من نه تا حالا به کسی نه توهین کردم نه مثل افراد بی ادب فحش دادم ، یه سند تو کانال قرار دادم برخی افراد فکر کردنو این توهین هست ، آخه یه مدرک گذاشتن که توهین نیست!
افراد باید با استدلال جواب بدهند.
از طالبان حمایتی نکردیم بزرگوار ، ما طنز طالبان ، ظلم طالبان بر ولایت دایکندی ، کابل ، بلخ و ..... همه رو در کانال تا تونستیم قرار دادیم.
بزرگوار تاحالا هیچ متنی انتشار ندادیم که ضد جمهوری اسلامی باسه و اینو گفته باشه که طالبان با ایران همکاری داره تا حالا همچین چیزی نشر ندادیم!
مقاومت به زودی هم از افراد خوب اش تو کانال میزاریم ، هم افراد بد ، اما افراد بد اش دست بالا تری دارن و افرادی که واقعا خدمتگزار هستند در مقاومت مقام پایینی دارند ، امرالله صالح کسی بود که در افشار شرکت داشت و در این ۲۰ سال از جمله کسانی بود به شیعیان ستم کرد و اونها رو در رسانه ها علنا به سخره گرفت اخصا شیعیان هزاره ، وقتی فرد قوم پرستی مثل او تو مقاومت باشه اون مقاومت دیگه مقاومت نیست و فایده نداره ، از کجا معلوم دوباره یک افشار دوم رو بر مردم ما پیاده نکنند ؟؟
ضمنا این رو هم بگم جمهوری اسلامی در تلاش هست طالبان رو به رسمیت نشناسه این گفته گلبدین حکمتیار رهبر حزب اسلامی هستش.
مقاومت فقط نامش مقاومت ملی است اما در اصل از جبهه برادران تاجیک تشکیل شده ، مقاومتگران شون افراد خوبی ان چون برای وطن میجنگن اما سران اونها همیشه خوب رفتار رفتار کردن اما یهویی آخر سر همه چی رو از بین بردن ، مثلا اگه در افشار احمد شاه مسعود افشار رو بوجود نمیورد و هزاران نفر رو در افشار به خاک و خون نمیکشید الان نه طالبانی وجود داشت ، نه حمله آمریکایی به افغانستان ، احمد مسعود هم زیر دستان پدرش در کنارش هستند و این نشانه خوبی نیست!
کانال تحولات افغانستان و جهان
ما قوم پرست نیستوم آخه ما کی د امیزی کانال پست گذاشتوم کی نژاد سادات برتر ؟؟؟ بخدا قسم همه ی ما از ی
دایکندی وضعیت خراب ولش کن کی از خراب اونور تره ، مردم از لحاظ اقتصادی ، امنیتی و درمانی بسیار اوضاع نابسامانی دارند
۸۰۰ خانواده در مان والی قبلی کوچ داده شد
در یک کتاب که چند سال قبل به انتشار رسیده بود توسط یک ژنرال ارتش که بعد ها به طالبان ملحق شد ، نوشته شده بود که در سال ۱۴۰۰ کل افغانستان تحت تصرف طالبان در می آید و فلان و فلان مناطق باید کوچ داده شوند و .........
این مطلب از اون زمان نوشته شده بود ، و اون مناطق مناطق دایکندی و مزار و بغلان و ..... داخلش ذکر شده بود
شما میگید من این همه طالبان طالبان میکنم ، من هیچ حمایتی از طالبان نکردم!
پسردایی من توسط همین قوم وحشی به شهادت رسید توسط جاسوس هین افراد.
یکی دیگه از افراد نزدیک به خودم بعد سقوط دولت به شدت شکنجه شد ، شکنجه هایی که شاید فقط به اسم شنیده باشید و .....
من به هیچ وجه طرفدار طالبان نیستم. هر کسی طرفدار این جبهات نبود دلیل بر این نمیشه که طرفدار طالبان
کن فی الفتنة کابن البون لا ضرع فیحلب و لا ضرع فیرکب
در فتنه ها همچون بچه شتر باش که نه پستانی دارد که کسی از او شیری بدوشد و نه کولی دارد که به کسی سواری دهد.
حکمت اول نهج البلاغه امام علی علیه السلام!
متاسفانه ما مردم هر کسی که اومد رو حمایت کردیم اما بعدش همون ها به ما خیانت کردن.
باید آگاه باشید و برید خیلی تحقیق کنید درباره این افراد.
