eitaa logo
✔️احکام شرعی🗒️🇵🇸
340 دنبال‌کننده
1.7هزار عکس
815 ویدیو
19 فایل
┄┅═✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼═┅┄ #نشـراحکام #احکام_شرعی‌👇: #پرســش #پاسخ👇 🕋↶【بہ ما بپیوندید:】↷🕋 🆔@Ahkameshariy
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹شهید حاج قاسم سلیمانی: "شرط شهید شدن، شهید بودن است! اگر امروز بوی شهید از رفتار و اخلاق کسی استشمام شد، شهادت نصیبش می‌شود." 🔹صبحتون شهدایی💕🇮🇷 __☫🇮🇷☫_______ 📲 📱 🇮🇷 👇🆔لینک کانال یاوران امام زمان (عج) : https://eitaa.com/joinchat/2248409099Cb908bf49ce
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷👇 🔻دانش آموزم پرسیده است: هزینه کردن برای زیارت چه توجیهی دارد؟ چرا پول بدیم به عرب ها؟ چرا مدرسه نسازیم ثواب بیشتر ببریم؟ 💚 شادی روح شهدا صلوات ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
💠 انجام اعمال عبادی📿 در زمان عادت ماهیانه؟ 💬 سوال: آیا برای زنی که در دوران عادت ماهیانه می باشد انجام ذکر و دعا اشکال دارد؟ ✅ پاسخ: اشکال ندارد، مخصوصا در وقت هر نماز، مستحب است وضو بگیرد و اگر نمی تواند وضو بگیرد، تیمم کند و در جای نماز رو به قبله بنشیند و به مقدار نماز، مشغول ذکر و دعا و صلوات شود. 📖قرائت قرآن جز آياتى كه سجده واجب داردجايز است، هرچند خواندن بيش از هفت آيه كراهت دارد. يعنى ثواب آن نسبت به زمانى كه عادت نيست، كمتر است. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
💠 وصیت به اهدای اعضا بعداز مرگ؟✍ 💬سؤال: علاقمند هستم اعضای خود را هدیه کرده و از بدن من بعد از مردنم استفاده شود و تمایل خود را هم به اطلاع مسئولین رسانده‌ام. آنان نیز از من خواسته‌اند که آن را در وصیتنامه‌ی خود نوشته و ورثه را هم از خواست خود آگاه کنم، آیا چنین حقّی را دارم؟ ✅ پاسخ: 🔹 استفاده از اعضای میّت برای پیوند به بدن شخص دیگر برای نجات جان او یا درمان بیماری وی اشکال ندارد و وصیّت به این مطالب هم مانعی ندارد، مگر در اعضایی که برداشتن آن‌ها از بدن میّت، موجب صدق عنوان مثله باشد و یا عرفاً هتک حرمت میّت محسوب شود. 📚 پی‌نوشت: بخش استفتائات پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر آیت‌الله خامنه‌ای. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
💠 بدهی میت و ادای آن پرسش : آیا بدهی میّت، حق‌الناس بوده و پرداخت آن از مال او، بر ورثه‌اش واجب است؟ ✅ پاسخ : بدهی میت جزو حق الناس بوده و بر ورثه واجب است تا آن را از مال میّت به طلبکار او بپردازند، و تا آن را پرداخت نکنند حق تصرّف در مال میت را ندارند. 🏷 پی‌نوشت: بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
💠 شک در تعداد تسبیحات اربعه 💬 کسی که می‌داند تسبیحات اربعه را گفته، ولی تعداد آن را نمی‌داند، چیزی بر او واجب نیست ولی تا به رکوع نرفته می‌تواند بنا را بر کمتر گذاشته و آن را تکرار کند تا یقین کند که سه مرتبه گفته است. مثلاً شک دارد دو مرتبه گفته یا سه مرتبه، بنا را بر دو مرتبه بگذارد. 🔸 در رکعت سوم و چهارم نمازها گفتن یک بار «سبحان الله و الحمدلله و لااله الاالله و الله اکبر» کافی است؛ هرچند احتیاط مستحب آن است که سه مرتبه گفته شود. 📚 پی‌نوشت: رساله نماز و روزه آیت‌الله خامنه‌ای، مسأله 185 ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓متن پیام: میخواستم بدونم تو خونه ای که سگ نگه داری میشه، میشه نماز خوند؟ چاره ای هم ندارم نمیتونم سگ بیرون کنم؛ تکلیف شرعی من چیه؟ ؟ 🐶 ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
