eitaa logo
افسران
926 دنبال‌کننده
18.9هزار عکس
15.3هزار ویدیو
242 فایل
@mahdihz313 آیدی ارتباط با مدیر کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 | آب دریای عمان به اصفهان می‌رسد 🍃🌹🍃 🔻پروژه خط انتقال آب دریای عمان به استان اصفهان به طول ۷۸۰ کیلومتر به ۶۲ درصد رسید. 🔹این خط لوله که از استان‌های کرمان، یزد و اصفهان می‌گذرد، در ۲۴ نقطه با حضور ۱۴ پیمانکار درحال تکمیل است که ازطریق اجرای این طرح، ۷۰میلیون مترمکعب آب در مرحله نخست و ۴۰۰ میلیون مترمکعب در مرحله دوم به اصفهان انتقال داده می‌شود. 🔺با اجرای این پروژه در راستای طرح احیای رودخانه زاینده‌رود برداشت آب از زاینده‌رود برای صنایع قطع خواهد شد. |
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 شرافت بازیگران هالیوود 🍃🌹🍃 🔻ابراز همدردی برخی از بازیگران سریال معروف گیم آف ترونز با مردم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی در غزه! 🔺شرافت و انسانیت برخی از این بازیگران هالیوودی بیشتر از تحلیلگران و مجریانی است که در رسانه‌های فارسی زبان به توجیه و دفاع از جنایات رژیم صهیونیستی می‌پردازند. |
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 🎥 مدیر رادیو اسرائیل: در قاموس گروه‌هایی مثل حماس و ایران واژه شکست وجود ندارد؛ آن‌ها همیشه پیروزند! |
یه عکس اینجوری از رضاشاه یا محمدرضا پهلوی بیارید که واسه کشورش در حال جنگ باشه
🔴 نفوذ جاسوس انگلیسی؛ 🔻در لباس روحانیت و اجتهاد! ✖️ یک همجنس‌باز ایرانی‌الاصل، با نفوذ در حوزه نجف تا سطح اجتهاد پیش رفت! ✖️آنجا سید و مجتهد شد، ✖️به ایران آمد و در امتحان ورودی خبرگان هم قبول شد! ✖️حتی در لیست انتخاباتی بعضی از جناح‌های سیاسی قرار گرفت، ✖️اما سال ۱۳۹۴ در دقیقه نود‏ شناسایی و دستگیر شد. ✖️نامش سید سعید جلیلی چوب‌تراش معروف به سعید آل‌محمد بود، ✖️چوب تراش یک جاسوس انگلیسی بود، ✖️که تلاش داشت به مجلس خبرگان ایران نفوذ کند. ✖️وی با آموزش هایی که در سازمان های جاسوسی انگلیس به ویژه در MI6 دیده بود، ✖️توانست در نجف تا درجه اجتهاد هم پیش برود.
⭕️دعای سلامتی اقا صاحب الزمان عجل الله تعالی فرجه الشریف ✨﴾﷽﴿✨ اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً 🤲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺توهین یک عضو مجلس خبرگان به یکی از کارگران پروژه انتقال بن-بروجن درحالیکه در دمای منفی ۳۰ درجه مشغول کار بود.😳 همین تیتر برای این ویدئو کافی بود تاچند ماه خوراک رسانه‌ها فراهم و این خبر به سرعت وایرال شود اما متأسفانه ماجرا چیز دیگری است وخبر بایکوت میشود! آیت الله اسلامیان 🔹عضو مجلس خبرگان رهبری درجریان برف سهمگین دی‌ماه سال گذشته برای سرکشی و خداقوت به کارگرانی که برای تأمین آب شرب نیمی ازجمعیت استان در بدترین شرایط جوی مشغول کار بودند، عده‌ای از مدیران استان را همراه کرده و در معیت استاندار از یکی از مهمترین و حیاتی‌ترین پروژه‌های استان بازدید کنند تا دلگرمی و خداقوتی حاصل شود و مطمئن شود که کار مردم بر زمین نمانده.. 🔸و در این اثنا دست یکی از کارگران زحمت کش پروژه را می بوسد اگر از زاویه رسانه به این اتفاق نگاه کنیم می بینیم که به این دست اتفاقات در هرکجای دنیا که بود، توسط رسانه‌های حاکمیتی وحتی مردمی ویژه پرداخته میشد وحتی ما در این سوی دنیا از آن با خبر میشدیم اما اینجا ایران است و من چنین صحنه زیبایی را اولین بار، بعد از یکسال و به بهانه سالگردش تقدیم میکنم!
🇮🇷🇵🇸 ﷽ 📝 صهیونیست‌ها در شوک فرو رفتند! | صبح سخت برای رژیم صهیونیستی 🍃🌹🍃 🔻بدترین روز از آغاز طوفان الاقصی برای صهیونیست‌ها با ۲۴ کشته در ۲۴ ساعت گذشته رقم خورد. 🔹یدیعوت آحارانوت نوشت که خروج یک نفر از تونل و شلیک یاسین به ساختمان بمب‌گذاری‌شده باعث چنین فاجعه‌ای شده است. 🔸مقامات رژیم صهیونیستی از دردناک بودن این ضربه گفتند. 🔹گالانت: صبح سخت و دردناکی است. این جنگ آینده اسرائیل را برای چند دهه آتی تعیین می‌کند. 🔸اسموتریچ وزیر دارایی: صبح امروز خبر غم‌انگیزی بود و ما متعهد می‌شویم که از دست دادن فرزندانمان در غزه بیهوده نخواهد بود. 🔹هرتزوگ‌ رئیس اسرائیل: صبحی تلخ و سخت است....از طرف همه ملت به خانواده‌ها تسلیت می‌گویم. به یاد داشته باشیم که با هم قوی و پیروز خواهیم بود. 🔸بن گویر وزیر امنیت ملی: درصبح سخت و دردناک، با قلب شکسته تسلیت و آغوشی عظیم برای خانواده‌ها می‌فرستم. 🔺نتانیاهو: فعلا در دسترس نیست... |
🔴فردا نتایج بررسی داوطلبان مجلس خبرگان اعلام می‌شود ♦️فردا اسامی داوطلبان تأییدصلاحیت‌شده‌ی انتخابات مجلس خبرگان رهبری از سوی وزارت کشور اعلام خواهد شد و کسانی که احیاناً رد صلاحیت‌شده‌اند می‌توانند به‌مدت سه روز اعتراضات خود را ثبت نمایند. ♦️طبق قانون انتخابات خبرگان، تبلیغات نامزدهای این انتخابات از ۲۵ بهمن تا ۹ اسفند تعیین شده و تبلیغات در روزهای ۱۰ و ۱۱ اسفندماه ممنوع است.
🔴احراز صلاحیت ۹۷ داوطلب دیگر نمایندگی مجلس در تهران ♦️رئیس ستاد انتخابات استان تهران از احراز صلاحیت ۹۷ نفر از داوطلبان حضور در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس در استان تهران خبر داد.
📌 روسیه، چین، ایران و پاکستان نشستی درباره ایجاد دولت فراگیر در افغانستان برگزار می‌کنند ضمیر کابلوف، نماینده ویژه روسیه در امور افغانستان از برگزاری نشست مشترک کشورش با چین، ایران و پاکستان خبر داده است.