سلاح های پیشرفته
🔴 جنگنده فوق پیشرفته، نسل ۵ رادارگریز و پنهان کار F-35 ساخت ایالات متحده آمریکا 🔺رژیم صهیونیستی خوا
🔴 اف - 35 محصول شرکت لاکهید مارتین است. سرمایهگذار اصلی جنگندههای جدید این شرکت، ایالات متحده آمریکاست اما هشت کشور دیگر هم در کار ساخت این جنگنده مشارکت دارند: بریتانیا، ایتالیا، هلند، ترکیه، کانادا، استرالیا، دانمارک و نروژ.
به جز این سه کشور که از اعضای ناتو هستند، اف - ۳۵ تا به حال سه خریدار دیگر هم داشته که عبارتند از: رژیم صهیونیستی ، ژاپن و کره جنوبی.
هر کدام از ۹ کشوری که در ساخت این جنگنده مشارکت دارند، قطعاتی را میسازند که در نهایت در سه نقطه جهان این قطعات کنترل شده و سر هم میشوند. به جز ایالات متحده، دو خط تولید دیگر در ایتالیا و ژاپن هستند.
⚔ @Advanced_Weapon
🔴 انواع اف- ۳۵
اف - ۳۵ سه مدل A، B و C دارد. مدل A از بقیه سبکتر است و قابلیت مانور بیشتری دارد. به جز این سه مدل، مدلهای دیگری هم از اف - ۳۵ وجود دارد که بنا به خواست کشورهای سفارش دهنده درست شدهاند. مثلا مدلی از این جنگنده برای ارتش رژیمصهیونیستی ساخته شده که از سیستمهای جنگی و الکترونیکی ساخت این کشور در آن استفاده شده است. آمریکا ابتدا با این تغییرات مخالف بود اما در نهایت با خواسته اسرائیل موافقت کرد.
🔶 مدل A تنها مدلی است که در آن یک لوله توپ تعبیه شده است. این لوله از نمونههای قبلی قطرش پنج میلیمتر بیشتر است که گفته میشود کمک میکند اثرگذاری و دقت حملات بیشتر شود.
فرق دیگری که مدل A با مدلهای دیگر دارد شیوه سوختگیری این جنگنده در آسمان است. هواپیمای سوخترسان میتواند با بوم به اف-۳۵ A وصل شود و مخزنش را پر کند. بوم، لولهای سفت است که مثل تلسکوپ باز و بسته میشود. روش سوخترسانی با بوم سریعتر است فقط احتیاج به یک نفر دارد که در هواپیمای سوخترسان بنشیند و بوم را هدایت کند.
بیشتر کشورهایی که در ساخت اف- ۳۵ همکاری میکنند این مدل را برای خرید انتخاب کردهاند تا آن را جایگزین اف ۱۶ کنند.
این جنگنده برای برخاستن از زمین و فرود به باند معمول پایگاههای نظامی احتیاج دارد.
🔶 مدل B برای برخاستن از زمین باند کوتاهی برایش کافی است و میتواند به صورت عمودی فرود بیاید. همین خاصیت به این جنگنده امکان نشست و برخاست روی ناوهای کوچک و بزرگ را فراهم کرده است. منتها اضافه شدن این امکان سبب شده که از گنجایش محفظه سوخت جنگنده و میزان مهماتی که با خود حمل میکند، کاسته شود.
لوله توپ این مدل خارجی است. کشورهای بریتانیا، ایتالیا و آمریکا تنها کشورهایی هستند که از این مدل اف - ۳۵ سفارش داده و هماکنون در دست دارند.
🔶 مدل C از دو مدل دیگر اف - ۳۵ بزرگتر است و برای نشست و برخاست روی ناوهای هواپیمابر ساخته شده است. این مدل مخزن سوخت بزرگتری دارد.
