی روابط را به هم ریخت، موجب شد وزیر خارجه معزول، از استانبول به لندن فرار کند.
در پی این اتفاقات، رسانه های صهیونیستی نوشتند: به جای عادیسازی با لیبی، شکست مفتضحانهای خوردیم. همچنین یائیر لاپید رهبر اپوزیسیون دولت نتانیاهو ضمن حمله تند به الی کوهن وزیر خارجه گفت: « ماجرای لیبی و رفتار ناشیانه کوهن، مایه رسوایی و شرمندگی اسرائیل شد». دفتر کوهن، یک هفته قبل، خبر ملاقات ماه گذشته با وزیر خارجه لیبی را منتشر کرد که سرآغاز تحولات پیشبینی نشده بعدی بود.
در اثر شدت اعتراضات محافل صهیونیستی به افشای خبر ملاقات، بنیامین نتانیاهو اذعان کرد فاش کردن دیدار با منقوشُ اقدام نادرستی بوده است. وی گفت: انتشار این اطلاعات مفید نبود و غیرمعمول بود. این کار به روابط کمکی نمیکند. اسرائیل دیدارهای محرمانه بسیاری با سران جهان اسلام و جهان عرب برگزار میکند که علنی نمیشود.
به گزارش صدای آمریکا، نتانیاهو، وزیر خارجه را مسئول افشای دیدار محرمانه دانست و گفت: مشخص است انتشار آن مفید نبود. من به همه وزرای دولت دستور دادهام که برای اینگونه دیدارها و انتشار خبر آنها باید از قبل با دفتر من هماهنگی انجام دهند.»
اذعان محافل صهیونیستی درباره زیانبار بودن انتشار اخبار ملاقات محرمانه با مقامات دیگر کشورها، بار دیگر از بیآبرویی بلکه بدنامی مطلق رژیماشغالگر حکایت میکند.
یادآور میشود حضرت امام (ره) درباره بیآبرویی اسرائیل فرموده بود: «خود اسرائیل هم این مطلب را احراز کرده که اگر انگشتش را به بحر محیط (اقیانوس) بزند، نجس میشود. چون این را احساس کرده، میخواهد با اینکه «من کمک کردهام» ایران را بدنام بکند، از باب اینکه می داند که موافقت او با ایران، بدنام کردن ایران است».
این نکته هم گفتنی است که سال گذشته مسابقات جام جهانی در قطر، شاهد بیسابقهترین انزجارها نسبت به رژیم صهیونیستی بود. تیمهای ملی مراکش و کرواسی و آرژانتین و هواداران آنها در بازیهای جهانی سال گذشته قطر، پرچم فلسطین را به اهتزاز درآوردند و این در حالی بود که خبرنگاران و اتباع رژیم صهیونیستی، مورد اعتراض و طرد گسترده قرار گرفته بودند.
باخت بزرگ صهیونیستها در حاشیه جام جهانی به قدری پر سر و صدا بود که عوزی دان خبرنگار هاآرتص، با اشاره به حمایت گسترده از فلسطین نوشت: « این پیامی روشن برای تلآویو بود. البته ما دریافتیم که مقامات اسرائیل، بهخوبی میدانستند در میان افکار عمومی چه جایگاهی دارند، بنابراین خود را به زحمت نینداختند. اینجا گویا فلسطین به عنوان تیم سی و سوم حضور داشت!».
همچنین روزنامه صهیونیستی معاریو نوشت: «حقیقت تلخی مقابل چشمان ما قرار گرفت؛ جام جهانی برای همبستگی با فلسطینیان است. این، خاری در چشمان اسرائیل بود».
✍ محمد ایمانی
@A_basire
39.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔗 پهپاد ایرانی گلوبال هاوک آمریکا را فراری داد / شاهکار کرارِ بی ادعا در برابر یانکی پر ادعا
🎥 پهپاد ایرانی هواپیمای گران قیمت آمریکایی را فراری داد / هشدار پهپاد کرار به گلوبال هاوک آمریکایی ها / ارتقا بی سرنشین های ایرانی به پرنده های هشداری
#آقای_تحلیلگر
@A_basire
شاهکار کرار - @mrtahlilgar.mp3
10.47M
🔗 پهپاد ایرانی گلوبال هاوک آمریکا را فراری داد / شاهکار کرارِ بی ادعا در برابر یانکی پر ادعا
🎙 پهپاد ایرانی هواپیمای گران قیمت آمریکایی را فراری داد / هشدار پهپاد کرار به گلوبال هاوک آمریکایی ها / ارتقا بی سرنشین های ایرانی به پرنده های هشداری
#آقای_تحلیلگر
@A_basire
.
گلّه گاوچران های آژاکسی
♦️کار رسانه های زنجیره ای، به رفتار گلّه ای رسیده است: محتوای مغرضانه، از سوی چند نفر تولید می شود و بقیه برده وار، بدون کمترین بررسی بازنشر می کنند.
🔹از جمله این خبر؛ "در ادامه خبرهای اخراج اساتید دانشگاهها، سعید حدّادیان مداح معروف، استاد دانشگاه تهران شد".
♦️بین انبوه زنجیر شدگان در شبکه عنکبوت، یک نفر با شخصیت پیدا نشده که جست و جوی مختصری بکند و ببیند ویکی پدیای خودشان درباره آقای حدادیان نوشته: "از سال ۱۳۷۶ در دانشگاه تهران تدریس می کند"؛
🔹یعنی از ۲۶ سال قبل و پس از آغاز به کار دولت خاتمی. به عبارت دیگر، ۲۶ سال سابقه تدریس در دانشگاه تهران دارد و ۴ سال دیگر به سن بازنشستگی می رسد.
♦️سوال: VOA و BBC کارگزاران دو دولتی هستند که کودتای آژاکس را مرداد ۱۳۳۲ علیه نهضت ملی شدن نفت انجام دادند و رژیم سرسپرده پهلوی را احیا کردند. ۴ ماه بعد ساواک و ارتش شاه، دانشجویان را در دانشگاه تهران به خاک و خون کشیدند.
🔹شرق، اعتماد، خبر آنلاین، عصر ایران، جماران، انتخاب، انصاف نیوز و...، چه صنمی با یگان رسانه ای بانیان سرکوب نهضت نفت و آن جنایت بزرگ در داشگاه تهران دارند؟!
✍ محمد ایمانی
@A_basire