6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیکر شهید امیرعبدالهیان وارد حرم آقا سیدالکریم (ع) شد 💔💔💔
9.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️شکوه مراسم تشییع شهید امیرعبداللهیان در شهر ری
آتش به اختیار
⭕️ تصاویر هوایی از استقبال مشهدیها از رئیسجمهور شهید
⭕️ حضور بیش از ۳ میلیون نفر در تشییع شهید رئیسی در مشهد
🔹شهردار مشهد: حداقل ۳ میلیون نفر تا کنون در مراسم تشییع شهید آیت الله سید ابراهیم رئیسی حضور دارند و حرکت خودرو حامل پیکر این رئیسجمهور شهید به کندی انجام میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ تعبیر جالب مجری شبکه سلطنتطلب از حضور باشکوه مردم در تشییع شهید رئیسی؛ ایران مملکت سورپرایزهاست!
#ایرانیکTV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میراث شهید رجایی، سادهزیستی و ترک اشرافیت مالی بود و میراث شهید رئیسی، ترک رقابت بر سرقدرت و اشرافیت سیاسی.
با این دو شاخص، از بلای سیاستورزی بر مدار "استیلا" در امان میمانیم و به سیاست بر مدار مهر و "وَلایت" آراسته میشویم.
وحید یامین پور
#توییتر_انقلابی
@A_basire
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ وقتی فرزند شهید امنیت برای دیدن رئیس جمهور میدود؛ اما...😭
.
سرخوردگی رسانههای معاند بیگانه
از اقتدار رهبر و ملت ایران
اقتدار ملت ایران در سایه تبعیت از رهبر حکیم انقلاب، محافل رسانهای بیگانه را که آرزوی بیثباتی یا عقبگرد و تغییر مسیر انقلاب را به خاطر شهادت رئیسجمهور در سر میپروراندند، سرخورده و منفعل کرد.
برخی از این رسانهها به ویژه رسانههای فارسی زبان معاند پس از انتشار خبر شهادت آیتالله رئیسی در سانحه سقوط بالگرد چنین القا کردند که ایران گرفتار ناآرامی و بیثباتی خواهد شد. اما حضور خیرهکننده مردم تبریز، قم و تهران در مراسم حماسی تشییع، آنها را سرخورده کرد.
عظمت این مراسم به حدی بود که برخی از رسانههای بیگانه به گستردگی جمعیت اذعان کردند و برخی دیگر که تجمع چند عنصر گروهکی ورشکسته در برخی کشورهای اروپایی را برجسته کرده بودند، تصمیم گرفتند ننگ سانسور حضور تاریخی ملت ایران را به جان بخرند.
برخی شبکههای بزرگ جهانی، به اعتبار اهمیت و گستردگی و کمنظیر بودن خبر تشییع، گوشههایی از اقیانوس عظیم جمعیت را به تصویر کشیدند تا از نگاه حرفهای، از بازتاب خبری بزرگ جا نمانند؛ خبری که خاطره حماسه تشییع سردار سلیمانی را زنده کرد. اما برخی رسانههای فارسی زبان معاند، با سانسور تصاویر حضور تاریخی ملت ایران، تنگنظری و عصبانیت خود از ملت ایران را به نمایش گذاشتند.
در همین حال اندیشکده آمریکایی «شورای آتلانتیک» ضمن انتشار مجموعهای از دیدگاهها و پیشبینیهای کارشناسان این شورا اذعان کرد: درگذشت ابراهیم رئیسی تاثیری در سیاستهای کلی جمهوری اسلامی، از جمله برنامه هستهای و سیاستهای منطقهای نخواهد داشت.
در حالی که دنی سیترینوویچ، پژوهشگر شورای آتلانتیک، درگذشت آقای رئیسی را ضربهای به جمهوری اسلامی توصیف کرده بود، راب مکایر، سفیر سابق انگلیس در ایران نوشت: «این سقوط هلیکوپتر، رژیم را تهدید نمیکند، اما بلاتکلیفی داخلی را به شدت افزایش خواهد داد».