⚔ @Advanced_Weapon
animation.gif
9.48M
🔴 گیف نشستن F-35B بر روی عرشه ناو
⚔ @Advanced_Weapon
animation.gif
8.61M
🔴 گیف نشستن جنگنده F-35C بر روی ناو هواپیمابر
⚔ @Advanced_Weapon
سلاح های پیشرفته
سلطان آسمان ایران از نمایی بالا F-14 tomcat نیروی هوایی ارتش 🇮🇷 ⚔ @Advanced_Weapon
📸 سه حالت مختلف بال های متغیر F-14
نیروی هوایی آمریکا
⚔ @Advanced_Weapon
سلاح های پیشرفته
صدام درتلوزیون گفت به هرجوجه کلاغ ایرانی که به50مایلی نیروگاه بصره برسدحقوق1سال نیروی هوایی عراق راج
🔺صدام حسین برای تحقیر خلبانان ارتش ایران در تلوزیون عراق اعلام کرد به هر جوجه کلاغ ایرانی که بتواند به 50 مایلی نیروگاه بصره نزدیک شود حقوق یک سال نیروی هوایی عراق را جایزه خواهم داد،
🔅 تنها 150 دقیقه پس از مصاحبه ی صدام شهید عباس دوران، شهید علیرضا یاسینی و سرهنگ کیومرث حیدریان نیروگاه بصره را بمباران کردند.
📅سی ام تیرماه سالروز شهادت خلبان شهید عباس دوران
👤عباس دوران (زاده ۲۰ مهر ۱۳۲۹ در شیراز - درگذشته۳۰ تیر ۱۳۶۱ در بغداد) دوران کودکی، نوجوانی و جوانی را در شیراز گذراند و پس از اخذ مدرک دیپلم در سال ۱۳۴۹ به خدمت سربازی رفت.
🔹پس از پایان دورهٔ وظیفه، بهدلیل علاقه به یادگیری فن خلبانی در سال ۱۳۵۱ وارد دانشکدهٔ خلبانی نیروی هوایی شاهنشاهی ایران شد و پس از طی دورهٔ مقدماتی پرواز در ایران، برای ادامهٔ تحصیل و فراگیری دورهٔ تکمیلی خلبانی به آمریکا اعزام شد. وی با اخذ نشان و گواهینامه خلبانی از دانشکده خلبانی پایگاه نیروی هوایی کلمبوس به ایران بازگشت.
🔹سرلشکر خلبان عباس دوران از خلبانان جنگنده مکدانل داگلاس اف-۴ فانتوم ۲ نیروی هوایی ایران بود که در ماههای آغازین جنگ ایران و عراق نقش مهمی در بمباران اهداف دشمن عراقی ایفا کرد. خلبان عباس دوران در دو سال اول جنگ بیش از ۱۲۰ عملیات و پرواز برون مرزی موفق داشت.
🔹وی سرانجام در سحر گاه روز ۳۰ تیر ماه سال ۱۳۶۱ که لیدری دسته پرواز را به عهده داشت، به قصد ضربه زدن به شبکه دفاعی و امنیتی نفوذ ناپذیر مورد ادعای صدام، با پنج نفر از زبدهترین خلبان نیروی هوایی در حالی که هنوز ستیغ آفتاب ندمیده بود، به پالایشگاه الدوره یورش بردند و چندین تن بمب هواپیماهای خود بر قلب دشمن حاکمان جنگ افروز عراق ریختند و پس از نمایش قدرت و شکستن دیوار صوتی در آسمان بغداد، هنگام بازگشت، هواپیمای لیدر مورد اصابت موشک دشمن واقع شد و شهید دوران اگر چه اجازه ترک هواپیما را به همرزم خلبانش؛ ستوانیکم منصور کاظمیان در عقب کابین داد، اما خود به رغم اینکه میتوانست با استفاده از چتر نجات سالم فرود آید، صاعقهوار خود و هواپیمایش را بر متجاوزان کوبید و بدین ترتیب مانع از برگزاری اجلاس سران غیرمتعهدها به ریاست صدام در بغداد شد.
