eitaa logo
افسران
929 دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
15.3هزار ویدیو
242 فایل
@mahdihz313 آیدی ارتباط با مدیر کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🌹رقیه جان ▪️ عمه قربانت شود کمتر ببر نام حسین (ع) ▪️ اندکی دیگر تو هم مهمان بابا مى شوی
7.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 روایتی از یک «سیاسی‌کاری تاریخی» که شاید تاکنون نشنیده‌اید!
🔆زنگ عبرت: 🔴روز چهارشنبه ی گذشته برای دومین بار به بهانه ی تماشای مسابقات لیگ برتر، تعدادی از دختران و زنان هوادار پرسپولیس وارد ورزشگاه شدند و با صحنه هایی زننده دل مردم متدین و خانواده ی معظم شهدا را به درد آوردند. ♦️سخن با آن دسته از مسئولان دلسوزی است که با صدور این مجوزها، فکر می کنند در مسیر صلاح جامعه اقدام می کنند! ♦️آقایان مسؤل! به خداقسم استیفای حقوق زنان، با مانوربی حیائی، یله و رها بودن، طبیعت زن را به طبیعت مردان سوق دادن، حذف حریم متانت وعفاف و قراردادن زن درمقابل نامحرم و....محقق نمی شود. ♦️با این روند، دیگر از دامان مادران آینده ی این سرزمین امثال بوعلی، رازی و بزرگمردانی همچون: خمینی کبیر و سردار سلیمانی واحمدی روشن پرورش پیدا نمی کنند. بدانید: زنی که بابدترین وضعیت ظاهری درورزشگاه، مقابل هزاران نامحرم جلوه گری کند، موریانه ای می شود که پایه های تمدن وعزت کشور ر منهدم می کند. ♦️بسیار ضروری و اولویت فوری است که متفکرین و فرهیختگان متعهد و متدین، مخصوصا بانوان فرهیخته و اندیشمند یک نهضت اجتماعی و پویش مردمی ایجاد کنند و با دلیل وبرهان و حجت های مبنایی، به آن بخش ازبدنه ی زنان و دختران جامعه تبیین کنند که این تبلیغات خارجی وایادی داخلی آنها که حقوق بانوان رامعادل برهنگی و برداشتن حریم عفاف وحیا بین زن و مرد تعریف میکنند در مسیر نابودی ارزش زن است. ♦️بانوان بدانند که این روند، سقوط زن است نه استیفای حقوق آنها. و سرابی است که زنانی را که میتوانند گل آفرینش وعزیز خداوند شوند، به یک بازیچه ی دست شیاطین جهان تبدیل کند. ♦️از مسئولان دولت انقلابی توقع است که مفاهیم بلند انقلاب را بیش از پیش مورد توجه و تبلیغ قرار دهند و مرعوب فشار و تبلیغات دشمنان و بدخواهان نشوند.
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این مرد عراقی که دو دست خودش رو از دست داده باز هم با تمام وجود به زائران اربعین خدمت می‌کنه 😭😭 @Afsaranejangnarm1400
«خلیل عواوده» آزاد می‌شود؛ اسیر فلسطینی اعتصابش را شکست 🔹«خلیل عواوده»، اسیر فلسطینی که از بیش از ۱۷۰ روز گذشته دست به اعتصاب غذا زده بود، سرانجام با عقب نشینی نظامیان صهیونیست و پذیرش آزادی این اسیر فلسطینی، اعتصاب غذای خود را تعلیق کرد. 🔹عواوده که بدون اتهام یا محاکمه در بازداشت به سر می‌برد، بدلیل بازداشت بی دلیل خود دست به اعتصاب غذا زده و خواستار آزادی بی قید و شرط خود شده بود و اکنون به نظر می‌رسد مقامات تل آویو سرانجام در برابر درخواست این اسیر فلسطینی عقب نشینی کرده‌اند.
⭕️ سربازان در حین خدمت هم می توانند به کربلا بروند 🔸سردار مهری، رئیس سازمان وظیفه عمومی: 🔹سربازان در حال خدمت هم می‌توانند مانند سایر افراد به سفر اربعین بروند اما برای رفتن باید موافقت فرمانده یگان را بگیرند. 🔹فرمانده یگان مربوطه باید با مرخصی آن سرباز موافقت کند تا فرد مورد نظر بتواند از کشور خارج شود و به این سفر برود.
⭕️یکی از اظهارات ضد شیعی مولوی مجیب‌الرحمان انصاری امام جماعت مسجد جامع گازرگاه هرات: 🔹افغانستان به این دلیل دچار مشکل شده است که «وقتی مقامات به قدرت می‌رسند یک شیعه را نیز در کنار خود می‌آورند».
🗓سالروز شهادت رئیسعلی دلواری درپی‌قیام‌علیه‌استعمارانگلیس ♦️رهبرمعظم انقلاب: رئیسعلی دلاوری، این مرد شجاع، در راه اعتقاد دینی خود، تنها و در غربت با دشمنان جنگید؛ آن روزگاری که ملت ایران، جز عده‌ بسیار کمی در گوشه و کنارهای کشور، خواب بودند و بیگانگان از این غفلت مردم سوء استفاده میکردند و دشمن بر مناطق مختلفی از کشور عزیز ما تسلط پیدا کرده بود؛ در تهران، نمایندگان دولتهای انگلیس و روس، آزادانه حکمرانی میکردند و از پادشاهان آن زمان هم حساب نمیبردند و با ملت ایران با تحقیر برخورد میکردند؛ در یک چنین شرایطی، در هر گوشه‌یی از این کشور، مردان شجاعی پیدا شدند که به حکم دین، جهاد را بر خودشان واجب دانستند و فکر نکردند که با غربت و دست خالی نمیشود کاری را انجام داد؛ مردان خدا اینگونه‌اند. ♦️یکی از این افراد، همین رئیسعلی شماست؛ که رئیسعلی ملت ایران است؛ اگرچه متعلق به دلوار است. اگر «رئیسعلی‌ها» در غربت به شهادت نمیرسیدند، امروز ملت ایران به این عظمت نمیرسید! ۷۰/۱۰/۱۳
🌹اغلب زائرین اربعین حسینی نمیدانند قبر شریف رئیسعلی دلواری جنب مزارآیت الله سید علی قاضی رضوان الله علیه در وادی السلام نجف میباشد لطفا به پاس احترام به این شهید اطلاع رسانی کنید
هدایت شده از KHAMENEI.IR
671620867_858454242.pdf
1.16M
📑 | متن بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت 🗓 ۱۴۰۱/۰۶/۰۸ 💻 Farsi.Khamenei.ir
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔰 اطلاع‌نگاشت | ۱۵ توصیه اقتصادی برای حل مشکلات زندگی مردم 🔻 مطرح شده از سوی رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رئیس‌جمهور و هیئت دولت (۱۴۰۱/۰۶/۰۸) 👈 "ان‌شاءالله با یک حرکت جهادی همه‌ی اینها را انجام بدهید و خلاصه اگر این حرکتهایی که عرض شد انجام بگیرد، ثابت خواهد شد که دولت سیزدهم، یک دولت کاملاً کارآمد و فعّال و برطرف‌کننده‌ی مشکلات زندگی مردم خواهد بود." 🏷 💻 Farsi.Khamenei.ir