🖼 #طرح_مهدوی ؛
💚 قربان روی ماهتان، آقاجان!
کِی برسد روزی که گناهانمان را قربانی کنیم، پیش پای قدم های شما؟!
🌸 #عید_قربان بر تمام مسلمین جهان مبارک باد.
🌱🌸🌱🌸🌱🌸🌱
🌸🕋🌸🕋🌸
✅ماجرای ذبح حضرت اسماعیل(ع) در قرآن🌹
🔵ذبح اسماعیل🔪
ذبح اسماعیل دستور و امتحانی بود که از سوی خدا، در خواب به حضرت ابراهیم داده شد تا فرزندش را قربانی کند. ابراهیم و فرزندش با درخواست الهی موافقت کردند، اما جبرئیل مانع اثر کردن چاقو شد و یک قوچ بهشتی توسط ابراهیم، به جای اسماعیل ذبح شد. سنّت قربانی در روز عید قربان یادبود رخداد ذبح اسماعیل است. بنابر برخی نقلها، رمی جمرات توسط حضرت ابراهیم در ماجرای ذبح حضرت اسماعیل رخ داد.
شیعیان براساس روایات و سیاق آیات، اسماعیل را ذبیح میدانند. یهودیان، اسحاق را ذبیح مینامند و اهل سنت در اینباره اختلاف دارند.
🌷رؤیای ابراهیم(ع)
بنابر تصریح قرآن، دستور به ذبح فرزند، در خواب به حضرت ابراهیم داده شد: « یا بُنَی إِنِّی أَرَی فِی الْمَنَامِ أَنّی أَذْبَحُک؛ پسرم! من در خواب دیدم که تو را ذبح میکنم».[۱] بنابر برخی روایات، این خواب سه مرتبه برای ابراهیم تکرار شد: «به ابراهیم در خواب دستور داده شد که فرزندش را ذبح کند. پس از بیدار شدن شک کرد که این خواب از طرف خداوند باشد. دوباره شبهنگام همان خواب را دید. یقین پیدا کرد که این خواب دستور الهی است. در شب سوم نیز این خواب تکرار شد».[۲] البته برخی از مفسران معتقدند بعید نیست پس از دیدن رؤیا توسط ابراهیم، هنوز تردیدی در او وجود داشت و خداوند با وحی صریح این تردید را از بین برد.[۳]
❇️ذبح فرزند
حضرت ابراهیم، داستان خواب و دستور الهی را به اسماعیل گفت و نظر او را جویا شد. قرآن این مشورت را چنین نقل میکند: «(ابراهیم) گفت: پسرم! من در خواب دیدم که تو را ذبح میکنم، نظر تو چیست؟ (فرزند) گفت: پدرجان، هر چه دستور داری اجرا کن، به خواست خدا مرا از صابران خواهی یافت!».[۴]
پس از تصمیم بر انجام دستور الهی، اسماعیل گفت:ای پدر، روی مرا بپوشان و پای مرا ببند. ابراهیم روی فرزند را پوشاند ولی نپذیرفت پای او را ببندد.[۵] زمانی که پیشانی اسماعیل بر خاک قرار گرفت،[۶] ابراهیم چاقو را بر گلوی فرزند نهاد، سر خود را به سمت آسمان کرد و سپس چاقو را کشید، اما جبرئیل مانع اثر کردن چاقو شد. چندین بار این عمل انجام شد.[۷] سپس وحی نازل شد: « یا إِبْرَاهِیمُ قَدْ صَدَّقْتَ الرُّؤْیا؛ای ابراهیم، خوابت را تحقق دادی [و فرمان پروردگارت را اجرا کردی]».[۸] در نهایت یک قوچ بهشتی توسط ابراهیم، به جای حضرت اسماعیل ذبح شد.[۹]