💠احکام قربانی ؛ در مورد قربانی توجه به چند نکته لازم است: 1 . قربانی تنها براي حاجيانی که در حال انجام مناسک حج هستند و همچنين براي کساني که نذر قربانی دارند واجب است و بر ديگران واجب نيست؛ گرچه مستحب است. 2. در قربانی مستحب، عدم نقص، سن و جنس خاصی لازم نيست؛ البته کمتر از گوسفند و بز حکم قربانی را ندارد. همچنين چند نفر مي توانند با هم شريک شوند و يک حيوان قربانی کنند. 3. ثواب اين کار را مي توانند به مردگان و زندگان هديه کنند. 4. شايسته است بخشی از گوشت قربانی را به نيازمندان بدهند. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
💠مواردی که اجازه پدر یا جد‌ پدری برای ازدواج دختر شرط نیست: 💬اگر پدر و جد پدری غايب باشند، به طوری كه نشود از آنان اذن گرفت و دختر هم احتياج به شوهر كردن داشته باشد لازم نيست از پدر و جد پدری اجازه بگيرند و نيز اگر دختر باكره باشد در صورتی كه بكارتش به واسطه شوهر كردن از بين رفته باشد، اجازه پدر و جد لازم نيست. ولی اگر به واسطه وطی به شبهه يا از زنا از بين رفته باشد، احتياط مستحب آن است كه اجازه بگيرند. 📚 پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
💠 اقتدا در حال رکوع 💬 سوال: آیا می توان هنگامی که امام جماعت برای رکوع خم شده ولی هنوز به رکوع نرسیده است، اقتدا کرد؟ ✅ پاسخ: در رکعت اول و دوم اشکال ندارد ولی در رکعت سوم و چهارم، اگر بداند با خواندن حمد به رکوع امام نمی رسد، برای اقتدا و جماعت احتیاط این است صبر نماید تا امام جماعت به طور کامل در حالت رکوع قرار گیرد آن گاه اقتدا کند. 📚 بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠احکام ازدواج دو جنسیتی ها (ترنس ها) 💬حکم ازدواج با کسی که دو جنسه است، چیست؟ 🔻دو جنسه به چه کسی گفته می شود؟ 🔻آیا بعد از عمل تغییر جنسیت ازدواج با این افراد امکان پذیر است؟ ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
‼️طرح یکپارچه فروش خودرو، حرام و خلاف شرع است 🔹اخیراً دفتر استفتائات حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پاسخ به این سؤال که «آیا قرارداد پیش‌فروش کالا که در آن مشخصات و زمان تحویل کالا معلوم ولی قیمت کالا نامعلوم و بسته به قیمت زمان تحویل کالا باشد، از نظر شرع مقدس صحیح است؟» پاسخ دادند: ✍«صحیح نمی‌باشد و بیع محقق نمی‌شود.» 🔹آیت‌الله سیستانی نیز در پاسخ به این سؤال شرعی گفته‌اند: "معامله باطل است." 👆منبع: روزنامه جوان سه‌شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۲ ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
👌توضیحات دفتر استفتائات رهبر انقلاب؛ تکذیب استفتاء با موضوع حرام و خلاف شرع بودن طرح یکپارچه فروش خودرو 🔸در روزهای اخیر برخی رسانه‌ها با استناد به یک استفتاء از دفتر رهبر معظم انقلاب اسلامی، با برداشتی نادرست و غیرفقهی از این استفتاء، آن را به سامانه یکپارچه فروش خودرو که توسط وزارت صمت ارائه شده، ربط داده و از حرام و خلاف شرع بودن این سامانه خبر داده‌اند. 🔸استفتای مورد استناد در این مطالب، اینچنین است:‌ سوال: آیا قرارداد پیش‌فروش کالا که در آن مشخصات و زمان تحویل کالا معلوم ولی قیمت کالا نامعلوم و بسته به قیمت زمان تحویل کالا باشد، از نظر شرع مقدس صحیح است؟ 