هدایت شده از سخنرانی بصیرت افزا
گفتگو با روزنامه رسالت.mp3
3.53M
🎙 صوت افشاگری جدید استاد روحالله #مومن_نسب در گفتگو با روزنامه رسالت که بهزودی متن آن در این روزنامه منتشر میشود:
⭕️ وزارت ارتباطات پول اینترنت کاربران پیامرسانهای ایرانی را بهعنوان یارانه خرج نرمافزارهای آمریکایی میکند...
http://eitaa.com/joinchat/2881683473C1e4805be61
⭕️ نصراله پژمانفر رئیس کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی:
🔹به کمیسیون اصل نود بیش از ۴۰ شکایت از شخص آقای #ملکزاده معاون پژوهشی مستعفی وزارت بهداشت در ماههای گذشته واصل شده است.
🔹طبق قوانین کمیسیون #اصل_نود با استعفاء افراد، پیگیری شکایات متوقف نمیشود و فرد باید پاسخگوی عملکرد خود باشد...
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🖊 #توییت حکیم دکتر روازاده
جناب دكتر #ملك_زاده؛
قتل ٢٥ ميليون ايرانى در باب #كنترل_جمعيت در دوران تصدى مسئوليت هاى شما در وزارت بهداشت پس از ورودتان از انگليس به تهران به بهانه هاى واهی مانند تشكيل نشدن قلب جنين و...به عهده شماست.
بايد پاسخگو باشيد.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
ماجرای توزیع بادمجان در بوشهر چه بود؟
🔸امروز تصاویری از توزیع بادمجان توسط جوانان و امامجمعه سعدآباد دشتستان بوشهر در یکی از روستاها در فضای مجازی منتشر شد که واکنشهای در پی داشت.
🔹ماجرا از این قرار است که یک کشاورز به نام علی یزدانی هر سال در زمان برداشت محصولات مزرعهاش، بخشی از محصول خود را در اختیار نیازمندان قرار میدهد.
🔹وی میگوید: امسال کار جابهجایی و توزیع ۶ تُن بادمجان را به پایگاه بسیج روستای نظر آقا سپردیم. در پایگاه توسط بسیجیان بستهبندی و اعلام شد که خانوادهای نیازمند که احتیاج به بادمجان دارند، بیایند برای خود ببرند.
🔹بستهها کمک معیشتی نبوده و علت حضور امام جمعه و رئیس شورای شهر نیز تقدیر از زحمات بسیجیان بوده و با درخواست فرمانده پایگاه، به صورت نمادین چند بسته را به دست مراجعان دادهاند./فارس
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
شلیک از پشت به وزیر؛
کودتای مشترک مشارکت و کارگزاران
♦️وقتی دو معاون وزیر بهداشت (با گرایش کارگزارانی و اعتدال و توسعه ای) در یک ساعت ، اعلام استعفا می کنند، یعنی با هم تبانی کرده اند.
🔹وقتی این کار را درست چند ساعت قبل از آغاز دو هفته تعطلی برای مهار کرونا انجام می دهند، رفتارشان بوی کارشکنی می دهد.
♦️وقتی بلافاصله پس از اعلام استعفای دو معاون، عباس عبدی از وزیر می خواهد استعفا دهد(!؟)، می توان حدس زد حزب اتحاد ملت (حزب منحله مشارکت) در شلیک از پشت به وزیری که در خط مقدم مبارزه با کرونا درگیر است، با حزب کارگزاران هماهنگ کرده است.
🔹اگر درباره کودتای دو حزب پدر خوانده، سندی روشن تر می خواهید، توییت رمضان زاده (سخنگوی دولت اصلاحات) که از موضع بالا نوشت: "آقای روحانی! دکتر ظفرقندی را جایگزین وزیر بهداشت کنید. فرصت را از دست ندهید"!
♦️او تیر ماه 94 به روزنامه وقایع اتفاقیه گفته بود: "مشکل عمده ای که روحانی با آن دست به گریبان بوده، نداشتن سابقه کارهای اجرائی است. به خاطر همین نقطه ضعف، بعضی از برنامهها به نتیجه نرسید. نیروهای کار آزمودهای با روحانی کار نمی کنند. تیم اقتصادی دولت، تجربه قوی اجرائی نداشتند و فقط با روحانی رفاقت داشتند".
