سلاح های پیشرفته
@Advanced_weapon
درخشندهتر شدن اقتدار ایران با ساخت فجر 224
روند ساخت اسحله های مدرن توسط دانشمندان نظامی جمهوری اسلامی ایران به طرز شتابزده ای که موجب تعجب همه مردم به ویژه دشمنان شده است، اما جوانان کشور بدون توجه به تعجب غربی ها کار ساخت ابزارهای مورد نیاز کشور را ادامه دادند که نتیجه آن طراحی و ساخت فجر 224 بود.
فجر ایرانی به سلاح M4 شباهت زیادی دارد، اما با طراحی هایی که جوانان کشور انجام می دهند می توان گفت این اسلحه از رقیب مشهور خود پیشی گرفته و با وزن بالایی بیش از 3 کیلوگرم توانسته است نه تنها M4 بلکه تمام اسلحه های خود را پشت سر گذاشته و اولین اسلحه سبک در این رده.
سلاح های ایرانی که دشمن را ناکام خواهند گذاشت
این نوع سلاح ها مانند سایر تفنگ ها ساخته شده اند و دارای 5/56 میلیمتر گلوله کالیبر است و مانند سایر تفنگ ها با دارا بودن ریل، امکان نصب انواع دوربین ها، لایهای هدفگیری، چراغ قوه و سایر موارد مورد نیاز است، اما با طول بیشتر از 83 سانتیمتری میتواند سلاحی کاربردی باشد.
سلاح های ایرانی که دشمن را ناکام خواهند گذاشت
فجر 224 از نظر نشانهگیری با وجود این که به دو هدفگیری عادی متصل شده است، اما از این نظر بسیار پیشرفتهتر از هماند های خود است و از سوی دیگر با تجهیز به دو پایه تثبیت توانایی و نصب دوربین قادر به یک تکتیرانداز تسلیحات در فاصله نزدیک تبدیل شود.
جمهوری اسلامی ایران علاوه بر فعالیت در زمینه تولید سلاح های تکتیرنداز و انفرادی، در ساخت انواع تیر و سلاح کمری هم وارد شده است که نشان می دهد این مسئله از قدرت بالای متخصصین داخلی برخوردار است. نکته قابل توجه این است که ارتقای توانایی های دفاع نیاز به توجه بیشتری نسبت به قبل و سرمایه گذاری بیشتر دارد. صنعت دفاعی جمهوری اسلامی ایران امروز تنها صنعت 100 درصد تولید داخلی است که از آن پشتیبانی می شود، حمایتی که عظیم انقلاب اسلامی آن را لازم برای پیشرفت در سال 97 دانست، حمایت که باید همراه با تعصب
@Advanced_weapon
اقتصاد برتر
Homepageویژه
اکرم صدیقی in صنعتفوریویژه
موشک های ایرانی از مافوق صوت تا قاره پیما
بدون شک توان نظامی و دفاعی کشور، از مهمترین محورهای راهبرد نظامی جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تهدیدات است. برهمین اساس ، توان موشکی به عنوان یکی از مهمترین عوامل بازدارنده تهاجم نظامی قرار دارد.
تهران- اقتصاد برتر- 23 مهر 96
در شرایطی که قدرت نظامی بازدارنده ایران و توان مقابله کشور با هر گونه تهدید نظامی این روزها محور بحث روز است بررسی تکنولوژی موشکهای ایران نشان می دهد که برد این موشک ها به دورترین نقاط اروپا و بیش از 70 درصد آسیا می رسد واین توان دفاعی باعث نا امیدی دشمنان در حمله نظامی به خاک و تاسیسات حیاتی کشورمان شده است.
سرلشکر جعفری فرمانده کل سپاه نیز در مورد در همین راستا در مورد توانمندی موشکی ایران گفت: آنچه باعث شده دشمنان ما سر میز مذاکره بنشینند، توانمندی دفاعی ملت ایران است که امیدواریم از آن پاسداری شود.
وی با بیان اینکه اطلاعات دشمنان از محل نگهداری موشکهای ما واقعی نیست، تصریح کرد: آنها شاید محلهای اولیه نگهداری موشکها را بدانند ولی محلهای نگهداری موشکها مخفی بوده و روشهای شلیک این موشکها در سراسر کشور گسترده شده است لذا دشمن با هزاران بمب نیز نمیتواند مانع از شلیک موشکهای ما شود.
