لرستان، شهرستان دلفان، آبشار فصلی داله لون
آبشار داله لون (به معنی لانه عقاب) با ارتفاع ۵۰ متر با طبیعتی خشن در ۵۴ کیلومتری جنوب نورآباد در شهرستان دلفان در قلب مهرابکوه واقع است.
در ۵۴ کیلومتری نورآباد به سمت جنوب غربی و مهرابکوه قرار دارد مسیر دسترسی ان از روستای گردکانه در کوهپایه این کوه قرار دارد اغلب کوه نوردان این مسیر را انتخاب می کنن لازم است ذکر شود بعد از عبور از روستای گردکانه منطقه کوهستانی و دارای پرتگاهای عمیق هست.
لازم است که از راهنمای محلی کمک گرفته شود.
💎 #عجایب_جهان 🔰
ℓɨŋk◍☞ @Ajaieb_Jahan :ʝσɨŋ
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صحنه ای بی بدیل و خارق العاده در طبیعت که خیلی آموزنده وزیباست🔷
💎 #عجایب_جهان 🔰
ℓɨŋk◍☞ @Ajaieb_Jahan :ʝσɨŋ
معروف است که محمدتقی بهار شعر "ناله مرغ سحر" را پس از به توپ بسته شدن مجلس توسط محمدعلی شاه و ناامیدی بخاطر شکست مشروطه سرود. بسیاری "مرغ سحر" را پس از "ای ایران" ماندگارترین تصنیف ایران معاصر میدانند.
💎 #عجایب_جهان 🔰
ℓɨŋk◍☞ @Ajaieb_Jahan 👈:join
🍁🍂
#استان_تهران🇮🇷
کوچه باغ های پاییزی دَرَکه #تهران
نه بهار با هیچ اردیبهشتی
نه تابستان با هیچ شهریوری
و نه زمستان با هیچ اسفندی
اندازه پاییز به مذاق خیابانها خوش نمی آید.
پاییز🍁 مهری دارد که به دل هر خیابانی می نشیند. *
درکه از ییلاقات خوش آب و هوای شمال تهران است که از قدیم مردم، شاهزادگان، درباریان و شاهان قجری برای فرار از گرمای تابستان به این منطقه روی می آوردند.
یکی از مکان های محبوب برای گردش، پیاده روی و کوه نوردی، درکه است. این تفرجگاه قدیمی در غربی ترین کوهپایه شمال تهران واقع شده و از ییلاقات قدیمی و زیبای شمیرانات محسوب می گردد.
این مکان دیدنی به خاطر طبیعت زیبا، آب و هوای دلپذیر، کوچه باغ های باصفا، آلو های ترش و شیرین، آب انار و رستوران های سنتی مشهور است.
محیط ییلاقی، رود خوش نوای درکه، مسیر کوهنوردی که از میان بافت روستایی این منطقه می گذرد، همه برای گذراندن روزی بیاد ماندنی بسیار مناسب است.😍😎
💎 #عجایب_جهان 🔰
ℓɨŋk◍☞ @Ajaieb_Jahan :ʝσɨŋ
❌قدرت خرید همه دهکها کاهش یافت
🔺مرکز آمار ایران با انتشار شاخص قیمت مصرف کننده براساس دهکهای هزینهای آبان ماه اعلام کرد قدرت خرید همه دهکها در ماه قبل کاهش یافته است.
🔻محدوده تغییرات تورم دوازده ماهه در گروه عمده «خوراکیها، آشامیدنیها و دخانیات» بین ٥٣,٦ درصد برای دهک اول تا ٦١.٥ درصد برای دهک دهم است./فارس
💎 #عجایب_جهان 🔰
ℓɨŋk◍☞ @Ajaieb_Jahan :ʝσɨŋ
❌بغداد: هدف از حمله به کنسولگری ایران تخریب روابط عراق و ایران بود
در پی حمله گروهی به کنسولگری ایران در نجف اشرف، وزارت خارجه عراق هدف از این اقدام را آسیب وارد ساختن به روابط عراق و ایران توصیف کرد و از معترضین خواست مراقب کسانی باشند که میخواهند اعتراضات را بیاعتبار کنند.
💎 #عجایب_جهان 🔰
ℓɨŋk◍☞ @Ajaieb_Jahan :ʝσɨŋ