eitaa logo
افسران
916 دنبال‌کننده
18هزار عکس
14.1هزار ویدیو
240 فایل
@mahdihz313 آیدی ارتباط با مدیر کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥با خدا که باشی کمتر درگیر هیاهوی دنیا میشی.. 🔸 تهران،اتوبان صدر @Ashooraeian
12.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تکنولوژی مِتاوِرس چیست❓ 🔺 ماجرای ارتباط تکنولوژی مِتاوِرس با عوض شدن اسم شرکت فیسبوک به متا و دنیایی که بیشتر ترسناک است❗️ #⃣ ═ೋ❅🖋🦋❅ೋ═ 💢کپی مطالب وکلیپ های کانال با مجاز است ┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈ http://eitaa.com/ur_sep_farhanghian_bsij ┈┈••✾•🌷🍃🌸🍃🌷•✾••┈┈
📍تحلیل یکی از نزدیکان تیم مذاکره‌کننده درباره توافق @secret_file 🔹آمریکایی‌ها دنبال امتیاز گیری و توافق یا توافق موقت تا فوریه هستند. 🔹یکی از رابطین غیر رسمی بخش رسانه‌ای تیم مذاکرات رفع تحریم ها گفته است: آمریکایی‌ها دنبال امتیاز گیری و توافق یا توافق موقت تا فوریه هستند و یکی از مولفه های طرح شان ایجاد فشار روانی و توقعات بیش از حد مثبت در جامعه ماست تا در صورت عدم توافق تا فوریه، جامعه ما دچار شوک بشود. در چنین شرایطی مذاکره کننده های ما هم همواره باید در ذیل این ترس از ایجاد شوک در جامعه خودی به مذاکره بپردازند. 🔻در مقابل نگرانی ما این است که تمرکز بر دستیابی به هدفی آنی و تاکتیکی، اهداف راهبردی را دچار آسیب کند. مثلا یکی از تفکرات فعلی در برخی لایه های حاکمیتی این است که با امیدبخشی به دستیابی به توافق، متعاقبات منفی میدانی و روانی برداشتن ارز ۴۲۰۰ کنترل یا کمرنگ شود، که هم بلحاظ سطح واقعی تاثیرات میدانی و واقعیت جامعه ما و هم میزان تاثیرگذاری واقعی عملیات روانی، تحقق چنین هدفی از نظر من بسیار بعید و توام با ریسک با هزینه های بسیار بالا است.
افسران
🔴علی عسكری استعفا داد ♦️علی عسكری در نامه ای به هيات مديره هلدينگ خليج فارس ضمن تشكر از اعتماد انان
🔴تکذیب استعفای علی‌عسگری ♦️علی‌عسگری که به‌عنوان رئیس هیئت‌مدیره هلدینگ پتروشیمی خلیج‌فارس انتخاب شده بود، گفته خبر استعفایم که از سوی برخی رسانه‌ها منتشر شده جعلی است. ♦️علی‌عسگری گفته: کار را با قدرت آغاز کرده‌ایم و جلسات را از اولین روز کاری شروع و برای تحول در این مجموعه اقتصادی برنامه داریم.
❤️در حلقه مردم ♦️تصویری جالب از حضور رئیس جمهور در میان مردم سیل‌زده توکهور و هشتبندی میناب
23.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍مافیای خودرو چگونه تشکیل شد و پشت پرده‌ی این مافیا چه کسانی هستند؟ @secret_file 🔸تازه داستان داره جذاب میشه، حتما ببینید پشت پرده مافیای خودرو برشی از مستند «اختاپوس»
☎️زنگ عبرت: 🔴هیات نظارت بر رفتار نمایندگان مجلس کجاست دقیقا؟!
چند پیشنهاد ساده برای اینکه بهتر زندگی کنید.
☎️زنگ عبرت: 🔴مهدی هاشمی زندان نیست ♦️مهدی هاشمی، امروز در رستورانی در فرشته تهران دیده شده است. مرخصی آقازاده ظاهرا خیلی طولانی شده و قرار به بازگشت نیست.
🔴سردار حاجی‎زاده: اولین ماهواره‌بر سوخت جامد ایران با موفقیت پرتاب شد ♦️فرمانده هوافضای سپاه:هفته گذشته آزمایش پیشران و موتور اول ماهواره‌بر ایرانی با سوخت جامد برای اولین بار با موفقیت انجام شد. ♦️در ماهواره‌برهای جدید ایرانی از بدنه غیرفلز و جنس کامپوزیت است و پیشران آن نیز غیرمحترک است که سبب افزایش بیشتر انرژی موشک و صرفه جویی در هزینه‌ها خواهد شد، همچنین؛ این فناوری فقط در ۴ کشور جهان وجود دارد.
🛑 قابل توجه عاشقان دوران پهلوی! 🔹 شاه: ایران در مقابل تجاوز به سومالی بی‌اعتنا نمی‌ماند. 🔹پهلوی با سرمایه مردم تو جنگهای بی‌ارتباط با امنیت ایران و مرتبط با اهداف آمریکا مشارکت می‌کرد، درحالیکه بیش از نصف مردم ایران در فقر و بیسوادی کامل بودن 🔹سند؟ روزنامه اطلاعات ۱۱ دی ۱۳۵۶ @Ashooraeian
🔴معاون اول دستگاه قضا: خبرهای خوبی درباره ‌فوق‌العاده خاص کارکنان قوه قضائیه در راه است ♦️محمد مصدق گفت: هر چند که در مجلس طرح افزایش ‌فوق العاده خاص کارکنان دادگستری تایید نشد اما با هماهنگی هایی که با دولت انجام شده، خبرهایی خوبی در راه است که به زودی اعلام می شود.