eitaa logo
افسران
1.3هزار دنبال‌کننده
22.4هزار عکس
19.7هزار ویدیو
249 فایل
@mahdihz313 آیدی ارتباط با مدیر کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴فتنه _آزمایش_غربال کرونا ♦️امام خمینی(رحمت الله علیه) در نوفل لوشاتو یکی از روستاهای اطراف پاریس تبعید بودند. ایام عید قربان یک گوسفندی تهیه می شود تا ذبح و گوشت آن بین فقرای آنجا تقسیم شود. امام می پرسند آیا ذبح گوسفند در منزل مغایر قانون فرانسه نیست؟ جواب می دهند که بله مغایر است و کسی در فرانسه حق ذبح در‌‌ منزل را ندارد و باید به کشتارگاه مراجعه شود. امام می فرماید: پس قانون را رعایت کنید... جای تامل است که : فرانسه کشور غیر اسلامی بلکه ضد اسلام !!! امام خمینی تبعیدی معترض به سیستم صهیونیسم جهانی !!! روحانی برجسته شیعه!!! رعایت قانون در یک دهات!!! حالا ما الحمدالله در نظام ولایت فقیه زندگی می کنیم. ولی فقیه صراحتا می فرماید: من ماسک می زنم و دستورالعمل های بهداشتی را رعایت می کنم... به مردم هم می فرماید: شما هم رعایت کنید و از افرادی که کوتاهی می کنند گلگی می کنند... کل برنامه های سالانه خود را از زیارت تا سخنرانی های مهم و استراتژیک تا مراسمات مذهبی و بازدید ها و ... را تغییر می دهد... علنا واکسن می زنند آن هم با آن تفاصیل به دولت جدید دستور تسریع واکسیناسیون عمومی می دهد... اما ما ... دستورالعمل های بهداشتی را علنا رعایت نمی کنیم !!! علنا اعلام می کنیم دستورالعمل های بهداشتی را قبول نداریم !!! در فضای مجازی نسبت به واکسیناسیون تشکیک می کنیم و پیام های ضد واکسن و دستورالعمل های بهداشتی را باز نشر می دهیم!!! اتهاماتی را بدون داشتن ادله کافی و همه جانبه به مسئولین بهداشت جامعه وارد می کنیم!!! با تحلیل های عجیب و غریب تصریحات و سیره ولی فقیه را علیه واکسیناسیون توجیه می کنیم!!! گاها پیام ها و اخبار و تحلیل هایی را باز نشر می دهیم که به مخاطب القاء می شود ولی فقیه گمراه شده و گول خورده است!!! واکسن نمی زنیم و برخی می گویند تا مجبور نشویم نمی زنیم و... ما دقیقا داریم چه می کنیم ؟؟؟ مگر ما شیعه نیستیم؟؟؟ مگر شیعه صاحب و ولی ندارد؟؟؟ مگر ولایت فقیه را قبول نداریم؟؟؟ مگر شأن امر ولی از قانون کمتر است؟؟؟ مگر علامه حسن زاده (رحمت الله علیه) نفرمود گوشتان به دهان ولی فقیه باشد مگر شواهد تاریخی از گذشتگانی همچون شیخ مفید و شیخ بهایی و میرزای شیرازی و ... تا امام خمینی(رحمت الله علیهم) وجود ندارد که با گوش به فرمان بودن مردم به امر ولی حتی در زمان هایی که شیعه قدرت ظاهری نداشت بر فتنه ها چیره شد؟؟؟ شیعه معتقد است امامش زنده است و او فرمان داده در زمان غیبت از فقیهی با شرایط خاص(ولی فقیه) تبعیت کنید... که اگر او هم اشتباه کند حضرت حتما اصلاح می فرماید. بر فرض هم که اشتباه کند و حضرت اصلاح هم نکند بر اساس قواعد اسلامی اگر در اثر اجرای اوامر ولی دچار ضرر و خسران مالی و جانی شویمما مأجوریم چون به تکلیف عمل کرده ایم. اگر نمی خواهید؛ واکسن نزنید و دستورالعمل های بهداشتی را رعایت نکنید و ... ولی شما را به مقدسات قسم دستگاه الهی ولایت فقیه را تخریب نکنید. ولایت فقیه یک نعمت بزرگ الهی است که شکر آن، تبعیت کامل از اوست و کفرانش، عدم تبعیت از اوامر اوست پس شکر نعمت، نعمتت افزون کند کفر، نعمت از کفت بیرون کند با اطاعت از اوامر ولی، نه تنها از فتنه های مختلف سیاسی و اجتماعی و امنیتی و ... عبور کردیم و می کنیم؛ بلکه با شکر این نعمت بزرگ الهی؛ زمینه جلب رضایت الهی و افزایش نعمت، یعنی ظهور و حضور و ولایت بی واسطه امام زمان (عج الله) را فراهم می سازیم. خداوند به همه ما توفیق شناخت تکلیف الهی و عمل به آن اعطا بفرماید انشاالله
📷 سلفی جالب یک خلبان جنگنده در آسمان در جریان رزمایش ذوالفقار ۱۴۰۰ ارتش
🔴تنفس مصنوعی شورای امنیت به عربستان سعودی ♦️همزمان با شدت گرفتن پیشروی رزمندگان انصارالله و کمیته‌های مردمی یمن در استان‌های شبوه و مأرب، اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد، با صدور بیانیه‌ای خواستار آتش‌بس فوری و سراسری براساس قطعنامه ۲۵۶۵ (۲۰۲۱) و توقف پیشروی رزمندگان انصارالله و کمیته‌های مردمی یمن به سمت مأرب شد...