♦️این طیف، البته توضیح نداده اند که اگر روحانی کار اجرایی بلد نیست، چرا دو بار در انتخابات از او حمایت کرده و وعده های عجیب و غریب به مردم دادند؛ فقط برای کسب قدرت و ثروت اندوزی؟!
🔹اما از گذشته ها گذشته، چرا دو حزب پدرخوانده باید وسط یک مبارزه دشوار و نفس گیر با کرونا، موش بدوانند و گروکشی کنند؟!
✍ محمد ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
برجامِ خطرناک؛
روایت معاون سابق دفتر روحانی
🔹حمید ابوطالبی، معاون سیاسی سابق دفتر رئیس جمهور در یادداشتی نوشت:
"-بازگشت یکباره و غیرحقوقی آمریکا به برجام، هم تایید کننده ضمنی خروج یک جانبه اوست و هم هرگونه ادّعا وانتظار ایران و ایجاد زمینه برای استحکام تعاملات و... را انفعالی و بی اعتبار خواهد کرد.
-آیا بازگشت طرفین به برجام،با توجه به اسنپ بک و ناتوانی [!] آمریکا در لغو تمامی تحریمها و صرفا تعلیق برخی از آنها، به نفع ایران است، یا به نفع آمریکا؟
-بایدن به احتمال قوی نخواهد پذیرفت بدون مذاکره به برجام بازگردد؛ و اعلام کرده خواهان مذاکره همه جانبه است. ایران چه استراتژی روشنی برای بازگشتِ طرفین دارد؟
-معضلات طرفین، دیگر منحصر به مسائل هستهای نبوده و تمام مشکلات فیما بین را دربر میگیرد؛ ازاین رو، رفع تمامی تحریمها و بازگشت مطمئنِ طرفین، نیازمند اجماعی ملّی برای حضور در مذاکره است.
-مبنای هر مذاکره، نه قابل اطمینان بودنِ طرفین است و نه دست برداشتن از خلق و خو؛ هدفِ مذاکره، صرفا تامین منافع ملی است.
-چنانچه مشکلات طرفین یکجا حلّ و فصل نگردد، اجتماعیات و سیاست و اقتصاد ایران همواره دستخوش تغییرات در آمریکا، تحولات مخرّب منطقهای، و تابعی از تصمیمات دیگران و هزینه های ناشی از آن خواهد بود.
-هرگونه ردّ یا تعلیقِ مذاکرات، شروط مبهم پیش از مذاکرات، و بازگشتِ آمریکا و ایران به برجام بدون مذاکره واقعی، خطاهایی استراتژیک اند".
🔹چند سوال مهم:
🔻مگر برجام چه قدر غلط نوشته شده، که عضو ارشد تیم آقای روحانی، بازگشت دوباره آمریکا را خطرناک می شمارد؟ اگر اسنب بک (مکانیسم خودکار بازگشت تحریم ها) این قدر خطرناک است، چرا در برجام گنجانده، و حتی به آن افتخار شد؟
🔻این چه توافقی است که بازگشت طرف مقابل به تعهدش بدون #مذاکره_واقعی خطرناک شمرده می شود؟! مگر دو سال و نیم مذاکره قبلی، تفنن یا از سر مستی بود؟ اگر اعتماد در مذاکره معنا ندارد، چرا امضای کری را تضمین خواندند و بدون هیچ ضمانتی، امتیازات غیر قابل بازگشت را یکجا واگذار کردند؟!
🔻ابوطالبی، در حالی خواستار مذاکره مجدد می شود که به اعتراف خود وی درباره مین گذاری شدگی برجام، تیم روحانی و ظریف، کمترین صلاحیتی ندارند؛ همچنان که آمریکا، کمترین اهلیتی ندارد.
🔻او در حالی خواستار مذاکره دوباره است که در نوبت قبلی (پس از اجرای برجام) از سوی روحانی به عنوان نماینده ایران در سازمان ملل نامزد شد اما دولت دموکرات اوباما، با گروکشی، او را تروریست خواند و برایش ویزا صادر نکرد!
🔻ابوطالبی چرا برنگشتن بایدن به برجام را نشانه عهد نشناسی دموکرات ها نمی داند و با وجود این که هم کلاهبرداری آنها را دیده و هم شخصا توهین و تهمت شنیده، باز هم خواستار مذاکره می شود؟ آیا او توهین و تهمت تروریست بودن را پذیرفته است؟ در این صورت، تیم روحانی از نظر آمریکا، شایسته پیگردند، نه مذاکره!