🔹بقاياي پيكر عباس دوران ٢٠ سال بعد در ٣٠تيرماه ٨١ به ميهن بازگشت و در زادگاهش شيراز به خاك سپرده شد.
⚔ @Advanced_Weapon
🔴 پاسخ جالب یک ایرانی به توییت تهدید آمیز ترامپ.
🔺ترجمه توییت ترامپ در جواب حسن روحانی:
🔹دیگر هرگز آمریکا را تهدید نکن
🔹شما تاوانش را خواهید داد بطوریکه در طول تاریخ عده کمی همچین تاوانی دادهاند.
⚔ @Advanced_Weapon
📸 تصویری جالب از یک سنگر مخصوص پرتاب انواع خمپاره که در زیرِ زمین و بصورت مخفی توسط فلسطینی ها در نوار غزه ساخته شده و مخصوص پرتاب انواع خمپاره به مواضع رژیمصهیونیستی است.
🔸پس از آنکه چندین خمپاره از این سنگر به سمت مواضع رژیمصهیونیستی شلیک شد ، بلافاصله درب سرپوش سنگر نیز بسته میشود و نیروهای اسرائیلی متوجه نخواهند شد که این خمپاره ها دقیقا از کجا به سمت آنها شلیک میشود.
⚔ @Advanced_Weapon
سلاح های پیشرفته
📊 مقایسه قدرت موشکی ایران در برابر اسرائیل ♨️ برترین کانال اخبار و سلاح های پیشرفته eitaa.com/joinc
🔴 مهمترین موشک های زمین به زمین ایران با برد آن ها
🔺 ایران در حال توسعه موشک شهاب ۵ با برد ۳۵۰۰ کیلومتر !
⚔ @Advanced_Weapon
سلاح های پیشرفته
📊 مقایسه قدرت موشکی ایران در برابر اسرائیل ♨️ برترین کانال اخبار و سلاح های پیشرفته eitaa.com/joinc
📊 موشک های کروز و بالستیک اسرائیل
موشک زمین به زمین جریکو ۳ با برد ۴۸۰۰ کیلومتر و با کلاهک اتمی
🔺 موشک جریکو ۳ اسرائیل یک موشک قاره پیما با کلاهک اتمی است هیچ عکس یا فیلمی از آن منتشر نشده، دقتش زیر ۲۰۰ متر و پیشرانه سه مرحله ای دارد و طول آن ۱۵ متر است.
⚔ @Advanced_Weapon
نگاهی به اوضاع خاورمیانه، هزینه های نظامی و تأثیر آن بر امنیت و عزت ملی
اکنون سالهاست که موضوع کمکهای مالی و نظامی کشورمان به متحدان منطقه ای مثل عراق، سوریه، حزب االله و حماس، علنی شده و منتقدانی هم از بین مخالفین داخلی یافته است. لذا در این نوشتار قصد داریم به این سوالات پاسخ دهیم که چرا ایران باید در منطقه حضور نظامی داشته باشد، و بودجه نظامی خود را افزایش دهد؟
⚔ @Advanced_Weapon
سلاح های پیشرفته
نگاهی به اوضاع خاورمیانه، هزینه های نظامی و تأثیر آن بر امنیت و عزت ملی اکنون سالهاست که موضوع کمکه
نگاهی به گذشته
برای پاسخ به این سوالات باید به جنگ تحمیلی بازگردیم و اطلاعاتی از آن داشته باشیم. ارقامی که در این مطلب ارائه میشوند، صد در صد دقیق نیستند چون آمار دقیقی از جنگ تحمیلی وجود ندارد! ولی اطلاعات پیشرو، چه در بخش آمار جنگ و چه ارقام هزینه های نظامی، از سایتهای معتبر دولتهای غربی و داخلی استخراج شده و به طور میانگین بیان شده اند تا نزدیک به حقیقت باشند.
