#تناقض_شدید
مگر #مدعی_یمانی فریاد نمیزد یکی از راه های شناخت من دعوت به حاکمیت خدا و دوری از اهل #طاغوت است؟! حال چطور با اینکه آماده حمایت وهمیاری با طاغوتیان است همچنان او را بر حق میدانید!؟
آیا دعوت به حاکمیت #خدا غیر از ایستادگی و مبارزه کردن با هرگونه طاغوتیست!؟ چطور کسی که حامی طاغوت است میتواند داعی به حاکمیت خدا باشد؟ آیا به #قانون_ساختگی شناخت حجت خود هم ملتزم نیستید!؟ آیا باز هم بعد از این تناقض آشکار با تعصب ورزی میخواهید جهنم ابدی را برای خود بخرید!؟
🔰 @Adyanuniv
📢 چرا با تعالیمِ #مولوی مخالفیم؟
👈 دکتر زرینکوب، محققِ حوزهٔ ادبیات و تصوف درباره تأثیرپذیریِ تعالیمِ صوفیه از مذاهبِ مختلف، مینویسد:
«آیینِ مانی، عقاید گنوسی، آئینِ بودایی، آیین زرتشتی و عقایدِ مسیحیت، تأثیرِ بلاواسطه بر تعالیمِ صوفیه داشته است.»
📚جستجو در تصوف ایران، ١/١
سپس در ادامه مینویسد: «عقیده به وحدتِوجود در مسحیانِ حنانیه بود و نزد طایفهٔ مصليان، فقر و دریوزگیِ درویشانه بهانهای برای هرزگی و بیبندوباری بود و در تصوف هم نظیر این مسائل بسیار گزارش شده.»
📚همان، ١/٨
سپس در ادامه اشاره میکند: «تعالیم صوفیانه، بسیار نزدیک است به مذاهب گنوسی و آئین مانوی، خصوصا در نوع ریاضت و نگاهشان به عالَم ماده و عالَم نور.»
📚همان، ١/٨
در جای دیگر مینویسد: «در بین عقايد و مذاهبِ موجود در ایرانِ ساسانی که ممکن است در قرون نخستینِ اسلامی در تصوف تأثیر کرده باشد، آئینِ مندائی_یاصبی اهمیت خاص دارد که بقایای این قوم در خوزستان و جنوبِ عراق هنوز هم باقیاند و تا حدی مُعَرفِ عقاید گنوسی بشمار میآیند.»
📚همان، ١/١١
🔰 @Adyanuniv
#پتت
پَتِتْ (patet) در دین #زرتشتی به چه معنی است؟
در #اوستا پئیتیتَ paitia
و در پهلوی و پازند پَتیتْ patīt به معنی «چرخش به پشت» و «دوری جستن» و «بازگشتن» از گناه و هر آن اندیشه و گفتار و کردار ناشایست سرزده و بازگشت به راه راست و درست و اشوئی میباشد.
در دین زرتشتی، شناسایی اشتباه و گناه و ناهنجاری های تنی و روانی پیش شرط و لازمۀ اصلاح اندیشه و گفتار و کردار شخصی و اجتماعی می باشد.
استوار به این اصل است که زرتشتیان معتقد در آغاز نمازهای روزانه خویش، پس از انجام پادیاب و شستن دست و رو و به منظور آماده کردن و پاک کردن روان خویش برای نیایش و راز و نیاز با اهورامزدا، نماز خود را با عبارت هایی اینچنین آغاز میکنند:
《ای هرمزد خدای، از همۀ گناه پتت کرده و پشیمانم، از هرگونه پندار زشت، گفتار زشت، کردار زشت که من در گیتی اندیشیدم و یا گفتم و یا کردم و یا از من سر زد و یا در بُن من بود، از آن گناهان منش، گوشن، کنش، تنی و روانی چه جهانی چه مینوی اندوهگین و پشیمانم و پتت می کنم
گفتنیست که سابقۀ آیین پَتِت کردن، به هزارههای دور و دوران آغازین دین زرتشتی میرسد تا بدانجا که در یسنای دوازدهم که به «فْرَوَرانه» یا اوستای خستویی و گواهی دین است، نقش پر رنگ پتت کردن و پشیمانی و دوری جستن صادقانه از ناهنجاریهای فردی و اجتماعی سرزده دیده میشود.
در خورشید نیایش و مهر #نیایش نیز که از مهمترین نیایشهای روزمره بهدینان می باشند، پتت و پشیمانی جستن از گناهان به زبان اوستایی بخشی مهم میباشد.
جایگاه بالا و کلیدی پتت کردن در ادبیات مزدایی تا بدانجا است که در خرده اوستا که تنها گزیده ایی از نمازها و نیایش های روزمره آنان می باشد، چهار نوع پتت موجود می باشد که عبارتند از:
۱) : پتت پشیمانی (Patīt pašīmānī) یا پتت آذرباد (Patīt ī ādurbād)
۲) : پتت روانی (Patīt ī ravānī) یا پتت ویداردگان (Patīt i widardagān)
۳) : پتت ایرانی (Patīt ī īrānī)
۴) : پتت خود (Patīt i xud)
🔰 @Adyanuniv
این تصویر در میان تصاویر برگزیده یکی از خبرگزاریها درج شده بود. مربوط به بوسیدن درب یک #کلیسا در روستوف روسیه است.
از این جهت جالبه که آیا بوسیدن درب مکانهای مقدس همانطور که در میان شیعیان رایج است و تقدس دارد آیا جزء سنتهای #مسیحیان و #یهودیان هم هست یا خیر؟ (میدانید که یکی از انتقادات وهابیت به #شیعه این است که این بوسیدنها شرک است.)البته یهودیان دارند چنین چیزی رو ، بوسیدن و تبرک گرفتن از دیوار ندبه که چندین بار کلیپ ها و تصاویرش رو اشتراک گذاشتیم.