🔻آیا از یاد برده اند که در میان رئیس جمهور های ما، فقط آقای هاشمی توسط اروپایی ها متهم به تروریسم و مستوجب بازداشت اعلام شد؛ و در میان وزرای خارجه ما، آقای طریف تنها وزیری بود که به هواپیمای او در سفر اروپایی بنزین ندادند؟!
🔻اگر مشکلات ما با آمریکا منحصر به مسئله هسته ای نیست (که درست هم هست و آمریکا با موجودیت ما مشکل دارد)، دولت چرا با انعقاد برجام، امتیازهای هنگفت داد و مدعی شد همه تحریم ها در روز اجرای توافق لغو می شود؟! اگر آن توافق، هیچ ضمانتی نداشت و تحریم ها با حجمی مضاعف برگشت، برای چه باید دوباره مذاکره کرد و امتیاز داد؟
🔻تکلیف خسارت های برجام چه می شود؟ آیا آمریکا قابل پیگرد طبق برجامِ بی ضمانت است، یا روحانی و ظریف باید بازخواست شوند؟ اگر دومی است، آیا نباید احتمال داد که زمزمه مذاکره، نه برای حل مشکل کشور، بلکه برای فرار از پاسخگویی و بازخواست است؟
🔻وقتی آمریکا با موجودیت و امنیت و اقتدار ما مشکل دارد، چاره چیست؟ اتکای بیشتر به مذاکره و تقویت دشمن از این طریق، یا عبرت آموختن و خسارت مذاکره درباره توانمندی های بازدارنده را تکرار نکردن؟ چرا امثال ابوطالبی اصرار دارند ندامت و پشیمانی دوباره را به کشور تحمیل کنند؟
✍ محمد ایمانی
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
🔴هزینه خرابکاری بچه از هزینه خرابکاری دولت روحانی و #ظریف در کشور و اقتصاد کمتره
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
6.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اقدام زیبای پزشک ولایی
ثمره انقلاب اسلامی
راه حاج قاسم ادامه دارد...
#حتماً_ببینید
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
«آشنا» امروز به دادگاه جرایم سیاسی میرود
🔹مشاور رئیسجمهور پیشتر در توییتی درباره حضورش در دادگاه نوشته بود: احتمالا فردا علنا دادگاه رسیدگی به اتهامی سیاسی برای انتشار دو توییت برگزار می شود؛ یکی درباره هواپیمای اوکراینی: این جماعت عجیبند! و دیگری درباره پرونده طبری: لطفا مراقب ... باشید.
tn.ai/2394383
✍ انشاءالله به زودی تمامی جریان نفوذ و جاده صاف کن های آنها محاکمه خواهند شد. دیگر زمان خیانت کردن و فرار کردن گذشته است.
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
⭕️ نامه تکاندهنده به وزیر بهداشت درباره عملکرد ملکزاده
♨️ پروفسور موید علویان در واکنش به تحولات اخیر در وزارت بهداشت، نامه سرگشادهای به دکتر نمکی نوشت که متن آن بدین شرح است:
🔻جناب اقای دکتر نمکی
وزیر محترم بهداشت درمان و اموزش پزشکی
سلام علیکم
🔴 ابتدا باید به تک تک عزیزانی که در حوزه سلامت فعالیت می کنند خسته نباشید گفته و آرزوی سلامتی و توفیق بیشتر در کنترل این پاندمی را از خداوند متعال خواستارم.
💢 بدون شک یک دست بودن تیم وزارتخانه در پیگیری برنامه ها بسیار حایز اهمیت است. هم اکنون زمان سختی است و آثار خستگی بر چهره تک تک عزیزان حوزه سلامت پدیدار گشته است. لذا شایسته است تا همه ارکان وزارت بهداشت با همراهی مردم و حمایت دولت برنامه های لازم برای کنترل بیماری را فراهم نمایند.
🔴 حوزه پژوهش باید به نیازها پاسخ درست و سریع بدهد اما تا به حال نتوانسته راهنمای دقیقی باشد. تشکیل اطاق مستندساز متشکل از افراد مرتبط برای جمع آوری مستندات علمی که شبانه روزی کار کنند و تجارب دنیا را به سیاستگزاران در دولت و وزارت بهداشت منعکس نمایند تا اشتباهات کمتری صورت گیرد جزو اولویتهای مهم باشد.