قرآن از این امتحان چنین تعبیر میکند: « إِنَّ هذا لَهُوَ الْبَلاءُ الْمُبینُ؛ این مسلما امتحان مهم و آشکاری است»[۱۰] َبنابر برخی نقلها، شیطان تلاش بسیاری برای جلوگیری از انجام این دستور الهی انجام داد. او برای نیل به این هدف تلاشهایی برای گمراهی حضرت ابراهیم، همسر و فرزند او انجام داد و در هر سه مورد ناموفق بود.[۱۱]
[۱] سوره صافات، آیه ۱۰۲
[۲] قرطبی، الجامع لأحکام القرآن، ۱۳۶۴ش، ج۱۶، ص۱۰۱
[۳] فخر رازی، مفاتیح الغیب، ۱۴۲۰ق، ج۲۶، ص۳۴۶
[۴] سوره صافات، آیه ۱۰۲
[۵] کلینی، الکافی، ۱۴۰۷ق، ج۴، ص۲۰۸
[۶] سوره صافات، آیه ۱۰۳
[۷] کلینی، الکافی، ۱۴۰۷ق، ج۴، ص۲۰۸
[۸] سوره صافات، آیه ۱۰۴- ۱۰۵
[۹] کلینی، الکافی، ۱۴۰۷، ج۴، ص۲۰۸
[۱۰] سوره صافات، آیه ۱۰۶
[۱۱] ابن ابی حاتم، تفسیر القرآن العظیم، ۱۴۱۹ق، ج۱۰، ص۳۲۲۲
🌸🕋 🌸 🕋🌸
🌸🕋🌸🕋🌸
✳️گفتگوی حضرت ابراهیم با پیرمرد
در برخی منابع شیعه، گفتگویی میان حضرت ابراهیم و یک پیرمرد نقل شده است: «پیرمردی به ابراهیم گفت: از این کودک چه میخواهی؟
ابراهیم: میخواهم او را ذبح کنم.
پیرمرد: سبحان الله، میخواهی کودکی که بهاندازه پلک بر هم زدنی معصیت خدا را انجام نداده را بکشی.
ابراهیم: خداوند مرا به ذبح این فرزند دستور داده است.
پیرمرد: نه بلکه پروردگارت تو را از این امر نهی کرده و شیطان در خواب به تو دستور چنین کاری را داده است.
ابراهیم: وای بر تو این دستور از طرف خداوند بوده است. به خدا سوگند دیگر با تو سخن نخواهم گفت.
پیرمرد:ای ابراهیم، تو رهبری هستی که دیگران به تو اقتدا میکنند. اگر تو فرزندت را ذبح کنی، مردم نیز فرزندان خود را ذبح میکنند. ابراهیم دیگر با او سخن نگفت.»[۱۲]
✅ذبح اسماعیل یا اسحاق❓
نوشتار اصلی: ذبیحالله
قرآن تنها به فرزند ابراهیم اشاره کرده است: «قالَ یا بُنَی؛ (ابراهیم) گفت: فرزندم».[۱۳] اما در اینکه این فرزند اسماعیل و یا اسحاق بوده، اختلاف وجود دارد. شیعیان، اسماعیل را ذبیح میدانند[۱۴] آنان برای اثبات مدعای خود به آیات ۱۰۰-۱۰۷ سوره صافات استناد میکنند که در آنها بشارت به تولد اسحاق پس از تولد اسماعیل و ماجرای ذبح آمده است.[۱۵] همچنین روایاتی از معصومان نقل میکنند که در آنها اسماعیل به عنوان ذبیح معرفی شده است.[۱۶]
اهل سنت درباره ذبیح اختلاف دارند.[۱۷] برخی از آنان با استناد بر پایه برخی روایات[۱۸] ذبیحالله را لقب اسحاق میدانند.[۱۹] برخی از نویسندگان شیعی، روایات مستند این گروه را، تحت تأثیر اسرائیلیات دانسته و احتمال دادهاند که این روایات ساخته یهود باشند.[۲۰] برخی دیگر از اهل سنت با استناد به دستهای دیگر از روایات ذبیح را اسماعیل دانستهاند[۲۱] فخررازی و ابن عاشور احتمال دادهاند که ذبیح اسماعیل باشد.[۲۲]
[۱۲] کلینی، الکافی، ۱۴۰۷ق، ج۴، ص۲۰۸
[۱۳] سوره صافات، آیه ۱۰۲.
