🔴تنشها بین تایوان و چین بالا گرفت
♦️در پی ورود هیاتی از امریکا به تایوان، چین ضمن محکوم کردن هشدار جدی صادر کرد
عجب روزگاری..!
علی رضا فیروزجا به خاطر اینکه اجازه نداشت با رقیب اسرائیلی بازی کنه گفت: ورزش تو ایران سیاسیه و رفت به تیم ملی فرانسه پیوست
حالا فرانسه بازی با تیم روسیه رو ممنوع کرده و اجازه نمی دن با حریفش بازی کنه..!
ولی هم او و هم خیلی های دیگه الان لال شدن و از #ورزش_سیاسی حرفی نمی زنند!!
@Ashooraeian
⭕️پیوند سرنوشت ایران با غرب!!!
اعتراف شاه پهلوی به وابستگی سرنوشت ایران به غرب؛ و امروز، تاریخ مجدداً نشان داد که عاقبت وابستگان چه خواهد بود.
🗞روزنامه اطلاعات، ۲۸ فروردین ۱۳۴۱
@Ashooraeian
🔴ریشههای جنگ در اوکراین
🔹اقدامات آمریکا و ناتو برای گسترش به شرق و دور جدید مهار روسیه و همچنین موضوع استقرار سامانههای سپر دفاعی در شرق اروپا، به مخالفتهای روسیه و ناخشنودی کرملین از کاخ سفید شکل تازهای داد. روسها که نظارهگر پیشروی آمریکا و ناتو در حیات خلوت و منطقه خارج نزدیک خود بودند، منافع ملی و توازن استراتژیک مورد نظرشان را در خطر دیدند. از این رو مسکو بناچار وارد یک رویارویی با آمریکا و ناتو گردید.
🔹این رویارویی در وهله اول منجر به بازبینی مجموعه اسناد استراتژیک و تنظیم دکترین نظامی جدید در روسیه شد. روسها در این بازنگری ضمن ارزیابی نظام حاضر در جهان، نظم موجود را چند قطبی معرفی نموده و بر بقاء روسیه به عنوان یک قدرت بزرگ تاکید کردند. مقامات مسکو در بازنگری مذکور، تهدیدات امنیتی خود را مورد بازبینی قرار داده و آنها را به چهار دسته تقسیم نمودند که تقویت نیروهای فرا منطقهای و ناتو در اطراف مرزهای روسیه، مناقشات نظامی در محیط مجاور، تهدید تروریسم و تهدید سلاحهای کشتار جمعی را در بر میگرفت. در این میان ایجاد حساسیت نسبت به تقویت نیروهای فرا منطقهای و ناتو در قفقاز، مهمترین بخش دکترین جدید نظامی روسیه است که به رویارویی این کشور با امریکا و ناتو ابعاد تازهای بخشید.
🔹ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین با اعتماد به آمریکا و اتکاء به ناتو، وارد یک قمار سیاسی و نظامی گردید. وی حماقت بزرگی را مرتکب شد که پیش از آن، ساکاشویلی(۱) رئیس جمهور اسبق گرجستان با راهاندازی جنگ در اوستیای جنوبی انجام داد. زلنسکی با حماقت بزرگ، خیلی زود همانند ساکاشویلی در شطرنج روسی کیش و مات شد.
------‐-----------------------------------------------------------------------------------------
(۱) ساکاشویلی با این انگاره که بینالمللی شدن بحران قفقاز، این امکان را به گرجستان میدهد تا بازی با مدل کوزوو را علیه روسیه آغاز کند؛ به اوستیای جنوبی حمله نظامی کرد. وی با اعتماد به آمریکا، انتظار داشت تا با کشیده شدن پای ایالات متحده و اروپا به این مناقشه، برنده نهایی جنگ باشد و با اقتدار جواز حضور در ناتو را بگیرد. پس از تهاجم اولیه گرجستان به اوستیای جنوبی، روسیه با یک تهاجم همه جانبه زمینی و هوایی، گرجستان را مورد حمله قرار داد و ظرف چند روز جنگ را به دروازههای تفلیس کشانید.
✍دکتر #رضا_سراج
🔺 گویا سفارت #اوکراین در تهران از نیروهای داوطلب درخواست کمک کرده تا به اوکراین اعزام شون کنه!❗
🔻 خب ...
اونایی که به #مدافعان_حرم میگفتن مدافعان #اسد ، چقد بگیرید میرید جلو تانک های روسی بایستید و بشید مدافعان #زنلسکی
📖 جالب است #بدانید | #راه_آهن_رضاشاه به مقصد جیب اعلیحضرت!!
