آقای تاجزاده و علی مطهری!
لطف کنید سند این دست بوسی را هم پیدا کنید
چگونه در آن هنگام همه شما خفه شده بودید و حالا با یک جمله آیتالله رئیسی که فرمود شرط ادب این بود که دست ولی خدا را ببوسم ولی توفیق از من سلب شد این گونه بر آشفته شدید؟!
@Ashooraeian
⁉️دروغ قطع اینترنت از کجا سازمان دهی شده؟!
🔰در ماجرای مطرح شدن طرح مجلس برای حمایت از حقوق کاربران فضای مجازی، رسانه های رسمی و افراد بدون هیچ منع و قیدی #دروغ_قطع_اینترنت را به ابزاری برای تشویش اذهان عمومی تبدیل کرده اند که موارد زیر درباره این موضوع قابل توجه است:
۱. هیچ طرحی در مجلس تصویب نشده بلکه نمایندگان مجلس یک پیشنویس پیشنهادی برای حمایت از کاربران و سرویسهای فضای مجازی ارائه دادند که با توجه به تخصصی بودن آن مقرر شده به جای بررسی و رای گیری در صحن مجلس، در کمیسیونهای تخصصی بررسی شود. پس این همه جنجال برای چیست؟
۲. همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: کاربران فضای مجازی در صورت انتشار محتوایی که جرم باشد هم مجرم محسوب نمی شوند و مسئولیت با پلتفورم هاست،
این حمایت از حریم و حق کاربران اینترنت کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟
۳. همین پیش نویس تصویب نشده می گوید: پیامرسان ها، شبکه های اجتماعی و اپراتورهای تلفن همراه و اینترنت موظف هستند به جای گرفتن پول از مردم، به مردم بابت محتوایی که در فضای مجازی تولید می کنند پول بپردازند! چون اگر همین فیلمها و عکسهای تولیدی مردم نباشد اساسا حیات شبکه های اجتماعی معنا ندارد و بسته های اینترنتی شرکتها فروش نمی رود! پس باید به مردم به عنوان تولید کننده محتوا پول بپردازند! این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟؟
۴. همین طرح تصویب نشده می گوید: همه پیامرسانها و شبکه های اجتماعی خارجی نه تنها فیلتر نمی شوند، بلکه می توانند در ایران نمایندگی داشته باشند. این یعنی زمینه رفع فیلتر حتی توییتر و تلگرام. این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت و #دروغ_فیلتر_اینستاگرام کجا!
۵.همین پیشنویس تصویب نشده می گوید: اینکه الان یک وزیر (ارتباطات) می تواند هر وقت که صلاح دید درباره مسائل فضای مجازی کشور مثلا قطع اینترنت تصمیم بگیرد اصلا منطقی نیست و باید یک شورای متشکل از همه قوا و مجموعه های ذیصلاح با خرد جمعی و تخصصی تصمیم گیری کند! این کجا و #دروغ_قطع_اینترنت کجا؟؟
۶. اینکه در ایران راه اندازی یک مغازه نیاز به قانون و مجوز دارد پذیرفته است اما وضع نسخه بسیار پیش پا افتاده تری نسبت به قوانین سختگیرانه امنیت و حاکمیت سایبری که در جهان در حال اجرا هستند، برای حفاظت و ساماندهی و تقویت فضای مجازی ایران می شود ناحق!! (مثالهای زیادی از اختیارات حاکمان و قوانین مربوط آن در دنیا از جمله آمریکا وجود دارد. می دانستید اگر رئیس جمهور آمریکا بدون کسب اجازه از احدی، اگر فقط تشخیص بدهد در فضای مجازی هویت آمریکا مورد تهدید است می تواند تمام اینترنت آمریکا را تا مدتها قطع کند؟)
۷. مسئله رسیدگی به وضعیت پیامرسانها و شبکه های اجتماعی شاید کم اهمیت ترین بخش این طرح باشد. اصل این طرح اساسا در ارتباط مستقیم با مردم و کاربران نیست. حفاظت و صیانت از مرزهای مجازی برای کنترل و نظارت از ورود و خروج اطلاعات از بخش های مهم طرح است.
@Ashooraeian
11.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عباس زریباف که بود؟
🔹وقتی از نفوذ صحبت میشود آیا فقط منظور افرادی با ظاهری غربی و اسمهایی خارجیست؟!
🔸اتفاقا، گاهی نفوذیها زیر گوشمان هستند و طوری عمل میکنند که فکر میکنیم مریدتر و معتقدتر از آنها وجود ندارد.
