🔻پشیمانی «محمدرضا پهلوی» از اعتماد به غرب
✍ او در کتاب «پاسخ به تاریخ» اعتراف میکند:
آن زمانی که صاحب قدرت بودم تصور میکردم که اتحاد من با غرب بر مبنای اتحاد و اطمینان دوجانبه برقرار است. شاید این اطمینان و اعتماد یک اشتباه بود.
☝️ این اعتراف از سوی کسی است که عمری را در خدمت آمریکا گذراند، آزموده را آزمودن خطاست!
📚 منبع: پاسخ به تاریخ؛محمدرضا پهلوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👌غیرت اگر تصویر بود......
درور بر ایمان و شرفت 👏👏👏👏👏
.
♨️ قیمت ۱۸ هزار تومانی شیر ابلاغ شد
وزیر جهاد کشاورزی:
🔹برابر ابلاغیهای که دو روز قبل از سوی معاون اول رئیسجمهور صادر شد، قیمت تعیین شده برای شیر با ۲۰ درصد افزایش نسبت به سال گذشته مورد تصویب قرار گرفت و ابلاغ شد.
🔹به این ترتیب، قیمت جدید شیر ۱۸ هزار تومان به ازای هر کیلوگرم شیر خام تحویلی درب دامداریها به فروش میرسد.
.
♨️ اعلام نتایج نهایی آزمون کاردانی به کارشناسی ۱۴۰۳
🔹اسامی پذیرفتهشدگان نهایی کاردانی به کارشناسی ناپیوسته سال ۱۴۰۳ به همراه اسامی معرفیشدگان چند برابر ظرفیت رشته تحصیلی نیمهمتمرکز فوریتهای پزشکی پیشبیمارستانی اعلام شد.
♨️ ارزش ریال چرا اینقدر سقوط کرده؟
امروز می خوام بهتون بگم چرا ارزش پول ملی ما اینقدر کم شده.
خوب دقت و توجه کنید.
پول توی اقتصاد، سه تا کار انجام میده:
1- برای خرید و فروش استفاده میشه. یعنی شما میخواهید از سوپری سر کوچه خرید کنید، بهش پول میدید. به این کارکرد پول میگن «واسطه مبادله».
2- برای پسانداز استفاده میشه. یعنی شما میخواهید پس انداز کنید، پول ذخیره میکنید. به این کارکرد پول می گن «ذخیره ارزش».
3- برای قیمتگذاری استفاده میشه. یعنی سوپری میخواد به شما یه کیک و کلوچه بفروشه قیمتش رو به ریال اعلام میکنه. به این کارکرد پول میگن «واحد سنجش».
حالا اگر هر چیزی این سه تا کارکرد رو توی اقتصاد پیدا کنه، اسمش میشه پول! برعکس، اگر از پول ملی هر کدوم از این کارکردها رو بگیریم، پول ملی بی ارزش میشه.
حالا می خوام بهتون نشون بدم کارکردهای ریال چحوری ازش گرفته شده و سقوط کرده!
تو اقتصاد ما چه اتفاقی افتاده؟ از سال 1386 کارکرد «قیمتگذاری» یا «واحد سنجش» از ریال گرفته شده. یعنی چی دقیقا؟ یعنی اینکه تمام منابع ملی ما مثل نفت، گاز، فلزات، محصولات پتروشیمی، محصولات پالایشی و... به ریال قیمتگذاری نمیشن.
پس چجوری قیمتگذاری میشن؟ اینجوری:
فرض کنید یه شرکت پتروشیمی میخواد مادهای به اسم «پلی اتیلن ترفتالات» رو به داخل کشور بفروشه که توی انواع صنایع از خودروسازی تا نساجی تا بطری آب معدنی کاربرد داره(دقت کنید: می خود به داخل کشور بفروشه، نه اینکه به خارج صادر کنه!).
شرکت پتروشیمی ایرانی قیمت جهانی این ماده رو در میاره. فرض کنید قیمت جهانی پلی اتیلن ترفتالات هر کیلوگرم یک دلار باشه. این یک دلار میشه قیمت این ماده برای فروش به داخل!
حالا مگه ما توی داخل به دلار معامله می کنیم؟ نه! پس شما که مثلا تولیدکننده بطری آب معدنی هستی، باید معادل ریالی این یه دلار رو به این شرکت پتروشیمی پرداخت کنی تا یه کیلوگرم پلی اتیلن ترفتالات بخری. حالا معادل ریالی یه دلار چقدر میشه؟!!!!
اینجاست که قیمت دلار اهمیت پیدا میکنه. اگر دلار 4200 تومن باشه، یه کیلوگرم پلی اتیلن ترفتالات ایرانی برای تولیدکننده ایرانی میشه 4200 تومن. اگر قیمت دلار 60 هزار تومن باشه، قیمت یه کیلوگرم میشه 60 هزار تومن! دیدید چجوری قیمت یه کیلوگرم از 4200 تومن به 60 هزار تومن افزایش پیدا کرد؟!
تقریبا توی تمامی مواد اولیه ایرانی قصه همینه! قیمتگذاری به دلار انجام میشه.
حالا اگر قیمت جهانی این ماده از یه دلار بشه دو دلار، قیمت توی ایران هم دو برابر میشه! گر قیمت جهانی ثابت باشه، اما قیمت دلار دو برابر یشه، بازهم این ماده توی ایران دو برابر میشه! اگر قیمت جهانی دو برابر بشه، دلار هم 10 برابر باشه، قیمت این ماده ایرانی برای ملت ایران 20 برابر میشه! حالا توی چند سال اخیر دقیقا همین اتفاق افتاده! قیمت نفت تو دنیا 2 برابر شده. قیمت دلار هم توی داخل بیش از 10 برابر شده!
