🔻 آیت الله اعرافی:
⭕️ جفای عجیبی در بحث بودجه به حوزه می شود
🔻 آیت الله علیرضا #اعرافی مدیر حوزههای علمیه کشور امروز در سمنان:
🔹 جفای عجیبی در بحث #بودجه به #حوزه انجام می شود و در صورتی که بودجه کل حوزه های کشور با یک یا دو دانشگاه مقایسه شود بودجه های آن دانشگاه ها بیشتر است و مغالطه هایی شکل می گیرد؛ گرچه نخواستیم وارد این مباحث شویم، اما معتقدیم تا آنجا که امکان دارد حوزه باید بصورت مردمی و وقف و منابع پایدار پیش برود.
🔹 رویکرد مدیریت حوزه علمیه تقویت روحیه علمی در حوزه است و روحانی و مبلغ سطحی نمی خواهیم؛ در دو سال اخیر ورودی حوزه را کم کرده ایم و بر #کیفیت_محوری حوزه های علمیه به منظور تقویت بنیه علمی آن تاکید کرده ایم، زیرا روحانی باید عمیق باشد و دنیای امروز دنیایی نیست که بشود با آن علم سطحی وارد شد.
🔹 اگر در جامعه آسیب های اجتماعی وجود دارد یک بعد آن حوزه علمیه است و همان طوری که باید حوزه در جامعه نقاد باشد باید #پاسخگو هم باشد. حوزه باید پاسخگویی و اجتماعی بودن و در کنار #مردم را تامین کند و این یک اصل مهم در انجام امور حوزه است.
🔹 #حوزه_انقلابی ، بصیر و سیاسی، اما نه #سیاست_زده از ارکان مهم در حوزه علمیه است؛ حوزه باید عمق راهبردی سیاسی را دارا باشد و فکر سیاسی و عمق سیاسی به معنای سیاست زدگی و بیان سطحی نیست و این بعد مهم نیز ارکان و عناصری را دارد.
✳️ متن کامل 👇👇👇
http://hawzahnews.com/detail/News/471187
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
💢دشمنان دسیسه کردند و تبلیغ کردند که اسلام برای اداره جامعه نظام ندارد و برخی از محصّلین روحانی هم نفهمیدند و آن را قبول کردند.
🔲امام خمینی(رحمة الله علیه):
🔸[دشمنان] به وسایل مختلف بر ضد اسلام تبلیغ و دسیسه کردند. مبلّغینی که در حوزه های روحانیت درست کردند و عمّالی که در دانشگاهها و مؤسسات داشتند همه دست به دست هم داده در تحریف حقایق اسلام کار کردند...
مثلاً تبلیغ کردند که "اسلام دین جامعی نیست، دین زندگی نیست، برای جامعه نظامات و قوانین ندارد. طرز حکومت و قوانین حکومتی نیاورده است..."
🔸تبلیغات سوی آنها متأسفانه مؤثر واقع شده است، الان گذشته از عامّه مردم، طبقه تحصیل کرده چه دانشگاهی و چه بسیاری از محصلین روحانی، اسلام را درست نفهمیده اند و از آن تصور خطایی دارند.
📚کتاب ولایت فقیه ، ص ۶ و ۷
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اندیشههاینو #نظامسازیقرآنی
🔷کسی که می گوید: "اسلام نظام اقتصادی ندارد و این مسئله کاملا عقلایی است" توجه ندارد که مبانی عقیدتی اسلام، به شدت در ساختن نظام اقتصادی تأثیر گذار است.
🔽 مشاهده و دریافت نسخه کامل مصاحبه تصویری:
yon.ir/HnFyn
_________________
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
#جریان_شناسی_زمانه
🔻حجه الاسلام رئیسی در جمع دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی:
🔹مشکل ما با جریان سازشکار، دعوای عمامه سیاه و سفید نیست، بحث استقلال کشور است؛ چرا برای رای آوردن از ادبیاتی استفاده کنیم که عدهای که ضدانقلاب هستند به ما رای بدهند!!
🔹 خدا رحم کرد که ما رئیس جمهور نشدیم که دلار بشود ۵ هزارتومان!!
🔹برخی حرفها در ایام انتخابات از سوی کسانی مطرح شد که خود را حقوقدان میدانند ولی فرق معاون دادستان و قاضی را نمی دانند
🔹اگر به عقب برگردیم درباره شرکت در انتخابات همان تصمیم را میگیرم
🔹به هرکسی که بخواهد گره از کار مردم باز کند، کمک میکنم
🔹 دو قطبی کردن جامعه و آدرس غلط دادن به نفع کشور نیست. مسئله اصلی مردم مسئله اقتصادی است/زمانه
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
🔺صالحی امیری: آیا کشوری سراغ دارید که در شرایط جنگ با دشمنان ملت، #پرچمدار_دیپلماسی کشورش را محاکمه یا استیضاح کند؟!