در سالهای اخیر با همت مسئولان نظامی و خدمات شهید طهرانی مقدم پدر صنعت موشکی ایران توان موشکی با پیشرفتهای بسیاری همراه بوده است. به همین منظور در ادامه گزارشی از آخرین توانمندیهای موشک های ساخت داخل به همراه برخی از ویژگیهای منحصر بفرد این موشکها به صورت کامل تهیه شده است.
موشک سجیل؛ اولین موشک دوربرد سوخت جامد
موشک سجیل نخستین موشک زمین به زمین دوربرد دو مرحله ای سوخت جامد در کشور است که توسط متخصصان سازمان صنایع هوافضای وزارت دفاع طراحی و ساخته شده است.
این موشک دوربرد بالستیک برد عملیاتی نزدیک به 2000 کیلومتر و از ویژگیهای منحصربفرد آن دقت بالا در اصابت به اهداف تعیین شده،زمان بسیار کوتاه آماده سازی و عملیاتی شدن سامانه پرتاب،زمان بسیار کوتاه انتقال سایت پرتاب دیسک پس از شلیک،قابلیت لانچر متحرک،قابلیت حمل موشک آماده شلیک و بهره مندی از سیستم tvcمی توان اشاره کرد.
سجیل اولین موشک دوربرد سوخت جامد ایران است که برخی کارشناسان آن را برترین موشک بالستک ایرانی می دانند که از سامانه پرتاب متحرک با قابلیت حمل موشک آماده پرتاب برخوردار است.
این موشک به دلیل استفاده از سوخت جامد به سرعت و ظرف چند دقیقه آماده پرتاب شده و پس از شلیک نیز پرتابگر آن به سرعت محل را ترک می کند که این ویژگی باعث کاهش احتمال نابودی موشک قبل از پرتاب می شود. همچنین به دلیل شتاب بسیار بالای سجیل امکان ردگیری آن برای دشمن در فازهای اولیه پرتاب بسیار کم و عملآً شانس دشمن برای انهدام سجیل در طی پرواز ناچیز است.
سجیل جزو آن دسته از موشکهای بالستیک کشور است که با خروج از جو و طی مسیر در چنین ارتفاعی به داخل جو بازگشته و با سرعت حدود 10 تا 12 ماخ (حدود3400 تا 4080 متر بر ثانیه) به سوی هدف سرازیر میشود که انهدام آن از سوی سامانههای دفاع هوایی موجود را ناممکن میسازد و تاکنون در دو نمونه سجیل 1 و 2 معرفی شده است که رژه 12 موشک سجیل در مراسم هفته دفاع مقدس سال گذشته مورد توجه بسیاری از رسانه های خارجی قرار گرفت.
@Advanced_weapon
📸 موشک خلیج فارس
قاتل ناوگان دریایی آمریکا در خلیج فارس 💪
@Advanced_weapon
سلاح های پیشرفته
موشک خلیج فارس @Advanced_weapon
موشک خلیج فارس؛مافوق صوت بالستیک علیه کشتیها و ناوها
موشک بالستیک و هوشمند خلیج فارس با سرعتی مافوق صوت میتواند انواع ناوها و شناورهای دشمن را مورد اصابت قرار دهد.
موشک هوشمند و بالستیک “خلیج فارس ” یک موشک مافوق صوت و کشتیزن بوده و تفاوت آن با موشکهای قبلی این است که دیگر موشکها عمدتاً با سرعتی زیر صوت و به صورت کروز عمل میکردند اما “خلیج فارس ” با سرعتی مافوق صوت و به صورت بالستیک از سطح زمین شلیک شده و به صورت عمودی از ارتفاع بالا میتواند هرگونه ناو و یا شناور دشمن را مورد هدف قرار دهد.
شعاع برد عملیاتی این موشک 300 کیلومتر است که در آینده نزدیک نسل جدید آن با بردی بیشتر تولید خواهد شد.
موشک “خلیج فارس ” به صورت هدایت ترکیبی عمل کرده به طوری که جستجوگر آن در فاز نهایی بر روی هدف قفل می کند و در این حالت هرگونه شناور دشمن هیچ راه گریزی از اصابت این موشک که کلاهکی با حدود 650 کیلوگرم مواد منفجره دارد، نخواهد داشت.
سوخت موشک “خلیج فارس ” جامد است و این موشک توسط مرکز تحقیقاتی نیروی هوافضای سپاه طراحی و توسط وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تولید شده است.
@Advanced_weapon
سلاح های پیشرفته
موشک بالستیک دوربورد شهاب @Advanced_weapon
بالستیک دوربرد شهاب
خانواده موشکهای شهاب (شهاب1، 2 ،3 و . . . ) را باید معروف ترین موشک های ایرانی در دنیا دانست. این موشکها که در انواع میان برد و دوربرد ساخته شده اند، می توانند به راحتی مواضع دشمنان احتمالی در منطقه را مورد هدف قرار دهند و شاید همین ویژگی بود که نام شهاب را به عنوان کلید واژه مرگ برای دشمنان منطقه ای در جهان جا انداخت.
