eitaa logo
آتش به اختیار
1.5هزار دنبال‌کننده
16.4هزار عکس
13.3هزار ویدیو
116 فایل
# اقدام رسانه ای فرهنگی علیه غرب گرایی 🗣 # حراست از آرمان های انقلاب اسلامی👥 # تامین منابع بصیرت افزایی نیروهای انقلابی🖎 ارتباط با مدیر: @m_jahan ##توجه: مطلقا تبادل و تبلیغ نداریم لطفاً تقاضا نفرمایید
مشاهده در ایتا
دانلود
8.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خاطره‌ای شنیدنی از درخواست شهید رئیسی از امیرالمومنین در نجف
4_5949340169583727739.pdf
4.68M
خاطرات و زندگینامه شهید رئیسی سلام: بمناسبت فرارسیدن سوم خرداد، روز آزاد سازی خرمشهر و همچنین یاد و خاطره زحمات شبانه روزی، رئیس جمهور محبوب و مردمی، شهید دکتر سید ابراهیم رئیسی، خادم الرضا(ع)، و شهدای گرانقدر همراهش، اثر جدید به طور رایگان 👈 خدمت شما عزیزان تقدیم میشود. لطفا ضمن مطالعه با ذکر یک صلوات با نشر دوباره آن یاد و خاطره و هیئت همراه را زنده نگه داریم و در ثواب این کار ، با هم شریک باشیم.
پیام آیت‌الله میرباقری دربارۀ برخی گمانه‌زنی‌ها دربارۀ حضور انتخاباتی 🔹طی روزهای اخیر مطالبی در شبکه‌های اجتماعی مبنی بر دعوت از این حقیر برای حضور در انتخابات آتی منتشر شده است. بیشترِ این مطالب، برآمده از محبّت و حُسن‌اعتمادِ طیفی از برادران مؤمن و انقلابی و ناشی از انگیزه‌های جدّی آنها برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی است، اما این مسئولیت، چندان تناسبی با وظایف حوزوی و اجتماعی حقیر ندارد و لذا ضمن تشکر از سروران عزیز، چنین دعوت‌هایی تداوم پیدا نکند. 🔹از نخبگان جوان و انقلابی تمنّا دارم که با تکیه بر الگوی سیاست‌ورزیِ مؤمنانه و رویکرد انقلابی و اخلاقیِ شهید رئیسی، در پی تبیین و گفتمان‌سازی مولّفه‌های «دولت انقلابی» باشند تا تسهیل‌کنندۀ روی کار آمدنِ دولت کارآمد و در طراز انقلاب اسلامی باشد که بتواند راه شهدای خدمت را امتداد بخشد. 🔹این روزها که در پی حوادث غزّه، جهان از ظلم نظام‌های سیاسی برآمده از جبهۀ لیبرال‌دموکراسی به ستوه آمده، خوب است جوانان مؤمن و انقلابی، با نظر به ظرفیت‌های مردمی که در پی شهادت آیت‌الله رئیسی ایجاد شده، و با نگاهی جهانی و افقی تمدنی، در پی آن دسته از کاندیداهای مؤمن و انقلابی باشند که ظرفیت فکری و توان اجرایی لازم را برای پیشبرد آرمان‌‌های تمدنی انقلاب اسلامی و عبور از الگوهای توسعۀ غربی را دارا باشند. 🔹بدیهی است حقیر به‌عنوان عضوی از جبهۀ انقلاب اسلامی، ان‌شاءالله به رسالت علمی و تبیینی خود در این مسیر عمل خواهم کرد و از کاندیداهای انقلابی که به چنین افق‌های بلندی بیندیشند و از عهده فهم دشواری‌ها و ظرافت‌ها و پیچیدگی‌های اداره کشور برآیند، پشتیبانی و حمایت می‌کنم. در پایان، از همه جوانان دغدغه‌مند که به اعتلای کشور و امتداد خط دولت انقلابی می‌اندیشند، تشکر می‌کنم.
