⤵️استاد قرائتی
‼️به فکر دیگران باشیم تا مورد توجه امام عصر علیه السلام قرار بگیریم
✍شیخ زین العابدین مازندرانى از شاگردان صاحب جواهر و شیخ انصارى ساکن کربلا بوده است در مورد سخاوت و انفاق او نوشته اند: تا مى توانست قرض مى کرد و به محتاجان کمک می کرد . روزى بینوائى به در خانه او رفت و از او چیزى خواست. شیخ چون پولى در بساط نداشت، بادیه مسى (کاسۀ بزرگ ) منزل را برداشت و به او داد و گفت: این را ببر و بفروش!
دو سه روز بعد که اهل منزل متوجه شدند که بادیه(کاسه) نیست فریاد کردند که: بادیه را دزد برده است. صداى آنان در کتابخانه به گوش شیخ رسید؛ فریاد برآورد که: دزد را متهم نکنید، بادیه را من برده ام. در یکى از سفرها که شیخ به سامرا مى رود، در آنجا سخت بیمار مى شود. میرزاى شیرازى از او عیادت مى کند و او را دلدارى مى دهد. شیخ مى گوید: من هیچگونه نگرانى از موت ندارم ولیکن نگرانى من از این است که بنا به عقیده ما امامیه وقتى که مى میریم روح ما را به امام عصر علیه السلام عرضه مى کنند. اگر امام سئوال بفرمایند: زین العابدین ما به تو بیش از این اعتبار و آبرو داده بودیم که بتوانى قرض کنى و به فقرا بدهى، چرا نکردى؟ من چه جوابى به آن حضرت مى توانم بدهم؟!
🍁 بی توجهی به نیازمندان، یکی از شاخص هایی است که موجب نارضایتی امام عصر از ما میشود. در این شرایط اقتصادی قطعا افرادی هستند که باید بیشتر به آنها رسیدگی شود.
@AhkamStekhare
#سؤال_مخاطبان
شخصی مبلغی از یک نفر گرفته است تا در بورس کار کند و قبول کرده است که ماهی مقداری سود به صاحب پول بدهد و زیان نیز به عهده خودش باشد، آیا اینکه قبول کرده است زیان پای ایشان و سود بیشتر هم به نفع خودش و در عوض ماهانه سود ثابتی بدهد از نظر شرعی مورد قبول است؟
✅ج: اگر عنوان قرارداد وکالت باشد، اشکال ندارد، به این صورت که صاحب سرمایه به طرف مقابل وکالت بدهد با سرمایۀ او در بورس خرید و فروش کند و مقدار معینی از سود را ماهانه به او بپردازد و بقیه را به عنوان حق الوکاله تملک کند و در ضمن این قرارداد شرط شود که در صورت عدم کسب سود، وکیل ـ عامل در بورس ـ از مال خود معادل مقدار تعیین شده به صاحب سرمایه بپردازد.
📕منبع: leader.ir
@AhkamStekhare
#سؤال_مخاطبان
سلام.
در حالی که روزه دار هستیم، می توانیم آزمایش خون بدیم؟
مرجع: رهبری.
📤پاسخ:
سلام علیکم.
از نظر همه مراجع عظام، خارج کردن خون از بدن به هر صورتی باشد، چه آزمایش خون،چه اهدا خون و چه حجامت و ... در صورتی که با اختیار باشد و موجب ضعف در انسان شود، کراهت دارد و انجام آن توصیه نمیشود. اما باعث باطل شدن روزه نمیشود.
نکته:👌
تست قند خون که از روی انگشت انجام میشود و یا از ورید، خون گرفته میشود، نیز موجب بطلان نیست مگر اینکه باعث بیهوش شدن فرد شود.
از نظر امام خمینی اگر بعد از نمونه گیری خون، انسان بخشی از روز را بیهوش شود، روزه او باطل می شود.
@AhkamStekhare
#سؤال_مخاطبان
سلام
حکم سایه ابرو رو هم در بحث وضو وغسل بفرمایید
📌پاسخ:
سلام علیکم
اگر مانعی در صورت ایجاد نکند و تنها رنگ باشه و یا زیر پوستی
اشکال نداره
@AhkamStekhare
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌙فضیلت و اعمال شب بیست و یکم رمضان
📹سخنان امام خمینی و مقام معظم رهبری درباره شبهای قدر، به همراه فضائل و اعمال شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان
🆔 @AhkamStekhare
13.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 کلیپ تصویری
☑️ شرح دعای روزبیستم ماه مبارک رمضان
🎙 حضرت آیت الله مجتهدی(ره)
🆔 @AhkamStekhare
🔴مرحوم حاج اسماعیل دولابی(ره):
اگر در شب های قدر، همه مردم کسانی را که به گردنشان حقی دارند را ببخشند، مشکل حقالناس همه در یک شب حل میشود.
#شب_قدر
🆔 @AhkamStekhare