بالستیک دوربرد شهاب 5
موشک دوربرد شهاب 5 یکی از موشک های بسیار پیشرفته با برد حداکثری می باشد که اطلاعات کمی درباره این موشک منتشر شده است.
بالستیک دوربرد شهاب 4
موشک شهاب ۴ با برد بیش از 3000 کیلومتر، یک موشک ساخت ایران است که در برنامه موشکهای بالستیک دوربرد ایران قرار دارد. این موشک نخستین موشک ایرانی است که برای حمل ماهواره و قرار دادن آن در مدار طراحی شدهاست. تغییرات روی موشک شهاب ۴ منجر به ساخت موشک فضایی ایرانی که کاوشگر ۱ نام دارد، شده است
بالستیک میان برد شهاب 3
شهاب ۳ یکی از بهترین موشک های بالستیک میانبرد با سوخت مایع است. موشک شهاب 3 اولین موشک بالستیک میان برد ایران است. مدل اول این موشک که با نام شهاب – آ3 شناخته می شود بردی برابر 1300 کیلومتر را داراست. مدل بعدی این موشک که با نام شهاب – ب3 شناخته می شود از کلاهکی سنگین تر بهره می گیرد و توانایی هدف قرار دادن اهدافی در 2000 کیلومتری را دارد. نوع آخر این موشک شهاب – دی 3 نامیده می شود که بردی بین 2200 تا 3000 کیلومتر دارد.
@Advanced_weapon
سلاح های پیشرفته
موشک فاتح ۱۱۰ @Advanced_weapon
فاتح 110:قابلیت تغییر جهت در طول مسیر
موشک Fateh-110 یا NP-110 یک موشک بالستیک استراتژیک با برد کوتاه است.این موشک از یک موتور تک مرحله ای که با سوخت جامد کار می کند بهره می برد,فاتح 110 موشکی سطح به سطح است که با استفاده از سوخت جامد توانایی هدف قرار دادن اهدافی در 200 کیلومتری را داراست.فاتح 110 یکی از طرحهایی است که در صنایع هوا و فضای ایران برای ساخت موشک های سوخت جامد و مایع دنبال میشود.
افزایش برد، افزایش دقت و کاهش زمان مورد نیاز برای استقرار و پرتاب و سهولت در نحوه انبارداری در مناطق مختلف آب و هوایی از ویژگیهای موشک فاتح ۱۱۰ است.
در سال ۸۹ نسخهی بعدی این موشک آزمایش شد. این نسخه که به نسل سوم فاتح ۱۱۰ معروف است دارای برد ۳۰۰ کیلومتر، دقت بیشتر و توانایی نگهداری در مناطق مختلف ایران بود.
ابعاد موشک فاتح ۱۱۰ با موشک زلزال ۲ یکی است. اما علاوه بر ۴ بالک ثابت زلزال، ۴ بالک مثلثی شکل ثابت در انتهای موشک و ۴ بالک متحرک در سر آن دارد که مسئولیت تغییر جهت و هدایت موشک را بر عهده دارند.
نسخههای موشک فاتح110 عبارتند از فاتح 110 نسل 1 با برد 200 کیلومتر،فاتح110 نسل 2 با برد 250 کیلومتر،فاتح 110نسل 3 با برد 300 کیلومتر و فاتح110نسل4 با برد بیش از 300 و قابلیت نقطه زنی.
@Advanced_weapon
تفاوت سوخت جامد با سوخت مایع:
سوخت مایع برای موشکهای طراحیشده باید در مخازنی تا دمای منفی 252 سانتیگراد نگهداری میشد و بارگذاری آن در موشکها باید تا یک ساعت پیش از پرتاب و با پمپهای بسیار قوی صورت میگرفت شیمیدانان بهتدریج سعی کردند تا به سوختهایی جدید از نوع مایع دست یابند تا هم ذخیرهسازی آنها امنتر و راحتتر باشد و در کنار این مزایا زمان بارگذاری آن هم به یک دقیقه برسد.
اما از آنجا که نگهداری سوختهای مایع حتی در مکانهای امن نیز ذاتاً خطرناک و سرعت در بارگذاری موشکها با امنیت بالا بسیار حائز اهمیت است، دانشمندان صنعت سوخت درصدد برآمدند تا نسل سوم سوختها را با نام “سوخت جامد” طراحی کنند.
