🔰هیجانزدگی در خدمت سیاستزدایی
🔻اقدامات نمایشی چه نسبتی با دانشگاه سیاسی دارد؟
🔹یکم؛ حساسیت دانشگاه به مسائل کشور یک اصل مهم، ملی و انقلابی است. حساسیت بر آرمانگرایی، آزادیخواهی، حفظ ارزشهای انقلاب، مبارزه با ظلم و دیدهبانی در مسیر رسیدن به جامعهای آزاد، متحد، مرفه، پیشرفته و مومن و متعبد از جمله مهترین این موضوعات است.
🔹دوم؛ حضور به موقع در میدانها و موقعیتهای مبارزاتی در آوردگاه بین نظام سلطه و مظلومان، مرفهین بیدرد و مستضعفین و حرکتهای غیرانقلابی و انقلابی همواره لحظهشناسی جنبش دانشجویی را نشان داده است.
🔹سوم؛ تقسیم مسائل اهم از مهم، ضروری از حاشیهای و اصلی از فرعی از هنرهایی است که این جنبش داشته است. در شرایطی که این مساله برای تشکلهای دانشجویی قابل تمیز نباشد منجر به اختلال دستگاه محاسباتی میشود و حاشیه جای متن را خواهد گرفت.
🔹چهارم؛ در سالهای اخیر این اختلال در برخی مجموعههای انقلابی دیده شده است. اختلال در دستگاه تحلیلی و برداشت سطحی و نادرست از یک مساله که با شعارهای تند و حتی آراسته به ادبیات انقلابی مطرح شده و موضعگیری هیجانی را در برداشته است. تاسفبار اینکه در غالب موارد این شيوه کنشگری در نهایت دلسردی و حتی دلزدگی به جهت اعمال نشدن نظرات آن افراد را در پی دارد.
🔹پنجم؛ نمونههای متعددی از این موضوع نشان میدهد در برخی مواقع، مسائل کشور و راه حلهای آن به درستی فهم نشده و واکنش سطحی تعدادی از دانشجویان دغدغهمند را در پی داشته است. به عنوان نمونه دانشجویان برای انتقاد ساده از بندی از مصوبه شجاعانه و مهم مجلس شورای اسلامی جهت انجام اقدامات راهبردی در خصوص رفع تحریمها به تجمع و شعارهای تند دست میزنند. این درحالی است که دانشجویان با نادیده گرفتن نقاط قوت فراوان آن مصوبه، صرفا با تاخیر چند هفتهای در اجرای یک بند(کاهش همکاری برجامی با آژانس) مشکل داشتهاند. این انتقاد حتی در صورت صحیح بودن نیز واکنشی متناسب به خود را طلب میکرد!
🔹ششم؛ برداشت سطحی از نشست نامزد انقلابی انتخابات ۱۴۰۰ با اصناف و اتاقهای بازرگانی و حتی پیشنهاد تغییر نام خیابان نوفل لوشاتو در پی توهین دولت فرانسه به پیامبر اسلام از مواردی است که زنگ هشدار را برای آسیبشناسی در خصوص نازل شدن سطح فکر و اندیشه و سیاستورزی برخی جوانان فعال دانشجویی به صدا در میآورد.
🔹هفتم؛ در آخرین مورد نسبت دادن پروژه سیاستزدایی از دانشگاه به دولتی که فقط چند هفته از روی کار آمدن آن میگذرد قابل تامل است. اگرچه تاکنون سخنرانی دانشجویان در مراسم آغاز سال تحصیلی مرسوم نبوده (به جز سال ۹۲ و تنها با سخنرانی دو تن از دانشجويان) اما این مساله شاید میتوانست سنت جدیدی را پایهگذاری کند. عدم وقوع چنین اتفاقی، نمیتواند اساس یک تحلیل کلان از پروژه سیاست زدایی از دانشگاه قرار بگیرد؛ چرا که رئیس جمهور جدید تنها در سه سال گذشته هشت بار در بین دانشجویان حاضر شده و اساسا خود از مبارزین با سیاستزدایی از دانشگاه بوده است. در آخرین مورد سه ماه قبل سیدابراهیم رئیسی در مسجد دانشگاه تهران حضور یافت و در مقابل نطق عجیب و قضاوتهای نابهجای یکی از تشکلهای انقلابی با سعه صدر به سوالات و اتهامات پاسخ داد و مشروح آن نیز برخلاف عرف سایر دیدارهای انتخاباتی رسانهای شد. نکته جالب آنکه وی کمتر از دو ماه دیگر نیز در اولین ۱۶ آذر دوره ریاست جمهوری خود شنوا و پاسخ دهنده به سوالات دانشجویان خواهد بود. بنابراین برگزاری تجمع در مقابل درب اصلی دانشگاه تهران نیز از جمله همان واکنشهای نامتناسب بوده و بزرگنمایی از فاصله دو ماهه تا سخنرانی دانشجویان در این مراسم بیش از آنکه یک حرکت سیاسی محسوب شود یک حرکت نمایشی و احساسی تحلیل میشود.