[۱۴] مازندرانی، شرح فروع الکافی، ۱۴۲۹ق، ج۴، ص۴۰۲.
[۱۵] مکارم شیرازی، تفسیر نمونه، ۱۳۷۴ش، ج۱۹، ص۱۲۹
[۱۶] ر.ک. قمی، تفسیر القمی، ۱۴۰۴، ج۲، ص۲۲۶؛ شیخ صدوق، عیون أخبار الرضا علیهالسلام، ۱۳۷۸۸ق، ج۱، ص۲۱۰.
[۱۷] قرطبی، الجامع لاحکام القرآن، ۱۳۶۴ش، ج۱۶، ص۱۰۰.
[۱۸] سیوطی، الدرالمنثور، ۱۴۰۴ق، ج۵، ص۲۸۱-۲۸۵.
[۱۹] قرطبی، الجامع لاحکام القرآن، ۱۳۶۴ش، ج۱۶، ص۱۰۰.
[۲۰] مکارم شیرازی، تفسیر نمونه، ۱۳۷۴ش، ج۱۹، ص۱۱۹-۱۲۰.
[۲۱] قرطبی، الجامع لاحکام القرآن، ۱۳۶۴ش، ج۱۶، ص۱۰۰.
[۲۲] فخررازی، مفاتیح الغیب، ۱۴۲۰ق، ج۲۶، ص۳۵۱؛ ابن عاشور، التحریر و التنویر، بیتا، ج۲۳، ص۷۰-۶۹
🌸🕋 🌸🕋🌸
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
.#گزارش_لحظه_به_لحظه_غدیر
قسمت 3⃣
🌸 #موقعیت_جغرافیایی_غدیر_خم
✍منطقه غدیر خم بیابانی باز و وسیع در مسیر سیلاب وادی جحفه بود. این سیلاب از مشرق به مغرب جاری می شد و پس از عبور از غدیر به جحفه می رسید و سپس تا دریای سرخ ادامه پیدا می کرد و سیلهای سالیانه را به دریا می ریخت.
✍در این مسیر آبگیرهایی طبیعی بوجود آمده بود که پس از عبور سیل، آبهای باقیمانده در آن جمع می شدند و در طول سال به عنوان ذخایر آبی شناخته می شدند و به آنها اصطلاحا «غدير» می گفتند.
✍در مناطق مختلف، غدیرهای زیادی در مسیر سیلها وجود داشت که با نامگذاری از یکدیگر شناخته می شدند. این غدیر هم برای شناخته شدن از غدیرهای دیگر بنام «غدیر خم» نامگذاری شده بود.
✍کنار این آبگیر پنج درخت سر سبز و کهنسال از نوع « سَمُر» شبیه درخت چنار وجود داشت، که درخت خاص صحراها است. این پنج درخت با شاخ و برگ انبوه و قامت بلند، سایبانی خوب برای مسافران خسته ایجاد کرده بود.
✍ لذا در آن شرایط، این بیابان وسيع به عنوان بهترین مکان برای مراسم سه روزه غدیر انتخاب شد، و جایگاه سخنرانی زیر همان درختان در نظر گرفته شد که هم مشرف بر بیابان و محل تجمع مخاطبین بود و هم سایبان مناسبی برای ایراد خطابه به نظر می آمد.
📚معجم ما استعجم ج ۲ ص ۳۶۸، ۴۹۲، ۵۱۰
⬅️ #ورود_به_منطقه_غدیر
✍روز پنجشنبه قافله عظیم غدیر به حرکت درآمد، و سیل جمعیت که بیش از صد و بیست هزار نفر بودند بهمراه حضرت سفر پنج روزه تا غدیر را آغاز کردند. حتی پنج هزار نفر از اهل مکه و دوازده هزار نفر از اهل یمن" در جهت مخالف مسیر دیار خود برای درک مراسم غدير همراه حضرت آمدند.