سوختهای جامد دارای مزایای قابل توجهی هستند که نحوه ساخت راحتتر و ذخیرهسازی ایمنتر از مهمترین آنهاست اما وزن کمتر این سوختها نسبت به نوع مایع آن بهدلیل عدم کاربرد پمپهای پیچیده سنگین باعث میشود تا بتوان از این نوع سوخت در موشکهایی برای برد بالا و وزن کلاهک سنگین استفاده کرد.
البته بهکارگیری موشکهایی با سوخت جامد آنچنان بیخطر و بیعیب نیست؛ در حالی که در پیشرانههایی با سوخت مایع میتوان نیروی رانش موتور را کنترل و تنظیم کرد اما این قابلیت در موتور موشکهایی با سوخت جامد امکانپذیر نیست.
از دیگر معایب بهکارگیری سوخت جامد ایجاد موج شوکی یا احتمال تغییر سرعت ناگهانی در موشک است که روی سیستم و سامانههای هدایت و کنترل تأثیر منفی میگذارد و در نتیجه موجب بیدقتی در اصابت به هدف میشود
@Advanced_weapon
سلاح های پیشرفته
موشک قدر :سریعترین در جهان @Advanced_weapon
قدر: سریعترین در دنیا
موشک قدر 110 یکی دیگر از موشکهای ایران است که از لحاظ سرعت جز سریعترین موشکهای دنیاست و قادر است بر تمام رادارها و موشکهای ضد موشک فائق آید. در نتیجه هر چقدر قدرت سامانه دفاعی ضد موشک دشمن قوی باشد، این موشک به هدف اصابت میکند. برخی منابع به برد 2500 تا 3000 کیلومتری این موشک اشاره کردهاند با این تفاسیر این موشک توان ضربه زدن به دورترین نقاط اروپا را داراست و بیش از 70 درصد آسیا را در تیررس توان موشکی ایران قرار میدهد.
قدر-110 بهبود یافته موشک معروف ایرانی شهاب 3 است.این موشک بر خلاف شهاب 3 از موتوری 2 مرحله ای بهره می جوید که توانایی رسیدن به بردی 2500 تا 3000 کیلومتر را برای آن فراهم می اورد.اعتقاد بر این است که موتور اول این موشک سوخت مایع و موتور دوم این موشک از سوخت جامد بهره می برد.
ایران در سال 2005 میلادی طراحی موتور جدیدی با سوخت جامد را به پایان رساند و بنابر منابع نا معتبر احتمالا از این موتور در طراحی گروهی از موشک ها از جمله Ghadr-110,Ghadr-110A,Ghadr-101 مورد استفاده قرار گرفته است.
البته برخی از وجود دو نسخه از موشک قدر نام برده اند که نسخه دوم ان با نام Ghadr-110 A نامگذاری شده و از موتوری سه مرحله ای سود می برد.از دیگر تفاوت های این نسخه و نسخه Aاین موشک می توان به طول 19 الی 20 متری این موشک نسبت به طول 17.5 متری نوع اول اشاره کرد.
منابع غربی طبق سیاست خود موشک قدر را به یک موشک چینی با نام M-18 ارتباط داده و قدر-110 را نوع ارتقا داده شده این موشک چینی معرفی کرده و اعلام داشته موشک های شاهین پاکستان هم در زمره این گروه از موشک ها قرار می گیرند.
موشک قدر-110 قابلیت مانور بهتری را نسبت به شهاب 3 دارا می باشد و زمان آماده سازی آن برای شلیک نسبت به نسخه های اولیه شهاب 3 پایین تر بوده و در حدود 30 دقیقه می باشد در حالی که در نسخه های اولیه شهاب این زمان بالغ بر چندین ساعت بود. کلاهک جنگی این موشک ماسوره انفجاری، ضربتی و مجاورتی است و به صورت عمود پرواز شلیک میشود.
بسیاری از منابع غربی این ساخت این موشک را تلاش مخفیانه ایران برای تولید شهاب 4 و دستیابی به موشک هایی با برد بلندتر عنوان ساختند اما ایران این اطلاعات را بارها تکذیب و عنوان کرده است که برنامه ای برای تولید موشک هایی با برد بیشتر از 2000 کیلومتر را ندارد.
این موشک توان ضربه زدن به دورترین نقاط اروپا را داراست و بیش از 70 درصد آسیا را در تیررس توان موشکی ایران قرار می دهد که با تلاش متخصصین داخلی و در صنایع موشکی شهید همت طراحی و تولید شده است
@Advanced_weapon