5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️در جشن میدان امام حسین چهگذشت؟؟
نکته مهم حضور گسترده #حجاب_استایلها در این جشناس!
🔹 رهبر معظم انقلاب تاکید کردند پشت پرده افرادی که دنبال عادی سازی کشف حجاب هستند سرویس های اطلاعاتی دشمن قرار دارد پس نیازه وزارت اطلاعات پشت پرده این ها بررسی کنه که احتمالاً به نتایج جالبی میرسه...
@Afsaran1357
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیادبترین کشورها از نظر توریستها
فرانسه رتبه یک رو داره و جالب اینکه طبق آمار World family map 2019 فرانسه با ۵۷ درصد تولد خارج از ازدواج (زنازادگی) بیشترین آمار زنازادگی در اروپا رو داره
#حیا که رفت همه چی میره ...
@Afsaran1357
🔴به مهدی نصیری و همفکراش بگید اوکراینی جماعت تو رو به جرم ایرانی بودن حتی آدمم حساب نمیکنه که براشون پروفایل عوض میکنی، سیاسی نبودن ورزشم افسانه است !!😡😡
🔹«یکی بود یکی نبود»
🆔@Afsaran1357
⭕️ حروف اختصاری در هر آزمایش به چه معناست؟!
FBS قند خون ناشتا
MCHC غلظت متوسط همو گلوبین
WBC شمارش گلبول های سفید
RBC شمارش گلبول های قرمز
HB هموگلوبین
HCG تست حاملگی
FSB آزمایش قند خون
PTE درصد پلاکت ها
MPV حجم متوسط پلاکت ها
MCH وزن متوسط هموگلوبین
MCV حجم متوسط هموگلوبین
RDW پهنای گلبول قرمز در منحنی
HCV حجم متوسط گلبولهای قرمز
HPLT شمارش پلاکتها
C هماتو کریت
HCH مقدار متوسط هموگلوبین
R.D.W ضریب تغییرات اندازه گیری گلبول های قرمز
M/E نسبت سلول های زاینده گلبول سفید به قرمز
UA تجزیه کامل ادرار
TGs تری گلیسیرید
https://eitaa.com/Afsaran1357
امارات بهدنبال توسعهٔ روابط با ایران
🔹وزیر مشاور دولت امارات در دیدار با امیرعبداللهیان بر عزم این کشور برای توسعهٔ مناسبات با ایران تأکید کرد و وزیر خارجه هم امارات را شریک تجاری مورد اعتماد خواند.
https://eitaa.com/Afsaran1357
🔴سفر مخفیانه مقام دولت بایدن به عمان برای بررسی امکان توافق با ایران
♦️یک رسانه آمریکایی بامداد چهارشنبه از سفر بیسر و صدای یکی از مقامهای ارشد دولت بایدن، رئیسجمهور آمریکا به عمان برای بررسی امکان توافق با ایران بر سر موضوعات هستهای خبر داده است.
♦️پایگاه آکسیوس مدعی شده، برت مکگورک، مشاور ارشد بایدن در امور خاورمیانه، در ماه جاری میلادی برای گفتوگو با مقامهای عمان درخصوص امکان تعامل دیپلماتیک با ایران درخصوص برنامه هستهای این کشور به عمان سفر کرده است.