🔹هشتم؛ فاصله گرفتن از تقویت مبانی فکر و اندیشه و تقلیل دغدغههای دانشجویان از مسائل اولویتدار به مباحث دارای اهمیت پایین، خود یک کارزار هوشمندانه در سیاستزدایی از دانشگاه و تهی شدن مفاهیم مهم از معناست. تشکلهایی که همه رفتار خود را معطوف به فاصلهگذاری با دولت جهت در امان ماندن از برچسب تشکل حامی دولت تنظیم میکنند نمیتوانند در تحقق دانشگاه آگاه و سیاسی مورد نظر رهبرانقلاب حرکت کنند.
❁❅❁❅❁❅❁❅❁
🔵 کانال *افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی*
splus.ir/afsaran__313
♦️ چند نکته درباره نتایج انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق
#تحلیل_کوتاه
🔹 روز گذشته، نتایج اولیه انتخابات زودهنگام پارلمانی در عراق اعلام شد. برخی نکات مهم این نتایج عبارتند از:
🔸 جریان وابسته به مقتدی صدر با کسب 73 کرسی در جایگاه نخست ایستاد. صدریها توانستند بدون ائتلاف با گروههایی خارج از جریان صدر و در سایه مشارکت پایین انتخاباتی، نتایج قابل توجهی به دست آورند.
🔸 تقدم به رهبری محمد الحلبوسی توانسته با کسب 38 کرسی در جایگاه دوم بایستند. خود الحلبوسی نیز بالاترین رأی شخصی را میان اهل سنت به دست آورده است. آن هم در انتخاباتی که به دلیل تغییر در قانون، بسیاری از چهرههای مشهور و سران احزاب سیاسی از بیم عدم رأیآوری نامزد انتخاباتی نشدند.
🔸 ائتلاف دولت قانون به رهبری نوری المالکی با صعود نسبت به انتخابات گذشته با کسب 37 کرسی در جایگاه سوم قرار گرفته است. نوری مالکی اکنون مهمترین رقیب الکاظمی محسوب میشود. در این میان نقش تعیینکننده با حزب دموکرات کردستان و تقدم الحلبوسی است.
🔸 نیروهای مستقل همانطور که پیشبینی میشد توانستند با کسب 29 کرسی در جایگاه مناسبی قرار بگیرند. به نظر میرسد تغییر قانون انتخابات در گام نخست، توانسته تاحدودی فضا را برای ورود چهرههای خارج از احزاب فراهم کند. البته در صورتی که فرضیه ورود برخی چهرههای وابسته به احزاب در قالب نیروهای مستقل برای اطمینان از رأیآوری اشتباه باشد.
🔸 ائتلاف فتح و جریان وابسته به عمار حکیم و حیدر العبادی شاید بزرگترین بازندگان انتخابات اخیر بودند. گروه نخست 14 کرسی و گروه دوم تنها 4 کرسی انتخاباتی کسب کردهاند. به نظر میرسد آرای کاسته شده از سبد ائتلاف فتح به سبد ائتلاف دولت قانون و آرای کاسته شده از سبد حکمت ملی و نصر به سبد صدریها و تحریمکنندگان افزوده شده است.
✅ در مجموع دو نکته را نباید فراموش کرد: نخست اینکه نتایج فعلی، آمار اولیه محسوب میشود. هرچند که احتمال تغییر تعیینکننده در نتایج کم است. دوم اینکه در ساختار انتخاباتی عراق، ائتلافهای پساانتخاباتی اهمیت بسیاری دارند؛ زیرا این ائتلافها تعیینکننده فراکسیون بزرگتر و در نهایت گزینه نخستوزیری هستند.