@Ashooraeian
شهید بابایی زمانی که با هواپیما پرواز می کرد، در حین عملیات و آموزش هوایی، از آن بالا روستاهای دورافتاده را در میان شیارها و دره ها شناسایی و موقعیت جغرافیایی این روستاها را ثبت میکرد. آن گاه پس از اتمام ماموریت، وقتی که در پایگاه استقرار می یافت، با ماشین قدیمی که داشت، سوار می شدیم و مقداری غذا، آذوقه و وسایل زندگی مانند قند و چایی برای روستاها بر می داشتیم و از میان کوه ها و دره ها با چه مشکلاتی رد می شدیم تا برسیم به روستایی که از هوا شناسایی کرده بود. میرفتیم آن جا و مردم روستاها من را با لباس روحانی و شهید را با لباس خلبانی می دیدند. این در صورتی بود که شاید آن ها سال به سال با هیچ فرد روحانی و غریبه ای برخورد نمی کردند. خیلی برای روستاها جالب بود و شهید بابایی بعد از این که وسایلی را که آورده بودیم به روستایی ها می داد از آن ها می پرسید که چه امکاناتی کم دارند. مثلا روستایی ها می گفتند حمام نداریم و ایشان با پول خودش شروع می کرد برای آن ها حمام می ساخت و من به چشم خودم دیدم که بابایی برای ساختن حمام با پای خودش گل لگد مال می کرد، حمام را می ساخت و برای برق آن، به علت این که روستا برق نداشت از پول شخصی خودش موتور برق سیار می خرید و روشنایی آن ها را هم تامین می کرد که این پروژه حدود دو ماه طول می کشید.
منبع: ماهنامه شاهد یاران، شماره محمدی گلپایگانی، «سرشار از اخلاق»، ماهنامه شاهد یاران، شماره ۳۳، شهریور ۱۳۸۷، صص۷-۶.
@Ashooraeian
تحلیل عباس عبدی از ویژگیهای شخصی روحانی
عباس عبدی، تحلیلگر سیاسی در اعتماد پس از ذکر نقاط مثبت و منفی کارنامه روحانی نوشت: «مشكلات مهمتر آقاي روحانی در ويژگيهای شخصي او بود. عصباني ميشد، غرور زيادي داشت، مخالفانش را تحقير ميكرد، دافعه داشت و فاقد جاذبه بود، زيردستان و همكارانش را كمتر تحويل میگرفت.
ادبيات تند و بعضا ناروا در عرصه عمومی داشت، قادر به جلب حس همدلي و همراهي مردم نبود، در يك كلام فاقد محبوبيت لازم براي سياستورزی بود
🔴 لیست کابینه آیتالله رئیسی فردا ساعت ده صبح تقدیم مجلس میشود
♦️ولی اسماعیلی، سخنگوی فراکسیون نیروهای انقلاب اسلامی اعلام کرد :لیست کابینه آیتالله رئیسی فردا ساعت ده صبح تقدیم مجلس میشود؛ همچنین مجلس بلافاصله برگزاری جلسات برای بررسی اعضای کابینه را شروع میکند. فردا از ساعت ۱۴ نشست کمیسیونهای تخصصی مجلس با وزرای معرفی شده برگزار میشود.
@Ashooraeian
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
╚» 🌻💚 «╝
*راهکارهای ایت الله جاودان برای حل مشکلات مالی*
⬅️_* *مداومت بر خواندن سوره مبارکه یس در روز*
⬅️_*مداومت بر خواندن سوره واقعه در شب*
⬅️_ *بیداری در بین الطلوعین*،
*حتی اگر صرف انجام کارهای منزل یا کار علمی شود.*
⬅️_* *صدقه دادن ولو به مقدار کم؛ اما مستمر*
⬅️_*مداومت بر ذکر استغفار*
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
─═┳︻ 🌻💚 ︻┳═─
🔺تفاوت برخورد دو حسن را ملاحظه کنید؛ #حسن_یزدانی به خاطر گرفتن مدال نقره با شرمندگی از مردم عذرخواهی می کند، #حسن_روحانی بعد از ۸ سال، با پررویی نجومی خود را به دروغ ناجی مردم ایران می داند!
💬حسین هاشمی
➕ اگر #حسن_روحانی یک هزارم مسوولیت پذیری #حسن_یزدانی را داشت و بابت ناکامی اش شرمنده ملت میشد؛ حالا که میرفت مردم هم میگفتند فدای سرت!
اما روحانی وقتی گند چندین و چند باره میزد، طلبکار ملت هم میشد و تا میتوانست به منتقدین توهین میکرد...
روحانی مبارز نبود؛ آمده بود ببازد، بخندد و برود!
@Ashooraeian