هزینه جنگ تحمیلی حدوداً 627 میلیارد دلار بود که رقمی بسیار سنگین است. هزینه بازسازی های پس از جنگ نیز 644 میلیارد دلار بود در حالی که بازسازی ها هنوز تمام نشده و زخمهای برجا مانده در شهرهایی مثل خرمشهر دیده میشوند و جهاد سازندگی هنوز مشغول ترمیم خرابی هاست.
بدین ترتیب کل هزینه جنگ قریب به یک تریلیون و 300 میلیارد دلار خواهد بود، اما این فقط خسارات مادی است. در حالیکه شهدای کشورمان نیز 190 تا 230 هزار نفر و جانبازان 320 هزار نفر هستند. 10 هزار نفر نیز مفقود شدند و هیچ نشانی از آنها یافت نشد.
در مقابل، کشته های عراق فقط 105 هزار نفر بود، با عنایت بر اینکه کشورمان همواره از هدفگیری عمدی غیر نظامیان امتناع میکرد اما عراق هیچ عبایی از این کار نداشت. ضمن اینکه عراق از پشتیبانی همه جانبه دو بلوک شرق ( شوروی) و غرب ( همچون آلمان، فرانسه، انگلیس، آمریکا) نیز برخوردار بود و از لحاظ قدرت نظامی، دست بالا را داشت.
عراق 530 موشک بالستیک به ایران شلیک کرد، در حالی که هیچ وسیله دفاعی در اختیارمان نبود. ایران نیز فقط 70 موشک را تلافی کرد چون امکان تولید داخلی نداشت و با قیمت گزاف از کره شمالی و لیبی میخرید.
از این بدتر، کاشت 20 میلیون مین در خاکمان توسط عراق بود! در حالیکه ایران به دلیل عدم دسترسی بدان، نتوانست حتی یک مین در خاک عراق بکارد.
افرادی که از بودجه نظامی کشور انتقاد میکنند و خواهان هزینه آن برای بی خانمانان و کودکان کار هستند، باید توجه داشته باشند که تنها به دلیل عدم دسترسی به سلاح ساده ای مثل مین، نتوانستیم حتی بخش کوچکی از هدیه شوم 20 میلیونی صدام را که امروزه نیز کُشته میگیرد، تلافی کنیم!
⚔ @Advanced_Weapon
سلاح های پیشرفته
نگاهی به اوضاع خاورمیانه، هزینه های نظامی و تأثیر آن بر امنیت و عزت ملی اکنون سالهاست که موضوع کمکه
مقایسه بودجه نظامی ایران با سایر کشورها
بودجه نظامی کشورمان یکی از کمترین ها در جهان است. مثلاً آمریکا سالانه 604 میلیارد دلار بودجه نظامی دارد که معادل هزینه جنگ تحمیلی است و جالبتر اینکه حدود 90 درصد از این مبلغ نیز نه در خاک آمریکا و نه حتی در قاره آمریکای شمالی، بلکه در سرتاسر جهان هزینه میشود! در حالیکه بیشمار کارتُن خواب و بی خانمان در آمریکا وجود دارد.
در رده دوم چین 145 میلیارد دلار (حدود یک چهارم آمریکا) روسیه 58، عربستان 56، بریتانیا 52، هند 51، ژاپن 47، فرانسه 47، آلمان 38، کره جنوبی 33، استرالیا 24، برزیل 23، ایتالیا 22 و اسرائیل 19 میلیارد دلار هزینه نظامی دارند. اما بودجه اسرائیل، بدون احتساب 2 میلیارد دلار سلاح مجانی است که سالانه از آمریکا میگیرد و بدون احتساب کمکهایی است که در اختیار گروه های مسلح دلخواهش قرار میدهد.
بودجه نظامی عراق نیز 18 میلیارد دلار است اما بودجه نظامی افزایش یافته ایران در سال جدید فقط 13 میلیارد دلار است و سال گذشته نیز 12 میلیارد دلار بود! کمکهای مالی و تسلیحاتی به کشورها و گروه های همپیمان در منطقه نیز مجموعاً 3 میلیارد دلار است که حتی جمع این ارقام نیز 3 میلیارد از هزینه نظامی که اسرائیل فقط داخل مرزهایش دارد، کمتر است!
