✅ دکتر علی رضائیان ( پدر علم مدیریت ایران) :
👌آنچه در مقام ریاست جمهوری نیاز داریم «تفکر راهبردی» است نه «قدرت اجرائی»
👈اگر بالاترین مقام یا رئیس جمهور ، فرض کنید مهارت اجرای قوی یا تجربه اجرای نداشته باشد مهم نیست میتواند یک معاون اجرائی قوی بیاورد و تیمش را کامل کند.
👌پس ضرورت ندارد که رئیس جمهور حتما یک آدم اجرایی باشد .
👌 آنچه که ما در سطح کلان نیاز داریم تفکر راهبردی است که بتواند درست بیندیشد و جهت گیری ها را درست انتخاب کند.
۲۴ خرداد ۱۴۰۳
۲۴ خرداد ۱۴۰۳
34.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎤حسین طاهری
شب شهادت امام باقر(علیه السلام)
📝تو باقر العلوم هستی
@Afsaran1357
۲۴ خرداد ۱۴۰۳
22.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️تخریب: قالیباف و سیسمونی گیت!
مجموعه پاسخ به تخریبها و #شبهات_قالیباف
https://eitaa.com/Afsaran1357
۲۴ خرداد ۱۴۰۳
17.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️تخریب: قالیباف و هلدینگ یاس!
مجموعه پاسخ به تخریبها و #شبهات_قالیباف
https://eitaa.com/Afsaran1357
۲۴ خرداد ۱۴۰۳
9.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شب جمعه شب زیارتی
حضرت اباعبدالله الحسین(علیه السلام)
التماس دعا 🖤
@Afsaran1357
۲۴ خرداد ۱۴۰۳
⭕️مؤلفه اطلاعات و سیاست خارجی در انتخاب رئیسجمهور
💢گاهی وزارتخانه های امور خارجه در اجرای برخی سیاست های خارجی مدنظر سیاستگذاران ناتوان و امر از عهده وزارتخانه خارج است.درچنین مواردی نهادهای اطلاعاتی با داشتن توانایی های ویژه و ظرفیت خاص خود،سیاست هارا اجرایی و دنبال می کنند.
💢آنچه در فرانسه در مقر منافقین رخ داد،اجرای سیاست خارجی در قالب پروژه امنیتی،از طریق نهاد های امنیتی طرفین بود.این موضوع تا حصول نتیجه مورد انتظار پیش خواهد رفت.همانند آنچه در آلبانی و اقلیم کردستان عراق و... انجام شد
💢در آذربایجان،بحرین، مصر و اردن نیز به زودی تا حدودی می توان خروجی اجرای سیاستهای خارجی را از این طریق مشاهده کرد.
💢رئیس جمهوری انتخاب کنید که بر موضوعات سیاست خارجی مشرف،بر ظرفیت های داخلی واقف و توانایی ارتباط مؤثر و استفاده درست و کارآمد از ابزار مفید دستگاه اطلاعاتی را داشته باشد.
۲۴ خرداد ۱۴۰۳
🏮چند نکته در مورد همزمانی اعیاد غدیر و مناظرات انتخابات ریاست جمهوری:
#اول هر دو به اندازهی هم مهم هستند و هیچ تمایزی بین این دو نیست؛ ما دوست داریم در کنار انتخابات پرشور یک عید غدیر پر شور هم داشته باشیم و این اتفاق هنر مارو میطلبه.
#دوم: عید غدیر یکی از بهترین فرصتها برای انتخاباته تا در جشنهایی که عموم مردم حضور دارند سعی کنیم با روشنگری مشارکت رو که مطالبهی حضرت آقاست بالا ببریم.
#سوم: آقای جبلی گفته بود با برنامه جشن تهران تداخل نداره، تداخل که داره اما چرا کشور رو تهران میبینید؟ در تمام کشور این دو شب اوج فعالیت های فرهنگی و آئینی برای عید غدیر و ولایت هست.
#چهارم: انتخابات، فقط مناظره نیست ولی اثر خوبی روی مشارکت داره و نباید هیچکدوم فدای دیگری بشن؛ در سالهای گذشته مردم اقبال حداکثری به غدیر داشتند اگر به این بهانه بخوایم در این عید تاخیر و خلل ایجاد کنیم رشد توجه رو از جامعه خواهیم گرفت.
#انتخابات_۱۴۰۳
۲۴ خرداد ۱۴۰۳
یکی نوشته غدیر مهم تره
دیگری نوشته انتخابات مهم تره
عزیزان دل قرار نیست که یکیشون رو تعطیل کنیم! انتخابات از این جهت مهمه که آیندهی انقلاب اسلامی رو مشخص میکنه؛ انقلابی که زمینهساز ظهور هست انشاءالله
عید غدیر هم از این جهت مهمه که مقام ولایت اهلبیت(ع) باید در جامعه تبلیغ و تبیین بشه. چرا بعضی رفقا دنبال این هستن تا از مسائل مختلف برای خودشون تقابل فکری درست کنند؟
۲۴ خرداد ۱۴۰۳
🏮 قشنگترین پاسخ این بود که یکنفر گفته بود ما قرار نیست جواب تمسخر رو با تمسخر و جواب بدی رو با بدی بدیم.
آقای پزشکیان بعنوان یک کاندید تایید صلاحیت شده مورد احترام ما هستند اما ما به انتخاب هامون بنابر کارنامه و برنامههایی که دارند رای میدیم اما شما فقط از سر لجبازی انتخاب میکنید! مثل سال ۹۲ که به روحانی رای دادید و خودتون هم پشیمون شدین آیا امسال هم این اشتباه رو میکنید؟ خودتون میدونید پزشکیان یک صدم آقای قالیباف کارنامه موفق، یک صدم آقای جلیلی برنامهی دقیق و یک صدم آقای زاکانی صراحت لهجه نداره ...🤷♂
#انتخابات_۱۴۰۳
۲۴ خرداد ۱۴۰۳
🏮خاتمی رسما از پزشکیان حمایت کرد
سید محمد خاتمی گفت: همانگونه که پیش از تایید صلاحیت نامزدها گفته ام، خود را متعهد به حمایت از نامزدهای جبهه اصلاحات می دانم.
عجب ........
#انتخابات_۱۴۰۳
۲۴ خرداد ۱۴۰۳