🔸پاسخ: صحیح نمی‌باشد و بیع محقق نمی‌شود. در همین زمینه بر اساس توضیحات دفتر استفتائات رهبر انقلاب، در برداشت رسانه‌ای از این استفتا، دو اشتباه رخ داده است: 🔸یک- نسبت دادن یک استفتای کلی و پاسخ آن به موضوع خاص فروش خودرو و سامانه یکپارچه وزارت صمت، محل اشکال است و خوانندگان را به اشتباه می‌اندازد که گویا رهبر معظم انقلاب اسلامی، فتوا به حرام بودن چنین سامانه‌ای داده‌اند. ضمن اینکه اصل استفتاء نیز مربوط به سال ۱۳۹۱ است. 🔸دو- در استفتای مذکور بحث حرام و خلاف شرع بودن شرایط موصوف در سؤال، مطرح نبوده و عین پاسخ این است: (صحیح نمی‌باشد و بیع محقق نمی‌شود). 🔹از لحاظ فقهی، صحیح نبودن یک قرارداد یا بیع، به معنای حرام و خلاف شرع بودن آن نیست و حائز شرایط خاص خود است که طبق شرع مقدس، با شرایط مختلفی همچون مصالحه و رضایت طرفین معامله، قابل رفع است. بنابراین، نویسندگان گزارش‌های رسانه‌ای مذکور به علت عدم احاطه به مباحث فقهی، دچار این اشتباه شده‌اند. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
🛑 تکذیب حرام و خلاف شرع بودن طرح یکپارچه فروش خودرو! 💥دفتر استفتائات مقام معظم رهبری: 🔹در روزهای اخیر برخی رسانه‌ها با استناد به یک استفتاء از دفتر مقام معظم رهبری، با برداشتی نادرست و غیرفقهی از این استفتاء، آن را به سامانه یکپارچه فروش خودرو که توسط وزارت صمت ارائه شده، ربط داده و از حرام و خلاف شرع بودن این سامانه خبر داده‌اند. 🔹از لحاظ فقهی، صحیح نبودن یک قرارداد یا بیع، به معنای حرام و خلاف شرع بودن آن نیست و حائز شرایط خاص خود است که طبق شرع مقدس، با شرایط مختلفی همچون مصالحه و رضایت طرفین معامله، قابل رفع است. 🔹بنابراین، نویسندگان گزارش‌های رسانه‌ای مذکور به علت عدم احاطه به مباحث فقهی، دچار این اشتباه شده‌اند. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔞 اعتراض رایلی گینز، قهرمان مسابقات شنا و شیرجه زنان در آمریکا، به نبود حریم شخصی بین شناگران مرد و زن او با بغض می‌گوید: ما مجبور شدیم لباس شنای خود را جلوی یک مرد که دستگاه تناسلی مردانه‌ی خود را در معرض دید قرار می‌داد، در بیاوریم. هیچکس رضایت ما را نخواست و ما هم رضایت ندادیم. __☫🇮🇷☫_______ 📲 📱 🇮🇷 👇🆔لینک کانال یاوران امام زمان (عج) : https://eitaa.com/joinchat/2248409099Cb908bf49ce
⭕️اینهم سند دیگری از مظلومیت نظام که باید پاسخگوی حرام خواری عیاشان هم باشد! ‼️این دختر اگر در اثر مصرف زیاده از حد جنس مرغوب مرده بود، باز هم مقصر جمهوری اسلامی بود؟ مگر شرب خمر در اسلام و جمهوری اسلامی حرام و ممنوع اعلام نشده؟ لعنت به شما که برای شرع🕋 و قانون ®هیچ ارزشی قائل نیستید! __☫🇮🇷☫_______ 📲 📱 🇮🇷 👇🆔لینک کانال یاوران امام زمان (عج) : https://eitaa.com/joinchat/2248409099Cb908bf49ce
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📳 مانع راه علی بودن، توان سنگ نیست از شکاف کعبه و دروازه خیبر بپرس... 🏗 شکاف آیا دلیلش چیست وقتی خانه در دارد کسی باید که از این راز کعبه پرده بردارد 🏗 به دنبال چه می گردند گرد کعبه حاجی ها به غیر از آن شکاف حیدری چیزی مگر دارد ؟ 🏗 علی را هر کسی دیده است گویا کعبه را دیده شکافی کعبه دارد که علی بر تیغ و سر دارد 🏗 لباس کعبه را هر سال گیرم نو کنند اما لباس نو به زخم کهنه ی او کی اثر دارد ؟ 🏗 دهان کعبه را با نقره پر کردند، می دانند که از اسرار صاحبخانه و مهمان خبر دارد 🏗من از جهل عرب حیران که شق الکعبه را دیده و از پیغمبر خود خواهش شق القمر دارد 🏗 بیا و سنگ حیدر را بزن بر سینه ای حاجی که والله از حجر بوسی ثوابی بیشتر دارد 🏗علی را این و آن نون لنا خواندند و فهمیدم چرا عمری ست مولا با خودش تیغ دو سر دارد! ✍ 💕    ☆○═════════┅ 📲 https://eitaa.com/joinchat/2248409099Cb908bf49ce