@Afsaran1357
🖌#یادداشت_روز
🔹حجاب، امر به معروف و بیاعتنایی مدنی
#جعفر_بلوری
ما تقریبا همه روزه از مسیر خانه تا محل کارمان، از کنار افراد زیادی میگذریم و تا حدودی رفتارهایشان را رصد میکنیم اما زیاد روی این رفتارها عمیق نمیشویم چرا که اگر مجبور بودیم به همه این روالها و رفتارهای روزمره آگاهانه بیاندیشیم، زندگی برایمان غیر ممکن میشد. اروینگ گافمن، نظریهپرداز مشهور کانادایی به این «آگاهانه نیندیشیدن به رفتارها و روالها» میگوید «بیاعتنایی مدنی» (civil inattention) و آنتونی گیدنز در کتاب «جامعهشناسی» خود این اصطلاح مهم جامعه شناختی را این طور تکمیل میکند که «بیاعتنایی مدنی به معنای نادیده گرفتن طرف مقابل نیست. هرکس نشان میدهد که حضور شخص دیگر را درک و تایید میکند اما از هرگونه حالت یا اطواری که ممکن است به معنای صمیمیت گرفته شود، پرهیز میکند. بیاعتنایی مدنی چیزی است که ما تقریبا هر روز به صورت خودکار انجام میدهیم و محور زندگی روزمره ماست.» بیاعتنایی مدنی تا اینجای کار مشکلی ایجاد نمیکند و لازم هم هست اما این بیاعتنایی وقتی با رفتارها و مسائل حاد و جدی روبهرو میشویم، میتواند به بروز بحران و فاجعه منجر شود. اینجاست که جامعهشناسان میگویند «بیاعتنایی مدنی» در مورد مسائل حاد و جدی، میتواند به افزایش جرم و جنایت و بزهکاری بینجامد.
یک نمونه حاد این بیاعتنایی که به جان باختن یک انسان انجامید، حادثه میدان کاج تهران در سال 89 است که مردم در حال تماشای صحنه یک جنایت بودند و اگر بیاعتنا نبودند و به کمک قربانی میرفتند، چه بسا آن فاجعه ختم به خیر میشد.
2- یکی از مهمترین مسائل اجتماعی این روزهای جامعه ایران که با مطرح شدن موضوع «حجاب و عفاف» دوباره برای افکار عمومی و مسئولین «مهم و جدی» شده، مسئله «امر به معروف و نهی از منکر» است. امر به معروف و نهی از منکر دقیقا چیزی شبیه به همین مسئلهای است که بالا به آن اشاره شد. تعطیلی امر به معروف و نهی از منکر یعنی همان «بیاعتنایی مدنی در مسائل مهم و جدی» و تبعات فاجعه بار آن نیز به شکل انواع و اقسام معضلات اجتماعی، بیبندوباری و فروپاشی کانونهای خانواده خود را به نمایش خواهد گذاشت (که بعضا نیز گذاشته است) به عنوان فقط یک نمونه و برای اینکه به اهمیت این امر بهتر واقف شویم، سری به پایاننامهها و رسالهها و پژوهشهای علمی و دانشگاهی معتبرترین دانشگاههای کشور با موضوع مثلا «بچههای طلاق» بزنید. به ویژه آنهایی که به روش کیفی و مصاحبههای عمیق انجام شدهاند. مسئله این روزهای «بی حجابی» صرفا مسئلهای سیاسی نیست و معضلات اجتماعی و فرهنگی زیادی از دل آن بیرون خواهد آمد. باید توجه داشت که برخی معضلات، صرفا یک «معضل» نیستند بلکه «مادر معضلها» هستند و معضل بیحجابی که برخی در کشور موذیانه با «سادهسازی» در حال «عادیسازی» آن هستند، از جمله این معضلهاست. تبیین و تحلیل دینی مسئله حجاب و امر به معروف و نهی از منکر کار امثال حقیر نیست و مسئولیت آن بر عهده علمای دینی است و ما اینجا صرفا از دریچه جامعهشناسی و سیاست در حال بررسی آن هستیم.