___________________
♨️ هافمن فیلیپ، وزیرمختار آمریکا در دوره رضاشاه، در یکی از گزارش خود به آمریکا مینویسد:
🔻« قرار است #خط_آهن از زمینهایی که رضاشاه "تصرف کرده" عبور کند و به همین دلیل ارزش آنها چند برابر خواهد شد»
📚 منبع: کتاب رضاشاه و بریتانیا بر اساس اسناد وزارت خارجه آمریکا؛ ص 147
__________________
♨️ به مناسبت ۴اسفندماه، سالروز تصویب لایحه تاسیس راه آهن سراسری
📖 جالب است #بدانید | قیمتهای وحشتناک و باورنکردنی، ثمره حکومت #رضا_شاه !!
♨️ دکتر جان فوران، استاد دانشگاه کالیفرنیا و جامعهشناس #آمریکایی ، مینویسد:
«در نیمه سال ۱۳۲۳ ش قند و شکر جیرهبندی شد؛ کیلوگرمی ۸ ریال( ۰.۲۵ دلار)بود اما در بازار سیاه کیلویی ۱۳۳ ریال ( ۴.۱۲ دلار ) خریدوفروش میشد. چای رسماً کیلویی ۴۰ ریال ( ۱.۲۴ دلار ) و در بازار سیاه ۴۰۰ ریال ( ۱۲.۴۰ دلار) بود. لاستیک اتومبیل گرانبهاترین قلم کالا در تهران سال ۱۳۲۱ شمسی بود یعنی هر حلقه لاستیک دوهزار دلار* قیمت داشت. آسپرین در بازار رسمی یافت نمیشد اما در بازار سیاه فراوان بود»
📚 منبع:
Fragile Resistance , John Foran , page 266-267
مقاومت شکننده / جان فوران / ترجمه احمد تدین/ص ۴۰۰
*هزینه چهار حلقه لاستیک برای یک خودرو، با احتساب قیمت دلار امروزی (حدودا ۲۵ هزار تومان) مبلغی بالغ بر ۲۰۰٫۰۰۰٫۰۰۰ تومان میشود
4_5832519601753165222.mp3
9.66M
🎙بشنوید | صوت کامل بیانات امروز رهبر انقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت عید مبعث. ۱۴۰۰/۱۲/۱۰
🌐 مدیریت شوکهای اقتصادی در سال آینده
📝 علی محمدی
🔰 تنشهایی مانند بحران اوکراین میتواند موجب افزایش قیمتهای جهانی و افزایش تقاضای جهانی برای کالاهای اساسی شده و به موازات آن، در تأمین برخی از کالاهای اساسی برای کشور، چالش ایجاد کند. برای برنامهریزی جهت ایجاد آمادگی برای چنین وضعیتی، انجام چند اقدام عاجل، ضروری است:
✅ برای مثال در سال اخیر برآورد واردات ۹ میلیون تن گندم را داشتیم که بین ۳ تا ۴ میلیون تن از روسیه تهیه میشود و به غیر از این، تقریباً 7.3میلیون تن روغن و دانههای روغنی ما از اوکراین و روسیه تأمین میشود. چنانچه این تنشها در اوکراین ادامه یابد، قطعاً میتواند بر منبع تأمین و قیمت ریالی این دو کالاهای مهم اساسی یعنی گندم و روغن اثرگذار باشد؛ لذا باید در برنامهریزی قانون ارز ترجیحی سال آینده، این نکته مهم مدنظر قرار گیرد.
🔰 در چنین شرایطی باید اولاً در منابع تأمین کالاهای اساسی (واردات)، تنوع ایجاد کرد و برای کاهش ریسک در این حوزه، نیاز مردم را از چند کشور تأمین کرد و ثانیاً باید نظام توزیع را بازطراحی کرد تا با نظارت و کنترل بر بازار، این شوکهای اقتصادی، سریعاً بر نیاز مردم تأثیر منفی نگذارد و موجب کمیاب شدن کالاها در داخل کشور نشود.
✅ مهمتر از این دو مورد، رونق تولید کشاورزی است که باید در برنامهریزیهای بالادستی کشور به آن بها داده شود و زمینههای قانونی برای افزایش تولیدات استراتژیک کشور و کاهش وابستگی به خارج، فراهم شود. مخصوصاً که کشور ما با خشکسالی و کمبود منابع آب مواجه است و برنامهریزی دقیق و همهجانبه در کشور بهمنظور هدایت مصارف آبهای زراعی و باغی به سمت تأمین اقلام و کالاهای راهبردی غذایی ضروری است.