✍طبق فرمان پیامبر صلی الله عليه و آله کسی از حاجیان در مکه باقی نماند و همه به قصد حضور در بزرگترین همایش تاریخی اسلام عازم میعادگاه غدیر شدند. کاروان از همان مسیری که از مدینه تا مکه آمده بودند باز می گشتند.
✍پس از خروج از مکه ابتدا به «سَیرَف» رسیدند و از آنجا تا «مرّالظهران » آمدند. آبادی بعدی «عسفان» بود و از آنجا به «قديد» رسیدند. اینک به جحفه نزدیک می شدند که "غدیر" کنار آن بود
✍نزدیک ظهر روز دوشنبه هيجدهم ذی حجه، همین که به منطقه و "غدیر خم" رسیدند، حضرت مسیر حرکت خود را به طرف راست جاده و به سمت غدیر تغییر دادند و فرمودند:
"ايها الناس، أجيبوا داعي الله ، انا رسول الله"
" ای مردم، دعوت کننده خدا را اجابت کنید که من پیام آور خدایم"
این کنایه از آن بود که هنگام ابلاغ پیام مهمی فرا رسیده است. لذا فرمان دادند تا منادی ندا کند: «همه مردم متوقف شوند، و آنانکه پیش رفته اند بازگردند، و آنانکه پشت سر هستند توقف کنند، تا آهسته آهسته همه جمعیت در محل از پیش تعیین شده جمع گردند.
✍همچنین دستور دادند: کسی زیر درختان کهنسالی که در آنجا بود نرود و آن مکان برای برپایی جایگاه سخنرانی خالی بماند.
✍پس از این دستور، همه مركبها متوقف شدند، و کسانی که پیشتر و
رفته بودند بازگشتند، و همه مردم در منطقه غدیر پیاده شدند، و هر یک برای خود جایی پیدا کردند و برای توقف سه روزه خیمه زدند، و کم کم آرام گرفتند.
✍اینک صحرا برای اولین بار شاهد تجمع عظیم بشری بود. وجود و مقدس پنج نور پاک، پیامبر و اميرالمؤمنین و حضرت زهرا و امام حسن و امام حسین علیهم السلام عظمت این اجتماع بزرگ را چندین برابر می کرد
✍ترکیب مختلفی مردان و زنان، از اقوام و قبایل و شهرهای مختلف، با درجات متفاوتی از ایمان در برابر منبر پیامبرشان زانو زده بودند، که این نیز نقطه جالب توجه دیگری از این همایش با شکوه بود.
✍شدت گرما در اثر حرارت آفتاب و داغی زمین به حدی ناراحت کننده بود که مردم و حتی خود حضرت گوشه ای از لباس خود را به سر انداخته و گوشه ای از آن را زیر پای خود قرار داده بودند، و عده ای از شدت گرما عبای خود را به پایشان پیچیده بودند!
📕بحارالانوار ج ۲۱ ص ۳۸۷
📗الغدیر ج ۱ ص ۱۰، ۲۲
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
.#گزارش_لحظه_به_لحظه_غدیر
قسمت 4⃣
🌸 #آماده_سازی_جایگاه_سخنرانی_و_منبر
💫از سوی دیگر، پیامبر صلی الله عليه و آله چهار نفر از اصحاب خاص خود یعنی مقداد و سلمان و ابوذر و عمار را فراخواندند و به آنان دستور دادند تا به محل درختان کهنسال که در یک ردیف کنار هم بودند، بروند و آنجا را آماده کنند.
✨آنها خارهای زیر درختان را کندند و سنگهای ناهموار را جمع کردند و آنجا را جارو زدند و آب پاشیدند. سپس شاخه های پایین آمده درختان را که تا نزدیکی زمین آمده بود قطع کردند.
⚡️بعد از آن در فاصله بین دو درخت، روی شاخه ها پارچه ای انداختند تا سایبانی از آفتاب باشد، و آن محل برای برنامه سه روزها ی که حضرت در نظر داشتند کاملا مساعد شود.