☘️ اندیشکده راهبردی تبیین🌿
❁❅❁❅❁❅❁❅❁
🔵 کانال *افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی*
splus.ir/afsaran__313
2.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آغاز رزمایش مدافعان آسمان ولایت ۱۴۰۰ با اعلام رمز یا رسول الله (ص) در منطقه کویر مرکزی
❁❅❁❅❁❅❁❅❁
🔵 کانال *افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی*
splus.ir/afsaran__313
8.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خضریان: طبق آمار رئیس سازمان دانشجویان وزارت علوم روال جذب ۳۶۲۰ دانشجوی بورسیه شده در دولت روحانی غیرقانونی بوده است
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس:
🔹در مراسم تودیع وزیر استیضاح شده علوم در دانشگاه تهران که با حضور رئیس جمهور وقت و معاون اول وی برگزار شد به موضوع عزل دولت به دلیل عدم پیگیری بورسیه با وجود تغییر ۱۰ وزیر اشاره میشود اما اینگونه وانمود کردند که دلیل اصلی استیضاح وزیر علوم بررسی پرونده های بورسیه در دولت قبلی بوده است.
❁❅❁❅❁❅❁❅❁
🔵 کانال *افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی*
splus.ir/afsaran__313
9.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا سریال «بازی مرکب» تا این اندازه مشهور شده!
روایت نابرابری در کره جنوبی!
چگونه مدرنیزاسیون سریع کشور، به انباشت سرمایه منجر شده و میلیونها نفر را به حاشیه رانده است!
❁❅❁❅❁❅❁❅❁
🔵 کانال *افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی*
splus.ir/afsaran__313
11.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افشای پشت پرده خرید ملک در ترکیه توسط یک هموطن
آرزو داشتم یک شبکه تلویزیونی داشتم و مشکلات ترکیه رو به زبون فارسی به شما نشون میدادم، که معضلات ترکیه رو ببینید؛ ببینید چه جنایتها و خودکشیها و فرار مغزهایی داره اتفاق میافته!
پ.ن: متاسفانه به علت تبلیغات گسترده و دروغین خیلی از هموطنانمون فریب خوردند و سرمایههاشون رو دارن با بردن به ترکیه از بین میبرن؛ این ویدئو رو انقدر منتشر کنید تا مردم آگاه بشن! یک نفر هم نجات بدین عالیه ...
❁❅❁❅❁❅❁❅❁
🔵 کانال *افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی*
splus.ir/afsaran__313
افزایش ۱۰ درصدی حقوق ها در سال آینده مایه دلسردی مردم خواهد شد!
این روزها در حالی صحبت از افزایش ۱۰ درصدی حقوق ها مطرح میشود که مردم با تورم بالای ۵۰ درصد دست و پنجه نرم میکنند.
این روزها که با بی کفایتی دولت قبلی هنوز هم قیمت ها هر روز در حال افزایش است و مبنای محاسبه قیمت اجناس بر اساس قیمت دلار محاسبه می شود. و این درحالی است که وقتی قیمت محصولی بالا رفت دیگر پائین نمی آید.
متاسفانه دیروز رئیس سازمان برنامه و بودجه صحبت از افزایش ۱۰ درصدی حقوق ها در سال آینده را مطرح کرد!
که این موضوع میتواند نگاه مردم نسبت به دولت را تغییر داده و آنها را نسبت به دولت جدید دلسرد نماید.
در حالی که حتی قیمت یک پفک نمکی هم تحت تاثیر قیمت دلار هر روز در حال افزایش است و مردم در حال حاضر تمام مخارجشان بر مبنای دلار محاسبه میشود مسلما نمیتوانند با افزایش ۱۰ درصدی حقوق ها زندگی کنند و این موضوع افزایش نارضایتی را در بین مردم در بر خواهد داشت.
یقینا دولت جدید میداند تا قیمت دلار را مهار نکند زندگی مردم و قیمت ها به ثبات نخواهد رسید.
دولت قبل که برای جبران کسری بودجه قیمت دلار را بالا و پائین میبرد سعی در خالی کردن جیب مردم داشت.