💠 وظیفه نماز گزار هنگام شک مبطل 💬 سوال: اگر هنگام نماز يكى از شك هايى كه نماز را باطل مى ‏كند، برای کسی پيش آيد آیا می تواند در همان لحظه نماز را رها کند؟ ✅ پاسخ: ◀️ بنابر احتیاط نمى ‏تواند بلافاصله نماز را رها كند بلکه باید قدرى فكر كند تا شك پابرجا شود (يعنى يقين يا گمان به يك طرف پيدا نكند) و آنگاه رها كردن نماز مانعى ندارد. 📚 بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
دعای فرج.mp3
3.91M
🔊 | تنظیم 📝 دعای فرج 👤 علی اسباب زحمتت‌ شده‌ام، پُر از بدی امّا هرگز مباد از سر خود وا‌کُنی‌ مَرا! ◽️ ؛ 💕 https://eitaa.com/joinchat/2248409099Cb908bf49ce
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ تـلنـگـر 📢 نـگـذاریـد در قـیـامت قــــرآن از شـما شـکـایـت کـند...⁉️ اگـر شـده روزی یـک آیـه از قـرآن را بـخـوانـیـد ولـی بـی قـرآن روزتـان را سـپـری نـکـنـید ☺️💞بـرنـامـه امـروز آیـه ۲۳۵ سـوره مـبـارکـه بـقـره  هـمـراه بـا تـرجـمـه تـصـویـری بـسـیـار زیـبـا🌼🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🕋 وَ لا جُناحَ عَلَيْكُمْ فِيما عَرَّضْتُمْ بِهِ مِنْ خِطْبَةِ النِّساءِ أَوْ أَكْنَنْتُمْ فِي أَنْفُسِكُمْ عَلِمَ اللَّهُ أَنَّكُمْ سَتَذْكُرُونَهُنَّ وَ لكِنْ لا تُواعِدُوهُنَّ سِرًّا إِلَّا أَنْ تَقُولُوا قَوْلًا مَعْرُوفاً وَ لا تَعْزِمُوا عُقْدَةَ النِّكاحِ حَتَّى يَبْلُغَ الْكِتابُ أَجَلَهُ وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ يَعْلَمُ ما فِي أَنْفُسِكُمْ فَاحْذَرُوهُ وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ غَفُورٌ حَلِيمٌ‌.🕋 و گناهى بر شما نيست كه به طور كنايه (از زنانى كه در عدّه وفات و يا در عدّه طلاقِ غير رجعى هستند،) خواستگارى كنيد، يا (تصميم خود را) در دل نهان داريد. خداوند مى‌داند كه شما آنها را ياد خواهيد كرد، ولى با آنها وعده پنهانى (براى ازدواج مخفيانه) نداشته باشيد، مگر آنكه (به كنايه) سخن پسنديده بگوييد، ولى (در هر حال) اقدام به عقد ازدواج ننماييد تا مدّت مقرّر به سرآيد، و بدانيد كه خداوند آنچه را كه در دل داريد مى‌داند، پس از (مخالفت با) او بپرهيزيد و بدانيد خداوند آمرزنده و بردبار است. https://eitaa.com/joinchat/2248409099Cb908bf49ce
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کلیپ📱 🔻چت با نامحرم در فضای مجازی⁉️📲 👤استاد ماندگاری•. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📲انتشار کلیپ کشف حجاب در فضای مجازی؟؟ 👌عده‌ای از متدینین و افراد مذهبی، کلیپ اشخاص کشف حجاب کرده را در فضای مجازی منتشر می‌کنند و حتی آن را از باب تبیین و روشنگری، وظیفه خود می‌پندارند! در حالی که طبق نظر مراجع تقلید، این کار، نه تنها وظیفه مؤمنین نیست، بلکه جایز نمی‌باشد! ✅ نظر مراجع: آیت الله خامنه ای: به‌طورکلی انتشار این‌گونه امور موجب اشاعه‌ی فحشاء بوده و جایز نیست. آیت الله سیستانی: اگر ترویج حرام شمرده شود یا مستلزم گناهی باشد، حرام است. آیت الله مکارم: جایز نیست. 📚 استفتاء از دفتر مراجع. ┄┅══✼☘❤️🕋﷽🕋❤️☘✼══┅┄ ؟👇👇 … 💎🕋↶【به ما بپیوندید:】↷🕋💎 🆔@Ahkameshariy 📎Ask us religious questions؟