⭐️سپس در زیر سایبان، سنگها را روی هم چیدند و از رواندازهای شتران و سایر مركبها هم کمک گرفتند، و منبری به بلندی قامت حضرت ساختند و روی آن پارچه ای انداختند. منبر را طوری بر پا کردند که نسبت به جمعیت در وسط قرار بگیرد و پیامبر صلی الله علیه و آله هنگام سخنرانی مشرف بر مردم باشد تا صدای حضرت به همه برسد. و
همه او را ببینند.
🌟با توجه به کثرت جمعیت، ربیعه را که صدای بلندی داشت انتخاب کردند تا کلام حضرت را برای افرادی که دورتر قرار داشتند تکرار کند، تا مطلب را بهتر بشنوند.
📚بحارالانوار ج ۲۱ ص ۳۸۷
#مبلغ_غدیر_باشیم
🌸 حضرت #محمد صلی الله علیه و آله و حضرت امیرالمؤمنين #علی علیه السلام #بر_فراز_منبر
🍀مقارن ظهر، انتطار مردم به پایان رسید و منادی حضرت ندای نماز جماعت داد. مردم از خیمه ها بیرون آمدند و مقابل منبر جمع شدند و صفهای نماز را منظم کردند. پیامبر صلی الله علیه و آله نیز از خيمه خود بیرون آمدند و در جایگاه نماز قرار گرفتند، و نماز جماعت را اقامه فرمودند.
☘بعد از آن مردم ناظر بودند که پیامبر صلی الله علیه و آله از منبر غدیر بالا رفتند، و بر فراز آن ایستادند. سپس اميرالمؤمنين عليه السلام را فراخواندند، تا بر فراز منبر در سمت راستش بایستند. قبل از شروع خطبه، حضرت امیرالمومین علیه السلام بر فراز منبر یک پله پائین تر در طرف راست حضرت ایستادند و دست بیامبر صلی الله علیه و آله بر شانه آن حضرت بود
🌴آن حضرت نگاهی به راست و چپ جمعیت نمودند و منتظر شدند تا مردم کاملا جمع شوند. زنان نیز در قسمتی از محل نشستند، که پیامبر صلی الله علیه و آله را به خوبی می دیدند.
🍁 پس از آماده شدن مردم ، پیامبر صلی الله علیه وآله سخنرانی تاریخیِ و آخرین خطابه رسمی خود را برای جهانیان آغاز کردند
🍂 با در نظر گرفتن این شکل خاص سخنرانی، که دو نفر بر فراز منبر ایستاده اند، و بیش از صد و بیست هزار بیننده، آن مُبلَّغ اعظم را می نگرند؛ به استقبالِ سخنانِ حضرت خواهیم رفت.
🍃دقت در این نکته لازم به نظر می رسد که اجتماع ۱۲۰۰۰۰ نفر برای یک سخنرانی و در مقابل یک خطیب که همه بتوانند او را ببینند، در دنیای امروز هم مسئله غیر عادی است؛ تا چه رسد به عصر بعثت که در گذشته شش هزار ساله انبیاء تا آن روز هرگز چنین مجلس عظیمی برای سخنرانی تشکیل نشده بود.
📕احقاق الحق ج۲۱ ص۵۳،۵۷
📗اثبات الهداة ج۲ ص۲۶۷ ح۳۸۷، ۳۹۱
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
💫🌟💫🌟💫
🔴چرا گاهی اوقات مومنین عمل زشت و کافران عمل نيک انجام ميدهند؟
🌹قَالَ سَیّدُنا عَلِيُّ بْنُ الْحُسَيْنِ زَيْنُ الْعَابِدِينَ صلوات الله علیه: إِنَّ اللَّهَ بَعَثَ جَبْرَئِيلَ إِلَى الْجَنَّةِ فَأَتَاهُ بِطِينَةٍ مِنْ طِينَتِهَا وَ بَعَثَ مَلَكَ الْمَوْتِ إِلَى الْأَرْضِ فَجَاءَهُ بِطِينَةٍ مِنْ طِينَتِهَا فَجَمَعَ الطِّينَتَيْنِ ثُمَّ قَسَمَهَا نِصْفَيْنِ فَجَعَلَنَا مِنْ خَيْرِ الْقِسْمَيْنِ وَ جَعَلَ شِيعَتَنَا مِنْ طِينَتِنَا فَمَا كَانَ مِنْ شِيعَتِنَا مِمَّا يُرْغَبُ بِهِمْ عَنْهُ مِنَ الْأَعْمَالِ الْقَبِيحَةِ فَذَاكَ مِمَّا خَالَطَهُمْ مِنَ الطِّينَةِ الْخَبِيثَةِ وَ مَصِيرُهَا إِلَى الْجَنَّةِ وَ مَا كَانَ فِي عَدُوِّنَا مِنْ بِرٍّ وَ صَلَاةٍ وَ صَوْمٍ وَ مِنَ الْأَعْمَالِ الْحَسَنَةِ فَذَاكَ لِمَا خَالَطَهُمْ مِنْ طِينَتِنَا الطَّيِّبَةِ وَ مَصِيرُهُمْ إِلَى النَّارِ.