3- تا اینجا گفتیم ترک «امر به معروف و نهی از منکر» همان «بی اعتنایی مدنی در امور مهم» است و این نوع بیاعتنایی در امور مهمی مثل حجاب و عفاف میتواند به فاجعههای اجتماعی ختم شود. مطالعه رویکرد طیفی که در حال «ساده سازی» این امر هستند نیز نشان میدهد، گسترش بیحجابی و بیعفتی صرفا گام اول از یک «پروژه» است و آنها رویاهای زیادی در سر دارند و تلاشها برای جاانداختن بیعفتی در کشور برای این طیف، صرفا یک شروع است. پس از عادیسازی این امر، رفته رفته تلاشها گسترش و تبدیل این معضل به «فشارهای هنجاری» آغاز خواهد شد تا تنفس برای محجبهها سخت شود! بله درست شنیدید! فرجام شعار «حجاب اختیاری»، «بی حجابی اجباری» است. نباید فراموش کرد که «الزام» یکی از سه ویژگی اصلی هنجارهاست. برای فهم سادهتر این نکته یک مثال میزنیم. تصور کنید در یک دانشگاه، 99 درصد خانمها چادری و با حجاب کامل هستند و هنجارِ غالب در این فضا، رعایت کامل حجاب و عفاف است. وضعیت آن یک درصد چگونه خواهد بود؟ به احتمال قریب به یقین، آن یک درصد ملزم به رعایت حجاب خواهند شد و عکس این مسئله نیز صادق است!...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/266196
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا
@kayhannewspaper
🔴به زودی کاهش تورم در سفره مردم دیده میشود
♦️وزارت اقتصاد:به نظر میرسد بر خلاف سال گذشته که نرخ تورم به دلیل شوکهای تورمی راه صعود را در پیش گرفت، در سال جدید با توجه به تدوین بسته ۱۰ بندی برای مهار تورم و تلاش دولت برای خاموش شدن موتورهای تورمزا نرخ تورم نزولی خواهد بود.
♦️ناگفته نماند که در سال نخست دولت سیزدهم، یعنی سال ۱۴۰۰ پس از سه سال نرخهای بالای تورم ناشی از عوامل بلندمدت و هم کوتاهمدت، نرخ تورم بهویژه نرخ تورم نقطه به نقطه سیر نزولی به خود گرفت، بهطوری که تورم نقطه به نقطه تولیدکننده از ۱۰۳ درصد در اردیبهشت ماه ۱۴۰۰ به حدود ۳۳.۱ درصد در اسفند ماه همان سال رسید، ضمن اینکه تورم تولیدکننده از ۸۱.۴ درصد به ۶۰.۹ درصد کاهش پیدا کرد.
♦️در سال ۱۴۰۱ چهار عامل از جمله ناشی از جنگ اوکراین، افزایش دستمزدها، حذف ارز ترجیحی و افزایش ناگهانی نرخ ارز تورم را افزایش داد.
@Afsaran1357
🔴سرانجام فرش های کاخ سعدآباد چه شد؟!/ سرقت 16 دستگاه تلویزیون به اموال سرقتی اضافه شد!
♦️ساختمان حافظیه که در فاصله سالهای ۷۴ تا ۷۶ به بهرهبرداری رسیده، در ضلع جنوبی مجموعه فرهنگی و تاریخی کاخ سعدآباد قرار دارد و محل برگزاری جلسات ریاست جمهوری و پذیرایی و ملاقات سران سیاسی و شخصیتهای دیپلماتیک کشورهای خارجی است که اشیاء و اموال نفیس و گرانبهایی در آن نگهداری میشود.
🔸در جریان ساماندهی و صورتبرداری دورهای اموال مذکور که ورود و خروج آنها تابع مقررات نظارتی خاص و منوط به صدور مجوزهای لازم است، مشخص شده دو تخته قالیچه ابریشمی کم حجم مفقود شده و مشخصات ۴۸ طاقه فرش نفیس هم که تصاویرشان در سال ۹۱ در کتابچه کلکسیون بزرگ فرش جهان ثبت شده، با لیست اموال مطابقت ندارند.
🔸اما ناهمخوانی فهرست اموال با اشیاء موجود در حافظیه فقط محدود به فرشها نبود و ۱۶ دستگاه تلویزیون LED و LCD هم سر جای خود نبودند؛ در حالی که نتایج تحقیقات اولیه نشان میدهد در مقطعی و به دلایلی نامعلوم از صورتبرداری اموال مذکور ممانعت شده و دیگر اینکه ساختمان مذکور بعد از آخرین صورتبرداری در شهریور ۱۳۹۲ تا زمان مفقود شدن اموال مذکور پلمب بوده است!