8.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ در لایحۀ حجاب چه وظایفی برای دستگاه‌های مختلف تعیین شده است؟
برایت صف کشیدند آن طرف اکنون ملائک با شهیدان وطن باهم برایت یک بغل نرگس برایت صوت آوینی میان فتح آبی و برایت جمله شان دریا بیاوردند تو را آن دم که جانت را میان شعله ها دیدی به دستور حسین جانم گلستان آمد ابراهیم برایت خوب باریدند برایت آب نیسان از جهان دیگر آوردند تو با حاجی چه می گفتی میان اشک غمبارت برای دخترت حالا چرا انگشتر آوردند من از باران چه می دانم من از جنگل چه می دانم من از کوه مه آلود و من از سرما چه می دانم برایت مردم میدان لباس گرم پشمی و دعای زیر باران و برایت جملگی باهم پر آوردند تو نه از جنس فامیل رئیسانی! گمانم اشتباهی باشد این القاب رئیسی را برای حاکمیت بر تمام قلب مظلومان تو را خدمت گذار مردم و دولت تو را این مردم غزه امید دیگر آوردند دلم تنگ است می دانی بیا و التیامم ده برای مردم ایران تو را همچون علی اکبر آوردند عجب آغوش گرمی دارد این مشهد تو را پایین پای حضرت ثامن کنار عالمان دین تمام مردم ایران چگونه؟ با چه دستانی ! و با چشمان گریان و تر آوردند برای دادنت دست رضا شاه خراسانم رفیقانت، همان خدام مشکی پوش تو را با عزت و بالا سر آوردند قلم خسته و خون در رگش خسته میان این همه شاعر کم آوردم چرا که مردم تنها چرا که مردم خسته برایت خوب باریدند برایت محشر آوردند دوستت دارم شهید جمهور عاطفه اکبری آموزگار اصفهان
12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چه تصویری از رئیس‌جمهورِ شهید در ذهنتان دارید؟
آن بهشتی که می‌گویند زیر پای این مادران است... شیخ شبانی ✍ تسلیت به سید مقاومت به خاطر رحلت مادر بزرگوارش
. . 🔹حکم تنفیذ رئیس جمهور شهید 🔻"خداوند علیم و قدیر را سپاس میگویم که با فضل و عنایت خود، ایران را بار دیگر در آزمون انتخابات سرافراز فرمود و ملت عظیم‌الشأن در شرایطی پیچیده و دشوار، با حضور پُرمعنا و عزت‌آفرین خود، حاکمیّت رأی مردم بر اداره‌ امور کشور را نمایان ساخت، و با انتخاب شخصیّتی مردمی و عالیقدر از تبار سیادت و علم، و مزین به پرهیزکاری و خردمندی، و دارای سوابق درخشان مدیریت، عزم راسخ خود را بر پیمودن مسیر نورانی انقلاب که مسیر عدالت و پیشرفت و آزادی و عزت است نشان داد. 🔻اکنون با تشکّر از مردم عزیز و با پیروی از گزینش آنان، رأ‌ی به عالِم فرزانه و خستگی‌ناپذیر و کارآزموده و مردمی، جناب حجت‌‌الاسلام آقای سیدابراهیم رئیسی را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهوری اسلامی ایران منصوب میکنم، و از خداوند متعال توفیق و سربلندی ایشان و همکارانشان را مسئلت مینمایم و یادآوری میکنم که رأی ملت و تنفیذ اینجانب تا هنگامی است که مشی همیشگی ایشان در پیمودن صراط مستقیم اسلام و انقلاب ادامه داشته باشد، که به فضل الهی چنین خواهد بود؛ان‌شاءالله. والسّلام علی عبادالله الصّالحین. سیّدعلی خامنه‌ای ۱۲ مرداد۱۴۰۰"
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سخن علی باقری را جدی بگیرید جنگ گسترش پیدا کند ، از اسرائیل چیزی باقی نمی ماند ✍ علیرضا تقوی‌نیا @A_basire
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تانک ترکونی در رو باز میکنی تانک اسرائیلی میترکونی😂 چی باحاله @A_basire عجی دوئلی کردن، کمتر از ۲ ثانیه زدش، راننده تانک چه صحنه نابی رو دید، اگه توفیق داشته باشه زنده بمونه دیگه تا آخر عمرش هر دری باز بشه آرپی‌جی میبینه😅
5.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 در لایحۀ حجاب چه جریمه‌هایی برای بی‌حجابی و افراد سازمان‌یافته در نظر گرفته شده است؟
‌ داوطلبان انتخابات ریاست‌جمهوری باید مدارک خود را در سامانۀ وزارت کشور بارگزاری کنند 🔹در نشست سران قوا براساس نظر شورای نگهبان مقرر شد برای تسهیل روند اجرای انتخابات و جلوگیری از ایجاد زحمت اضافه برای داوطلبان، افراد واجد شرایط ثبت‌نام (حداقل ۴۰ و حداکثر ۷۵ سال سن، برخورداری از مدرک فوق لیسانس، حداقل ۴ سال سابقه مدیریت عالی مثل استانداری، وزارت، نمایندگی مجلس و امثال آن و نداشتن سوءپیشینه کیفری) ابتدا مدارک خود را بر روی سامانه‌ای که وزارت کشور طراحی کرده بارگذاری کنند، تا فقط افرادی که واجد شرایط هستند برای ثبت‌نام به شکل حضوری به وزارت کشور مراجعه کنند.