📣 📜 بیانیه رسمی شورای هماهنگی گروه های فرهنگی حوزه علمیه قم خطاب به ملت ایران و امت اسلامی 🔹 اعلام انزجار اساتید حوزه، فضلا و طلاب انقلابی حوزه علمیه قم از افراد انگشت شمار نفوذی یا موقعیت ناشناس و حاشيه سازان مدعی انقلابی گری ✅ اساتید، طلاب و فضلای انقلابی حوزه علمیه قم ضمن تأکید بر شنیدن نقطه نظرات بزرگان طب سنتی و ایرانی و تشکیل جلسات روشنگری برای مقابله با واکسن هراسی و جلوگیری از سودجویی تأکید کردند: 🔹 تبعیت بزرگان و اساتید انقلابی حوزه علمیه قم از فرامین رهبر معظم انقلاب در راستای الزامی بودن واکسیناسیون عمومی و تاکید معظم له بر ضرورت تامین واکسن چه از راه واردات و چه از طریق تولید داخلی (بیانات ٢٠/۵/١۴٠٠) 🔹 اعلام آمادگی حوزه علمیه قم در راستای عمل به حجت شرعی مبنی بر اینکه «اگر حکومت اسلامی با ملاحظه مصالح عمومی کشور مقرراتی را اعلام کند، همگان باید عمل کنند.» با تأکید بر تبعیت از رفتار و گفتار رهبر معظم انقلاب در پیشگامی در تزریق واکسن و دستور حکومتی معظم له مبنی بر لزوم واکسیناسیون عمومی خصوصا حمایت از واکسن ایرانی 🔹 محکومیت و اعلام انزجار قاطع از هرگونه تجمع، تحصن، هوچیگری و توهین به مسئولین نظام و کادر زحمت‌کش درمان که با قصد آشوب و اغتشاش بوده و لزوم مقابله نیروهای امنیتی و انتظامی با برهم زنندگان نظم و امنیت جامعه بدون ملاحظه اشخاص در هر پست و لباسی که هستند 🔹 لذا حرکت های هیجانی و غیر منطقی مورد تأیید اساتید، فضلا و طلاب انقلابی حوزه علمیه قم نیست و عموم حوزویان انقلابی از این رفتارها اعلام برائت می نمایند.
🔴حمله به منزل الکاظمی و عمل نکردن سامانه دفاعی/پای آمریکایی‌ها در میان است؟ ♦️«صباح العکیلی» کارشناس امور امنیتی عراق: اطلاعات قطعی وجود دارد که نشان می دهد سامانه «سی‌رام» آمریکا در جریان حمله به منزل نخست وزیر عراق خاموش بوده است و این نشان از دخالت سفارت آمریکا در این ماجرا دارد. ♦️بعید نیست که نخست وزیر پیشبرد امور با همکاری سفارت آمریکا به منظور سرپوش گذاشتن بر جنایت قتل تظاهرات کنندگان دخیل باشد
🔴سه شرط ایران برای بازگشت آمریکا به برجام ♦️خطیب‌زاده، سخنگوی وزارت امور خارجه سه اقدام را شرط ایران در بازگشت آمریکا به برجام خواند: 🔹آمریکا باید مقصر بودن خود را بپذیرد. 🔹تحریم‌ها یکجا لغو شود. 🔹تضمین دهد که هیچ دولت دیگری اقدام ترامپ در خروج از برجام را تکرار نکند. ♦️ایالت متحده باید بداند عضو برجام نیست؛ اول باید برادری خود را ثابت کند.