#ثامن
✅بصیرت
📂 نمایه سخنان تلوزیونی رهبر انقلاب + P D F
🔻رهبر معظم انقلاب: امروز اوکراین قربانی سیاست بحرانسازی آمریکا است، زیرا آمریکا بود که با دخالت در مسائل داخلی اوکراین، راه انداختن اجتماعات و ایجاد کودتای مخملی و رنگی، حضور سناتورهای آمریکایی در اجتماعات معارضان و جابجا کردن دولتها، این کشو را به این نقطه کشاند. ۱۴۰۰/۱۲/۱۰
🔗 دانلود فایل از طریق لینک زیر👇
https://basirat.ir/fa/news/336377
✅ بصیرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️جاهلیت مدرن در کلام رهبری
🔻رهبر انقلاب: عین همان رذائل اخلاقی دوران جاهلیت امروز در دنیای به اصطلاح مدرن هم وجود دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زلنسکی:
من اسراییلیام وزبانم عبری و وطنم اوکراین
⭕️ شجاع خلیل زاده:
عراق وقتی ۳۸۶ بار بر سر مناطق مسکونی ایران بمب شیمیایی ریخت و فقط در اسفند ۶۶ بیش از ۵ هزار نفر کشته شدند، فیفا و کمیته بینالمللی المپیک کجا بودند؟
وقتی به بمباران مدارس رسید فیفا و کمیته بینالمللی المپیک کجا بودند؟
وقتی که فوتبالیست ها را در ایلام بمباران کردند آقایان کجا بودند؟!
🔴الینت نیوز: روسها بهتر است از موشکهای فاتح ۳۱۳ ایران استفاده کنند
♦️یک پایگاه خبری با مقایسه دقت موشک های ایرانی اصابت کرده به عین الاسد و موشک های اسکندر روسی که به سمت اهداف نظامی اوکراینی شلیک شده اند ، نوشت : روسها باید از ایران تعدادی موشک های فاتح را ایران بگیرند.
♦️لازم به ذکر است موشک های خانواده فاتح ۱۱۰ ایران که به تدریج طی سالهای اخیر ارتقا یافته است بسیار دقیق تر از اسکندر روسی بوده و قیمت مناسبی نیز در مقایسه با آن دارد
♦️به طوری که موشک اسکندر ۳ میلیون دلار قیمت داشته ولی فاتح ایرانی با دقت بالاتر ۱۶۰ هزار دلار .
♦️در جنگ اخیر مشخص شد روسیه به عنوان دومین قدرت نظامی جهان از برخی جنبه های نظامی ضعف های قابل توجهی دارد از جمله عدم دقت موشک ها و ضعیف بودن در حوزه پهپادی ؛ در حالی که جمهوری اسلامی اتفاقا در زمینه موشک و پهپاد و دقت آنها پیشرفت بسیاری داشته و تولیداتش به مراتب ارزان تر از نمونه های خارجی است
🔴پاسخ عجیب جانسون به خبرنگار اوکراینی
♦️نخستوزیر انگیس در پاسخ به نگرانیهای یک خبرنگار اوکراینی که گفته بود عاجزانه از غرب میخواهیم منطقه پرواز ممنوع در اوکراین اعلام کند گفت:
♦️من باید با تو صادق باشم. به زلنسکی هم دو بار گفتم. اعلام منطقه پرواز ممنوع یعنی زدن و سرنگونی هواپیمای روسی و نبرد مستقیم با روسیه چیزی نیست که ما بخواهیم انجام بدهیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 نماهنگ | آمریکای بحرانساز
🔻حضرت آیتالله خامنهای: «آمریکا اوکراین را به این نقطه کشاند؛ با ورود در مسائل داخلی آن کشور، راه انداختن اجتماعات علیه دولتها، حرکت مخملی به وجود آوردن، کودتای رنگی درست کردن، حضور سناتورهای آمریکایی در داخل اجتماعات معارضه، این دولت را برداشتن، آن دولت را گذاشتن؛ اینها طبعاً به همین جاها منتهی میشود.» ۱۴۰۰/۱۲/۱۰
🔺پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR براساس بیانات رهبر انقلاب درباره قضایای اوکراین، نماهنگ «آمریکای بحرانساز» را منتشر میکند.
🔴 دستورات «رئیسی» در بازدید از انبار و خط تولید ایرانخودرو
♦️تولید خودرو در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ حداقل ۵۰ درصد افزایش یابد.