جالب توجه خواهد بود اگر بودجه 3 میلیاردی متحدان منطقه ای که جنگ را دور از مرزهای ایران و در کشورهای دیگر نگه میدارند را با هزینه 604 میلیارد دلاری جنگ تحمیلی مقایسه کنیم. اگر این هزینه نبود و جنگهای منطقه به مرزهای ما میرسید، چقدر هزینه داشت؟
⚔ @Advanced_Weapon
سلاح های پیشرفته
نگاهی به اوضاع خاورمیانه، هزینه های نظامی و تأثیر آن بر امنیت و عزت ملی اکنون سالهاست که موضوع کمکه
🔵 مقایسه بودجه نظامی ایران با یک کشور اروپایی
کشوری مثل سوئد که هیچ تهدیدی ندارد، امسال 500 میلیون کرون به هزینه نظامی خود افزوده است. در حالیکه تاریخ معاصرش طی 300 سال گذشته هرگز جنگی به خود ندیده است!
با نگاهی به تاریخ معاصر کشورمان میتوان دید که درگیر چند جنگ بوده ایم و در کدام یک از آنها مقصر بودیم؟ مثلاً در جنگ جهانی دوم، ایران چه تقصیری داشت که مورد حمله قرار گرفت.
در جنگ جهانی اول که زمان قاجار و جنگ جهانی دوم که زمان پهلوی بود، بیطرفی کشورمان رسماً اعلام شد، اما چه نتیجه ای داشت؟
متفقین بدون هیچ توجهی به حق حاکمیت ایران، کشور را اشغال کردند و در خاکمان رژه رفتند. ارتشمان هم ضعیف بود و حتی 2 روز مقاومت نکرد. پس طی چند صد سال گذشته، در کدام جنگ مقصر بودیم که بگوییم اگر به کسی حمله نکنیم، به ما نیز حمله نمیشود!
ایران از دیرباز به خاطر موقعیت سوق الجیشی و جغرافیای سیاسی اش که ناشی از نفت، موقعیت جغرافیایی منحصر بفرد و دهها عامل دیگر است، شاهراه جهان بوده و طمع بیگانگان را برانگیخته است. اما در مقایسه، چه کسی میتواند با سوئد سر جنگ داشته باشد؟ جایی سرد در نیمکره شمالی که هیچ جنگ طلبی به خود زحمت لشکرکشی را نمیدهد.
اما همین کشور هر روز بر بودجه نظامی اش می افزاید! در حالیکه ایران به عنوان شاهراه دنیا، در مقابل رقیبی مثل عربستان با جمعیت کم و بودجه نظامی 56 میلیارد دلاری، فقط 13 میلیارد بودجه نظامی دارد!
چندی پیش هم اتحادیه اروپا اعلام کرد که بنا به درخواست ایالات متحده، کشورهای اروپایی به جز بریتانیا و فرانسه باید تضمین دهند که هرگز در آینده اقدام به تولید سلاح هسته ای نخواهند کرد. اما این درخواست به شدت از سوی سوئد رد شد و تهدید آمریکا را نیز برانگیخت!
⚔ @Advanced_Weapon
امنیت، شوخی نیست!
به خاورمیانه نگاه کنید، آیا امنیت شوخی است؟ در حالیکه کشورهای اطرافمان از افغانستان گرفته تا عراق، پاکستان و ترکیه، هر روز با بمب گذاری و حملات تروریستی مواجهند، ایران به واهه ثبات در دریای پُرآشوب خاورمیانه تبدیل شده است.
برخی میگویند کدام امنیت وقتی روزانه دهها نفر در تلفات جاده ای، سرقت و قتل در ایران کُشته میشوند. البته امنیت ابعاد داخلی و خارجی دارد و اینها بُعد داخلی مخل امنیت اند که از سوء مدیریت نشأت گرفته و جای بحث جداگانه دارند.