✍ فارغ از اینکه قرار نیست اینگونه القاب به کسی حاشیه امن بدهد که هر حرفی را بزند، جسارتاً حضرتعالی کدام کشور را سراغ دارید که پرچمدار دیپلماسیِ آن دقیقاً در مقاطع حساس دست به بیان اظهاراتی بزند که بیشتر بوی پاس گل به اجنبیها را میدهد تا دفاع از منافع ملیِ کشور؟! (از قضیهی بمب اتم آمریکاییها و ناتوانیِ سیستم دفاعیِ کشور در بحبوحه مذاکرات هستهای گرفته تا لزوم امضا شدن برجام جهت پیروزی در انتخابات و اتهام پولشویی گسترده به نظام)/بیداری ملت
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
10.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آقای وزیر این آمریکاست که از ما می ترسه...
🔸کلیپی از سخنرانی جنجالی دکتر حسن عباسی
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
🔴 باید تامل کرد !!! محبوبیت به چه قیمت؟؟
🔴 آیت الله شبیری زنجانی:
⏪ ورود طلاب به فعالیتهای سیاسی یکی از عوامل مهم کم شدن محبوبیت آنان است
نوع طلبهها محبوبیت سابق را ندارند. در گذشته این صنف محبوب و مورد احترام بود، اکنون ممکن است شخصی به خاطر رفتارش در جایی مورد احترام باشد اما این موضوع درباره نوع طلبه ها نیست. الان اگر اختلافی بین طلبه و غیر طلبه در جامعه رخ دهد، چرا خیلی ها حداقل قسمتی از مشکل را از جانب طلبه می دانند؟ چون محبوبیت طلبه ها کم شده است. اینها مصیبتهایی است که اگر چه سخت است اما باید قبول کرد.
بسیاری از افراد تخصص لازم را ندارند. جدای از اینکه برخی رفتارها شأن و احترام طلبه را پایین میآورد؛ مخصوصا اینکه طلبه پرچم به دوش بکشد و بگوید «زید» را شما انتخاب کنید و «عمرو» را انتخاب نکنید. این رفتارها شأن و احترام طلبه را پایین میآورد؛ یک بازاری محترم این کار را نمی کند که یک طلبه انجام میدهد.
⏪ با نهایت احترام و با رعایت ادب در نقد فرمایش معظم له عرض می کنم:
به راستی محبوبیت و یا عدم محبوبیت روحانیت فی نفسه ارزشمند است ؟ و آیا اهل بیت علیهم السلام در زمان خودشان محبوب اکثریت جامعه بودند ؟ آیا امام حسین علیه السلام نزد همه مردم محبوبیت داشت؟
گذشته از مردود بودن صغرای این فرمایش - که ما آن را غیر کارشناسانه و القا بعضی مذبذبین بیوت می دانیم - آیا نباید به دلائل این واکنش اجتماعی توجه کرد؟ چه گونه است که مردم امام خمینی و مقام معظم رهبری را عاشقانه دوست دارند اما نسبت به روحانیت فاسد و فریبکار و خود باخته مانند آنانی که در آن مهمانی کذایی خدمت حضرتعالی رسیدند متنفرند !
بلی ! براستی مردم نسبت به عملکرد و رفتار بعضی روحانیون تجملگرا و لیبرال و اهل اشرافیت ناراحتند !
اما نباید این عدم محبوبیت را به پای دخالت در سیاست دانست چرا که امام راحل به معنای واقعی کلمه در سیاست دخالت کرد و تشییع جنازه ایشان را میتوان منحصر بفرد دانست.
مردم از روحانیت پاپ صفت بیزارند روحانیتی که همانند بعضی علمای زمان طاغوت پشت پرده با شاه و ساواک مراوده داشتند و طلاب را از راه امام خمینی بر حذر می داشتند! و با شعار قداست مرجعیت نه تنها امام را همراهی نکردند بلکه ایشان را چه آزارها که ندادند!
ایجاد حکومت دینی وظیفه ذاتی روحانیت و فقهای شیعه است تا از این رهگذر بستر هدایت برای عموم جامعه ایجاد کند.