جبهه مقاومت رو آمریکا به رسمیت شناخت. آمریکا شیطان بزرگ این کلام امام خمینی رحمت الله علیه است. پس حتما یه منفعتی برای آمریکا داره اینو اصلا شک نکنید.
⭕️ پاکستان از تعلیق پروژه تاپی خبر داد
🔸 یک مقام پاکستانی میگوید که اجرای پروژۀ تاپی الی عادی شدن وضعیت در افغانستان به حالت تعلیق در آورده شده است.
#افغانستان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
لینک کانال
@Afghnstan 👈👈👈
💫💥💫💥💫💥💫💥💫💥
این روزها ترکیه، قطر و امارات متحده عربی رقابت تنگاتنگی برای تصاحب و اداره فرودگاه کابل بایکدیگر پیداکرده اند به شکلی که این مساله باعث ایجاد اختلاف نظر میان جریان های داخلی طالبان برسر این موضوع شده است
طالبان به خاطر دارا نبودن از نیروهای متخصص وفنی، برای اداره بخش های مختلف کشور به مشکل برخورده است و بسیاری از افرادی که در دولت سابق فعالیت می کردند، یا از کشور مهاجرت کردند یا اینکه علاقه ای به فعالیت در حکومت امارت اسلامی ندارند همین عوامل سبب شد تا طالبان به سراغ کشور های متحد برود و از آن ها کمک بخواهد
برخی رسانه ها مدعی اند که امارات متحده عربی گزینه احتمالی برای اداره فرودگاه کابل است و قطر و ترکیه نتوانستند طالبان را برای این کار راضی کنند.
طبیعتا تصاحب فرودگاه کابل می تواند بهترین انتخاب برای نفوذ و تسلط سرویس های امنیتی امارات در افغانستان باشد و از این طریق برنامه های خود در آسیای مرکزی را دنبال کنند.
افزایش تروریسم و افراطی گری در آسیای مرکزی می تواند راهبرد امارات يا قطر برای حفظ منافع آمریکا در آسیای میانه باشد تا چالش های امنیتی و اقتصادی بزرگی را برای کشورهایی نظیر چین، ایران و روسیه ایجاد کنند
#ابوقاسم
#افغانستان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
لینک کانال
@Afghnstan 👈👈👈
💫💥💫💥💫💥💫💥💫💥
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #فتوکامنت | غیرفعال شدن ۲۵۳ رسانه در افغانستان
#افغانستان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
لینک کانال
@Afghnstan 👈👈👈
💫💥💫💥💫💥💫💥💫💥
از یازدهم جوزا، روز جهانی کودک در افغانستان تجلیل شد. در روز تجلیل از کودک اعلام شد که شش میلیون کودک کارگر در افغانستان وجود دارد.
یکی از چالشهای جدی که کودکان در افغانستان با آن مواجهاند، کارهای شاقه و ناسازگار با رشد جسمی و فکری آنان است. بسیاری از کودکان در سنین بسیار پایین مصروف کارهای شاقه و ناسازگار با رشد جسمی و فکری بوده و نمیتوانند خود را در رجزخوانیهایی که در خصوص حمایت از کودکان در کشور صورت میگیرد، سهیم و شریک احساس کنند.
این در حالی است که یکی از مهمترین بسترهای رشد کودکان، زمینهسازی تعلیمی و تربیتی برای آنان است. با اینکه در افغانستان از راهیابی شماری زیادی از کودکان به مکاتب بهحیث یکی از عمدهترین دستآوردهای دولت محسوب میشود، اما نمیتوان گفت که کودکان در مسیر دستیابی به فرصتهای تعلیمی با چالشی مواجه نیستند. اگرچه بسیاری از کودکان افغان این چانس را بهدست آوردهاند که در مکاتب درس بخوانند، اما آمار نشان میدهد که شش میلیون کودک در افغانستان از رفتن به مکتب محروماند.
#افغانستان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
لینک کانال
@Afghnstan 👈👈👈
💫💥💫💥💫💥💫💥💫💥
همچنین در برخی از ولایتهای کشور بهدلیل نبود امنیت، مکاتب فعالیت نمیکنند. فعال نبودن مکاتب، از دست رفتن فرصتهای تعلیمی کودکان محسوب میشود که چشمانداز دستیابی آنان به فرصتهای رفاهی در آینده را نیز مبهم میسازد. از سوی دیگر بسیاری از اطفال و بهخصوص دختران در جریان تعلیم و تربیت مسموم میتواند. امروزه مسمومیت دختران یکی از نگرانیهایی جدی است که در مسیر تعلیم دختران وجود دارد. از اینرو نمیتوان گفت که با راهیابی میلیونها کودک در سن تعلیم به مکاتب، به مشکلات کودکان خاتمه داده شده است.