تلفات جاده ای و غیره، در سایر کشورها نیز وجود دارند و به عنوان مثال آمار قتل در اروپا، کمتر از ایران نیست.
اما از بُعد خارجی به جز حمله به مجلس شورای اسلامی، هیچ عاملی نتوانسته امنیت ایران را بهم بزند. در حالیکه اروپا، آمریکا و مخصوصاً فرانسه، ضربه های وحشتناکی از داعش که همان بُعد خارجی مخل امنیت است، خوردند.
لذا منظورمان امنیتی است که در مقابل عامل خارجی ایجاد شده و به جرأت میتوان گفت که با توجه به اوضاع منطقه، ایران نه تنها جزیره ثبات خاورمیانه، بلکه امنترین کشور دنیا از لحاظ نفوذ ناپذیری در مقابل عامل خارجی است.
هزینه ای که به برخی از متحدان در کشورهای منطقه پرداخت میکنیم و حضور نظامی ایران در آن کشورها، باعث شده که عامل بیرونی نتواند وارد خاکمان شود. لذا هر کسی به حضور ایران در عراق، سوریه و هزینه های دفاعی انتقاد دارد، ناآگاهانه در شیپور جنگ داخلی میدمد. اگر این هزینه ها نبود که دهها جنگ اتفاق می افتاد.
در حقیقت تجربه جنگ تحمیلی که طبعات مالی و جانی جبران ناپذیر بر دوش کشور گذاشت، راه دیگری باقی نگذاشت جز اینکه اجازه ندهیم که هیچ جنگی به مرزهایمان برسد!
⚔ @Advanced_Weapon
هزینه های دفاعی کشور
برخی منتقدان میگویند که وقتی مشعیت مردم ایده آل نیست، چرا باید برای موشک بالستیک هزینه شود! در حالیکه این دو بحث، بی ارتباط است. اینکه کودک کار وجود دارد، معیشت ایده آل نیست و...، عوامل برهم زننده امنیت از بُعد داخلی اند و ارتباطی به موضوع دفاعی که تأمین کننده امنیت از بُعد خارجی است، ندارند.
اینجا بحث عزت و اقتدار ملی مطرح است و اگر قدرت دفاعی و نیروی استراتژیک موشکهای بالستیک نباشد، به خاطر همان موقعیت سوق الجیشی، جغرافیای سیاسی و منابع طبیعی ایران، هر کسی به این مرز و بوم چشم طمع پیدا میکند.
به سوریه و عراق بنگرید که در اثر حمله عامل بیرونی به چه وضعی افتاده اند. یا همین ایران که زمان قاجار در اثر حمله انگلیس، دچار قحطی بزرگی شد و تلفاتش چند برابر حمله مغولها بود و 40 درصد از مردم ایران کشته شدند.
حال به آمریکا بنگرید که از طریق کمک به متحدان منطقه ای، آنها را به بازوهای دفاعی خود بدل کرده و با هزینه هنگفت، در سرتاسر جهان حضور دارد. پس آیا منطقی است که در مرزهایمان محبوس باشیم و حاصلش چیزی مثل جنگ تحمیلی شود؟
متحدان منظقه ای ایران را متحدین ایدئولوژیک نپندارید! دولتهایی مثل سوریه، عراق و گروه هایی مثل حزب ا... و حماس که سالانه مجموعاً 3 میلیارد دلار کمک از کشورمان دریافت میکنند، فقط به این خاطر است که جنگهای منطقه به کشورمان کشیده نشود.
این رویه در حکومت سابق نیز وجود داشت و پهلوی دوم در کشورهای مختلف سرمایه گذاری میکرد. از آن جمله میتوان به وامها، کمکهای مالی و نظامی ایران به کشورهای مختلف و مخصوصاً همسایگان مثل عمان و پاکستان اشاره کرد.
