متولی اینترنت در کشور از وزارت ارتباطات به نیروهای مسلح انتقال یابد
اکنون در کشور متولی اینترنت وزارت ارتباطات است، لذا با توجه به تغییر دولتها در کشور و اهمیت فضای مجازی در امنیت روانی و حقیقی کشور ما، باید مانند آمریکا و سایر کشورها، متولی اینترنت نیروهای مسلح کشور شوند که همچون مرزها پاسدار حدود و ثغور آن باشند و از پیشرفت سکوهای داخلی و زبان و اخلاق در آن حمایت کنند؛ لذا پیشنهاد میشود نظارت بر اینترنت از دولت به نیروهای مسلح انتقال یابد.
6.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صف ۱۵ هزار نفری زیر باران برای دریافت سبزیجات رایگان در کانادا!!
دونالد ترامپ در مصاحبهای با مجله تایم صحبتهای مهمی درباره اقتصاد آمریکا انجام داده است. او به صراحت افزایش قیمت انرژی توسط بایدن را به عنوان عامل اصلی افزایش تورم معرفی کرده است.
ترامپ گفته است این سیاستهای انرژی دولت بایدن است که باعث شده قیمتها بالا برود و تورم به شکلی که امروز میبینیم، افزایش پیدا کند.
ترامپ اظهار داشت: "هزینه انرژی افزایش یافته و این مستقیماً به تورم دامن زده است. ما باید با کاهش این هزینهها، تورم را مهار کنیم.
او وعده داده است که در صورت بازگشت به قدرت، با کاهش قیمت انرژی، کنترل تورم را در دستور کار قرار دهد تا به بهبود وضعیت اقتصادی مردم آمریکا کمک کند.
ولی #مکتب_گران_کن وطنی اعتقاد داره در کشوری که حداقل دستمزد زیر ۱۰۰ دلار و نرخ دلار ۸۰ هزار تومن و تورم ۴۰ درصدی ۶ سال است که زندگی مردم را نابود کرده، با افزایش قیمت انرژی و بنزین به قیمت کوچه و پس کوچه های پاکستان تورم نه تنها زیاد نمیشه که کلا حذف میشه!
مهدی بنی فاطمه