♦️امام سجاد صلوات الله علیه:همانا خداوند جبرئیل را به بهشت فرستاد و او قسمتی از خاک بهشت را آورد؛ سپس جناب عزرائیل را به زمین فرستاد و او نیز قسمتی از خاک زمین را آورد.
سپس آن دو گل را به هم آمیخت و سپس به دو نیم کرد.
خداوند ما را از بهترین آن دو قسم آفرید و شیعیان ما را از طینت ما آفرید
آنچه که شیعیان ما از کارهای ناشایست انجام می دهند به خاطر آن قسمت از گل پَستی است که در سرشت آنها آمیخته شده ؛ اما بالاخره راهشان به سوی بهشت است
از آن طرف آن اعمال نیکی که مانند نماز و روزه و دیگر اعمال حسنه که از دشمنان ما سر می زند به خاطر آن گِل پاکی است که از طینت پاکیزه ما در آن آمیخته شده؛ اما بالاخره مسیر آنها به سوی آتش است.
📚بصائر الدرجات، ج1، ص: 17
بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج5، ص: 248
اَللّهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَج
💫🌟💫🌟💫
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
سوال1⃣
🔹آیا میدانید در چه روزی از سال گناهان انسان، بیشتر بخشیده می شود؟🤔
❓حدس شما چه مناسبتی هست؟
ماه مبارک رمضان؟ شب قدر؟ روز عرفه؟ روز عاشورا؟ روز غدیر؟
💡 امام صادق علیه السلام فرمودند:
🔹روزی هست که خداوند در آن روز 2برابر شب قدر و ماه مبارک رمضان، گناهکار از آتش جهنم آزاد می کند😳
🔹و 2 برابرعید فطر، در آن روز پاداش داده می شود😀
🔹و گناه ۶۰سال⌛ ازانسان بخشیده میشود😍
🔸و آن روز بزرگ، روز «عیدغدیرخم» است🎉
(بحار/ ج 94/ ص119)
❗آیا تا بحال چنین نگاهی👀 به #عید_غدیر داشته ایم؟
☘☘☘☘☘☘☘
سوال2⃣
🔹بنظر شما مهمترین #عمل_عبادی در روز عیدغدیر چه چیزی هست؟
❓نماز روز عید؟ غسل؟ روزه؟ دیدار سادات؟ صله رحم؟ پوشیدن لباس نو؟ عطر زدن؟ خواندن عقد اخوت؟
💡امام صادق علیه السلام فرمودند:
🔹از بالاترین عبادات در روز غدیر، #اطعام_کردن است و می بایست روز غدیر را بنام «اطعام الطعام»🍛 نامید.