لذا با نگاهی به گذشته میتوان دید انتقاداتی که امروز مطرح میشوند، در حکومت سابق نیز وجود داشتند. آن زمان هم بحثهای زیادی بود که چرا شاه به ارتش توجه دارد، هزینه های گزافی را بدان اختصاص داده و مدام سلاح میخرد. چرا در منطقه دخالت نظامی میکند، چرا ارتش ایران در عمان، آنگولا، لبنان و حتی ویتنام حضور دارد، مسائل کشورهای منطقه چه ربطی به ایران دارد و..."
امروز هم میگویند چرا ایران در سوریه و عراق حضور نظامی دارد، چرا به بخشی از لبنان کمک مالی میکند و چرا برای ساخت موشکهای بالستیک هزینه میکند. این پرسشها جدید نیستند و از افرادی شنیده میشوند که نه در پی انتقاد از حکومتها، بلکه دشمنان وجودی ملت ایرانند...
⚔ @Advanced_Weapon
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پارک کردن و دریفت با تانک چین
ارسالی ازکاربر خوبمون (یازهرا)
@Advanced_Weapon
فارس/ آژير خطر در منطقه جولان اشغالي سوريه براي چندمين بار در يک هفته گذشته به صدا درآمد و اين در حالي بود که اينبار جنگنده ارتش سوريه با رويکرد تهاجمي عليه تروريستها براي اولين بار وارد آسمان رژيم صهيونيستي شد.
روزنامههاي هاآرتص و يديعوت آحارونوت اعلام کردند که ارتش اسرائيل با شليک دو موشک از سامانه پدافندي پاتريوت، با يک جنگنده سوري مقابله و آن را ساقط کرده است.
آويخاي ادرعي سخنگوي عربيزبان ارتش اسرائيل در توييتر خود از «مقابله» با يک جنگنده سوري از نوع «سوخو» خبر داد و اعلام کرد، بعد از آنکه اين هواپيما به عمق دو کيلومتر وارد حريم هوايي جولان [اشغالي] شد، هدف موشک قرار گرفت.
او همچنين نوشت: پيامهاي روشني ارسال کردهايم که هرگز نقض توافق تفکيک نيروها از سال 1974 را نخواهيم پذيرفت و عليه آن اقدام خواهيم کرد.
شبکه کان اسرائيل نيز با تاييد خبر شليک دو موشک به سوي يک جنگنده سوري، بر اساس گزارشهاي خبري اعلام کرد که هواپيما ساقط شده و در منطقه «حوض اليرموک» در استان درعا سقوط کرده است.
يک منبع به خبرگزاري اسپوتنيک گفته است که يکي از خلبانان جنگنده سوري کشته شده و سرنوشت ديگري نامشخص است.
حوض اليرموک در جنوب غرب استان درعا، تحت اشغال گروهک «جيش خالد بن الوليد» قرار دارد که در بيعت با گروه تروريستي داعش است.
دقايقي بعد، خبرگزاري رسمي سوريه (سانا) به نقل از يک منبع نظامي سوري روايت سخنگوي ارتش اسرائيل مبني بر ورود جنگنده به حريم جولان اشغالي را رد کرد و گفت که اين هواپيما در آسمان سوريه هدف قرار گرفته است.
اين منبع اعلام کرد، «دشمن اسرائيلي حمايتش از گروههاي تروريستي مسلح را تأييد و اعلام کرد، يک جنگنده نيروي هوايي ما را که در حال درهم کوبيدن تجمعات تروريستها در منطقه صيدا در نزديکي وادي اليرموک در آسمان سوريه بود، هدف گرفته است».
روز گذشته (دوشنبه) نيز «کانال ده» تلوزيون اسرائيل از ورود يک فروند پهپاد به آسمان جولان اشغالي خبر داد و اعلام کرد که سامانه دفاعي پاتريوت رژيم صهيونيستي، آن را قرار داده است اما ساعتي بعد، سخنگوي ارتش رژيم صهيونيستي حادثه را ناشي از درگيريهاي جاري در جنوب غرب سوريه اعلام کرد.
@Advanced_Weapon