اینجوریه که شرکت های فولادی و پتروشیمی و پالایشی که محصولاتشون رو به داخل کشور به دلار می فروشن، سودهای نجومی به جیب می زنن، گرونی لوازم زندگی از ماشین تا لوازم خانگی که همگی با این مواد اولیه تولید میشن هم میافته روی دوش مردم! بعد میگن علت مشکلات مردم، تحریم آمریکاست باید بریم مذاکره کنیم!
پس معلوم شد یکی از مهمترین کارکردهای پول که قیمتگذاری هست، برای منابع ملی ایرانی که مواد اولیه تولید هست، از پول ملی یعنی ریال گرفته شده. به این پدیده میگن دلاریزه شدن اقتصاد. حالا اینجا منظور از «دلار» فقط خود دلار نیست. منظور یه پول خارجیه. یعنی اگر قیمتگذاری با یورو و یوآن هم انجام بشه، باز هم توی ادبیات علمی بهش میگن «دلاریزه شدن».
اما دلاریزه شدن، فقط با قیمت گذاری دلاری اتفاق نمی افته. اگر هر کدوم از کارکردهای پول ملی (اون سه تا که اول نوشتم) ازش گرفته بشه و به یه پول خارجی داده بشه، میگن اقتصاد دلاریزه شده.
متاسفانه، کارکرد «پس انداز» هم از پول ملی گرفته شده و مردم برای پسانداز هم دلار و یورو و سکه و... ذخیره می کنن. اینو توی یه پست دیگه توضیح میدم. حالا تا پست بعدی رو منتشر کنم، به این جمله دوباره فکر کنید: اگر کارکردهای یه پول ازش گرفته بشه، اون پول سقوط می کنه...
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️دستگیری اعضای فرقه بهائیت در پوشش مربیان مهدکودک
رهبر انقلاب دیروز باز هم تأیید کردند که مراقب نفوذ دشمنان در داخل کشور باشید.
https://eitaa.com/Afsaran1357
14.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وای که چقدر این خانم جوان خوب حرف زد و حرف های خوبی هم گفت.
تا حالا کسی به این قشنگی قطع رابطه آمریکا با ایران رو تبیین نکرده بود..
برای همه سلیقه ها مفید هست.
حتما تا آخر گوش کنید ، چون قطعا ارزش آنرا دارد. 😒👋
مرگ بر آمریکا مرگ بر اسرائیل
لطفا آنقدر دست به دست کنید تا برسد بدست خود آقای پزشگیان ونیم کارشناسان او مثل ظریف و....
https://eitaa.com/Afsaran1357
دو_کلمه_حرف_حساب
✅ بزرگان گفتهاند:
🧮 چهل تا عاقل را میشود با یک حرف منطقی قانع کرد،
ولی
یک احمق را نمیشود با چهل بار حرف منطقی قانع کرد!
⭕️حسنی مبارک گفت: نباید به آمریکا اعتماد میکردم.
⭕️ معمر قذافی گفت:
بزرگترین اشتباه عمرم اعتماد به آمریکا بود.
⭕️محمد مرسی گفته است:
اشتباه استراتژیک من و عامل اصلی شکست انقلاب مصر اعتماد به آمریکا بود.
⭕️ بن علی گفت: دلیل سقوط من اعتماد بیجای من به آمریکا بود.
⭕️منصور هادی در یمن گفت:
اگر فریب آمریکا را نمیخوردم، در قدرت باقی می ماندم.
✅ تمام تاریخ نگاران
معاصر در کشور معتقدند:
دلیل سقوط دولت مردمی مصدق و کودتای 28 مرداد 1332 به دلیل اعتماد بیجای مصدق به آمریکا بود.
⭕️ صدام در لحظه اعدامش گفته بود:
این طناب دار را آمریکائیها به گردن من انداختند.
⭕️در کتاب پاسخ به تاریخ ص 278، محمد رضا شاه در آخرین روزهای عمرش میگوید:
دلیل فروپاشی سلطنت من اعتماد به آمریکا بود.
یعنی حتی شاه هم بعد از سالها رفاقت و خدمت به آمریکا، فهمیده بود که نمیتوان به آمریکا اعتماد کرد.
⭕️جمله معروف شاه:
... آن زمان که صاحب قدرت بودم، تصور میکردم که اتحاد من با غرب بر مبنای اتحاد و اطمینان دو جانبه برقرار است، شاید این اطمینان و اعتماد #یک_اشتباه_بود ..."
📚 کتاب پاسخ به تاریخ، نوشته محمدرضا پهلوی، صفحه ۲۷۸.
❌ حالا برخی در کشور همچنان امیدوارند تا آمریکا این شیطان بزرگ و اروپاییها این شیاطین کوچک، برایشان آستین بالا بزنند و مشکلاتشان را حل کنند، در کجای عبرتهای تاریخ قرار گرفتهاند؟
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
عجب دنیای برعکسی شده!
این خانم در نیویورک آمریکا در برابر رئیس جمهور ایران که از عناصر جنبش کشف حجاب حمایت ضمنی کرده، در جلسه ایرانیان با پزشکیان، دفاع جانانهای از حجاب کرد و جمعیت حاضر هم تشویقش کردند