(بحار /ج95/ ص323)
☘☘☘☘☘☘☘
سوال3⃣
🔹آیا می دانید خداوند در دین اسلام، برای #اطعام_کردن مومنین (بطورکلی) چه پاداشی در نظر گرفته؟
💡امام صادق علیه السلام فرمودند:
«هيچيك از مخلوقات پروردگار #ثواب_اطعام_كردن به مؤمن را نمىداند، نه ملائكه مقرّب😇 ونه حتی پيامبران مرسل، بلكه فقط❗پروردگارجهانيان، ثواب آن را مىداند🤐
(كافى/ج 2/ص201)
☘☘☘☘☘☘☘
سوال4⃣
🔹حال بنظر شما #ثواب_اطعام_کردن مومنین، در روز #عید_غدیر چقدر هست؟
💡امام صادق علیه السلام فرمودند:
🔹هرکس #یک_مومن را در روز عید غدیر اطعام کند🌮
🔹خداوند پاداش #یک_میلیون بار اطعام به پیامبران و صدیقین⭐
🔹و پاداش #یک_میلیون اطعام به شهدا✨
🔹و پاداش #یک_میلیون اطعام به افراد صالح😇
🔹آن هم در #کنار_کعبه🕋 به اطعام کننده می دهد!
(بحار ج6 ص 303)
❗باورتون میشد که خداوند برای #اطعام_غدیر اینقدر پاداش گذاشته باشه؟!
❗معمولا خانواده های مذهبی در کدوم یک از مناسبتهای سال، برای #نذری_دادن دست به قابلمه میشن؟!
🔸حال دو تقاضا🙏 از محضرتون:
تقاضای1⃣:
در روز عید غدیر به قدر توان💪، داخل منزل خودتون🏡 #اطعام_کنید و یا بین همسایگان چند ظرف خوراکی #توزیع_کنید.
تقاضای2⃣:
این خبر را بین بستگان، دوستان و همسایگان خود #نشر_دهید🔊 تا ایشان هم از این #ثواب_بزرگ بهره مند شوند🗣
⭕ یادمان باشد که در اطعام کردن، مقدار و #نوع_غذا مهم نیست. بلکه نزد خداوند اجر و پاداش دارد، هدف و #نیت_خالصانه شماست.
🌾🌾🌾🌾🌾🌾
8.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆️نسخه کامل فایل صوتی لو رفته ظریف
♦️حمله تند ظریف به اصلاحطلبان و خاتمی در فایل صوتی لو رفته: در سال ۱۳۷۸ به سمت «حذف رهبری» حرکت کردند.
♦️جریان اصلاحات پس از پیروزی در انتخابات مجلس ششم به سمت تغییر قانون اساسی حرکت کرد. در تظاهرات ۷۸، در بیسیم گفتند پیش به سوی خیابان آذربایجان (بیت رهبری)
♦️جناح چپ در انحصارطلبی دست جناح راست را از پشت میبندد. شورای نگهبان جهانگیری و لاریجانی را رد صلاحیت کردند، هیچ کدومشون رای نمیآوردند. همتی سر خود برای ریاست جمهوری ثبت نام کرد و آقای روحانی باهاش برخورد کرد که چرا بدون هماهنگی رفتی. برکنارشم کرد
♦️درسته که من پیرارسال [۱۴۰۰] بالاترین رای رو آوردم در جبهه اصلاحات واسه رییس جمهوری. ولی اونم نه به خاطر عشق به من بود، به خاطر این بود که باور داشتن تنها کسی که شانس رای آوری داره، منم.
❤️🛑🛑🛑🛑
🍂🍁🍂🍁🍂🍁
#داستان_آموزنده
🔆نتيجه توسل
حدود چهل سال قبل در كرمان يكى از علماى وارسته و متعهد بنام آيت الله ميرزا محمدرضا كرمانى (متوفى 1328 شمسى ) زندگى مى كرد، در آن زمان ، در كرمان ، بازار فرقه ضاله شيخيه رواج داشت .
آيت الله كرمانى ، واعظ محقق آن زمان مرحوم سيد يحيى يزدى را به كرمان دعوت كرد، تا با واعظ و ارشاد خود، مردم را از انحرافات و گمراهيهاى شيخيه آگاه كند و در نتيجه جلو گسترش آنها را بگيرد.
مرحوم سيد يحيى واعظ يزدى ، اين دعوت را پذيرفت و به كرمان رفت ، و مردم را متوجه انحرافات آنها نمود و با افشاگرى خود، اين گروه ضاله را رسوا ساخت ، به طورى كه تصميم گرفتند با نيرنگى مخفيانه او را بقتل برسانند، آن نيرنگ مخفيانه اين بود:
شخصى از آنها به عنوان ناشناس ، از او دعوت كرد كه فلان ساعت به فلان محله و فلان خانه براى منبر رفتن برود.