🔸برخلاف آنچه در روزهای اخیر مطرح شده که نهاد ریاست جمهوری به محض دریافت نخستین گزارش در این باره در اواخر سال ۹۹ رسیدگی لازم را انجام داده، منابع آگاه گفتهاند عدم پاسخگویی مسئولان وقت پشتیبانی و خدمات عمومی ریاست جمهوری در این زمینه موجب پیگیری موضوع از طریق مراجع انتظامی و قضایی شده است.
🔸در جریان تحقیقات همچنین معلوم شد فرشها در بازه زمانی سه ساله ۹۲ تا ۹۵ از حافظیه خارج شدهاند که به گفته یکی از شاهدان که در این مجموعه مسئولیت داشته، سال ۹۵ با یک دستگاه وانت مزدا به منزل یکی از مسئولان ارشد دولت سابق برده شدهاند؛ همچنین بر اساس یافتههای اولیه، دو تخته قالیچه ابریشمی مفقودی نیز در یک چمدان جاسازی شده و به سرقت رفتهاند.
🔸فارغ از اهمال و قصوری که در استفاده از سیستم های مراقبتی و حفاظتی ساختمان مذکور به عنوان مرکزی خاص و حساس که محل تردد مقامات عالی کشور و محل نگهداری اموال بیتالمال صورت گرفته که مصداق ترک فعل در انجام مسئولیت بوده و قابل پیگرد قضایی است، شنیدههای خبرنگار ایرنا از خروج فرشهای مسروقه به مکانی مشخص در خارج کشور حکایت دارد.
🔸 آنجا که بر اساس آیین نامه شرایط و نحوه انتخاب و حدود وظایف و مسئولیتهای امین اموال دولت، خروج این نوع اموال و اشیاء از مجموعههای اداری تابع ضوابط خاص و هماهنگی بخشهای مختلفی چون جمعداری، حراست، انتظامات و سایر بخشهای ذیربط است و همچنین با توجه به حجم و ابعاد و تعداد بالای فرشها و وجود دوربینهای مداربسته، خروج آنها بدون نظر افراد متنفذ و بهصورت فردی و در یک مقطع امکانپذیر نبوده است.
🔸براساس آخرین پیگیریها، پرونده این سرقت عجیب با ۹ متهم که برخی نزدیکان یکی از مقامات ارشد دولت سابق نیز در میان آنها هستند، تحت عنوان «اختلاس، خیانت در امانت، سرقت و تصرف غیرقانونی در اموال دولتی» بر اساس قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری در یکی از شعب ویژه قضایی در حال رسیدگی است.
@Afsaran1357
🔴هزینه ۶۰ هزار میلیاردی ایرانیهابرای سیگار و قلیان/ دود شدن سالانه ۷۳ میلیارد نخ سیگار در ایران
♦️آمارهای رسمی وزارت صمت نشان میدهد در سال ۱۳۹۶ ایرانیها ۵۵ میلیارد نخ سیگار مصرف میکردند که این تعداد تا سال ۱۴۰۱ به ۷۳ میلیارد نخ رسیده است.
♦️طبق آمارهای وزارت صمت، در سال ۱۴۰۰ مجموع تولید سیگار کشورمان ۶۲ میلیارد و ۴۷۵ میلیون نخ بوده و حدود ۱۱ میلیارد نخ از نیاز کشور نیز از طریق قاچاق تهیه شده و واردات رسمی سیگار صفر بوده است. در کنار سیگار، گرچه از میزان مصرف تنباکو در کشور اطلاعات رسمی در دست نیست اما گزارش وزارت صمت نشان میدهد در سال ۱۴۰۰ درمجموع ۴ هزار و ۸۸۶ تن تنباکو تولید شده که ۶۰۰ تن آن صادر و ۴۳۰۰ تن آن در داخل کشور به مصرف رسیده است. همچنین طبق آمارهای گمرک، در همان سال ۱۴۰۰ حدود ۴ هزار و ۴۲۵ تن انواع تنباکو وارد کشور شده که ارزش آن نزدیک به ۲۹ میلیون دلار بوده است.
@Afsaran1357