eitaa logo
آفتاب هدایت
747 دنبال‌کننده
2.8هزار عکس
5.8هزار ویدیو
5 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
30.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🕊🍃🌱🥀❣🥀🌱🍃🕊‌ بابایی....عمو جان واویلا واویلا خونم جاری شد... واویلا.... بابایی... کجایی؟ زخمم رو ببین در گلو... قلبم متآثر شد از خون قرمز.... جاری شده من رو هلاک کرد غم هایم پیش مامان منو ببر... پیش مامان..... واویلا..... واویلا..... 🕊🍃🌱🎋❣🎋🌱🍃🕊 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎. @Aftabe_hedayat
۱۵ شهریور ۱۳۹۸
آفتاب: 💐🌺🌿❣🇮🇷❣🌿🌺💐‌ 💥امام‌ناشناسی=شمری!!💥 ‏شمر، یک انسان بود! یک انسان مسلمان. شمر اهل نماز و مناجات و تهجد بود. شمر ۱۶ بار پای پیاده به حج رفته بود. "شمری كه سر امام حسين(ع) را بريد، همان جانباز جنگ صفين بود كه [در رکاب امیرالمومنین] تا مرز شهادت پيش رفت....." بقول آیت الله بهجت: «همه ما شمر بالقوه‌ایم!!»، اگر امام خود را نشناسیم....!!! 🌺🍃🌿❣🇮🇷❣🌿🍃🌺 . @Aftabe_hedayat . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎
۱۶ شهریور ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. سخنرانی جنجالی و عجیب پناهیان : نمايندگان مجلس! غلط می‌کنید شما بر اساس عقاید رای می‌دهید!! باید بر اساس کار کارشناسی رای بدهید!! آهاي نماينگان مجلس شورای اسلامی آدم باشيد!!!
۱۷ شهریور ۱۳۹۸
12.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آفتاب: 🕊🍃💦❣💦❣💦🍃🕊‌‌ 💦🕊نی‌نی‌کوچولوتشنه🕊💦 🍂کلیپ فوق العاده مداحی پسر بچه خردسال نی نی کوچولو تو آفتاب داغ در زمین کربلا در زمین کربلا نی نی تشنشه آب نمی نوشه خسته تر خیمه لا لایی کرده شمر خیلی بده حسین رو دوست نداره آی نمیده به بچه ها علی اصغر شیرخوار تشنه و گرسنه در زمین کربلا در زمین کربلا 🕊🍃❣💦❣💦❣🍃🕊 ‌. @Aftabe_hedayat . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎
۱۷ شهریور ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌🇺🇸🇬🇧❌🇺🇸🇬🇧❌🇬🇧🇺🇸❌ 💎پشتِ پرده‌ قمه‌زنی‌ها... و نقشِ‌سفارتخانه‌های‌آمریکاوانگلیس !! همیشه دست انگلیس در میان است...! ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎. @Aftabe_hedayat .
۱۷ شهریور ۱۳۹۸
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎@Aftabe_hedayat .
۱۹ شهریور ۱۳۹۸
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺🌿😭❣😭❣😭🌿💐‌‌‌‌‌‌‌‌ 😭❣😭 🎞 کلیپ_ویژه ⚫️یهود....، در گودال قتلگاه...!!! 🔻ذبح حسین‌ابن علی با شمشیر یهود 🚩 فَلَعَنَ اللهُ اُمَّةً اَسَّسَتْ اَساسَ الظُّلْمِ وَالْجَوْرِ عَلَيْكُمْ اَهْلَ الْبَيْتِ 🎤استاد رائفی_پور . @Aftabe_hedayat . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎
۱۹ شهریور ۱۳۹۸
۱۹ شهریور ۱۳۹۸
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
۱۹ شهریور ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊🍃🇮🇷❣🇮🇷❣🇮🇷❣🇮🇷🍃🕊‌‌ 🇮🇷آماده باش🇮🇷 🇮🇷 ای لشگر صاحب زمان... 🇮🇷آماده باش آماده باش..... در حمله‌ی ما یک اثر از دیو نماند یک خانه‌ی سالم به تل‌آویو نماند 🎤رجزخوانی‌کربلایی‌حسین‌طاهری 🕊🍃❣🇮🇷❣🇮🇷❣🍃🕊 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎. @Aftabe_hedayat .
۲۰ شهریور ۱۳۹۸
۲۰ شهریور ۱۳۹۸
🏴😭🏴😭❣🇮🇷❣😭🏴😭🏴 🏴سالروزهتک‌حرمت‌عاشورای۸۸🏴 💠رهبرانقلاب اسلامی: 💥گناه نابخشودنی فتنه‌گران عاشورای۸۸ این بودکه نظام را به لبه پرتگاه سقوط کشاندند!!!! ۹۰/۳/۸ 💥مردم ما با آن کسانی که به روز عاشورا اهانت کردند، قهرند!!! ملّت با آنهایی که روز عاشورا، با قساوت، با لودگی، با بی‌حیایی آمدند جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهر است!!! با آن کسانی که با اصل انقلاب بدند و میگویند: اصل نظام نشانه است، انتخابات بهانه است؛ با آنها آشتی نمیکند!!! ۹۵/۱۱/۲۷ 💥بعد از اهانتی که در روز عاشورای سال ۸۸ به وسیله‌ یک عده تحریک شده نسبت به امام حسین انجام گرفت، دو روز فاصله نشد که مردم در روز ۹ دی توی خیابانها آمدند و موضع صریح خودشان را علنی ابراز کردند!! دستهای دشمن و تبلیغات دشمن، نه فقط نتوانسته مردم را از احساسات دینی عقب بنشاند، بلکه روزبه‌روز این احساسات تندتر و این معرفت عمیق‌تر شده است!!! ۸۹/۷/۲ 🏴😭🏴❣🇮🇷❣🏴😭🏴 . ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎🏴😭🏴😭❣🇮🇷❣😭🏴😭🏴 🏴سالروزهتک‌حرمت‌عاشورای۸۸🏴 💠رهبرانقلاب اسلامی: 💥گناه نابخشودنی فتنه‌گران عاشورای۸۸ این بودکه نظام را به لبه پرتگاه سقوط کشاندند!!!! ۹۰/۳/۸ 💥مردم ما با آن کسانی که به روز عاشورا اهانت کردند، قهرند!!! ملّت با آنهایی که روز عاشورا، با قساوت، با لودگی، با بی‌حیایی آمدند جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهر است!!! با آن کسانی که با اصل انقلاب بدند و میگویند: اصل نظام نشانه است، انتخابات بهانه است؛ با آنها آشتی نمیکند!!! ۹۵/۱۱/۲۷ 💥بعد از اهانتی که در روز عاشورای سال ۸۸ به وسیله‌ یک عده تحریک شده نسبت به امام حسین انجام گرفت، دو روز فاصله نشد که مردم در روز ۹ دی توی خیابانها آمدند و موضع صریح خودشان را علنی ابراز کردند!! دستهای دشمن و تبلیغات دشمن، نه فقط نتوانسته مردم را از احساسات دینی عقب بنشاند، بلکه روزبه‌روز این احساسات تندتر و این معرفت عمیق‌تر شده است!!! ۸۹/۷/۲ 🏴😭🏴❣🇮🇷❣🏴😭🏴 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎@Aftabe_hedayat .
۲۰ شهریور ۱۳۹۸