اما این دولت که مدعی این است که برای جیب مردم کیسه ندوخته باید در جهت رفاه بیشتر زندگی مردم تلاش کند تا بتواند از راه های دیگری کسری بودجه دولت را تامین کند.
در حال حاضر درآمد چند ماه یک خانواده کفاف چرخاندن یک ماه یک خانواده را هم نمیدهد.
مردم از سال ۹۷ شاهد افزایش بیش از ۵۰۰ درصدی قیمت اقلام و مایحتاج خود بوده اند و این در حالی است که درآمد خانوارها تغییر محسوسی نداشته است.
میزان افزایش حقوق ها در سال ۹۸ هجده درصد ، سال ۹۹ پانزده درصد و سال ۱۴۰۰ بیست و پنج درصد بوده است.
و این افزایش درصدها در حالی است که قیمت دلار از ابتدای سال ۹۷ شروع به افزایش کرد و قیمت دلار از ۴۲۰۰ تومان در ابتدای سال به ۱۲۲۰۰ تومان در انتهای سال رسید و در یک مقطع تا ۱۴۲۰۰ تومان هم بالا رفت.
قیمت دلار در سال ۹۸ نیز تا پایان سال به مبلغ ۱۶۶۰۰ رسید.
اما قیمت دلار در سال ۱۳۹۹ تا مبلغ ۳۳ هزار تومان هم بالا رفت و این بالا رفتن سبب شد تا قیمت اجناس و محصولات مورد نیاز مردم افزایش سهمگینی داشته باشد که مردم را در تامین مایحتاج اولیه هم با مشکل جدی مواجه ساخت.
در سال ۱۴۰۰ دولت قبل سعی داشت تا در یک مقطع کوتاه با ارز پاشی در بازار قیمت دلار را به بهانه مذاکره و انتخابات به زیر بیست هزار تومان برساند که با اعتراض دستگاه های مختلف موفق به این کار نشد اما توانست قیمت دلار را به صورت مصنوعی به ۲۳ هزار تومان برساند. اما در حال حاضر قیمت دلار به نزدیک ۲۸ هزار تومان رسیده است.
با بالا رفتن قیمت دلار قیمت تمام اقلام و محصولات در کف بازار تغییر چشم گیری دارد به طوری که در یک ماه گذشته شاهد افزایش حداقل ۲۰ درصدی قیمت اقلام هستیم.
در هر مرحله ای که قیمت دلار بالا رفته قیمت ها افزایش داشته اما متاسفانه در زمانی که قیمت دلار پائین می آمد هیچکدام از قیمت ها تغییری نمیکرد و با هر بار افزایش قیمت دلار قیمت محصولات نیز مجددا افزایش پیدا میکرد.
و به جرات میتوان گفت قیمت اقلام مورد نیاز مردم از سال ۹۷ تاکنون بیش از ۵۰۰ درصد افزایش داشته است.و این در حالی است که درآمد حقوقی مردم افزایش چشم گیری نداشته است.
حال سوال این است که دولت جدید بر چه مبنایی میخواهد افزایش حقوق در سال آینده را تنها ۱۰ درصد قرار بدهد؟!
سوالی که در روزهای آینده باید مسئولین مربوطه نزد افکار عمومی به آن پاسخ بدهند.
❁❅❁❅❁❅❁❅❁
🔵 کانال *افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی*
splus.ir/afsaran__313
3.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ رابرت کاپلان تحلیلگر ژئوپولتیک سرشناس آمریکایی:
🔺ایران ستون سازماندهی جغرافیایی و ژئوپلتیک خاورمیانه است.
💢خودشون هم اعتراف کردند که تمدن سازی جمهوری اسلامی در منطقه قطعیه حالا تو ایران وقتی حرف از تمدن ایرانی_اسلامی میشه بعضیا کهیر میزنند.
❁❅❁❅❁❅❁❅❁
🔵 کانال *افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی*
splus.ir/afsaran__313
3.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️🎥 تفاوتهای اساسی در دیپلماسی امیر
عبداللهیان و ظریف
🔻از ضعیف شدن کشور با دیپلماسی منفعل اصلاحات تا بازگشت اقتدار به آن با سرمایههای انقلابی
❁❅❁❅❁❅❁❅❁
🔵 کانال *افسران جنگ نرم انقلاب اسلامی*
splus.ir/afsaran__313