او قبول كرد، دعوت كننده با عده اى به خدمت سيد يحيى واعظ آمده و او را با احترام به عنوان روضه خوانى بردند، ولى بعد معلوم شد كه ايشان را به خارج شهر به باغى برده و از منبر و روضه خبرى نيست ، او كم كم احساس خطر جدى كرد و خود را در دام مرگ شيخيه ديد، آن هم در جائى كه هيچكس از وضع او مطلع نبود.
سيد يحيى واعظ در آن حال به جده خود حضرت زهرا (عليهاسلام ) متوسل گرديد، گويا نماز استغاثه به آنحضرت را خواند و در سجده نماز گفت : يامولاتى يافاطمة اغيثينى : اى سرور من اى فاطمه ، به من پناه بده و به فريادم برس . خطر لحظه به لحظه نزديك مى شد، سيد يحيى ديد، گروه دشمن به او نزديك شدند، و خود را آماده كرده اند و چيزى نمانده بود كه به او حمله كرده و او را قطعه قطعه نمايند.
در اين لحظه حساس ناگهان غرش تكبير و فرياد مردم را شنيد كه باغ را محاصره كرده اند، و از ديوار وارد باغ شدند و با حمله به گروه شيخيها، آنها را تارومار كردند و مرحوم سيد يحيى را نجات داده و با احترام ، همراه خود در كنار حضرت آيت الله ميرزا محمدرضا كرمانى به شهر و منزل آيت الله كرمانى آوردند.
سيد يحيى واعظ از آيت الله كرمانى پرسيد: شما از كجا مطلع شديد كه من در خطر نيرنگ مخفيانه شيخيه قرار گرفته ام و آمديد و مرا از خطر حتمى نجات داديد؟
آيت الله كرمانى فرمود: من در عالم خواب حضرت صديقه طاهره ، زهراى اطهر (سلام الله علیها ) را ديدم به من فرمود: محمدرضا، فورا خودت را به پسرم سيد يحيى برسان و او را نجات بده كه اگر دير كنى ، كشته خواهد شد.
📚داستان دوستان، جلد دوم، محمد محمدى اشتهاردى
🍂🍁🍂🍁🍂🍁
9.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 داستانی ناب و شنیدنی از عدالت مولا علی علیه السلام
🎙حجت الاسلام و المسلمین #رنجبر
🌾🌾🌾🌾🌾
💫🌟💫🌟💫
☀️ امانتی که به آسمان و زمین و کوهها عرضه شد و نتوانستند متحمّل آن شوند و سر باز زدند و انسان متحمّل آن شد، محبّت و ولایت بود.
☀️ در آیهی اِنّا عَرَضنَا الاَمانَةَ عَلَی السَّمواتِ وَ الاَرضِ وَ الجِبالِ فَاَبَینَ اَن یَحمِلنَها وَ اَشفَقنَ مِنها وَ حَمَلَهَا الاِنسانُ: ما امانت را بر آسمانها و زمین و کوهها عرضه کردیم؛ از متحمّل شدن آن سر باز زدند و از آن ترسیدند و انسان حامل آن شد، مقصود از امانت، ولایت است. با عرض ولایت، همهی موجودات وجود پیدا کردند، ولی این تنها مؤمن بود که آن را پذیرفت و حامل بار ولایت شد.
☀️ خداوند در آخرت از آب و نان از مؤمن بازخواست نمیکند، بلکه از محبّت بازخواست میکند که آن را کجا مصرف کردی. لَتُسئَلُنَّ یَومَئِذٍ عَن النَّعیمِ (اَلوِلایَةِ): همانا در آن روز از نعیم (ولایت و محبّت) مورد بازخواست قرار میگیرید.
🌱 مرحوم حاج اسماعیل دولابی🌱
📙 مصباح الهدی
تٱلیف استاد مهدی طیّب
💫🌟💫🌟💫