🔰 @Adyanuniv
#بلوطِ داماد (Bridegroom's Oak) 😃
یک #درخت بلوط با بیش از ۵۰۰ سال قدمت، در #آلمانه که با داشتن یک سوراخ در تنه در ارتفاع ۳ متریش ، مکانی برای دریافت #نامه های #عاشقانه از سراسر جهانه.💌💘
در سال ۱۸۹۰ ، دختری به نام مینا عاشقِ ویلهلم ، پسر یک سازنده #شکلات شد اما پدرش به او اجازه ملاقات ویلهلم را نمی داد، مخفیانه برای یکدیگر نامه می نوشتند و برای رساندن نامه به هم ، آنرا درون سوراخ تنه درخت بلوط پنهان می کردن
پس از گذشت یک سال ، پدر مینا به آنها اجازه ازدواج داد و مراسم را در زیر درخت بلوط برگزار کردند. پس از آن عشاقی که دنبال همسر می گشتند ، نامه های خود را داخل این درخت می گذاشتند و افسانه ای ساخته شد که اگر زنی در شب ماه کامل ، سه بار دور تنه درخت بچرخد و بدون صحبت کردن یا خندیدن ، به معشوق خود فکر کند ، حتماً در طول سال #ازدواج خواهد کرد. در نهایت در سال ۱۹۲۷ اداره پست آلمان با نصب یک نردبان و اختصاص کد پستی ، یک مأمور پست را برای جمع آوری روزانه نامه ها به کار گمارد. هر کسی می تونه نامه ها رو باز کنه، بخونه و پاسخ بده اما اگر نمی خواد یا نمی تونه به نامه پاسخ بده، نباید اونو باز کنه تا شخص دیگری این کارو انجام بده
چنین خرافاتی در غرب زیاده
به نظر شما چرا هیچ وقت غربی ها متّهم به خرافه گرایی نمیشن؟!
این درحالیه که بسیاری از مردم اروپا در خرافات غوطه ورند..
🔰 @Adyanuniv
🤔سوال از طرفداران #احمدالحسن :
👈 به ما بگوئید که احمد الحسن چه مقام و جایگاهی را برای امام مهدی (عج) باقی گذاشته است⁉️
👈به برخی از ادعاهای احمد الحسن توجه فرمایید:⚠️
1- احمد الحسن قائم آل محمد است
2 -احمد الحسن مهدی آخرالزمان است !!!
3-احمدالحسن صاحب الزمان است!!
4-احمد الحسن القائم المؤمل المنتظر است!!
5-احمد الحسن همان مهدی است که اهل سنت به آن اعتقاد دارند که در آخر الزمان متولد میشود!
6 -احمد الحسن معزی برای پیامبران خدا و فرستادگانش که حضرت عیسی ع وعده ایشان را در انجیل داده بود.
7-احمد الحسن نجات دهنده ای که پیامبر خدا ایلیا وعده ظهورشان را به یهودیان داده بود.
8 -با احمد الحسن بین رکن و مقام بیعت میشود.
9- احمد الحسن زمین را پرعد ل و داد !!
10-حضرت عیسی {ع} پشت احمد الحسن نماز میخواند!!!
11-ندای آسمانی با نام احمد الحسن است
12-صاحب امر همان احمد الحسن است .
13-صاحب تأویل و رسول تأویل احمد الحسن است
14-بيان بيست و پنج حرف از علم به ضميمه ی آن دو حرف ديگر که بيست و هفت حرف میشود مربوط به احمد الحسن است!!
15-امام مهدی {عج} هیچ قطره خونی را نمیریزد و خلافت به امام میرسد در صورتی که در خانه نشسته است !!! آن کسی که میجنگدو لشکرراهمراهی میکند احمد الحسن است !!!(به دستور امام )
16-احمد، منجی جهانی که همهی ادیان در انتظاراو هستند و..
انصافا بگوئیدکه چه مقامی برای امام مهدی(عج)باقی گذاشته اید ؟😥
❓واقعا شما چه نیازی به امام م ح م د ابن الحسن عسکری ع دارید؟
⚠️ امیدواریم آنهایی که خود را انصار امام مهدی(عج)ناميده اندجواب بدهند.
🔰 @Adyanuniv
قانون جذب، باغچه خودت را بیل بزن.
یکی از نکات قابل توجه در نظریه قانون جذب، خود متناقض بودن آن است.
قانون جذب مدعی است، انسان به هرچه فکر کند و آن را به خوبی تصور و محور افکار خود قرار دهد، جذب میشود. «هر چیز را در ذهنت مجسم کنی، آنرا در دستهایت خواهی داشت.» (راز، ص 22) یعنی کائنات که مروجین این قانون از او یاد میکنند مانند غول چراغ جادو عمل خواهد کرد و وظیفهی خود را برآوردن آرزوهای انسانها میداند. سالهاست که طرفداران این نظریه صدها کتاب دربارهی این قانون نوشته و هزاران سخنرانی برای تبلیغ آن اجرا کردهاند.
اما تنها مشکل بنیانگذاران و مروجان این نظریه، اثبات علمی آن است و به آن همیشه فکر میکنند؛ حال سؤال این است چرا راه حل اثبات این نظریه هنوز جذب نشده است؟ چرا کائنات راه اثبات این نظریه را در اختیار آنان قرار نمیدهد؟
پینوشت:
کتاب راز، نویسنده: راندا برن، 1387، انتشارات راشین، تهران.
🔰 @Adyanuniv