eitaa logo
افسران
930 دنبال‌کننده
18.8هزار عکس
15.3هزار ویدیو
242 فایل
@mahdihz313 آیدی ارتباط با مدیر کانال
مشاهده در ایتا
دانلود
⭕️از جیب ملت به کام اعلیحضرت! فردوست می نويسد؛ در مسافرت به آمريكا یک دختر آمريكایی ۱۹ ساله بود كه ملكه زيبايی جهان بود. محمدرضا مرا فرستاد و او را آوردم و چندبار با محمدرضا ملاقات کرد و شاه یکسری جواهر كه حدود یک ميليون دلار ارزش داشت به او داد!!!
⭕️در حالی که تعرفه‌ی پزشکی در دولت روحانی به یکباره ۲۰۰ درصد افزایش پیدا کرده بود، امروز معاون فنی نظام پزشکی باز خواستار افزایش ۶۰ درصدی تعرفه ها شده!!! پزشک و دلسوز نیستن که، رسماً برخی غارتگر جیب مردمن
➕اتمام حجت رئیس جمهور با بانک‌ها؛از سخت گیری بر بد حساب‌های حرفه ای تا سهل گیری بر مردم... 🔸پنج فرمان رئیس جمهور به نظام بانکی کشور؛ به بدهکاران بد حساب میدان ندهید،اسامی آنها را منتشر کنید و دستشان را قطع کنید. در تسهیلات خرد به مردم به جای وثیقه و ضامن، اعتبار سنجی کنید. سریعاً واحد‌های تملک شده تولیدی را یا راه اندازی کنید یا واگذار. سود مازاد دریافتی از نرخ اعلامی بانک مرکزی را پس بدهید. حداکثر تا پایان سال کارگروهی به منظور بازنگری در نظامات و مقررات بانکی توسط بانک مرکزی تشکیل و اعلام نتیجه کند./yjc
⭕️رضا شاه اروند را به عراق،آرارات را به ترکیه،سرچشمه هیرمند را به افغانستان بخشید،محمدرضا شاه،استان بحرین را به وهابی های آل خلیفه،جزایر آریایی و زرکوه را به امارات بخشید، اونوقت براندازِ میگه دولت رئیسی ایران را به چینی ها فروخت، اونیکه آب و خاک ایران را فروخت بی غیرتای پهلوی بودن
▪️دزدی تو روز روشن! اونم نه یه چمدون و دو چمدون بلکه ۳۸۴ چمدون از عتیقه و جواهر. یعنی یه جوری زد و بُرد و خورد و همچنان ربعشون در حال پول توجیبی گرفتن از مادرشه که، روزنامه فایننشال تایمز هم عکسش رو بعنوان بزرگترین دزدی‌های دیکتاتور های فراری جهان از اموال مردمشون زده!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 روایت پوتین از سفر به تهران: دو کشور دیدیم! ♦️محمودرضا سجادی (سفیر اسبق ایران در روسیه) می‌گوید بعد از اجلاس کشورهای حاشیه خزر شنیدیم آقای پوتین به همراهانش گفته ما به دو کشور رفتیم، یکی کشور آقای خامنه‌ای یکی هم کشور آقای روحانی! انقدر رفتارها ملموس بوده که همه می‌فهمیدند، قضیه چیست.
🔴حملات هوایی شب گذشته امارات و عربستان به پایتخت یمن ♦️حملات هوایی مشترک امارات و عربستان سعودی به پایتخت یمن منجر به شهید شدن حداقل 23غیرنظامی از جمله زنان و کودکان و 11 زخمی شد. ♦️گزارش هایی از قربانیانی وجود دارد که هنوز در زیر آوار هستند و از آنها خبری در دست نیست.
🔴برگزاری اولین جلسه دادگاه سرکرده گروهک الاحوازیه ♦️بر اساس کیفرخواست صادره، اتهام وی اداره و سرگروهی گروه تروریستی به نام «حرکه النضال العربی لتحریرالاحواز» و طراحی و اجرای عملیات‌های بمب‌گذاری و تروریستی متعدد در استان خوزستان از جمله حمله به مردم اهواز در جریان رژه هفته دفاع مقدس در سال ۹۷ است که منجر به شهادت ۲۵ نفر از شهروندان اهوازی شد.
🔴وزیر اقتصاد: ظرف چند روز آینده به بانک‌های دولتی تکلیف می‌کنیم که پرداخت وامِ بی‌ضامن را آغاز کنند
🔴چشم و دل سیرها!!! ‌▪️غرب درحال طی کردن پروسه قانونی کردن تجاوز به کودکان... پدوفیلی ها خواستار گنجاندن گرایش!!! خود در زیرشاخه های LGBT شدن. ✍(حسن رسولی)
🔴 صرفا جهت تأمل... ‏تلوزیون سریال داره نشون میده از زمان جنگ؛ توش ما قطعنامه 598 رو میپذیریم، مردم هم شیرینی پخش میکنن و چسبِ روی شیشه‌ی پنجره ها که واسه بمبارون بوده رو میکنن و تمام! کسی نمیگه عراق 4 روز بعد پذیرش قطعنامه دوباره به ما حمله کرد و خرمشهر تا مرز سقوط رفت! نمیگه صدام رو سازش ما جری تر کرد! 💬سیدسجاد