9.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⬅️اکیپ مسلحین عبدالحمید در زاهدان استان سیستان و بلوچستان😐😏
.
✅ آماری تکاندهنده از مصرف لوازم آرایشی در ایران
🔹ایران در رتبه اول پرمصرفترین کشورهای دنیا از نظر مصرف لوازم آرایشی است. این در حالی است که بیش از ۸۰ درصد کالاهای بازار غیربهداشتی هستند.
🔹طبق آمار میانگین سنی مصرف کنندگان لوازم آرایشی و بهداشتی در جهان ۲۵ سال است اما این سن در ایران هر روز پایین تر میآید، تا جایی که سن استفاده از این مواد آرایشی به ۱۴ سال و حتی پایینتر و به زمان خردسالی هم رسیده است.
🔹مصرف لوازم آرایش در ایران نسبت به ۲۰ سال قبل چهار تا پنج برابر افزایش یافته است، طی یک مطالعه در ایران هزینه خرید مواد آرایشی در هر خانواده (زنان بالای ۱۵ سال ساکن در مناطق شهری) طی پنج سال، ۲۲ درصد افزایش یافته است.
🔹تاکنون ۲۹۶ نوع بیماری ناشی از مصرف لوازم آرایشی و بهداشتی غیراستاندارد شناخته شده که شایعترین آنها التهاب پوست، جوشهای صورت، حساسیت پوستی، آلرژی، نازایی، سقط جنین بیماریهای کبدی و انواع سرطان است. آمارها میگویند بعضا تا ۸۰ درصد از لوازم آرایش موجود در بازار قاچاق و غیر بهداشتی هستند
🔴برجامیون راهبرد ترساندن مردم از "جنگ و تحریم" را کلید زدن؛
قطعنامه سیاسی آژانس هستهای هم برای #تنفس_مصنوعی به همین جریان در آستانه انتخابات صورت گرفت که دوباره با "سر کارآوردن دولت ضعیف" چالشهای منطقهای و بینالمللی آمریکا که در دوران رئیسی ایجاد شده بود را خنثی و هموار کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫️ #استوری_تبیان به مناسبت شهادت حضرت جوادالائمه علیهالسلام
▪️غریب و تنها نیمه جونه؛ آسمونم روضه خونه
▪️ اشکِ چشماش مثل بارونه؛ روی خاکا سر میزاره
▪️ هیچ کسو اینجا نداره؛ بی حبیبه حتی تو خونه
@Afsaran1357
May 11