در مقابل، رادیو فرانسه در گزارشی خاطرنشان کرد: رسانههای اسرائیلی به ویژه بر شادی در مرگ رئیسجمهور ایران تأکید دارند اما اکثر رسانههای غربی و اسرائیلی معتقدند که درگذشت رئیسی، تغییری در سیاستهای کلی ایران ایجاد نخواهد کرد.
به نوشتۀ نیویورکتایمز، روند سیاست خارجی به همان مسیر قبلی به حرکت خود ادامه خواهد داد.
نیویورک تایمز با طرح این سؤال که آیا جانشینان رئیسجمهور و وزیر خارجه ایران رویکرد مشابهی را دنبال خواهند کرد؟ نوشت: رهبر جمهوری اسلامی ایران میخواهد که مسیر فعلی در سیاست خارجی کماکان ادامه پیدا کند. رهبر عالی ایران در آینده هم اجازه قرار و دیدار با طرفهای آمریکایی میدهد اما سازش نه. ایرانیها ضربه میزنند، اما آن را محدود نگه میدارند. انتظار نمیرود که این رویکرد تغییر کند.
واشنگتنپست هم در تحلیل دیگری تأکید کرد: بعید است درگذشت رئیسجمهور، سمت و سوی رژیم را تغییر دهد. واشنگتنپست مینویسد: با وجود این که ایران جنبش «زن، زندگی، آزادی» را تجربه کرده باز هم احتمال این که بعد از مرگ رئیسی سیاست در جمهوری اسلامی تغییری اساسی کند کم است.
روزنامه تایمز اسرائیل هم به نقل از آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسبق اسرائیل نوشت: اسرائیل گمان نمیبرد که مرگ رئیسی تغییری در سیاست منطقهای ایران ایجاد کند. سیاستهای ایران را ولی فقیه تعیین میکند.
وبسایت دویچه وله هم که آرزو کرده بود درگذشت رئیسجمهور کشورمان، ایران را به سوی بیثباتی سوق بدهد، به نقل از فرانس پرس اذعان کرد: تغییر چشمگیری در مسیر سیاست خارجی جمهوری اسلامی و نقش این کشور در منطقه رخ نخواهد داد. این امر به دلیل ساختار قدرت در تهران است.
علی واعظ از «گروه بینالملل بحران» در پلتفرم ایکس مینویسد: ایرانیها با توجه به چالشهای جدید در منطقه و در رابطه با آمریکا، بیشتر روی «تداوم سیاست کنونی تکیه خواهند کرد تا تغییر».
دویچه وله افزود: درگذشت رئیسجمهور ایران در زمانی اتفاق میافتد که تنشها میان دو دشمن سرسخت؛ اسرائیل و ایران به تازگی به اوج خود رسیده است: در ۱۳آوریل، ایران برای اولین بار از خاک خود به اسرائیل حمله کرد. از زمان آغاز جنگ غزه در ۷ اکتبر، ایران همچنین به عنوان حامی اصلی «محور مقاومت» علیه اسرائیل که شامل حزبالله شیعه در لبنان، حماس فلسطینی در نوار غزه و شورشیان حوثی در یمن میشود، ظاهر شده است.
از نظر جیسون برادسکی هم از انستیتوی خاورمیانه در واشنگتن «وضعیت موجود» حفظ خواهد شد. برادسکی میگوید: «برنامه هستهای ایران و فرآیند تصمیمگیریهای مرتبط با آن، دستخوش تغییر نخواهند شد، زیرا در نهایت این رهبری و شورای امنیت ملی هستند که برنامه و سیاست هستهای را هدایت میکنند.»/کیهان
@A_basire
5.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مداحی حاج محمد طاهری هنگام ورود پیکر شهدا در جایگاه حرم رضوی
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جگرم سوخت سید ابراهیم، زود از ما اجل گرفت تو را ...
🔹اشعار حاج محمد طاهری در وصف شهید جمهور، خادم الرضا در حرم مطهر رضوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نیکزاد: یک روستایی شاهد سقوط بالگرد بود
🔹«نیکزاد» نماینده مجلس: یکی از روستاییان شاهد سقوط بالگرد حامل رئیسجمهور بوده است.