براساس کنوانیسیون بینالمللی حقوق طفل، دولتها موظفاند که برای دسترسی اطفال به حقوق اساسی مانند تعلیم و تربیه، صحت، تفریح و سرگرمی سالم تلاش کنند. هدف از اینکه روز اول جون بهعنوان روز جهانی کودک نامگذاری شده است نیز این میباشد که حکومتها، والدین و جوامع بشری متوجه شوند که براساس کنوانسیونهای بینالمللی موجود در حمایت از حقوق بشر و حقوق کودک، ملزم به حفظ و حمایت از حقوق کودکان میباشند.
موجودیت زمینههای تفریح سالم که نقش مستقیم در رشد کودکان دارد، یکی از حقوقی است که در کنوانسیونهای موجود بینالمللی مورد تصریح قرار گرفته است. اما باید پرسید که آیا در افغانستان کودکان به این حق دسترسی دارند؟ بهنظر میرسد دادن جواب مثبت به این سوال کار آسانی نیست. زیرا وقتی بسیاری از اطفال به حق اساسی تعلیم و تربیت دسترسی نداشته باشند، چگونه میتوان از دسترسی آنان به تفریح سالم سخن گفت.
آنچه واضح است اینکه شماری زیادی از کودکان بهجای تفریح سالم، مشغول کارهای طاقتفرسا مانند کار در خشتپزیها، چوپانی، دهقانی و دستفروشی و سختتر از همه گداییاند. این نشان میدهد که بهصورت سیستماتیک در راستای تامین حقوق اطفال در کشور کار قابل ملاحظهای صورت نگرفته است. یکی از راههایی که میتوان با استفاده از آن در جهت برخورداری اطفال از حقوق اساسیشان کار کرد، اختصاص واحدها و کدهای خاص در بودجه ملی افغانستان است.
براساس برخی از تحقیقهایی که از سوی فعالان حقوق بشر صورت گرفته است، گفته میشود که حدود ۶۰ درصد از کودکان افغان مصروف کارهاییاند که با رشد فکری و جسمی آنان سازگاری ندارد. در برخی از گزارشهایی که از سوی موسسات تحقیقاتی به نشر رسیده است، گفته شده است که دهها هزار کودک بین سنین ۵ الی ۹ ساله در داشهای خشتپزی اطراف کابل مصروف کارهای شاقه هستند. همچنین در برخی دیگر از گزارشهایی که در خصوص وضعیت کودکان افغانستان تهیه شده گفته شده است که شماری از کودکان دارای سنین ۱۰ساله در افغانستان برای بهدست آوردن دو دالر در روز در معادن زغالسنگ کار میکنند.
این کودکان یا به این دلیل که خود سرپرست خانوادههایشان میباشند کار میکنند و یا به این دلیل که والدینشان گرفتار قرضداری و بد روزی میباشند، به کار مشغول شدهاند. یکی از راههایی که میتواند برای تغییر زندگی این کودکان مفید باشد، حمایتهای مالی لازم برای دستیابی این کودکان به کارهای بهتری است که با رشد فکری و جسمی این کودکان سازگاری داشته باشد و این کودکان بتوانند در کنار کارهای سبک به درسهایشان نیز ادامه بدهند.
با توجه به وضعیت موجود میتوان گفت که کودکان در افغانستان از حال و روز چندان مناسبی برخوردار نمیباشند. اگرچه میتوان گفت که آن دسته از کودکانی که پدرانشان در قدرت و یا ثروت دسترسی دارند، در وضعیت خوب رفاهی قرار دارند، اما کودکانی که به چنین وضعیتی دسترسی دارند، معدود و محدود بوده و نمیتوانند مبین برخورداری درصدی زیادی از کودکانی که به چنین وضعیتی دسترسی دارند، معدود و محدود بوده و نمیتوانند مبین برخورداری درصدی زیادی از کودکان از رفاه و فرصتهای تعلیمی باشند
۴ قوس ۱۴۰۰
حقوق برای روزنامه 8صبح محفوظ است.
#افغانستان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
┄┅═══✼🦋✼═══┅┄
لینک کانال
@Afghnstan 👈👈👈
💫💥💫💥💫💥💫💥💫💥