🔸اینجانب به عنوان یک عضو کوچک علمی و فعال در حوزه سلامت، مهمترین چالشهای موجود را در عرصه پژوهش، خدمت حضرتعالی قبلا مکاتبه کرده بودم ولی متاسفانه به دلایلی پیگیری نشد. از جمله مهمترین مواردی که قبلا به نمایندگی از محققین کشور به استحضار جنابعالی رسانیده بودیم موارد زیر میباشند:
1️⃣ بحث شفاف نبودن بودجه های تحقیقاتی نیماد و عدم توزیع عادلانه بودجه های پژوهشی در کشور
2️⃣ بحث تصدی همزمان دو شغل از سوی برخی مسوولین و تضاد منافع و تاسیس شرکت های دارویی و رانت در فروش داروی مورد نیاز مردم
3️⃣ بحث اعلام ایمنی گله ای به عنوان یک سیاست اشتباه در کنترل کرونا که منجر به مرگ بسیاری از ایرانیان تا امروز شده است
4️⃣ عدم مشخص بودن جهت گیری تحقیقات کرونا و عدم پیگیری اولویتهای مهم در پاسخ به سوالات مهم اپیدمیولوژیک و تمرکز بر کارازمایی های بالینی و عدم توجه به لزوم ملحق شدن به طرحهای تحقیقاتی در زمینه واکسن با کشورهای اروپایی و امریکایی و چین و روسیه. این کوتاهی در عدم ملحق شدن به طرحهای تحقیقاتی جهانی در واکسن کرونا و تمرکز بر افزایش مطالعات کازمایی بالینی یک اشتباه تاریخی است و باید پیگیری حقوقی شود.
5️⃣ بحث عدم توجه به اخلاق در پژوهش های صورت گرفته در مراکز وابسته به معاونت تحقیقات و ایجاد الگوی نامناسب مبارزه با تقلب در بین پژوهشگران کشور به ویژه معضلاتی مانند فضاحت علمی خروج ۶۷ مقاله از نیچر
6️⃣ ایجاد شرایط نامتعارف و بسیار پیچیده برای ارزشیابی اعضا هیات علمی و دانشجویان کشور و توجه به کمیت علم و H index بجای تحقیقات کاربردی
⭕️ حال که تغییری مثبت در وزارت بهداشت ایجاد شده، آن را بارقه نوری در تاریکی آنچه در سالهای اخیر رخ داده می دانم و از حضرتعالی تقاضا دارم به جای پاسخ دادن به ادعاهای واهی مطروحه، نسبت به تشکیل "کمیته عالی" بررسی عملکرد معاونت محترم تحقیقات و فن آوری، تضاد منافع در شرکت های دارویی وابسته و ارتباط آن با فرضیه موثر بودن داروی سووداک در درمان کرونا و آسیبهایی که مردم از این طریق متحمل شدند، جهت گیری تحقیقات علوم پزشکی و توزیع بودجه های پژوهشی در مراکز کشور و عدم توجه به الگوهای اخلاق در پژوهش، ضمن بررسی دقیق تمام اسناد و اقدامات انجام شده بتوانید به حقایق لازم دست یابید و انشاءالله در آینده از بروز این موارد پیشگیری شود.
ارادتمند.
دکتر سید موید علویان
استاد بازنشسته دانشگاه
و دانشمند برتر منتخب فرهنگستان علوم پزشکی ایران
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
20.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب نامه / چرا ناو نیروهای مسلح ایران "عبدالله رودکی" نام گرفت ؟ / شهیدی که در اسرائیل شناخته شده تر است تا ایران / آیا ایران از این نامگذاری ، انتقال پیامی خاص را دنبال کرده است ؟ / همه چیز در خصوص یک اسطوره به بهانه نام یک ناو...
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440
Alq110e.mp3
4.65M
شب نامه / چرا ناو نیروهای مسلح ایران "عبدالله رودکی" نام گرفت ؟ / شهیدی که در اسرائیل شناخته شده تر است تا ایران / آیا ایران از این نامگذاری ، انتقال پیامی خاص را دنبال کرده است ؟ / همه چیز در خصوص یک اسطوره به بهانه نام یک ناو...
http://eitaa.com/joinchat/2299330560C727b8a7440