♦️ظرف ۲ سال آینده، حداقل یک خودروی اقتصادی با ساختار به روز، توليد و عرضه شود.
♦️در سال ۱۴۰۱ حداقل تولید ۳ خودروی قدیمی متوقف و ۳ خودرو جدید با کیفیت مطلوب، توليد و عرضه شوند.
♦️توليد خودروهای جديد و پيشرفته، خودروهای برقی، متصل و خودران گسترش يابد.
♦️نسبت به تامين قطعات مورد نياز و ترخيص و عرضه فوری خودروهای دپوشده در انبارهای شركتهای خودروساز به بازار، تا نصاب استاندارد، حداكثر ظرف ۲ ماه آينده، اقدام شود.
♦️موانع قانونی و اجرايی واردات خودرو در سال ۱۴۰۱، حداكثر ظرف ۳ ماه آينده رفع گردد و با افزایش صادرات خودرو و قطعات، نسبت صادرات به واردات در صنعت خودرو افزایش یابد.
♦️ضمن حذف تدریجی روند قرعهکشی با افزایش عرضه، فرآیند فعلی عرضه خودرو (از طریق قرعه کشی) فوراً اصلاح و شفافسازی لازم در آن صورت گیرد.
♦️از ابتدای سال ۱۴۰۱ پس از تکمیل وجه، خودروهای پیشفروش شده باید بدون تاخیر بلاوجه، قابل تحویل به مشتری گردد.
♦️هرگونه واگذاری خودرو به شركتها و دستگاههای دولتی و غير دولتی به صورت رانتی و غيرشفاف و متفاوت با رويه معمول فروش خودرو به مردم ممنوع است.
♦️هرساله حداقل ۲۰ هزار خودرو (کشنده، کامیون، کامیونت، اتوبوس و مینی بوس) فرسوده، از رده خارج شده و جايگزين كردن آنها با خودروهای با كيفيت داخلی ويا خارجی برای صاحبان مشاغل مربوطه، تسهيل شود.
♦️هرگونه استفاده از قطعات با کیفیت پایین در مونتاژ خودرو از ابتدای سال ۱۴۰۱ مطلقا ممنوع است.
♦️خودروهای عرضه شده به بازار از ابتدای سال ۱۴۰۱، میبايست حداقل با ۳ سال یا پیمایش ۶۰ هزار کیلومتر، ضمانت شوند.
♦️واگذاری مدیریت دولتی شرکتهای خودروسازی ایران خودرو و سایپا حداکثر ظرف ۶ ماه آینده به بخش غیر دولتی تعیین تکلیف شود.
🔴رای ممتنع ایران به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره محکومیت حمله روسیه به اوکراین
🔴تخت روانچی: همه اعضای سازمان ملل فرصت مشارکت در قطعنامه درباره اوکراین را نداشتهاند
♦️نماینده ایران در سازمان ملل در پی قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل درباره بحران اوکراین: قطعنامه ارایه شده به مجمع عمومی فاقد عنصر بیطرفی و مکانیزمهای واقع بینانه برای حل و فصل موضوع از طریق ابزارهای صلح آمیز است و همه اعضای سازمان ملل فرصت مشارکت در تدوین این قطعنامه را نداشتهاند.
♦️یافتن راه حل پایدار و دراز مدت برای چنین بحرانهایی نیازمند پرداختن به ریشه های آن است.
♦️جنگ و درگیری که موجب خسارت به جان مردم و زیرساختهای غیرنظامی باشد، در هر کجا که رخ دهد، پذیرفته شده نیست.
🔴روسیه، بلاروس، کره شمالی، اریتره و سوریه به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در محکومیت حمله روسیه به اوکراین رای منفی دادند.
🔴روسیه سفیر آمریکا را اخراج کرد
♦️وزارت خارجه روسیه در بیانیهای اعلام کرد که خودداری آمریکا از مذاکره برای مسکو چارهای جز اخراج سفیر آمریکا باقی نمیگذارد.
🔴خط و نشان رئیس جمهور برای خودروسازان به نفع مردم
🔹مهمترین نتیجه بازدید امروز رئیس جمهور از انبار و خط تولید ایران خودرو ترخیص همه خودروهای دپو شده تا ۲ ماه آینده، آزادسازی واردات خودرو تا ۳ ماه آینده در صورت عدم رفع نیاز بازار توسط خودروسازان و ممنوعیت تاخیر در تحویل خودروهای پیش فروش شده به مردم است.
📡