🔴 رانت ۵۹۶ هزار میلیارد‌ی ارز ۴۲۰۰ تومانی ♦️"علمدارلو" استاد دانشگاه:تعیین نرخ ۴۲۰۰ تومانی برای‌ دلار در بهار ۹۷، در واقع پاسخ به شروع موج دوم تحریم­های بود. هدف اولیه این سیاست تامین کالاهای اساسی با قیمت مناسب برای آحاد جامعه بود. با این وجود قیمت کالاهای اساسی متناسب با افزایش قیمت ارز رشد داشت و این سیاست به نتیجه نرسید. ♦️ در ۳ سال گذشته ۴۶ میلیارد دلار از منابع ارزی به سیاست ارز ۴۲۰۰ تومانی تخصیص یافت که رانتی معادل ۵۹۶ هزار میلیارد تومان در آن وجود داشت. فقط در سال ۱۴۰۰ از جیب هر ایرانی ۴.۳ میلیون تومان برداشته شده است. ♦️ با توجه به اینکه دولت تصمیم به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی کرده است، احتمالا در کوتاه­ مدت نوساناتی در بازار تولید و مصرف به وجود آید، اما با سازگار شدن بازیگران زنجیره تامین، قیمت­های تعادلی جدید منجر به رونق تولید، عرضه و در نهایت صادرات خواهد شد. ♦️ حذف این ارز منجر به افزایش عرضه ارز می‌شود. انتظار است که قیمت دلار روند کاهشی داشته باشد، اما این روند کاهشی منوط به مدیریت انتظارات تورمی از سوی نهادهای اثرگذار است.
🔴 «مسعود فیاضی» بعنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش به مجلس معرفی شد؛ چهارشنبه آینده؛ جلسه رأی اعتماد ♦️ مجتبی یوسفی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، از معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از سوی دولت به مجلس خبر داد و گفت: «مسعود فیاضی» به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش طی نامه‌ای رسمی به مجلس شورای اسلامی معرفی شد. ♦️ چهارشنبه هفته آینده جلسه رأی اعتماد وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش برگزار خواهد شد. ♦️کمیسیون‌ها به مدت یک هفته فرصت دارند برنامه‌ها و کارنامه‌ وزیر پیشنهادی را مورد بررسی قرار دهند.
🔴سردار قاآنی در سفر به عراق با الکاظمی دیدار کرد ♦️شبکه المیادین لبنان: سردار قاآنی، فرمانده نیروی قدس سپاه در سفری از پیش اعلام نشده به عراق، با نخست‌وزیر این کشور دیدار و گفت‌وگو کرده است.
🔴 گرانی‌های اخیر پشت پرده دارد ♦️حجت‌الاسلام محمد جعفر منتظری،دادستان کل کشور:موضوع گرانفروشی در صلاحیت سازمان تعزیرات حکومتی است، اما ما اعلام کردیم به لحاظ اینکه مسئله گرانی‌ها برای مردم مشکلات زیادی ایجاد می‌کند، دادستانی هم در کنار سازمان تعزیرات به این موضوع ورود کند. ♦️یکی دو ماه است که به صورت افسار گسیخته گرانی در برخی از نیازهای مردم را مشاهده می‌کنیم، به نظر می‌رسد پشت پرده‌هایی دارد. ♦️ پشت پرده‌های این گرانی‌ها را دستگاه‌های امنیتی و اطلاعاتی باید دنبال کنند اما برخورد با گران‌فروشانی که بی‌ضابطه قیمت‌ها را بالا می‌برند جز وظایف و تکالیف سازمان تعزیرات حکومتی است.
استاد ‏اگر انقلابی قرار است ‎ را تصویب کند، چرا با امروز و فردا کردن می‌خواهد مردم تصور کنند نمایندگان را وادار به پذیرش کرده‌اند؟ چرا مجلس شیرینی اینکه مسئولانی همراه با مردم و انقلاب سرکار آمده‌اند را به کام مردم تلخ می‌کند؟ چرا دوست دارید مقابل مردم باشید؟