آیا حضرات آقایان به وظیفه خود در قبال این نظام اسلامی عمل کردند؟ آیا دلسوزانه از این حکومت که ثمره خون هزاران شهید است حمایت نمودند؟
این چه منطقی است که ما کاری به سیاست نداشته باشیم و سرمان به وعظ و درس گرم باشد تا محبوب باشیم؟ به راستی باید تامل کنیم محبوبیت به چه قیمت؟؟
دیگر از نامیدن حوزه به سکولار وحشت نکنید و آن استاد دانشگاه بیچاره را مورد حمله قرار ندهید چرا که گفتن واقعیت ها یادآوری درد است و نگفتن آن موجب صد درد!!
و السلام علیکم و رحمة الله و برکاته
ابوالقاسم سیفی مازندرانی
@sokhanshia
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
تخریب توأمان وجه #مرجعیت_معظم و #بدنه_انقلابی؛ #نیش زهردار #مارهای_خوش_خط_و_خال
🔻🔻🔻
اوضاع جنگ روانی علیه انقلاب اسلامی در قم به مرحله حساسی رسیده است.
پروژه قدیمی حذف عقبه مشروعیت دینی نظام اسلامی٬ اکنون در قالب جداسازی #مرجعیت_معظم از بدنه انقلابی قم در حال پیگیری است.
برخی #سکولارهای_غیرانقلابی که چند دهه (دوران مبارزه و چه در زمانه تاسیس نظام) بنا به غلبه فضای گفتمانی٬ جرأت اقدام و ابراز علنی علیه جمهوری اسلامی را نداشته اند٬ کورسوی آفتابی از دور دیده و از لانه بیرون خزیده اند.
قرار بر آن است که مراجع عزیز و اصیل در نخستین قدم٬ در جبهه منتقدین و بلکه مخالفین نظام یا حامی مخالفان قلمداد شوند تا همزمان حساسیت نیروهای انقلابی در موضع گیری برانگیخته شود و سکولارهای حوزوی٬ در پشت چهره های وجیه و از آب گل آلود اختلاف٬ مشغول #مرجع_سازی خویش شوند!
در این باب گفتنی ها فراوان است و به مرور بدان پرداخته خواهد شد. انشالله/روزنه ای به فردا
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
امام خمینی(ره): نکته آخری که توجه به آن لازم است اینکه روحانیون و علما و طلاب باید کارهای قضایی و اجرایی را برای خود یک امر مقدس و یک ارزش الهی بدانند و برای خود شخصیت و امتیازی قائل بشوند که در حوزه ننشستهاند بلکه برای اجرای حکم خدا راحتی حوزه را رها کرده و مشغول به کارهای حکومت اسلامی شدهاند. اگر طلبهای منصب امامت جمعه و ارشاد مردم یا قضاوت در امور مسلمین را خالی ببیند و قدرت اداره هم در او باشد و فقط به بهانه درس و بحث مسئولیت نپذیرد و یا دلش را فقط به هوای اجتهاد و درس خوش کند، در پیشگاه خداوند بزرگ یقیناً مواخذه میشود و هرگز عذر او موجه نیست، ما اگر امروز به نظام خدمت نکنیم و استقبال بیسابقه مردم از روحانیت را نادیده بگیریم، هرگز فرصت و شرایط بهتر از این را نخواهیم داشت. ۶۷/۱۲/۳
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14
یك شب نیمه های شب یك مرد خارجی با یك مترجم به منزل مدرس آمدند. شخص خارجی شروع به صحبت كرد و دیگری هم ترجمه می نمود و معرفی كرد كه «آقا! ایشان نمایندة دولت انگلیس هستند. یك چك سفید برای شما آوردهاند كه مبلغ آن را هر طور میخواهید بنویسید و به هر طریق كه می خواهید خرج كنید.»
مدرس گفت: «این چك چیست؟»
جواب داد: «آقا! چك كاغذی است كه مینویسند و میبرند در بانك، آنجا امضا میكنند و هر مبلغی كه در آن نوشته از بانك میگیرند.»
مدرس گفت: «چرا حالا (نصف شب) آوردی؟»
جواب داد: «ما شنیده بودیم شما پول نمیگیرید؛ حالا نصف شب چك را آوردیم.»
مدرس اظهار داشت: «نه، هر كه به شما گفته بی خود گفته. من پول میگیرم منتهی به این صورت نه. اولاً، باید طلا باشد آن هم بار شتر و در میان روز روشن و بعد از نماز در مدرسة سپهسالار با شتر بیاورند. در این صورت میگیرم و هیچ اشكالی ندارد. »
وقتی پاسخ را ترجمه میكند، نماینده یا سفیر میگوید: «مدرس میخواهد آبرو و حیثیت سیاسی ما را در تمام دنیا ببرد.»
در نتیجه بلند میشوند و میروند./نود سیاسی
Eitaa.com/Atash_be_ekhtiar14